Протест срещу Манолова. Президентът: Пагубно тайно гласуване

Стотици граждани протестираха пред сградата на парламента срещу избирането на Мая Манолова за омбудсман на България.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу Манолова. Президентът: Пагубно тайно гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винаги съм писал че плевналиев обединива нацията. щом заяви нещо и в блоговете се появяват масово едни и същи коментари (в много случаи нецензурни), независимо от политическата ориентаця на пишещите.

таиното гласуване убива демокрацията, това е било разбрано от сталин много отдавна, ето и росен плевналиев го разбра!

Бивши комунисти ??? Бивши негри ??? Бивши педерасти ???

Той как беше избран, че не помня? С явно гласуване на всички бг граждани ли? Помня в една книга на Ремарк, когато апострофираха нациста, той казваше: Ама то това е друго. Ние имаме това право, вие - не! (Нощ в Лисабон)

Посъветвайте Плевнелиев да си мълчи,така ще изглежда умерено глупав,а не идиотски глупав.

Политическо лице, за което се предполага, че е избрано с тайно гласуване, а не с измама, не би трябвало дори да си помисля да злослови срещу тайното гласуване и неговите последици.

Ако бяхме нормална държава досега да сме омели това недоразумение Президента, който не може една жена да управлява, а угодничи на чуждите. Странно ми е, че никой не реагира на псевдобащата на нацията. Питайте работниците на които плащаше нищожни заплати, а получаваше куфарчета и ги носеше в София.

Сега битите протестъри ще се жалват от полицията на Мая Общата....такава гавра с народа и по времето на правешкия цървул не е имало....с какво ,Българио, заслужи таз участ горка ?!?!

РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ПАК ИЗКАРА 100-150 БЕЗДЕЛНИЦИ И ОНЕЗИ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ НЕ ГИ ЛИ НАЗНАЧИХА ПО МИНИСТЕРСТВАТА ЗА ДА КРОТНАТ

Да не е Манолова, а кой да е? Всеки се свива, пази, ако може да остане на "стола", защото там не му търсят сметка, пък и голяма заплата си има... То достойни се вижда, че няма, нека да е Мая, нека да я видим и нея, но болката е друга, ГЕРБ не може да преглътне...

Пенчев става за поп,нищо не се разбира когато говори.Мая вече няма да е в парламента,затова ГЕРБ я избра.

Въпреки мекия тон Президентът се оказва най- готиния мъж! И не е крал от парите ви бе, тия дето сте за маяфията!

Ти в кой свят живееш.Хваха ирланската пастирка как е крал от парите за бизнес центъра,хванаха го как лъже с какви пари си е купил палата в Гърция.

симо

Проститутска мрежа в действие...

jizast

Избора на другарката Манолова за омбудсман е гротескно проявление на политически пазарлък. Тази патка е воновна за много малоумни закони прекарани през Народното Събрание. Поправките които направиха банките вездесъщи при събирането на кредити, узаконяването на тормоза от страна на частните съдебни изпълнители са само малка част от примерите. Да не споменаваме за фиаското Костинброд и силната и политизираност по време на провалените управления на БСП.

Хайде сливи за смет,хайде сливи за смет.

За някои е много изтодно никой в нищо да не замесва! Няма вече да бъде така! Трябва да не си мълчим пред простотиите! И фалшивите протестиращи!

демокрацията предполага тайно гласуване, но господин Президент не предполага демокрация!

ЗАЩО БЕ БОЙКО ИЗТЪРГУВА С МЕСТАН ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ,НАЛИ ТИ МИ НАРЕДИ ДА ГО ПРЕДЛОЖА?

Гледам снимките. какво да кажа - зависливи женички и мъже, завиждащи на приятеля на Мая. Как може да се нахвърлят така върху една жена. Завиждат за красотата и, друга причина няма. Аз искам всичките наши представители да изглеждат като нея. Иска ми се да я срещна в кабинета и...

