Коментари - Панов: Ще ме обвинят, че съм атентатор, който прави преврат | dnes.dir.bg
назад

Панов: Ще ме обвинят, че съм атентатор, който прави преврат

Ако олигархията си има държава, то тогава всеки опит властта да бъде върната на гражданите, наистина може да се нарече преврат.

Обратно в новината

Коментари - Панов: Ще ме обвинят, че съм атентатор, който прави преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не вярвам особено в протеста. Все пак между протестиращите виждам емблематичен съдия, който осигурява всякакви тълкувателни решения.

Никаква независима съдебна система няма да има, само ще дадете властта в ръцете на неподходящи хора. Хора, които трябва да са подсъдими- Костов и неговата приватизация, която направи милионите парии, а колцина милионери.

Костов като ограби държавата никой не го преследваше. Като съсипа икономиката също. Напротив казват му браво. Значи той не е противник на сега действуващата съдебна система? Защо Радан твърди, че се преследвали противници? Те никого от грабителите не са преследвали.

Гледам, че човекът, дето дирижира тълкувателните решения, е там - едва ли протестира?!

Като гледам как ти шават бузките ми иде да викна--СОПРИ СЕ БЕ ПЕЗЕВЕНК КВИ КУПИЧКИ КАКВИ 5лева БРЕ. ОПРАВИ ПРОКУУРОРИТЕ БЕ ,ЧЕ ТЕ СА С КАЗАНИ БРЕ.С оправянето стига до тук за сега.И НЕ МИ ШАВАЙ ТОЛКОВА,ЧЕ НЕМОА ТЕ ТЪРПА

Прехвърлих стоте, но не помъдрявам. Това НС, дето всички се съюзиха против Хр.Иванов, много ми прилича на вещерско сборище.Пред очите ми е картината на Гоя. Гледам я и не смея да кажа кой е главният вещер във българското вещерско сборище. Като се зопочне от АБВ та чак до ДПС, вкл. и половината от РБ, всички се надпреварваха да превъзнасят стабилността на правителството. Никой от дъртите партийни вещери не извади зрънцето от сламата. Каза го Хр. Иванов: борба срещу високоетажната корупция. Всичко останало е допълнение към житното зрънце. Вместо да инжектират лекарството директно в тумора, главните вещери започнаха да венцеславят стабилността на правителството. Живков също се хвалеше, но сегашното сборище начело с ББ надви неговите рекорди. Увеличението на пенсиите с 1.25 % за цялата 16-та г., ограбване булгура и туршийките на стариците и озлочестяването им, пословична бедност за половината народ, желание да се лекуват само с чесън и зелева чорбица, защото не могат да си платят лекарствата, въпреки помощта на Здр. каса, отказ от имунизация срещу грип по същата причина, нестихващи кражби - от марципан или едно лукче до джипове и самолети, наркотизъм., петимни пенсионерски погледи за едно кремвиршче, чиито състав знае само комисията по защита...Спирам, доповръща ми се, само като изброявам. Появи се една светулка, за да разгони вещерите от ГЕРБ, АБВ, Патр.фронт, ДПС. Светкавично обединение под главното командване на Бойко, газова атака и...угасна надеждата ми нещо добро и на мен да се случи.Издъхна Светулката. ББ непрекъснато се хвали, че по усвояемост на европ. средства сме челници. Но не казва защо не си отлепваме задните части от дъното на нищетата. Ех, Бойко, Бойко, защо теглиш ласото към Евразия? Защо се мислиш за толкова велик, че не отстъпиш на по-пригодни от тебе? Защо не изръмжа поне веднъж срещу Кремъл за скъпия газ? ...Изморих се. Оше не съм изгорил незаконно отсечения бор, и с него пак ще подпра вратата и ще легна да подрямна. Чао, за сега.

