Протестиращи в 7 града: Отворете КТБ, върнете ни парите

Проведоха се протести в 7 града на вложители в КТБ. Те са недоволни от случващото се с банката, искат отваряне и оздравяване на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи в 7 града: Отворете КТБ, върнете ни парите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пари сеа нема утррее кат напечатат ша има ма не за сички мене ми тррребват повече разбирате ли

Можем само да съчувстваме на хората към днешна дата, коментира Близнашки. Той отново заяви, че разговорите с фонда от Виена, който проявява интерес към банката, са предварителни, и ги определи като лъч надежда. Изпълнителната власт не е водеща в този процес, заяви и финансовият министър Румен Порожанов. Финансист номер 1 каза, че темата за КТБ е обезпокоителна от гледна точка на отражението й върху икономиката и цялата финансова система.

Банката бе затворена по нареждане на бойко борисов, след се върна от инструктажа в хамерика как се свалят правителства с преврат. Той подкупи цацаратурата, Иван Искров (който предвидливо си изтегли парите няколко дена преди КТБ да затвори ). бойко борисов призова за масово теглене на депозитите,с което предизвика паника,и даде повода за затваряне на КТБ !!

Well,Well,Well.Ше започна с това че никой на никого на този свят не е длъжен.Тоест аз не съм длъжен,да дам кинти,които да се върнат на Фложителите на КТБ.Каво искам да кажа?Ми то е съвсем просто.Дори и тъпаци като тези които искат точно това трева да го разберат.И така във въпросния фонд има 2(два) млрд.лв.А кинтите в БГ банки са 60-80млрд.Ако парите от фонда се дадат на Фложителите на КТБ сега(а и те май май нема да стигнат щото липсват 3,5млрд) то при всеко такова "последващо мероприятие" за което нема застраховка че нема да се случи кинти нема от де да се Фземат.С други думи казано ТОЗИ ФОНД НЕ Е ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ.ТУК ИМА ПРЕДУМИШЛЕНО, преднамерено ДЕЙСТВИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА.И това ли не е ясно?Това е неква заблуда че фонда е и за таков случай.Той е по-скоро неква козметика.И така кво искам да кажа?И имам ли вобще нещо за казване или само си дрънкам.Е ми имам:Фложителите да не чекат некой да им свъши работата.А работа има много за вършене в тоя случай.И ква е тя?Е ми ако ви интересува си понапънете мозъчетата,макр да знам че те са полиранки и мисленето не е силната страна на българите.Но нема ка'.Трева да се напънете,щото друга възможност нема.И не си мислете че съм некой идиот дето се надсмива над хорските неволи.Па и то е съвсем просто НА ВСЕКИ (НЕ ДАЙ БОЖЕ) МоЖЕ да се случи.(не дай боже). АКО НОМЕРА СЕГА МИНЕ(МИСЛЯ ЧЕ Е ЯСНО КОЙ Е НОМЕРОТ) ТОВА ШЕ МНОГО КОФТИ ЗА БИЗНЕСА(както казват в американските филми-знам че вие БГ не обичате америка,но преосто нема как).

Блaгодaрности към бнб, бaнковия нaдзор, цaцaтa, дебелян, ментaтa, мутрaтa. Все отбор юнaци. Крaсиви, умни и кaдърни.

Парите народът ще получи НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ, като кебабчета за циганите гласували за ДПС и БСП.

Викнете за консултант проф.Тодор Вълчев, той ще ви помогне и една банка няма да остане.

Румен Гечев малко ли ти е? Ако бяха останали още година кьорава банка нямаше да хартиса.

Прави са хората да протестират! Почти всеки има някакъв влог някъде и разчита че е застрахован и защитен, а излиза че не е! Все пак болшинството са с влогове под прага от 100хил. евро! Щом няма пари за една банка, какво остава за "гарантираните" влогове във България изобщо? КТБ се оказа класическа пирамида! Но пък и защо хората не се досещат, че това лихвения % да е съмнително висок - почти 2 пъти, е нещо съмнително? Каква държава сме член на ЕС, щом банките са пирамиди?

С малки изключения кинтите над 100 хил. евро се съмнямам да са изкарани с честен труд.................. Рашидов ги е изкарал с талант и скулптурските пособия, В.Найденов с гласа си , актьорите също с труд и талант, а колко ли има, които не могат да докажат произход на средства. Кредитните милионери също нямат интерес да се оздрави банката...................