О неразумни, не разбрахте ли, че избора на Мая Манолова от ГЕРБ се целеи точно това - да се раздвижат малко протестерите, че наближават избори!!!

тоя кютук има ли въобще жена? Има ли въобще България президентша? Явно завижда на жената от БСП ама на тоя мушмурок му трее такъв тип жена да го командори и да му налива мозък в кратуната подажна!

120 човека бяха на протест , за толкоз са намерили парички да платят ! Заваля дъжд и те се разбягаха като пилци !

В случая не е важно колко са били на протест, важни са тези, които не са били, а голямата част от тях не приемат този избор и си правят съответните изводи за в бъдеще. Тайно гласуване в парламента не трябва да има, всеки депутат представлява някой и трябва да има ясна публина позиция, когато гласува, а не да се крие зад анонимност. В случая депутетите демонстрираха поредната сделка, с което отвратиха не малка част от избирателите си, най-много загубиха представителите от мнозинството, останалите няма какво повече да губят. Тук въобще не става дума за лицето Мая Манолова, която колкото и да дразни с личните си качества и присъщото й поведение, не е значима, нито поста й, а за моделът "кой".

То тайно гласуване изобщо не трябва да им. Като си курназ да оспорваш Властта, не се крий в тъмната стаичка. Пък и гласуване не трябва да има. Само разваля единството на народа, па после защо правим исторически компромиси...

Президентът да си прибира цялата паплач от лумпени и протестъри, че вече няколко години разиграват България. Самиян него не го одобряват много повече от "стотици граждани", но по този въпрос си трае. След като е избрана законно , да спре да поощрява протести срещу закона. ЗАщото който сее вятър, жъне бури. А той прави само това с тия недоносени протести.

A президентът не трябва ли да бъде отчетливо безпартийна личност с безспорен обществен авторитет !?!Защото българският не е !

като първанов примерно ?

Пагубно е, че имаме такъв прецедент! Посочен от Боци, четвърта година е срам за България!!!

Ало, "репортерите"! Марш обратно в предучилищна група да се научите поне да броите като хората!!!!!

Евала Майче само така.Не разбрах ,ама ние и президент ли сме имали,айде бе ,да не е тоя дето се снима с проститутката?А на снимката стават две такива.

Що за омбудсман е това плямпало като 73% са гласували против в анкета в Интернет?????

Роси ти си плямпало! Откога анкетите са показател за назначения, ти ли ги въведе?!?

Единствено достоен и способен юрист, за тази длъжност

само протест е решението

Къса им базата на протестърите. Кат даваше Боко парите имаше протести ама сега ор РБ има няма за 20-30 човека

Ей свободни роби, и вие роби на труда - защо врякате бре, кой ще ви чуе? Кога има избори, тогава чрез отсъствие им покажете, че ги нещете! Сега е безсмислено. Но тогава, като се видят че са избрани само от циганите и техните дупедавци, ше им се пресече белтъка! Европата и евреите нема да дават пари за грабене, защото нема луди да си мятат пачките в огнена пещ. Вие ходите на избори, гласувате, те си извъртат резултата както им е кеф и за вас остава пак дръвцето в дупето! Я искайте пулично гласуване, задължително, да се въведе референдумното управление, чрез гласуване от всички, електроно гласуване - не да се мотат из фейса като отървани, ами да им е от полза тоя смартфон! Да е мажоритарно избирането! Я как се сецнаха сега, кога видяха дебелия на народа? Показвайте им го постоянно! Но не с грачене! С дела, с реални дела!

Не е важно кой гласува важното е кой брои

Чувам, че някои грантаджии и присъдружните им корпоративни дописници се тръшкали, че новият омбудсман на България - Мая Манолова не била предствител на гражданското общество в тяхно лице. Първо, да сме наясно - те НЯМАТ монопол върху гражданското общество, нито правото да говорят от негово име. Те са само една една малка част от него. Второ, Манолова има подкрепата на по-добрата част от гражданското общество - независимото, българското, това в което се защитават автентични каузи и идеи, а не е част от съмнителната лобистка мрежа, финансирана с милиони от структурите на скандалния Сорос и "Америка за България". Те, последните, имат много пари (къде потъват милионите е свързано с темата за корупцията в третия сектор), но нямат нито достъчно интелектуален капацитет, нито морална кредибилност!

