Полицейският синдикат напусна преговорите с Бъчварова

Най-големият полицейски синдикат - СФСМВР, напуска преговорите с политическото ръководство на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицейският синдикат напусна преговорите с Бъчварова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЧВАРОВА ДА ХОДИ ДА БРОДИРА ГОБЛЕНИ ,ЧЕ ПОВЕЧЕ Й ОТИВА ДА СЪРБА КАФЕ НА КЛЮКИ!!! А ТАЗИ РАБОТА Е ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА НЕ ЗА МАРИОНЕТКИ!!! БЪЧВАРОВА ТИ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ АМА НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАШ ОТ МАТЕРИИ И ТОАЛЕТИ!!! SOS! SOS!!! ОБЛЕЧЕТЕ МОМЧЕТАТА ОТ ВМР И МО С ДРЕХИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ЗАЩОТО НЯКОЙ ПЕЧЕЛИ НА ГЪРБА НА ТЕЗИ ХОРА КАТО ГИ ОБЛИЧА В "ТРАВИРИ"!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Господа в сини униформи, имам следния въпрос: как е правилно да се казва, "куроклатци" или "клатокурци"? Питам, че ми трябва за една статия за ефективността на българската полиция, а ми се струва, че вие сте най-компетентни да отговорите на подобен въпрос!

Пенсионираите ги бе. Дайте им по 100 пенсии нека ги носят .......така де.

Тамън ще понамалее престъпността, като изпопенсионират българските полицаи.

Една народна любов блика към полицията...тръпки да те побият! А единодушно това е най-негодната и негодническа част от народа!

За тия пари бият само жени и момичета, ако им дигнат заплатите ще почнат да бият и деца, опасно е, като перспектива.

тези нахални корумпирани нищоправещи що не отидат на преговори с хората. Що не ги попитат кво мислят по въпроса.Да ходят в Гърция - там са като тях -нищо не правят, а само пари искат.Нахали.

Как бе, на всички протести преговарят с хората ..., като ги бият. Те по друг начин не могат да преговарят, а може би си дават сметка, че ако не са въоръжени, ще бъдат набити.

Не стига, че за нищо друго освен за рекетьори не стават ами и искат рано да се пансионират...Явно рекета трупа кинти и за старини! та не им се налага да работят?

Тези полицаи нямат срам ,те са корумпирани като съдебната система и лежат на бюджета на държавата.Кой ще рабооти за да се пенсионират на 50г .Който не е доволен да отива в частния сектор ,там няма лежане.

Новото парче на Ваклинов и Милица Гладнишка - "Плащам им данъци"

Защо не си кажат направо че протестират за това че вече не могат да рекетират по пътищата.

с Бъчварова трудно може да се разбере човек

и аз не разбирам как тъпи парчета може да са финансово добре... а принципно не понасям полицаи! За това плащам на СОТ, на портиер, има инсталация за пожарогасене...за чий са ми тези некадърни дебелаци...

Е как за чий, за вълнуващи емоции! С Роднатаполициянипази наоколо винаги можеш да получиш безплатно пребиване, да се насладиш на фразата "не разчитайте, че ще ги хванем, знаете ли колко такива има в квартала", или на евъргрийна "кво праим ся", също така дъщеря ти може да получи наритване с кубинки в корема, или синът ти - шамари и белезници при представяне на личната си карта, а още можеш да се насладиш на гледката на спещи в патрулка полицаи с широко раззинати челюсти, очакващи пенсията си и всичките заплати накуп. Братко, ти фактически получаваш цял един цирк специално за теб срещу съвсем малка сума от данъците си!

Полицейският синдикат напусна преговорите с Бъчварова и тя си я среса на път от мъка.

Като не им харесват заплатата и работата-да направят като ОБИКНОВЕНИТЕ хора-да напуснат и да си търсят друга работа,където да им плащат без да работят . В България при около 5 /пет/ милиона реално население-полицайте са над 60 000,а в НЮ ЙОРК при 16 млн. население--има 25 000 Полицаи.НЯМАТ СРАМ.....

