Враца на бунт заради отстранения МВР-шеф

Врачани се събраха на протест заради отстраняването от длъжност на досегашния директор на Областната дирекция на МВР в града Димитър Газибарски.

Обратно в новината

Коментари - Враца на бунт заради отстранения МВР-шеф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и за уволнения полицаj трябва да се застuпят ако причината е само вuв видео-клип-а. заshтото с това, тоj не нарушава с нищо служебните задuлжения или си е превишил правата с нещо.

човек на такъв пост има и приятели, но когато си сбъркал, си сбъркал, отиди си тихо, както когато си разписвал другата заповед, срещу която също имаше не протести, а вълна от негодувание.

И кои по-точно са на бунт? Вероятно жена му, синът му и двама-трима братовчеди.

За какво според вас полицай който не е замесен в случая ще пуска записа в нета? А. От любов към обществото и законността. Б. Да обслужи някакви интерсе или отмъщение. В. Поради това че жена му спи с главния герой в клипа.

Ако този полицай мрази корупцията и пуска клипове в нета, защо не сме гледали и други негови клипчета? Изобщо има ли полицай който да е снимал друг полицай за корупция?!?! В случая другата страна не е полицай, а служител от друга система, доста апетитна за всички врачански полицаи.

В момента Борован е бастион на ДПС, имат си кметица. Газибарски е от системата на КОЙ.

червен бастион.Те само червените карат с автобуси за протести и демонстрации.

Протеста на врачани всъщност е организирана група от хора, докарани с автобус откъм Борован, към които се присъединиха малцина съпричастни от полицията, обезпокоени за кариерата си поради предстоящите промени.

да чуя и видя.Протести и демонстрации за уволнен полицейски началник.Ама не от полицай,а от близки и събрана всякаква друга паплач.

Не трябваше да го местят , НАПРАВО УВОЛНЕНИЕ заради уволнението на полицая, вместо да го награди. България ще се пооправи когато стане като в скандинавските страни. Хванат в зависимост или неизпълнение на служебни задължения, уволнение и незачитане на досегашния стаж. Ако двамата полицаи бяха спряли пияния Гаврийски, нямаше да има труп и жив труп. Няма да има и толкова катастрофи ако няма протекции и връзки

Няма защо врачани да са шокирани и възмутени. И те са гласували за ГЕРБъъъъ.

Газибарски да върви да охранява Козлодуй !!!!

да е разбрал как се е почувствал полицая, кого той уволни пред 2 дни за тава, че показа на хората по ТВ как се е държал с него и какви ги е редил бившия пияндурник-шофьор - началник на охраната на АЕЦ-а

Е след полицая и началника му давайте нататък де - министъра и премиерчето!!!

"Враца настръхна" и се оказва ,че Враца е семейството на Газибарски. Десетина човека ,като половината се срамуват ,че са там и си крият лицата при снимка .

Ако Бойко е печен ще върне полицайчето, което е направило записа с видеото.

Ба те всички са заедно бе ... Полицаят е мноооого голям измекяр /имал над 1000 разкрити случая ... щях да припадна от смях ... /. Този запис е нагласена постановка и се използва за оръжие за преразпределение на територия в самата полиция ... всички едно хоро играят ама дърпат в различни посоки и всеки иска да води

Този целият случай е яко мерене на пишки и преразпределение на територии в полицията, а всички са в кюпа. Гледах го при Цветков онзи дето разправяше, че не знае кой е направил записа, ама той го е публикал без да знае от кой го е взел .... смяхххххх само седи и му вика добре - е.....и полицая. И после мноооого ясно, че другите пият заедно и са с връзки. В тази държава няма читав човек - всеки краде и нарушава правила и се присмива после на тези дето са ги хванали. Всички сте крадци и нагледци, така че и аз отивам да си крада и наглея на воля ... таман докато си губете времето тука да мога да хвана нещо, че иначе докато вземеш нещо и някой друг го извадил от джоба ти. Сполай народе.

Явно следствието и прокуратурата трябва да си свършат работата.Мафията, имам в предвид връзките в службите и охраната за назначаване на свои хора води до това състояние.

До колкото знам,ДАНС е на пряко подчинение на Премиера-чакай резултати от там.Колкото до Следствието и Цацаратурата-чакай резултати от там на 31.февруари.

Когато убиват по улиците на Враца никой не протестира. Но като се пипне Крепителя на Далаверата и настава буря.

Плача... Газибарски за Премиер!

