Протестиращи опънаха палатки на Орлов мост

Протестиращи блокираха движението на Орлов мост в час-пик. Демонстрантите опънаха две палатки насред пътното платно и обявиха къмпинг "Орлов мост" за открит.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи опънаха палатки на Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези в палатките, трябва да бъдат в затвора. Шефовете им за пари продават България, а те за трохи ги подкрепят.

Тези протестиращи се ползват с неограничени права също като "бежанците" в ЕС. Защо??? Когато трябва да се рекетира някой от Тома Белев, те кукват на Орлов мост!?!?

Целта е добра, но протестерите не. Хора, които се управляват срещу заплащане от Тома Белев и компания не трябва да представляват екологичните интереси на нацията.

Софиянци се изживяват на собственици на морето и правят каквото си решат. Къде са черноморските общини и жителите на тези общини, че не започнат протестни действия против застрояването на парк "Витоша" и други имоти в чертите на София.

Добре де, хубаво протестират и защитават справедлива кауза - ама много несправедливо я защитават - защо не отидоха там, от където е излезнал законът, за да ги чуят? Те дойдоха на мен, от когото нищо не зависи, да ми правят мръсно, нищо че бях на тяхна страна - сбъркани приоритети, сбъркана държава.

Еми по примера на ченгесарите. Тюфлеците като блокираха Орлов мост, още на другия ден Тиквоний даде заден ход и им остави привилегиите. А като протестират гражданите пред НС и МС - файда няма.

Хората се борят да им е без пари почивката на море! Ище стоят до край !

Тая на снимката си е перманентно протестираща като я гледам. Ако не е срещу морето, ще е са правата на кучетата, лезбийките, червеите на Витоша и т.н. Горкото й дете.

... пичове, колко картофена реколта изпуснахте... с тея спамове в саита... парите за подобряване на генофонда/матряла откъде да доидат?!...

Браво! Плажът и България са наши, а не на свинете от ГЕРБ. Сичката Мара втасала, дивото къмпингуване замърсявало... Правила трябва да има, но забраните са прерогатив на некадърника. Не може да реши проблема, затова го изтрива и симулира дейност. Некадърната банкянска свиня да си рие със зурла говната и да се маха!

Свинете са твоите мутрагенски шефове!

си стан един голям катун ,но пада голпма борба за правата на катуанрите.

"Протестиращи блокираха ....." Имат ли официално разрешение от града? Или си е анархията? Е га ти смешната акция - някой си си взел малолетното дете и прави ЦИРК! Знае ли се какво е демонстрация и как се прави тя? Циганска работа.

...мен е от скука и манипулация. Тоя, който подкокоросва балъците, дебне за някакъв проблем и веднага надига вой в мрежата. Оказа се, че всичко е въздух под налягане и ала бала, но нали трабва да се правим на революционери и борци за правда...

Що пък да взимат разрешение? Ченгесарите ясно показаха, че няма нужда от разрешение като искаш да блокираш Орлов мост! Щом за милиционерите може, значи и за всички е позволено!

Във всяка европейска страна има къмпинги, с вода, ток, WC, в някой има и бунгала. А, тук искат да летуват на пуст плаж, без пари, без условия, без WC.....Е, не съм съгласен. Не е екологично да съсипват природата с боклуци и фекали. Считам, че го правят за да им е по-евтино, защото в България има къмпинги, но те не отиват на къмпинг. И, да бил съм на Карадере, но сега всичко е осрано и унищожено от т.н. къмпингуващи.

А мутренския бетон викаш,не е лайно!То е манна небесна за плажа и морето ... :)))А вилите на почетния председател на ДПС,на Златев и другите полит-олигарси не замърсяват ???

Да ползваш плажа е едно, а да превръщаш плажа в бивак е съвсем друго. И на края, всеки затваря улици и кръстовища, всеки си влиза през границите, както си иска. Ега ти държавата!

В тази държава всичко обслужва комунистическата олигархия и техните мафиотски банди...Правят всичко възможно нормалните ,мислещи и можещи хора да се изнесат в чужбина ,да не им пречат!

Някой знае ли защо рибата се появява по Черноморието ни след като е свършил сезона? Защото сме мръсни, отровни и рибата умира заради нашата суетност! В морето ни се излизват реки от пот , смесена с всякакви перилни препарати и кремове против изгаряния. Отвратително е да си риба сред всичко това! Това е един основателен протест срещу саморазправата на властта с онези, които искат дива природа по морския бряг. Как по друг начин да се покаже на всеядните и самодоволни щастливци, че властта върши поредното безумие? Ако не може да вдигнеш палатка близо до морския бряг и да си свободен какво да наричаш свобода? Хотелите изгониха рибата на много мили навътре и сега няма риба, но явно властта риба не яде! "Секторът на смъртта"- от Елените до Ахелой, замърсява и прогонва рибата от Емине до Маслен нос, но за властта това нищо не означава! А, когато двайсет наивници са спрели на Орлов мост за един час трафика, това е лошо! Явно да си гладен е по- хубаво! Но, когато ядеш онова, което и животните не искат, тогава явно не си по- високо от тях. И ти имаш вина за това и за теб се отнася! Няма нужда да се гледаш в огледалото, достатъчно е да погледнеш чинията и ръцете си.