ТАКА Е. В кръга на майтапа маго ли да предложа нещо наборе. 1 Да създадем тук пишещите нар.СЪД като този от 1945г. 2 Да изискаме обвинителния протокол и името на ПРОКУРОРА по делото на др.ХРИСТО БИСЕРОВ. 3 Да изискаме имената на СЪДИЯТА и състава му. 4 ВСИЧКО ТОВА НЕЩО ДА СЕ ПОСТИ ТУК пред народеца. 5 ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ НАМЕРИМ РЕШЕНИЕ НА КАЗУСА. 6 Ако не ни предоставят имената на ПРОКУРОРИТЕ зная кои да попитаме.Това са А.ДОГАН, ПЕЕВСКИ ИЛИ др.МИКОВ.МЕСТАН ги знае но няма да каже. 7 И слагаме край на спора ,че идват празници

Общо взето, може да се каже,че в България съдиите са ги направили последната дупка на кавала.Номера е стар и изтъркан- като напр. при Хр.Бисеров-внасяш неграмотно, съзнателно неподкрепено със доказателства " обвинение" и съдът няка къде да мърда- оправдава подсъдимия.

Е пра си. Имали кой да те разбере. НАРОД СМЕ ТА ДРЪНКАМЕ НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ. УЧИ--Еб. УЧИ--ЕБ. АМА НА ВТОРОТО СМЕ ГО УДАРИЛИ ПОВЕЧЕ ТА ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.

Примен е друго. Аз внесох доказателства на 100% и съдът въпреки това, без изобщо да се съобрази с доказателствата, отсъди в полза на крадците, тоест против мен и доказателствата и истината и справедливостта.

система трябва да бъде зависима от народа. Висшите съдии да се избират пряко. Тва е

Чудя се как да го напиша, да го кажа,не ще го напиша.Та като се взирам в хората и ФИРМАТА ПРОКУРАТУРА какво виждам.Вие преценете. ПРОКУРАТУРА ПРО КУР А ТУРА апропо ..... да ви......на гржданите СМЕНЕТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ И ФИРМАТА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО. ВЕСЕЛИ ПРЕДСТОЯЩИ ПРАЗНИЦИ

Да не забравяме че Герб подкрепиха и Манолова за омбудсман. Или по-точно те си са същата мафия и комунисти в комбина с Гоце и Дпс. Гласувате си каквото искате. Този парламент и мафия знаем и какво решение ще вземат и за електронното гласуване, ама тогава вече ще ви изметем.

То на вас не може се угоди! Ако омбусмана е посочен от ГЕРБ - герберите вземат цялата власт, ако е от друга партия те са се сдушили. А кажете дявол да ви вземе къде ви сърби, че да вземе човек са ви почеше мъжествено.

ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА! НЕ подкрепям вече ГЕРБ

Хубави съдийки има, само Янева прави изключение. Така че браво на кадровика на системата!

Съдебната система се управлява от МАФИЯ. При избора и назначаването с "конкурси" на съдии и прокурори се назначават само деца на съдии и прокурори или с политически протекции. В съдебната система трябва да стане пълна смяна на сега назначените съдии и прокурори ...на етапи с конкурси и подбор различни от сега съществуващите. Не може от едно семейство всички да работят в тази система което е предпоставка за съществуващата корупция.А и самите те си провеждат конкурсите и тук важи системата " ти на мен аз на теб" Това е...

Същото е в МВР и Следствието. Как и най-съвестния съдия би решил едно дело за престъпление, когато му внасят в залата предварително спънати доказателства и следствен материал. Как ще има справедливост, когато след толкова години кражби на коли парламента така и ни намери време да промени оня закон, който ги третира като взети за временно ползване или условията при които се хващат крадците. Пълна идиотщина. Същото е и с всичко друго като казуси. Загубата на доверието на обществото от правораздавателната и охранителната система на страната се състои в чуството на безнаказаност на всякаква престъпност - и дребна и едра. В никоя държава не е решен въпроса на 100%, но все пак има голям процент справедливост при наказанията за престъпления. При нас, обаче това липсва вече повече от 25 години. Прав е Панов като казва, че е замислена и осъществена перфектна машина, която лиши България от достойнство, справедливост, икономическо развитие, млади образовани хора и здраве. Въпросът е дали българина е пречупен окончателно или все още има сили да защити своите права и живот и бъдещето на своите деца?