Аз лично изложба със скулптури на Рашидов не съм видял.

Илиян Илиев

И как точно от цялото правителство на Боко измаменото камилче се оказа Веждито а ?!

е, парите не са на народа, той крета около минималната заплата. Група отбрани вложители смятаха народа за тъп- айде бройте си стотинките по други банки, а ние тук ще ударим кьоравото. А сега си търсете парите в ЮАР при Путку Мафани.

Много отдавна се утвърди откраднатите ни пари да заминават за Виена и после с тези пари да си купуват каквото си искат в България.Не се и съмнявам,че точно с тези задигнати пари ще си откупят банката.От друга страна едва ли е проблем за БНБ да нареди изплащането на всички депозити до например 10 хил. лв, а останалите да почакат.Това поне е справедливо!

Добре де,сега социалистите не са на власт,а пари не се връщат.Защото всички са комунисти и ченгета и затова Цв.Василев няма да се върне защото не е удобен на много хора.Вижте,че и президента си мълчи по този наболял въпрос,а защо ли?

Днеска на смяна в Дира е ЧЛЕН НА ОПЕРНОТО ДВИЖЕНИЕ "ФИКУС" И трие всичко свързано с вътрешно озеленяване

искаме не искаме всички плащаме гарант. депозити . не е важно кой какво мисли и говори ,важното е че в бг има закон който урежда ситуацията около ктб.

кратунчо. Фондът за гарантиране на депозити до 100 хил. евро не е държавен, в него са средства от банките - процент от привлечените средства.

Аз съм убеден , че Фикуса знае къде са тия кинти, както знае къде са и 6 милиарда изчезнали кинти от заемите. Той беше главно действащо лице в това управление

Съгласно закона БНБ е длъжна да изплати суми до 196000 лева и хората могат да осъдят държавата,че не спазва закона.

Какви пари на народа ?!?!? Аз не искам с държавни пари да се спасява банката и аз да плащам за некадърно управление на банката и депозитите на полакомили се хара и фирми за високи лихви. Ако не може банката да се спаси с частен капитал, да фалира и да се изплащат гарантираните депозити до 100 000 евро както е по закон.

Падайки комунистите завлякоха КТБ и българската държава и вложиха парите в Интернационала. Ето защо Цв.Василев избяга в Австрия, а сега точно австрийски фонд иска да оздравява банката, но няма в БГ и света служба, която да направи обстойно разследване, защото всички са подчинени по един или друг начин на трилитералната комисия. По същия начин изчезнаха милиардите на държавата от външнотърг. д-ва и приватизацията след 89 г.

ДОКАТО НЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ТОВА И МЕХАНИЗМИТЕ КАК ДЕЙСТВА, ЩЕ СЕ ЛУТАТЕ КАТО СЛЕПИ СВИНЕ В КОЧИНА !

Виждам, че червените тролове са на работа при вас. Власт няма да видите скоро от лакомията ви.

Не крийте коментари които са истина а не обида.

каква е тази цензура бе? Защо хората да не знаят Станишев колко парички е изсмукал? Май май някой ви дърпа юздите!

Търсете парите при комбината Пеевски-Станишев.

и при Цацаров също....в играта е той

Да добавим и Бойко и Доган към списъка - такива неща изискват съгласието им.

Интересно, но хората имат усет кой какъв и го показват от доста време на изборите.

от моите пари да взимат, за да оправят бакиите на КТБ. Уморих се да помагам на сънародниците ми, а като дойдат избори те да отидат да се изкендзат в тъмната стая.

Гнойните коалиционни партнери ШалварскиМестаняФикуса ПАРИ НЕ ВРЪЩАТ. Не ви ли е ясно вече.

сори има си закон. Да, но до 100 хил.евро. 1990 и 1997 след инфлацията някой върна ли "парите на народа". ПРАВИЛАТА СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ.

А спазваха ли се правилата от БНБ и Банковия надзор, от независимите одиторски фирми, от прокуратурата и т.н.? Айде изчезвай, тъпунгер.......

Що не се снимаш бе ревльо , вече си изгорял , това е 100% факт , някой да не те карал насила да вкарваш милиони при един измамник . Закона е ясен , до 100 хил евро и това е ! БНБ може и да е допуснала по някакъв начин да се случат кражбите , но не тя е откраднала парите . Утре когато убият някого при катастрофа , кого да съдим , убиеца или КАТ че е допуснала някой да наруши правилата . БНБ има надзорни функции , но няма как да спре добре организирана измама , това са фактите . Който има над 100К да се снима с останалите пари и да продължаваме нататък.