имат ли разрешенеи за блокиране?

Тази политическа класа ударя във всички останали места за прехрана на населението. Гадове мислещи само за себе си.

По добре щеше да е вместо бетонни блокове/ мутренски хотели/ на брега да бяха изградени нормални къмпинги, с кухня, баня с топла вода, хладилници.........и разбира се тоалетни. Но кой ли щеше да ги чисти? Да попитаме византийците.

Нека някой действително ми обясни какво ще попречи на всеки цигански катун да се обяви за "свободно къмпингуващи".

Закъсня! Учебният час започна. Учителката ще ти обясни каква е разликата, питай я. :)

В момента къмпингуването не е забранено. Да има катуни по плажа? Няма как да се настанят катуни на обичайните за къмпингуване диви плажове, поради простата причина, че са отдалечени от населените места.

На редица места (например Националните паркове) къмпингуването е забранено. Така е и по целия цивилизован свят. Там ще те изгонят, а е възможно и да те глобят. В по-нецивилизования ако си опънеш палатката в нечие землище без разрешение може и да те набият. Изборът е наш. Аз лично съм "за" къмпингуването на определени и оборудвани места и категорично "против" тероризирането на огромна маса хора от шепа "протестиращи", обединени от някаква фикс-идея.

Призовавам МВР да измете подобни наглеци. Аз не съм съгласна с тях. Не желая да ми пречат на предвижването. Има ли закон , по който в такива случаи да съдим организаторите или избран от тълпата участник ? Това са безделници и лумпени !

Никой не те пита съгласна ли си или не!

Да ти ......

може като за начало да осъдите гръцките фермери и след като го направите ги карайте всички протестиращи по домова книга.

Не знаех, че са хора на заплата!

Смърт за протестиращите и полецейски палки...комуняги!!!!

Къде отиват екстрементите на политическият елит, който е бетонирал брега с вили, хасиенди и други вертепи.Във Хърватско държавата ги бутна за сметка на "собствениците".

Дори и да си прав не виждам какво са виновни хората, които се прибират от работа и плащат и помощите за безработни на тези които се търкалят по улиците.

Рабира се, че ще приемат такава забрана, те си построиха вили и хотели на самия плаж а за какво сме им ние да им се пречкаме в краката и да ги гледаме какво правят. Съвсем не е далеч денят в който ще заградят плажовете и ние ще гледаме морето само по телевизията.

Не е нормално всеки психясал безработник като нещо го засърби да затваря кръстовища и да пречи на 1000 човека да се приберат от работа. Ако не го разбира трябва да го разбере по трудния начин. Аз пък не искам на плаща да прескачам разни цигански катуни докато стигна до морето. Утре всички катунари ще се обявят за "къмпингуващи". Къде е разликата?

Абе ти изпи ли си млякото?

Реакцията на властта би трябвало да е мълниеносна - арест, бой, обществено полезен труд (почистване на плажове, туристически пътеки), бой, регистрация за хулиганство и пак бой. И ще се оправят.

Пич, ще ти изстине млякото. Отивай бързо да папкаш!

+1

По-добре мляко, отколкото бира и ракия по цял ден, като въшлясалите еколози-хипари.....

Аз съм против къмпинга.

стига с тия рекетьори-зелени и такива дето се чудят от къде да вземат пари.няма как да стане да си сложиш палатката на плажа и да ползваш морето за тоалетна и за баня. за детето-протестант питам -къде са защитните организации??

Викаш, друго си е да сереш в хотела и по тръбата та право в морето, а? :)

по морето доста пречиствателни станции има вече, това да не са ти плажовете от преди 10 год. .... или викаш много по-добре е да ти се размаже по ръцете, както си копаеш на плажа мазно лайно от еколог...... или еколозите не серате, вие сте по-висши създания, преработвате ги вътрешно, затова и излъчвате такива аромати....гнусни....

Протестиращи опънаха палатки на Орлов мост втора част Протестиращи опънаха депутати на Орлов мост следва продължение

...в продължението на теб се падна бат Сали.....

Прави сте,че не трябва да пречат на обикновените хора да се приберат.Но от друга страна не е нормално мутри,политици и нам ква си..... да осират чрез хотелите си Черноморието, а да е забранено да преспиш на пясъка.

е не е забранено да спиш на пясъка, а да опъваш палатки.....

С мирен протест нещата в България не се решават. Трябва по-агресивно.

Може ли кой както му скимне да затваря движението и да пречи максимално на обикновените хора?! Ами като искат да протестират, да опъват палатки пред Народното събрание или пред съответната партийна централа! Какво са им виновни другите хора, та ще създават такъв хаос?!

Ще ми забраните да нощувам на 100 метра от плажа точно тогава, когато махнете всички хотели, намиращи се на 100 метра от плажа! Схванахте ли добре или да повтарям?! :)

Хотелите са с тоалетни а не зад храсчето

е и? Всичко отива в морето. :-) Нищо де, нали сте ходили в тоалетна, после с кеф се къпете в морето. :-)

А къде се изливат фекалиите от тоалетните на хотелите бе, умник?! :) Можеш ли да познаеш от 3 пъти или ти требе жокер?