Рада дълбоката защо не каже колко пачки натрупаха той, протестъра министър Бойкикев и заместника му Петко Петков от конкурсите за ЧСИ и НОТАРИУСИ ???

А ти да не пишеш нищо смислено.

появи се нова професия-професия "протестар"-каква ли е заплатата?

Ми виж колко пари е броил Америка за България и на кой и ще добиеш престава за размера на заплатата.

Бойко да не станал пак руски кавал, че Америка плаща на протестърите?

Това с изборите е за простолюдието.Манипулирането на тълпата е вече издигнато в култ.Виж негласувалите те са критерият а не циганите с максимална изборна активност.

А ти какво правиш.Даваш оценки но не политиците,а на тези от форума.

Не могат да се правят реформи от деградирали и корумпирани политици.Ако това са реформатори аз съм римският папа.

Каква реформа,какви пет лева.Тия с тогите им са им били обещани постове и власт и сега те рият а дано се получи.Всички реформи в България са на принципа стани ти,да седна аз.

Съдебната система и енергетиката останаха последната крепост на русия и комунистите в България.Те най-трудно ще паднат

Що не кажеш че са последните крепости на духове и тролове.Бива,бива простотия,но чак толкова на едно место е рекорд.

Боже, Боже ! До къде ни докара "демокрацията" и "пазарят" - да избираме между мутра и назначени от САЩ момченца с анти-български убеждения и видими психични отклонения. А създадената от фондация Ханс Зайдел партия Герб за 48 часа се превръща в "комунисти"... А най-големия проблем на съдебната система е прокуратурата... след като на всичкие известно, че 90% от корупцията е по граждански и административни дела без участие на прокуратура ?!

Прав си но само донякъде.Корупцията я правят не само тези които взимат,но и тези които дават.Стрина Пена от село с 200 лв. пенсия която и не стига дори за хляб,няма как да даде 5000 лв и нагоре нито на съдия нито прокурор.

Кралят осъдил един човек, за чието деяния му се полагала смъртна присъда. Той обаче му предложил да избира своята съдба или да бъде обесен или да попадне зад голяма, страшна, стоманена порта. Престъпникът помислил и избрал бесилото. Когато на шията му сложили примката, той казал: Стана ми любопитно какво има зад онази тъмна, черна порта?. Кралят се разсмял: Ето, разбираш ли, получава се нещо забавно. Аз на всички предлагам избор и всички избират бесилото. А зад портата какво има, аз така или иначе няма на кого да кажа, добавил престъпникът, посочвайки примката на врата си. След като замълчал, кралят отговорил: Там е свободата. Но хората така се боят от неизвестността, че пред нея предпочитат въжето.

Време е вече да кажем стига толкова стари баби и дядовци да се месят в работата на младите, защото тогава вече ще избухне още една революция.

Тези съдийки да бяха по бикини и по-палави...Щяхме да ги реформираме до неузнаваемост и пълна победа на правдата.

Моята прогноза е предсрочни избори до една година! Зависимостта на Борисов от ДПС е очевадна и всеки ден ще става по явна и досадна, а това със сигурност ще ги довърши, защото ДПС е партия която не веднъж е показвала, че е против нормалните и честни хора и в полза на олигархията!

Сапо дпс ли ?

И как щеше да стане правителството ако Бойко не ги къткаше тези файтон партиики. Като им даде несъразмерно много власт сравнено с резултатите от изборите. Ако не се беше съгласил да прави коалиционно правителство Тогава щяхте да ревнете "ББ може да управлява само с еднолично" . Сега ама ББ бил със всички партии. Къде ви сърби, че да ви почешем мъжествено? Показа ви, че може да управлява по всички начини.

ей, нагли са тези т. нар. магистрати,дори и на измисления им протест са с работно облекло, сигурно и гащите им са служебни,егати търмъците, за 1000лв. продават и баща си,нагли и несменяеми, я да видим как се съди съдия,който е корумпиран и пристрастен в едно дело - никак, вън от съда на тези наглеци,облечени във власт и мноооого рушвети и рекети.....