Страшно некоректен човек е Газибарски,за морал да не говорим

Случая е много по задълпочен хора! За да го схванете трябва да се върнете много назад във времето на окръжна полиция Враца. Главни герои са Пламен Кръстев, Тошко Георгиев, Цено Ангелов и криминално проявения му син Пламен НОСА една голяма група полицай и то от бившата СОД Враца включително и ченгето "герой" Цецо Благоев. Тази група решиха да свалят Началника на СОД Иван Сълов в последствие директор и използват същите похвати чрез медии и инсшпекторат на МВРда осъществят плановете си. Войната която се води е голяма и се върти ту към едните ту към другия. В краина сметка Пламан Кръстев е пенсиониран и заедно с Николай Коцев правят частен СОТ и в същото време и стават основатели на ГЕРБ Враца. Историята е много дълга свързана с престъпления и корупция и едва ли ще мога да ви я опиша тук с няколко реда. Но е запалена хижата на която е полицайския ретранслатор с цел да спънат държавния СОТ и да захванат обекти и т.н. Та Тошко Георгиев след идването на ГЕРБ е назначен за зам.директор на Дирекцията а друг герой Росен Иванов който на 2 Юни на връх Вола изхвърля генератора с който се захранва усилвателя на Волен Сидеров който плюе Цветанов е назначен за директор.

Същия Тошко Георгиев при една среща на Цветанов с местните гербаджии в планината е нзаначен шев на сигурността в АЕЦ на което място е и сега а подчинения му е този който е героя от камерата. Незнам дали обясних ясно всичко но нещата както казах са много завъртени и само хора които наблюдават от блико могат да разберат за какво иде реч. Тази група е много хитра и не случайно във Враца бюлетините при първата победа на ГЕРБ се вардеха от бивши служители на СОД Враца работещи в СИТИ СОТ на Пламен Кръстев послушковците. Цецо Благоев - бивш служител на СОД Враца охранител на човека който загина с мерцедеса си край болницата и при катастрофата загинаха 2 жени от удара, там има паметник на същия и мисля че беше шев на частна таксиметрова комапания. На събитието охранителя не е бил случайно в колата. Но пък същия винаги има и резервни варианти за охрана по всяко време на други като криминално проявения Пламен Ценов Носа споменат по-горе и прикриван умело от бившия директор ген.Валери Стаменов , Пламен Кръстев и бащата на Носа - Цено Ангелов. След разбиването на глутницата чрез премествания, пенсионирания и уволнения Цецо Благоев поема друг курс за изкарване на пари и това е друг тяхен човек шева на вестник Конкурент Враца Бузов. Та с Бузов видели че Пламен Кръстев успешно направил частен СОТ решили да направят и те Мега СОТ . Като Цецо Благоев ще използва полужението си в полицията като бишв служител на СОТ. Зад случая има извършени проверки на Цецо Благорев но всичко е скрито и покрито. Питам аз смятате ли че това ченге съвестно без други замисли е пуснал записа след като той самия като че ли не е участвал в събитията, поне гласа който чувах от записа не прилича на неговия?!?! Успех!!! :)

С написаното по-горе не защитавам директора на полицията. Просто искам да накарам хората да не се хвърлят като шарани на празна кука. Директора, началника на охраната на АЕЦ и подчиненият му са за премахване според закона. Моето желание е да се направи задълбочен анализ на нещата и да се реже много по-дълбоко в двете структори - МВР и служба сигурност в АЕЦ. Крайно време е да се деполитизират службите. Директора на окръжна полиция Враца трабва да бъде назначаван от хората в града а не от партията която е на власт чрез МВР София. Същото се отнася и за АЕЦ.

СОД няма от 2013

Владко нищо не си разбрал или се правиш но СОД има само че за обекти на МВР, а държавния СОД го закриха през 2014г. И знаеш ли кой го закри като началник? Рамбо - Детелин Донов друг член от групата спомената по-горе. Единия от частния СОТ се обажда на другия по време на оперативка в полицията и му казва кои обекти днес да сваля за да ги върже на СИТИ СОТ. Владко нещата са вързани и хората рано или късно ще спрат да ядат доматите с коловете.

Защо са го преназначили, а не е подсъдим? Това да уволниш някой, защото се е оплакал от непристойно поведение към себе си като служител, е най-малко вулгарно. Всеки нормален шеф би защитил колега, изпаднал в такава ситуация! Престъпление е от където и да го погледне човек - Използване на служебно положение за преследване на лични цели!