Язък, че си се писал Българин. Маята е толкова с народа и ценностите, колкото пингвина е прелетна птица! Момче, не си лъжи акъла - всички са едно котило, ама се представят за едни или други. Нали всички се изредиха да командват България!? Е???? Все каши, неуредици, и грабежи, грабежи, мутри, бандити, идиоти ... ДЕ Е РАЗЛИКАТА????

А-а-а, има разлика! Е...вярно, разликата е само в количеството на откраднатото, но я има! А иначе си съвсем прав - в държавното управление са се събрали най-големите боклуци - и този, който е успял да ги събере на едно място, той пък е гениален боклук!

ТОВА ЛИ СА "СТОТИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ", ПАК ЛИ ЗАКЪСАХА С ДНЕВНИТЕ?????

Последните президентски избори в Ирак, състояли се преди нахлуването там на армията на САЩ, дадоха пример на това, за което копнее Росен Плевнелиев. Тогава, при официално тайно гласуване, много хора са изваждали и показвали попълнената от тях бюлетина, шумно заявявайки позицията си в подкрепа на тогавашния иракски президент Саддам Хюсеин.

Мая Манолова била на "приятелска " снимка с братя Галеви!? Вярно! Така е! Мили ми протестъри, да Ви питам- снимките на Вашия "патрон" /да се свети името Му!/ с Маджо, Пашата, Маргините, Бай Миле /лека му пръст/, Тато, Венци Стефанов не са ли същата причина да искате оставката Му? Май плеща глупости- М. Манолова е на снимка като приятел с "братята", а Бойко е част от изброените/изключвам Тато/ "хрисими хорица"!!! Да ви имам "аршина", с който мерите !!! Дали я харесвам Мая е без значение, но протестъри "мили" Вие явно харесвате Бойко /а може би надниците Му/!!!

драги коментиращи, имаме само един проблем, че май всички сме в чужбина

Това ЧУЧЕЛО от президентството защо не се завре под някое бюро и да отцепи един хубав сън - така ще бъде най-полезен!

Чувам за срамни задкулисни сделки на Плевнелиев и съмнителната лобистка мрежа, финансирана с милиони от Сорос и "Америка за БГ". Правят си устата да трудоустрояват проваленият Константин Пенчев, който маргинализарв осбудсманската институция, за член на Конституционния съд (КС). Това би било истински скандал! И тогава ще видите и истински протест, а не мижавите психосеанси на протестърите! КС не е приют за некадърна номенклатура на олигархията. Пенчев като юрист е много далече от конституционното право - все едно да дадеш на ушен лекар да прави сърдечна операция. И трето - г-н президент, назначенията в КС, които правите трябва да преминат през публична процедура и изслушване, за да се видят професионалните качества на кандидатите. Ще го сторите ли? Или както винаги досега ще назначавате по непрозрачен начин и по неясни критерии? #оставка

По-жалки от президента са само платените протестъри. Едно е да си мижитурка,друго е да служиш на такава.

КАКВО ПРАВЕШЕ МАЯ ГАЛЕВА НА КОНТРАПРОТЕСТИТЕ РЕДОМ С РУСКИЯ АГЕНТ ,РАЗБОЙНИК И ПРЕСТЪПНИК БОЛЕН СИДЕРАСТОВ?

Ами правеше добро впечатление - за разлика от онази грешка на природата, по незнайна прищевка на съдбата станала президент, който сричаше от мазното листче на другия протест...