Полицаите имат нужда от отслабване! Никакви пари за тях! Даже да им намалят заплатите!

Коментиращите са комплексари и мишки...Как пък един не защити полицаите.

Ами има ли някой в държавата, който да не е рекетиран от полицията?

Е те това е въпроса, Жоре. Как пък един не ги защити? Преставяш ли си колко е ниска репутацията на тази институция. Нито един!

А защо не се опиташ да си отговориш на този въпрос! Сигурно има причина, никой да не ги защитава, може би причината е затова, че те никого не защитават ... Всъщност излъгах, те защитават мутрите, циганите, престъпниците (крадци, убийци, всякакви), защитават и наглите престъпни управляващи на България ... Ами при това положение, мисля, че е напълно разбираемо и логично защо никой обикновен човек не ги защитава и не желае да ги разбира и подкрепя.

Кой прав,кой -крив ,не знам.Бъчварова е пародия на МВР министър.

На такова МВР като нашето пародиен министър му е лика-прилика.

Ами това момиче дето яде боя да беше се подчинила на полицейското разпореждане и да беше си дала личната карта така както се прави .Тези младежи да се научат на дисциплина и отговорност.Те си мислят че всичко им е позволено.Затова сме на този хал.Като много им завиждате на полицаите зашо не вземете и вие да станете такива,но не ви стиска,защото се преминава през много тежки нормативи и след като си приет изпити които са по нпк,европейско право,психология и др.Не ви стиска знаете само да хулите.А по селата ги няма защото са по границата.

миме, мъжа ти какво ги прави парите от рекета , купува ли ти нещо?

А приятеля и, който си даде личната карта защо яде бой? Даже и с белезници беше.

Не ни стиска да станем куки, защото се минавало през много тежки нормативи ли, бе?! Миме, ти си роден комик! И образователният ценз е един висок! Да не говорим какви сложни тестове по български език и математика държат, ум да ти зайде! Оня пловдивски милиционер с акта с Ханку Брат е ходещото потвърждение за високите стандарти на МВР! Ами психотестът! Ужас, ужас! Сигурно затова имаме толкоз много полицаи на калпак от населението, щото е много трудно да станеш такъв, нали! А може народът да го е страх, че като станат полицаи, ще ядат редовно бой от циганите, както честичко се случва, когато не рекетират или ритат паднали момичета, та заради това да не се натиска, а , Миме?

Като не им отърва да напуснат МВР и да се хващат на работа. Какъв е проблема?

Мимее, личи че си жена на полицай :))) Всички знаем какви са полицаите, какво правят и колко имат в главата. Още малко и щеше да ги изкараш едва ли не професори по право. Ейде малко по така.... по-скромно. Аз на полицаите не им завиждам, даже напротив, съжалявам ги. Ако не можеш да станеш нищо друго ставаш полицай,нали знаеш :)) ПАри срещу реформи нали такабеше приказката :)) Първо да видим резултати и желание, след това парите. Ако си извоювате независимост и уважение тогава ви признавам, но за това трябва малко да се напънете драги ми полицаи.

Как пък реши, че някой им завижда на полицаите. Никой не им завижда, просто никой и не ги уважава, защото не се държат дойстойно за уважение.

Миме, Миме...трагедията на полицаите не е ,че са ритали и малтретирали двама младежи -за това те ще си получат заслуженото. Трагедията е,че двама полицаи не могат да се оправят с двама подпийнали тинейджери, а викат подкрепление , вместо с две хватки да им сложат белезниците ,да ги натикат в колата и от там в участъка!Изобщо са показали висша форма на некадърност и непрофесионализъм!Аз такива ще ги изгоня поради некадърност, а не да им плащам заплати!И 90% от тях са точно такива!

Що тормозят бедна женица!? Кво е виновна тя? Кво зависи от нея? Тя може да се оплаче от полицейско насилие и тогава синдикатите ще го закъсат!