Точно това са искали и да направят с пускането на записа. Всеки един който не е запознат с хората участващи в играта ще го тълкува така. :) Значи Цецо Благоев и банда продължават да използват същите хитри методи за да стигнат до резултата който искат. Предполагам 2 свободни места за назначаване едното на директора на дирекцията а другото на ония пиян шемет на записа. Ако тоя бяше хитръ като тях мислите ли че ще иде пиян в ведомсвенна полиция на АЕЦ и сам ще си забие ножа? На записа през цялото време се чува полицая който ръчка нарочно пияния да каже колкото се може повече глупости.

колко милиона са излезли на протест?

Ако този е уволнил полицая, записал онзи арогантния от АЕЦ-а, то е трябвало да уволнят направо!

Вчера ги гледах по новините. Тези "граждани" супер бързо се бяха организирали и едни красиви плакати бяха разпечатали! А единият много ми хареса "оставяте града в ръцете на мафията". Тоест, досега е имало баланс между мафията и полицията ли?

Наистина сме уникална държава. Не го знам този полицай, какъв е като човек, на кого е човек и т.н. Но дори да приемем, че е бил мутра - какво от това? Та ние такава мутра си имаме за премиер ТРЕТИ мандат, бе хора! И тази управляваща ни бивша или не мутра, спокойно заявява пред медиите, че нарушава Конституцията и законите и ние - граждани, журналисти, съдебна власт, Народно събрание си траем! Пример: Борисов заяви, че немска фондация е давала пари за много от мероприятията на ГЕРБ, вкл. и предизборните. Та това е забранено от Закона за политическите партии! Пак той "РАЗПОРЕДИ" на един министър (Нено Димов) да отмени министерска заповед (за Калиакра). Та това е нарушение на Конституцията и Закона за администрацията - министър-председателят НЯМА ПРАВО да разпорежда на министър каквото и да било! Ама за ченгето със записа и този полицейски началник - наказания, уволнения... Не са угодили на някого.

Куха червена кратуно, вземи се информирай първо кой кого е уволнил и за какво, и после плюй по ББ! Всички сте такива, недоклатени чугунени кратуни, и затова няма никога да дойдете на власт, защото още не сте си изпъдили депутата от парламента, дето с помоща на затворници купуваше гласове в ромската махала за скапанат ви корумпирана партия!

Премиера Борисов вече няма има Физически Проблеми - Одъртя и няма Воля да Управлява . Това е ...

Враца стана "най-добрия град за живеене", заради Гъзобара? Айде стига, шменти капели..

Женски протест.

в свързочно поделение при Русе дежурният вдига на телефонно позвъняване. Обажда се някакъв и накрая нашият го пита кой е отсреща. Отговарят ме "Гъзибаров" и съответно питат дали е приел съобщението и фамилията. Дежурният решил да го помайтапи и се представил като Курдоколенков.. Открили го по оплакване и го уволнили.

Враца дето гарга не каца.

Тоя е носил кашкавала на Фидосова!!! Затова има шеметна герберска кариера ,а сега го скриха от случая с Пешето!

като уволниха полицая с записа, всички кумондели скочихте на амбразурата! писах ви, че ще уволнят началника, и вие пак ще ревете комундели! а сега кажете, що ревете? началнико ли требе да уволнят, или полицая със записа?

Полицая със записа!!! Защото винаги е използвал такива похвати в своя и на престъпниците полза.

Наистина е свестен и услужлив човек, който ще Ви подаде ръка ако имате проблем, а няма да Ви върне. Спомням си, че наистина навремето си започна като обикновен патрулен полицай и се издигна до тази си позиция. Само да Ви кажа, че в квартала не даваше мотор да мине и да издуе двигателя в часовото време 13:00 - 16:00 часа ... но явно такива като него няма как ги оставят ... Уникална държава!

Очевидно сте от един квартал и го познавате?! Тази забрана за всички квартали на Враца ли беше или само за вашия?! Освен на вас, на всички хора ли така помагаше?!

Ми не съм го питал /не го познавам за Ваше съжаление, а живея през няколко блока/ дали не е живял в 10-тина квартала едновременно ... аз само споделих каквото съм видял ... троловете и тези с които си е имал вземане даване могат сигурно повече да кажат. Нямам представа и доколко се е справил с престъпността ... опитах да кажа каквото знам, но хората които не познават и не са видели нищо те най-много коментират ... аз спирам щото все пак на Вас затова ви плащат ....

Затова уволни полицая дето записа мутрата от АЕЦ.