все отнякъде трябва да се почне. днес палатките , утре хотелите.

НЯМА ЛИ ДА ГО ПОДГОНЯТ ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО?!? НА КАКВО ГО УЧИ И КАКВО МУ ПРЕДЛАГА КАТО ГО Е НАСТАНИЛ НА ПАЛАТКА НА АСФАЛАТА ПО СРЕДАТА НА КРЪСТОВИЩЕ?!?

Учи го как се изразява гражданска позиция. Поздравявам такива родители.

създава поредния простак на тази територия! Малко е циганска тази работа да позлваш детето !!!

Хубаво е да се протестира и обществото трябва да е будно, обаче не разбрах вчера защо полицията на затвори булеварда от "детелината" за Румънското посолство и кулата, а трябваше всички водачи да слязат до Орлов мост, за да ни кажат ченгетата да обръщаме обратно?!?!

Докато не започнат да се бутат хотели, за сметка на собствениците, нещата няма да се оправят!

Сега трябва да забранят строителството и да съборят всички хотели до 100 м от плажа. Иначе изглежда, че тази забрана е за да обслужва икономически интереси.

който иска да къмпингува, да си закупи терен и да си къмпингува

То хубаво на палатка, ама станаха много циганите вече.

Като деца, всяко лято ни водеха на къмпинг за поне месец край морето. Усещането да се събудиш от звука и мириса му беше несравним с нищо. Жал ми е за децата ни, които никога няма да го разберат! Скоро обикалях по тези места и ми се доплака от бетона излят там и невъзможността да стигна поне до останките плажна ивица, където е минало детството ми... Огради и охрана! Не знам дали сега има "диви" къмпингуващи, които осират и изхвърлят отпадъци където им падне, за нас беше закон да прибираме и почистваме всичко след нас (иначе татко нямаше да ни пусне в колата!). Друг е въпросът, че тогава имаше уредени къмпинги - с тоалетни бани, сметосъбиране... Не може ли и сега да ги има? Не, хотелите са по-рентабилни и изливат всички фекалии и препарати с които ги почистват... директно в морето! Честито!

Може...ако върнем комунизма.

Баш комунистите няма да искат. Повечето хотели са техни!

Във всяка европейска страна има къмпинги, с вода, ток, WC.... В някой има бунгала, повечето дървени. Цената е на половина от 2 звезден хотел, но е уредено, чисто и хубаво. А, тук искат да летуват на пуст плаж, без пари, без условия, без WC.....Е, не съм съгласен, нима е екологично да съсипват природата с боклуци и фекали, за да им е безплатно????? Защото в България има къмпинги, но те предпочитат безплатни места.

Лятото бях се разходих до Силистар. Плажа хубав, кошчета с пликове, водата чиста, нооо...в малкото заливче южно имаше всякакви боклуци. В гората с палатки смрад и едни върви с бельо - Все едно си в катун. Имаше от старите контейнери и преливаше от отпадъци. Като не умеем да пазим ще е така. Вече нямаме култура, но пък се жалваме. Всички си знаем правата, но забравяме, че имаме и задължения към нас самите, децата си, онези след тях, държавата и природата. Цялото ни общество е болно от чума!

гледайки снимката се питам- А къде дреме Агенцията за защита на децата? та не прибере детето от тази кифлоподобна дропла

Хубав въпрос!

Ти па що си много убава!

ало конгломерата от шопи вие луди ли сте да идвате на черно море.бяло ви е на вратата.осрахте и вкаменихте всичко по морето и още ревете като вдовица за х....и

А бе хора , що се занимавате с глупости ?!Какво ще ходите чак на морето - Я какво ви е хубаво на Орлов мост . Разпънали сте си палатките , устроили сте си къмпинг и всичко е точно . Ама -Нямало дюни - Че то и на морето вече ги няма , ама пък тук си имате Орли ....!

Айде марш , че ще метеме дюните !

Точно така - разкарайте ги тези къмпингуващи . Стига са срали и пикали по дюните (дето ги няма вече )- там хотели ще правим ! Няма да се излагаме пред чужденците яяя !

Всяка година ходя на див плаж и досега не съм се разболяла. Брат ми всеки път, когато отидат на хотел, цялото семейство се натръшкват с разстройство и повръщане.

Ми. да, драги къмпингуващи къдет ви свари. Цивилизованите хора не серат в горичките до плажа, те серат в хотела, а после си пускат водата, за да излее всичко това в морето на плажа.

Хотелите, които са на по-малко от 100 метра от плажа, ще ги съборят ли. В Слънчев бряг има един на пясъка и съм му дигнала мерника.

Не е сигурно , но ти си стой на мерника :-D ! В най-лошият случай ще вдигнат ''Демократично - екологична европейска '' ограда за да не го урочасаш . Пък ти си вземи една шепичка пясък да си спомняш за Черното море !

Както е с основи върху пясъка, разчитам времето и природата да свършат тази работа вместо мен.