ало, спрете да се занимавате с полицейските простотии, че те от стачки вече и по улиците ги няма, работа 0, раб.заплата 1000 лв. такава наглост няма, по-добре са от всеки дребен собственик тия държавни служителчета, без притеснения и мъки, чиста пара на точно число на месеца, че и претенции имат, ай сикт.р и наглост

Странно, но не видях един в защита на протестиращите.

Не е луд, който изяжда зелника

Шкембеците вместо да се радват, че ще ги оставят до 67 годишна възраст да рекетират хората...

Е, не, изби рибата! Това беше брилянтно!

Тия от МВР свещенни крави ли са, какво ли? В цялата администрация текат съкращения, намаляват годишни отпуски, увеличават пенсионна възраст - само тях никой не ги пипа? Аман, от тая "преторианска гвардия". Съшевремменно по селата един полицай няма за цяр!!! Мангалте убиват пенсионери за по 5 лева!

Протест на Супер Наглите. След добре свършената работа от тоталнабитова престъпност и повсеместен цигански терор е време и за още превилегии !? Да ви вдигнат двойно заплатите, тройно пенсиите и да ви пенсионират на 35 ............ с последното тамън ще оправиме бакиите в пенсионната система. Ние сме много доволни от вашата работа и постигнатите резултати, имате пълна обществена подкрепа !!!!!

Напуснали?!Дояла им,се е баничка,значи...

Шкембетата не трябва да имат синдикат. На който не му харесва, да напуска. Никъде в Европа няма такива тъпи и нахални лентяи. Полицаите работят и се пенсионират като всички. Обществото не е длъжно да ги носи на гръб.

Забравих с кой не се преговаря?, Синдикатът май е оценил по достойнство Румито на Баце...

Твоите КЪСОГАЩНИЦИ ли,са оценили някого,бе?Че,то трябва и малко мозък,все пак!...

Отидох в босата да търса работа свободни места само в за полицаи???

Само на мен ли ми се струва, че полицаите протестират само когато БСП е в опозиция?

ПРОТЕСТЪТ Е ПЛАТЕН!!!

Ела на протеста и кажи , че е платен и да видим дали някой ще може да те спаси ;)

Благодаря за поканата, но първо, избягвам да се движа в компанията на лъжесвидетелстващи, рекетиращи биячи на момичета, които редовно ядат бой от циганите, и второ, нямам навик да отговарям на анонимни покани! Защо не се легитимираш?

Ама ти да не си неква мутра бе?

Тъпите и нахални шкембета сте длъжни да служите на обществото и закона. Затова ви издържат данъкоплатците. А не да слугувате на мафията и да тормозите честните хора. Боклук.

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ ТЪРТЕИ!ЗАСЛУЖАВАТ САМО ПОЖАРНИКАРИТЕ!!!КАТ И ТЕЗИ, КОИТО СА В КАНЦЕЛАРИИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЪРЗЕЛИВЦИ В СИСТЕМАТА НА МВР.

Ако не са тези в канцеларии нищо няма да работи.я ме светни кой се грижи да имат информация униформените за бандитите и т.н. ?! Кой се грижи да ти издава миризливата ЛК и СУМПС , Кой се грижи да подава към ЕС информация за престъпниците и МПС-та ?!

Ми ако съдя по това как МВР постоянно моли гражданите за съдействие при установяване на еди-какво си, тия по канцелариите определено не са царе на информираността. А по повод "миризливата" ми ЛК и шофьорска книжка, аз съвсем не настоявам да ги имам, МВР настоява! Че и въпреки това сам си ги плащам, тъй че имам право да очаквам някакво качество на услугата, нали така? Досущ както когато ми взимат от данъците за милиционерските заплати.

Леле ,много ГРИЖИ ги натовари

хахаха........... В едно си прав! Тези в канцелариите имат информация за униформените бандити!

Другарите милиционери от Синдиката,да бяха сложили,освен късите гащи и по една пионерска връзка-много,ще им отива!