МИНКЕ МА ИЗМИ ЛИ СИ ОЧИЧКИТЕ ТА ДА ТИ ПРОДУМАМ ОСТАВИ АКО ИСКАШ ДРЪЖ ГИ СЪДИИТЕ НО ПОГЛЕДНИ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПРОБЛЕМИТЕ. ПРОКУРОРИТЕ КОЙТО СА ВНЕСЛИ ОБВИНЕНИЕТО ДА ВИЖДАШ. Е КАК СЪДИИТЕ ДА ОСЪДЯТ КАТО В ПАПКАТА НЯМА НИЩО.Е КАКВО ПРАВИМ СЕГА.Е какво да пиша повече--ПРО КУР А ТУРА ТА ДРЪНКА.

Нещата са прости, като вожда на републиката. Политиците създадоха мутрите и групировките, за да рекетират народа, но с влизането на България в ЕС далавета им секна, и те измислиха нов законен начин за рекет, като назначиха същите тези мутри за министър-председатели, министри, управители на фирми и т.н. до редовия охранител, и продължиха да рекетират народа си чрез подставени нискочели, необразовани кукли на конци.

Направете си извода за кой да гласувате следващия път - кой иска реформи и кой лъже като циганин. За мен Радан Кънев и министъра на правосъдието Христо Иванов, които са от реформаторския блок искаха промяна а долния Боко ку*вата на Доган пак прецака всички българи, разберете няма ли независим съд мафията ще царува и ние ще сме зле. Докога ще вярвате на тая тиква? Магистрали ще ми строи, младите бягат, не остана кой да работи, понеже няма условия, той тръгнал магистрали да строи, защо - за да краде с фирми обръчи от европейските пари.

Обясни ако обичаш за какви реформи става въпрос . От това което се пишеше излиза , че най - големия промлем на рамазан е намалената пройка на политицити при избор на прокурор.

Никой ли не може да се справи с тези черни гарвани в тоги, които ни съсипаха живота в последните 30 години? Ако е така, да ги почнем сами, на всеко дърво в София по една тога надолъ с главата

Докато този прост народ не разбере, че простака от Банкя го води към гибел, няма да има живот в България. Добичетата гласуват за него, защото той е един от тях, но не само прост, но и арогантен разбойник-мутра. Да си върнем държавата от мутрите.

Тези "мутри" да не би да имат още живи майки, които да ги управляват? Ужас, горките мутри!

Когато преди 25 години, Великото Народно Събрание е създавало Върховните съдукуща- ВСС, ВКС и ВАС, са искали да са Политически Независими. Обаче не с имали достатъчно акъл, за да знаят че освен от политици, Съдиите може да са зависими от Подкупи, от Мутри, или от наркотици. Дори и да са Независими от изброените неща. Съдиите нямат Стимул да отсъждат според закона.... В момента, 10 от 25 съдии в ВСС се избират от самите сегашни съдии. И тъй като останалите съдии не се избират САМО от една партия, може да се каже, че не би могло да има промени в съдилищата и уволнения на корумпирани съдии, както става в други важни за държавата места- Данъчно, Полиция, Митница. В момента, най- големия проблем в Държавата тръгва от Съда( който не зависи от народа). Сегашните Корумпирани съдии пуснаха от зтвора и дори върнаха обратно по местата им всякакви Корумпирани Данъчни Шефове, Шефове в Митницата и други такива. Всички проблеми идват от корумпирания Съд.

Не глупачето ми. Проблемите идват от "независимата" прокуратура и командващият им. Когато един политически зависим мафиот като Цацаров е на връх, от който няма сваляне, връх който се проверява от неговите подчинени, а те няма да скочат срещу ръката която ги храни, връх който остана независим заради неприетата промяна ето затова ще продължават проблемите. Защото всеки един съдия може да бъде отстранен от поста си, всеки един съдия може да бъде съден за делата си, а главният прокурор НЕ може да бъде пипнат, защото закона така казва. Ето това беше исканата промяна, а те ни хвърлиха прах в очите! А за върнатите на постовете си и за неосъдени за които говориш ще ти кажа само, че съдията отсъжда според доказателствата. Когато прокурора е зависим от Цацаров той не си върши работата и дава на съда негодни доказателства по които съдията човек няма как да осъди! Та репликата на вожда Боко "ние ги хващаме, те ги пускат" важи за неговият приятел Цацката. Заради него и мутрите му (подчинени) нито едно дело не може да завърши с осъдителна присъда. Това, че е внесено в съда не значи нищо. Та проблемите идват от такива неразбрали като теб, които следват вожда и обвиняват без сами да се погледнат що за стока са!