Хората като протестираха 150 и кусур дена гледахме сеира а сега берем плодовето от това

Аз като нямам влог ми дреме на фара. Малко са ми странни тези протести - уж хората нямат пари пък си искат парите странно! Избрахте си тройната коалиция и ви ограбиха. Хак да ви е, защото вие сте ги избрали тези престъпници. Следващият път пак гласувахте за тях (БСП, ДПС, Атака, Бареков)!

пишете минуси, защото не ви отърва. Истината боли! А тя е, че БСП, ДПС и Атака ви е...а мамата окончателно. Гласувайте за тях пак, може и някоя друга банка да закъса! След някой и друг месец пак същите хора ще ви управляват крадат, защото сте много "умни"!

Аз няма да ти плащам влоговете.Има БНБ И БАНКОВ НАДЗОР.Ограмотете се най-накрая.

Разбира се ! Банката - т.е КТБ не е държавна????

Минчо. КТБ не е държавна и никога не е била.

Има една приказка "Га яде кифтетата не рева", та и сега е същото. Говорих с мой близък, на когото всички налични спестявания са в КТБ. На въпроса ми защо е вложил всичко точно там, отговорът беше "Ама те дават най-висока лихва". Добре де, навремето и финансовите пирамиди даваха най-висока лихва, сума ти народ изгоря. Не си ли направихте някакви изводи, хора? Да държиш повече от 100 000 евро в една банка заради високата лихва си е чиста алчност и аз не искам държавата, т.е. и аз да плащам сметката. И да завърша с още една крилата фраза: "Лаком г.., глава затрива".

Бойко Борисов е виновен!

Изгелжда истинна констатацията, че българинът е готов на всичко само когато му бръкнат дълбоко в джоба!

Ами правилно! То ние осраналите 7 милиона не сме хора. Народ от 1000 милионера и 10 000 стохилиардера. Е-ех ... няма да Го бъде и сКапитализъма в Бълхария. Други предложения, моля.

Много кекеави тия служители на КТБ, получили нервни кризи. Не стига, че не бачкат, ами сега пък и кризи.

Ало,протестиращите, които говорите и от мое име, защо не търсите лична отговорност от Цветан Василев , от Пеевски, от Бареков за сегашното състояние на КТБ, а вместо това се опитвате да оказвате натиск държавата да изтегли нов заем от 3 милиарда, който аз и други като мен ще връщаме. Търсете истинските виновници! Не иска да ви плащам от моя джоб.

30 души не са народа!

МАФИЯ! Върнете парите на народа. Ликвидирайте КТБ! Накажете крадците???

Ти да ни си "народа" бе, кютук? Плачи си и се тръшкай, но недей да истеричничиш за моя сметка.

pbonev@dir.bg

О милионерче ... Стяга те чипика! НАЛИ! Ще заминат крадените пари... Ще откраднеш други! Ти си върхът?

Защо плюете по вложителите, а не се преследват тези с кредитите в банката, как са обезпечени, погасяват ли се, въобще какво се случва с тези които са взели кредит от КТ...

А защо вложителите не ги виждам да имат искания за разследване на новите кредитни милионери? Те са лично засегнати, би трябвало да имат такива искания, вместо само да скандират дайте парите на народа.

Тоя няма връзка с главния. На грешен път си "умнико".

Ако ние БЪЛГАРИТЕ спешно не се обединим,ако не погледнем в една посока и ако не видим общото зло,а именно ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА в БЪЛГАРИЯ,то с нас след съвсем малко време ще бъде свършено окончателно,като Народ! Всеки Българин ТРЯБВА да повярва в себе си и да се научи да поема своята отговорност!Фразата "Нищо не зависи от мен",трябва да бъде захвърлена на бунището на историята,там където съвсем скоро ще отидат и политиците,защото НИЕ СМЕ НАРОДЪТ,НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА и ОТ НАС ЗАВИСИ ВСИЧКО!

Я обясни само от коя фондация цицаш и кой ти написа лозунгите?