Ало мверетата, когато започнете съвестно да изпълнявате задълженията си, може да имате претенции за нещо, но сега трайте защото ще ви намалим и заплатите и персонала!!! за 60000 милиционера не мислите ли че престъпнаостта е в пъти по голяма

Ами да те ще си траят.... Когато озверяла дружина мангусти те онодят на жълтите павета посред бял ден - те ще си траят и ще гледат на другата страна. Когато пуснатия от лудницата ти съсед запали апартемента под теб - те ще си траят и ще дойде пожарна с ... един пожарникар, който ще гледа и ще си трае СОРОСОИДНИ ПЪПЧИВЕЦО !!!

Айде ела да ми намалиш заплата !!!

Вие нормални българи ли сте?Как може да не цените къртовския труд на тези момчета,които работят по ЗМВР.Техните действия са ограничени от този закон и не може да виним момчетата.Ако сте на тяхното място друга песен ще пеете.Тяхното място не е на границата,а по места.Замислете се и бъдете справедливи и помагайте на полицаите,които работят на ръба на силите си и при много трудни условия.Написаното на много от вас са глуви и на хора,които не са запознати с този къртовски труд и лишения.Подкрепете ги ,за да имат стимул и мотивация тези момчета.

1/Това министър ли е? 2/Какво въобще зависи ,от този ''министър''?

Вие нормални българи ли сте?Как може да не цените къртовския труд на тези момчета,които работят по ЗМВР.Техните действия са ограничени от този закон и не може да виним момчетата.Ако сте на тяхното място друга песен ще пеете.Тяхното място не е на границата,а по места.Замислете се и бъдете справедливи и помагайте на полицаите,които работят на ръба на силите си и при много трудни условия.Написаното на много от вас са глуви и на хора,които не са запознати с този къртовски труд и лишения.Подкрепете ги ,за да имат стимул и мотивация тези момчета.

Мотивация за какво? Да бият беззащитни момичета ли? Да бяха опердашили Маргените, Маджо или поне джуджето Волен. Ама не им стиска.... лесно е да риташ момиче паднало на земята особенно ако си извратеняк !

Успя да ме разсмееш, за което ти благодаря;о) И що не ме светнеш как точно са "ограничени" момчетата от Закона за МВР"? В кое са ограничени: в боя върху граждани - не са; в рекета - не са? Значи остава да са се самоограничили в смисъла му - "да пазят и служат на гражданите";о)

Отлична ирония, мими! Много добре ги окарикатуряваш тия хрантутници в униформи, добре ме разсмя! Браво!

СФСМВР да земе малко а стегне членовете си, че одобрението на полицията е около НУЛА, ама от към отрицателната страна! След това да излизат с предложения. Ако съм сигурен, че на улицата няма джигити, мога да си оставям къщата и колата отключни, да пусна децата си до сутринта на клуб без притеснения - тогава да се върнат на масата за преговори. До тогава да си налягат кубинките и да работят това, за което им се плаща. Ако не ги кефи - молбичката и да се вливат в редиците на безработните!

какво искате да резава тази зеница,тя е маломощна....и послушница на зужди сили

Ако приемем, че от този милиард 70% е ФРЗ и числеността на милиционерите е 60 хил., то елементарната сметка показва следното: 1000000000*0,7/60000=11666,7 лв средна работна заплата

За година ! Няма и 1000 лв за месец ! Явно е много високо заплата !

А добавките за прослужени години, за звание и т.н.?

От тях 42% са осигуровки и данъци. Чисто получават 600-700

защо не ви пенсионират само по документи-достатъчно е само да фигуриате в списъците и въобще да не ходите на работа,и без това за нищо не ставате.По интригантски акъл се водите и мъгляви обещания.Време е да кажете кой дава акъл и нарежда на така нереченият ви "синдикат".

АЗ СЕ ПЕНСИОНИРАМ,А ВИЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ ДО 67,ЗЛОБНИ ТЪПАНАРИ

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!;о) Мечтата на милиционера - да се пенсионира;о) Без коментар!