Като те чета и гледам часа в който драскаш,дрискаш по-скоро мога да ти кажа. ГЛЕДАЙ НЕ великото а ХОРАТА КОИТО ПРАВЕХА ЗАКОНИТЕ И ГИ ГЛАСУВАХА.ВИЖ ИМЕНАТА И ОТ КЪДЕ СА,НА КОЛКО ГОДИНИ СА,В КАКВИ ВРЕМЕНА СА ЖИВЕЕЛИ и още,още -с една дума--БОКЛУЦИ. НЕДЕЙ ДА СЕ ЧУДИШ НА ДНЕШНИЯ ХАЛ. ЛЯГАЙ СИ СКЛЕРОЗО НЕДОСПАЛА.

Твърде съмнително е някой от тук коментиращите да е способен да разбере какво каза днес Лозан Панов, но по-ясно и изчерпателно няма как да се каже. Язък за морето от функционално неграмотни примитиви с право на глас - да ви е честита прокурорската република и да си носите "ти си го избра" на гръб, ако и да е въз тежък.

Какви реформи какви протести бе ,пuтка ви маи4ина неshtасна,по надолу в сайта чета че англичанина убил наше момче получил четири години затвор...

без костов нямя преход. повтаряйте си го и си го набийте в празните кратуни

Дрисли, облечени във власт

Свидетели сме на скандали в съда. С граждански и търговски дела.... Там прокуратурата не "играе". Както и в административните. Трите вида няй- доходни дела...

Колко получи Куцкова от Фондацията?

Хахахахаххаха, точно най- корумпираните срещу корупцията?!

крадеца вика дръжте крадеца.....

Всъщност, колко получи "Съюза на българските съдии" от "Америка за България "? И не е ли същата фондация спонсора на протестърите?

Не е.

Гниене ябълки в подкрепа на овощната си градина! Не ви ли е срам, корумпета?

Гледайте Панорама по БНТ, Радан ги размаза. Поклон.

Респект! Надяваме се на мъжки ход от страна и на Москов, за разлика от ренегата Лукарски.

В условията на безпрецедентно геополитическо напрежение и етнорелигиозна криза е необходима Стабилност. В този момент у нас група доморасли политически Аматьори, вкупом с ощетени Адвокатчета се опитват за пореден път да създават събитие , в смисъл на активно мероприятие на обидени от Съдебната реформа, т.е. "Event management" по рецептата - малко платени Протестъри, малко от кръга Капитал, малко Протестна мрежа, много Интернет тролове, малко фондация Америка за България, малко Прокопиев, малко откъм Сорос, малко Слави Трифонов с подписка за референдум, малко ДСБ спомени, малко шествия с метли, речи и Радко Кънев по TV , да блокираме и Орлов мост, за малко разбира се, че и добронамерен Главнокомандващ, ставащ на крака и с аплодисменти на конспиративни призиви за Метеж... ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ТАКАВА ПАРОДИЯ, ВОДЕВИЛ и БУРЛЕСКА... някой вдигнал високо маршалски жезъл, друг си го наместил дълбоко отзад.., че и лоби да легализираме гей браковете...опитват се да теглят държавата.. Какво би казал Васил Левски за тази сбирщина от политически Въжеиграчи и Комедианти? Отговорете си сами. Имам и жoкер, от Христо Ботев, изплющял като национален шамар преди 140 години, но актуален и днес след 25 години екзалтирано пропадане на българския народ в бездната на Чалга контракултурата , а именно: Погледът мътен, Умът не види..