1- Кой организира инернет пропагандата и социолого-журналистическият джихад в края на февруари 2013 и не допускаше никакво друго алтернативно мнение за преврата в дискусионните тв студиа,с изключение на ,,бандата на голфиерите,-Райчев,Тончев,Колев,Пиргова,Кънчев? 2 Кой превърна пукнатата от свои глава, на един имотен измамник,член на АБФК,Атака и БСП в ,,нечуван пример на полицейско насилие,,?При летните протести бяха пребити 10 пъти повече интелигенти млади хора без никакъв отзвук! 3. Кой предаваше като телевизионно шоу цирка с грамадата за Горанов във Варна и с това директно провокира следващите самозапалвания на психически лабилни хора? При Орешарски имаше 6 фатални самозапалвания с удобна информационна завеса. 4 Kой организира метежа и кой плащаше по 100 лв. на ден на дрогираните социалистчета, анаболните фитнесчета,чегеваристчета,наркодилъри и криминалните рецидивисти на Бареков, Бинев,Сидеров и А.Петров да овладеят насилствено общонародните протести за тока? Кой изработи и постави в ръцете им ,,правилните,, лозунги-от оставка на Бойко,през исландският модел , до пълна национализация? 5.Кой преекспонира пропагандния трик за анонимните подслушвания и го превърна в тема номер едно ,вместо диспут по предизборните платформи на партиите, използвайки не друг, а самия шеф на ПЕС за пощенска кутия ,нечувана европейска практика?!

6..Кой поръча бюлетините в печатницата в Костинброд и направи преразпределението по градове и избирателни райони, след 17 часа в петък, на 10 май и кой плати за това? И за малките деца става ясно, че това не е ГЕРБ, макар че те загубиха 15-17 депутата от този пропаганден трик. 7. Кой беше приготвил и предаде лично на Мая Манолова съобщението за наличните и складирани повече бюлетини, довели до намесата на прокуратурата и ДАНС за блокирането им на място?Защо никоя друга телевизия нямаше право на ,,официални източници в прокуратурата,,докато течеше директно в ефир манипулативният шантаж на ТВ7? 8. Кой насочи, организира и реализира пропагандата на 11 май, събота, за да се допуснат всички политически партии в гръмогласен хор да истеризират деня за размисъл -заради фалшификация на изборите според Станишев, до държавен преврат според Местан и до неминуемо убийство според Бареков.? 9 .-Кой продължава да дава трибуна на криминални типове с основно образование като Мишо Шамара/сводничество,наркодилърство ,Петното /7 ефективни присъди/,Чикагото и щатния шионин към руското посолство Волен Сидеров ,вместо да лежат за дълго в затвора? 10 Кой ограби КТБ ?Кой финансира телевизия АЛФА ?Кой финасира юдата Волен Сидеров?Кой финансира тв7? Кой саботира и сега европейския и натовския път на България с подли и коварни действия ,разчитайки на платената си 5 колона?

Точно за т.6 /Костинброд/. Я помисли малко- ако печатницата е твоя КОЙ може да вкара макар и един празен лист в нея???? Вярно бе!!!! Той собственика е от БСП и ББЦ едновременно!!!! СМЕХУРКО!!!! Другите "опорни точки" няма смисъл да ги чета!!!! Надявам се за написаното от теб да си заработил подобаваща надница!!!

Изобщо "не е " Герб!Циркажия!Защо се оправдаваш,а не обясниш нормално кой поръча бюлетините,дето Мая ги излови!Тиквата може да роди само тиквени словосъчетания!

Червените боклуци от ГРОБ взимат заем от 16 милиарда - гробовна тишина. Отменят референдум - гробовна тишина. Вдигат ток, пенсионна възраст - гробовна тишина. Избират една кифла да замести някакъв заспал дядка на най-сладката държавна служба, защото там нищо не се прави - изведнъж това става основен проблем, от проститутска мрежа събират труженичките си и въртят протести по този ужасно важен за държавата проблем, кой точно ще спи в една канцелария. Може проститутърите да са красиви, ама не са богати, и определено не са умни.

Вашта откачалка ташева ли предлагаш,нечестивецо? Атака вече мирише на тамян !