събираш рекетчета от проститутки и разбойници

На колегите си ли говориш? Че като гледам, са на път да се изравнят с обикновените граждани по полаган труд. Ама ако не, нещо си сбъркал филма, понеже тия мизерни заплатки, дето ви ги дават от МВРто да ви поддържат жалкото съществуване, гражданите ги изкарват неколкократно с професионалните си умения, после се осигуряват в допълнителен фонд и се пенсионират на 50 години с двойни на жалките ви пенсии. На всичко отгоре народът не ги мрази и не ги заплюва в лицето. Нека им е зле на тия, които не са били прекалено некомпетентни за всичко останало, че им се е наложило да станат полицаи!

Ти си мозъчно пенсиониран по рождение.

няма нужда от полиция, ако всеки има право да носи оръжие, както и да го ползва ако се наложи.

Прави са полицаите. В МВР има липса на капацитет. Ама аз мога да им помогна със БЕЗПЛАТЕН съвет. Съкратете 50% от полицаите и нещата ще се оправят за броени месеци.

Тия дебелосерковци нямат наяждане. Какво искат, хем доказано за нищо не стават, хем искат пенсия на 45 години, 20 заплати накуп, повишение на заплатите и още и още. Е, оляхте се. Първо си оправете килограмите, второ започнете да работите това, за което ядете нашите данъци и трето ще питате народа дали иска да ви се повишат не малките заплати, защото ние ви издържаме, а резултатът е на лице - ограбени села, разпасана циганска престъпност, убийства ежедневно, стотици хиляди не разкрити кражби, грабежи и ред още престъпления. И какво искате още? Да си седите може би в къщи и там да ви носим заплатите ли? Е няма как да стане, защото и народът може да се вдигне не само вие.

"Полицейският синдикат напусна преговорите с Бъчварова" и смята да пребие едно момиче, едно момче и една баба!

от яд, ще вземат да набият още някоя жена.

Странна държава е Бг. МВР с най-голям бюджет и с 60 000 служители. Добавете още 300 000 частни охранители. Чудя се защо престъпниците си живеят така добре.

от 2011 и 2012 г имам две глоби с фиш за 10 и 20 лева платено по сметка в Банка -ПЛАТЕНИ СА ВЕДНАГА, но се оказва (сега сме 2015 г) че когато съм ги платил, те не са били още заведени в базата на КАТ и съответно не могат да ги отчетат. Сега внимавайте - 55 000 шапки на заплата в МВР четири/три години не могат да отразят тези две глоби и ми се търсят от съдия-изпълнител към НАП вече два пъти. Като отчетем най голям брой полицаи на глава от населението, и вопиюща некомпетентност ще ме извините, но изобщо не съчувствам на тоя синдикат

Братко, ти само като идеш до КАТ (софийския визирам) да си свършиш някоя дребна работа, и не можеш да решиш дали да се разревеш посред чакалнята, или да пребиеш някоя фуражка, пък после нека я лежиш.

Аз съм против увеличаването на заплатите на полицаите. Не може за всяко нещо което искаш от тях да ти казват не е моя работа и на края да искаш и повече пари. Ширеща се битова престъпност срещу която имат всички права, но те се репчат на момичета а пред циганите мълчат като женски долни устни. Шушумиги. Удобничко се крият по храстите за рекет, за това права имат. Ако искат по високи заплати да си съкратят администрацията дето 6 жени вършат работата на една. Ако аз каза на моя шеф че нещо не е моя работа ме гони, обаче полицаите в България нямат никакви задължения за нищо. Не мерси не съм съгласен. Казвам го като работодател, защото де факто аз съм им един от 2 мил. работодатели !!!

наглите подставени на власт осигурили тотлано следене и уврежданена всички БЪлгарски граждани/чрез лични документи/ и гости/чрез визи/ а след смърта ще обвинят естествено полицаите не става арести за виновните длъжностни лица харчещи милиарди живи левове ограбени през бюджета от народа за античовешка и антиприродна техника ...