Не се бойте, има един голям народ в този свят, пишат с нашите букви, говорят с нашия език, имат остри шашки, винаги са побеждавали , и са наши братя по вяра и по кръв. Дружбата ни е стара ,няма страшно. Няма да ни изоставят те нас и ние тях. Не се бойте. Бог с нами,а ние с братята,пък каквото сабя покаже.

Най ме е страх от "няма страшно". Чуя ли този израз на мига се отключва инстинкта ми за самосъхранение.

Съдебната реформа в България трябва да бъде много радикална ,за да имаме една наистина действаща съдебна система в интерес на гражданите.Трябва всеки да бъде поставен на мястото му и да си гледа работата.Какво прави прокуратурата и следствието в съдебната власт и как това кореспондира с едно от основните начала -състезателност и равнопоставеност между участниците в процеса?В момента имаме една некадърна и самодоволна прокуратура,която се е уяла с власт и права и изпълнява поръчки на силните на деня.Внасят се много некадърни и даже комични обвинителни актове,които в последствие няма как да доведат до осъдителна присъда.Четох мотив на една съдийка по знаково дело,с който тя върна на прокуратурата обвинителния акт-от така представения обвинителен акт не става ясно в какво точно се обвинява обвиняемия-представяте ли си!!И има много такива обвинителни актове.И после съдиите са виновни че няма осъдителни присъди.Ето защо,мястото на прокуратурата и следствието е в Изпълнителната власт-на подчинение на Министерството на правосъдието.И мачкане и взискване от прокурори и следователи за качествена работа като адвокати и представители на държавното обвинение в процеса!Главния прокурор и ръководителя на следствената служба да се назначават и уволняват от министъра на правосъдието!Както е в Германия!Какви несменяемости,какви имунитети?!Като е некадърен и не може да защити държавния интерес,отива някъде другаде,но не и в прокуратурата.

Приликата: Поповете и съдийте са облечени в черни тоги, защото изпращат човеците при мене, на онзи свят, а разликата е, че поповете са слуги на Господа, а съдийте са слуги на Дявола.

Уморих се от всички циркове,корупция и безперспективност в България.Кога ще разбутаме тази мафия?Тя сама няма да си тръгне.Не заради някакъв Радан,назначен от посолството на САЩ за лидер на нещо си,или заради гнусните,корумпирани съдии,които сигурно до един са подкупвани от знайни и незнайни бандюги.Трябва да изритаме мафията,защото вече само това ни остана.

забележка : мафията е добре въоръжена, т.е трябва ти огнена метла !!

От 150- 200 съдии и още толкова прокурори, толкова са се включили. На практика твърде малко , за да се каже:"Включиха се и магистратите" Проблемът: Крие се точно какво са договорили и как атака се договарят за нещо, което не може да потвърди Конституционния съд? В правото няма понятие политически или исторически компромис, когато с тези промени се създава Конвент, който да въздейства на прокурорите и съдиите как да съдят! Реформаторите се оказаха злокобни Робеспиеровци и Дантонци и революцията ще ги изплюе! Тези магистрати не показва точните политически искания и юридически промени, които са били "договаряни"! Нещо се спекулира с юридическите промени и излагацията на министър Иванов се замазва зад инсинуации. Хич не съм сигурен, че Реформаторите са прави в случая и може цялата олелия да е борба за грантове, а понеже не успяха, трябва да ги връщат обратно.

Винету и той ходи на презокеански инструктаж и той ще трябва да връща грантове, и не само...

ЕЛИМИНИРАНЕТО НА МУТРАТА БОРИСОВ И ГЕРБ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА НЕЙНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ! ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ: От години повтарям, че политическият шизофреник, откровената Мутра, Простакът от Банкя, недоразумението, което осъществи на практика идеята на бандитските групировки да превземат държавата, вместо да плащат на политическите партии, трябва да бъде изолиран от каквото и да е Негово участие в живота на държавата! От години повтарям, че тандемът Мутрата Борисов- Цецо Цървула и тяхната престъпна групировка ГЕРБ, съставена от обслужващия персонал на бившата червена аристокрация на бившата Комунистическа партия, е цирей, който трябва незабавно да бъде отстранен от държавата!