Българите са смазани от: 1. наши и чужди олигарси; 2. унижени от 500 г. ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ и Баташко клане за непослушание; 3. унижени от САЩ демокрация и пряка намеса във вътрешните работи; 4. лишени от производство и средства за препитание; 5. смазани от полицейска и циганска престъпност. Алчност, безотговорност, безнаказаност, ограбени, избити станахме най бедната страна в Европа и ЕС. Българчетата: най-умните деца на света печелят свтовни конкурси и ни убеждават, че сме прости... Спортистите ни: най-добрите на света - прогонени да се състезават за други страни.. Политиците ни: най-безотоворните на света и цялата галактика си правят милиони и купуват съдебни системи.. Полицаите ни: най-простите на света - убиват, грабят, пушат и тровят децата ни. ТОВА е БЪЛГАРИЯ! СЕГА

Да ги върнат, НО ТЕЗИ, КОИТО СА ГИ ВЗЕЛИ, А НЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КООПЕРАТИВНА БАНКА!!!!!!!

Става дума в материала за КТБ а не за кооперативна банка... две различни са.

Абе Петрров /с две "р"/, каква кооперативна банка ти е в главата? Ти можеш ли да четеш и пишеш???

оня виц за горските животни - "за тарикати - по 5 лева!"

Тези "протестиращи" искат всички българи да им въстановят парите!?! Искат ги от БНБ, а не търсят крадеца Василев. Искров е виновен , но не той им отмъкна парите.

Ако ти беше на тяхно място друго щеше да пееш!!!

И богатите плачат.

ПАРАД НА ТАРИКАТИТЕ!

Имаше един що годе читв банкер в България и мафията му видя сметката. Колко му трябва на една банка за да рухне репутацията и? Трябва просто един ден полицайте или ДАНС, или прокуратурата, има нема защо, да влязат в нея и готово. Банката е чуствителна институция и това го знаят всички и навсякъде. само че в нормалните държави това не може да стане току така. А в България може, защото правохранителните органи са силовата част на рекетьорите и на мафията в България. нещо като сили за разбиване на неудобните и за присвояване на апетитни активи. Сега и служебния премиер се опитва да се намеси. Явно е видял някаква възможност да отхапе някое късче от рухналата банка. А за отхапване там има какво защото банката има огромни и то много апетитни активи. Така че няма нищо ново, всичко си е по български отвратително и както винаги основната сметка плащат обикновените хора.

Сега служителите на банката да отидат в Хисаря на Златни пясъци или в Тетевен на лечение.Г-н Цв.Василев много ги обгрижваше. Лукс, SPA процедури и други глезотиики.Сега психиатря а може би за някои и Пандел Палас.

друго си е български работодател с шут да те вкарва на работното ти място, да не ти плаща с месеци и да те изхвърли на улицата година-две преди пенсия

В Банкя протестирайте, там е приятелят на собственика на банката, невинният Цветан Василев,а също така и при т.н. президент и протестърската подлога, назначена за служебен премиер! Къде сте, протестъри, от миналото лято, къде са барабаните, белият роял, щурмуващият комини, голата цица??Няма ви, защото сте на власт, още повече, че Пеевски отново ще е във властта и вече ви е приятел...

За да се върне доверието и сигурността на всички банки в Б-я е необходимо стриктно да се спази закона.А това ще рече на всички, които допринесоха банката да стигне до това състоние да им се потърси наказателна отговорност за злоумишлено управление, липса на контрол и присвояване на чужди пари. Или с една дума да влязат в затвора. Такава мярка ще възпира банкери и контролни органи от подаряване на чужди средства на приятели. С останалите активи на банката да се задоволят най-дребните вложители, а останалите специалисти ,гладни за високи лихви и доходи да пият по една студена вода.Всички знаят, че високите лихви по депозитите вървят с висок риск. Е, сега е време да си поемат отговорността за взетото от тях решение да си вложат парите в тази банка. Аз не съм съгласен с мои пари / т.е. от моите даньци, които трябва да се използуват за по-полезни неща/ да се спасява частна банка.\\\\съчуствам на пострадалите, но да са мислили ,когато са си внесли парите в тази банка и доволно са потривали ръце.Това е капитализма, който много хора искаха и сега да му берат плодовете. Ако се постъпи по друг начин ,това ще е сигнал за всички останали банки ,че могат да правят като КТБ и тогава банковата система действително ще има нужда от стабалазиране. Времето на приватизация на печалбите и нациоанализация на загубите мина през предишното десетилетие. По действията на управляващата класа в тази ситуация гражданите ще определят коя партия за какво и за кого се бори и ще си направят изводи за изборите.!!!