Тук май говорим вече за Свети Гъзобара?? Айде вие неговите близки да спрете да спамите Дир-а!!!

"Твърда ръка" и Газибарски е комбинация, способна да изкара всички жени от един град на улицата на протест.

дали дедо му е газил барата или си е барал г.за е труден въпрос

Тоя Гъзобаров, като е толкова печен, защо е уволнил полицайчето, което е пуснало записа с пияната свиня от АЕЦ?

Не го ли назначи др.Мерджиков,а?

Синът като защитава баща си, може да излезе и да каже: 1. Не е вярно, че майка ми и сестра ми са назначени в АЕЦ след случката с пияния шеф на охраната. Може да проверите. 2. Баща ми е защитил обиждания си колега! 3. Баща ми е направил проверка, как пияндето е влезнало в РПУ-то и е наказал виновните!

Ниц!

Ей това троловете сте плъзнали навсякъде .... хора без срам, морал и скрупули сте .... само да Ви /ако сте от Враца щяхте да знаете/, че "синът" Петър е единствено дете и няма сестра!!! Какво да ВИ коментирам изобщо.

Ти като си от Враца, може ли да кажеш, дали майка му е назначена в АЕЦ "Козлодуй" след този случай?!

Какъв е този незаменим човек. Аз човек с такава фамилия не бих му поверил и охрана на входна врата...Враца е известна с многото неразкрити престъпления...Къде беше този ГЪЗОБАРОВ, тогава?

Газибарски иде от "Гази бара", бара - малък поток, вада, прегазва през вадата един вид. Но все пак, каквото е съзнанието, такава е асоциацията. Благодаря, че ни запозна с ниското ниво на твоето съзнание.

Явно синчето се намеси

Не във връзка с конкретния случай, но да напомня АКСИОМАТА - В бЪЛГАРИЯ , КОЙТО СИ ВЪРШИ СЪВЕСТНО РАБОТАТА ГО УВОЛНЯВАТ.

ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ ДА СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО ВРАЧАНИТЕ.

Ако е вярно, че се е справил с битовата престъпност... Ама дали е така? За северозапада не съм чувал подобно нещо. Все пак, мисля си, нещо се е случило по веригата "рекет -вноска". Само във Враца патрулният от КАТ ми взе петдесетолевката с ръкавици и я пусна в джоба на вратата на патрулката. Другаде си ги взимат направо в собствения джоб. Значи, че на врачанлии, даже собствените им шефове нямат вяра. Докато не се научат да се отчитат по веригата, тъй ще е. Не може цяла България да захранва премиера, а некви селяни от Враца да се дръвчат. Ъхъм!

Наглата Независима Съдебна Власт не иска в държавата да има силна и професионална полиция. Няма да може да се храни. Ако има друга силна Власт и няма престъпници за адвокатско-мафиотската метастаза няма да има кинти. Затова се мачкат кадрите , местят се и се гонят когато "не свирят по свирката" им. И Бойко не може го спаси , ТОЙ вече доказа, че е "пълна дупка" пред Ламята.

"ГРАДЪТ НИ Е ШОКИРАН И ВЪЗМУТЕН от случващото се. Защо добре свършената работа вместо да бъде поощрена, е наказана, медиите ли са най-важни." Кой си ти да се представяш за цял град, бе? То е ясно, че ще защитиш баща си!

Явно и ти си един от тези пияндета/хулиганчета дето ги е шамарил Газибарски навремето и сега сте готови да излезете пак от дупките.

Шамари пияндетата, а? Взел е закона в свои ръце! Айде сега, като си е повервал, че коли и беси, да почива!

Путкодеров нямат ли там да сложат за негов заместник?!

Газибарски иде от "Гази бара", бара - малък поток, вада, прегазва през вадата един вид. Но все пак, каквото е съзнанието, такава е асоциацията. Благодаря, че ни запозна с ниското ниво на твоето съзнание.

абе с такава фамилия????!!!!!!!!!!!ходи се снимай некъде. просто е несериозно

Айде, събрахме роднините и се представяме за цяла Враца. Кой ще отговори на въпроса как пък се случи така, че пияндурника Пешко Караджов си изпълни обещанието и "уволни" полицая?

НЯМА да го ВЪРНАТ! Човекът може много да е кадърен, но не е от ГЕРБ!

Нали Бъчварова го назначи преди 1-2 години?! ... от кой е?!

Корумпцията в МВР-Враца е невероятна. Писал съм лично жалби които бяха игнорирани най-нагло.

Държава ли бе да я опишеш? Ами не, вече е само територия.