Мануел

ТО СПОРЕД ВАС АТАКА ОТДАВНА МИРИШЕ НА ТАМЯН АМА ВСЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЕЧЕ ЗАБРАВЕНИТЕ ПАРТИИ КАТО НДСВ И СДС ПИТАЛ ЛИ СИ СЕ ЩО ТАКА

Мекерета сте вие, уважаеми проститутъре! Аз не предлагам никой, предлагам да се закрие тая синекурна службица, а спестените пари да се дарят за психическо лечение на проститутъри! Защото вашето слънце боко тиквата явно няма да ви даде!

Галева да обясни на Шулц и Станишев как падна толкова ниско и се съюзи на митинги с един доказан престъпник,крадец и путински шпионин като Болен Сидеров?

по скоро баш апашорите са от другата страна да ти ги изреждам ли

До всички дето псуват и ръсят пропаганда срещу протеста срещу Маяма - ВИЕ ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЗАЕМИ, ЦЕНА НА ТОК И ТАМ КАКВОТО ДРУГО НЕ ВИ ХАРЕСВА?!?! ЗАЩО? КАТО СТЕ СИ МЪЛЧАЛИ, СЕГА ПОНЕ ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ ДА УВАЖИТЕ ЖЕЛАНИЕТО НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДА ПРОТЕСТИРАТ!!! ЩОМ НЕ СТЕ ПРОТЕСТИРАЛИ, ЗНАЧИ СТЕ БИЛИ И СТЕ СЪГЛАСНИ СЪС ВСИЧКО!!! ТОЕСТ ВИЕ СТЕ ЕДНИ ГЕРБЕРЕИ И БЕСЕПАРИ, НЕЗАВИСИМО ЗА КОГО СТЕ ГЛАСУВАЛИ!!!

Що бе? Ти къде протестира срещу заема?

Аз не се оплаквам от заема, не искам да протестирам за него, за каквото съм искал съм протестирал и протестирам. Я сега кажи ти къде протестира и защо да не могат хората да протестират за какво си искат? Ти диктатор ли искаш да бъдеш?

Хреасва ми че хората се трупат под коня и че императора има сабя и гледа право в НС. Харесва ми и нищо че ми пречат на маршрута.

Винаги съм се чудил защо навремето е имало лагери. Сега разбирам защо и като гледам по улицата има доста кандидати за тях . Най-добре е Белене отново да бъде отворен та тези лекета "умните и красивите"да вземат да поработят там та да вземе да им влезе нещо в кухите тикви.

В СОФИЯ СЕ СЪБРАЛИ СТОТИЦИ, А В ЦЯЛАТА СТРАНА... ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТОВА, ЧЕ ЕДИН ЧИНОВНИК /ДАЛИ Е ДЖАВКАЩАТА МАНОЛОВА, ИЛИ СПЯЩИЯ ПЕНЧЕВ/ СТОИ В ЛУКСОЗНА КАНЦЕЛАРИЯ /ОФИС/ , ПОЛУЧАВА 15000 ЛЕВА И МАЛКО ОТГОРЕ, ПОЛЗВА СЛУЖЕБНА КОЛА, ХОДИ НА ЕКСКУРЗИИ /КОМАНДИРОВКИ/ ПО ЧУЖБИНИТЕ, МЯРКА СЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА СИ ПОКАЖЕ ПОРЕДНОТО НОВО ПАРЦАЛЧЕ/ТОАЛЕТ/ И ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА НА ВСИЧКИ НАС ДЕТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР НИ ОСИГУРЯВАТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, ИМАМЕ 8-ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН , А ВСЪЩНОСТ БАЧКАМЕ КАТО ЛУДИ ПО 10-12 ЧАСА И НА КРАЯ НА МЕСЕЦА ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА ДЕТО ТИ СТИГА ЗА ХЛЯБ И СИРЕНЕ. АФЕРИМ, МАШАЛА БРАВО, БРАВИСИМО МИЛИ НАШИ ВЛАСТНИЦИ. НАРОДЕ !!! ???