”Мълчалив поход на живота” след смъртта на малкия Паоло

Родителски организации организират в събота „Мълчалив поход на живота" в страната след смъртта на 4-годишния Паоло, блъснат в пешеходна зона в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - ”Мълчалив поход на живота” след смъртта на малкия Паоло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е както става ясно днес, струва домашен арест, т.е. нищо.

От 3 до 5 години затвор. Толкова ли малко струва човешкият живот?

ОЩЕ ПО-ЛОШО ДЕТСКИ ЖИВОТ

Докога МЪЛЧАЛИВО И КУЛТУРНО?Народе,убиват ви-бой по мутрите,съдиите,прокурорите и всички от които зависи всичко това.Докога???????

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ!!!!!?????

Какви са конкретните искания? Или похода ще е символичен? Защо спите бе хора, колко невинни българи трябва да страдат за да се събудим бе. Протестите трябва да са с ясни цели а не само от ден до пладне. Обществена нетърпимост трябва и активна гражданска позиция!!!

Искания има - елате и ще ги научите.

Да се съберем и да изчистим пътищата от хулигани и убийци! Не трудно - натиск над МВР да пази хората и да търси и наказва всички нарушители, принуждаване на парламента да направи промени в Закона за движение по пътищата и НК и искане за редовна проверка на шофьорите - на всеки 5 години - шофьорски изпит и психо тест!!!

Абе, малоумник, ми защо да не го направим това 5 месеца - така милиони шофьори ще луднат съвсем, а и ще напълним държавната хазна. Изобщо защо ли няма филтър в дира за кретени?

Продавач на бебешки дрешки в ж.к. Надежда изкърти коловете на Ломско шосе и тротоара, а кретена има бебе. КАКВО ОБЩО ИМАТ ШОФЬОРИТЕ В СЛУЧАЯ

Защо всички коментираме следствието а не причината: 1.В България закона за движение по пътищата зависи от : а/имотно ти ти състояние -ако си богат не важи б/партийната ти принадлежност-депутати,партийни босове/дори и в малките градчета/,кметове и техните заместници- закона не важи за тях с/ако малко се мутрееш и си с добри бицепси-няма закон д/същото важи и за приятелките на пичовете по т с е/полицаи ,охранители , бодигардове-няма закон Е той кой остана ... И въобще това закон ли е или пластилин - да запълваме дупките с него ?? И така всеки ден да има протести резултата ще е нулев докато не изкореним привилегиите на всички описани в по горните точки

Лаете ли лаете тук. А, кервана си върви ли върви! Досега не прочетох никъде да се поиска независима лекарска експертиза на състоянието на убиеца. Пред очите ни се подготвя оневиняване и евентуално условна присъда с отнемане на книжката за времето докато е течал съдебния процес. Опомнете се хора! Коригирайте си реда на исканията и може би всичко ще си дойде на мястото!

еми тоя е богаташ много ясно, че ще се отърве просто започне ли се така първо с отлагане поради здравословни причини... после с други адвокатски стратегии и след година ще имаме още едно пострадало дете от същия. Това вече е ставало и пак ще става!

в булгаристан няма планиране, вдига се прах когато стане нещастието няколко седмици се имитира действие от власти и разни популистки организации докато всичко се забрави или до следващата недомислица която причини бедствие.

Затова малко са го били. Следващият път да извадят очите на ГАДА

Всичко се свежда до липсата на контрол от съответните органи за спазване на законите ! Всеки си прави каквото му хрумне и каквото му е удобно без да се съобразява със закона, защото вижда, че няма кой да го санкционира ! На това му се вика БЕЗЗАКОНИЕ ! Затова са убийствата на пешеходни пътеки, в пешеходни зони, затова са убийствата по спирки и улици заради многократно превишена скорост ! Ами да, джигити има защото няма Полиция !!!

Как да няма полиция. Да си видял незаето място някъде в службите на КАТ! Че дори и ДАИ искаха да спират, контролират и глобяват на пътя! Полкова много контролни органи!? Защо ли?

Да, Полиция на практика няма, след като не си изпълнява задълженията !

има полиция но тя е производно на някогашната милиция и до ден днешен важи правилото -"той е от нашите " Давам пример - имам познат милиционер полковник на когото и до днес всички му козируват а един ден след като в една дупка си изкриви джантата 3 патрулки с по 2 души му охраняваха колата докато му донесат нова гума и не му я сменят . Представете си през този ден на колко места са имали нужда от полиция . Така е .Ще трябва да се изчистят връзкарите с течение на времето и поколенията. Дай боже!

Първо се научи да пИшИш и после коментирай! Тая мутра няма какво да ми го защитаваш. Такива нагли хора трябва да си намерят мястото, защо на тази отсечка и 5 км/ч са много. Не от 3 до 10 до живот и един милион евро глоба. Иначе няма оправия НЯМА!!! Ей хората се махнаха от тая държава не заради пари, а защото няма ред. Сега да видим какво ще направи съдебната система и колко годинки ще му шибнат на тоя изверг. Съболезнования на родителите :(

Ти ако СС не си ги разбрал до сега, че сега да чакаш да ги видиш, значи нищо не си разбрал!

Стига сти плули човека - вии безгрешни ли сти? Да ни е искал да убии дитето? Без да иска гу е направил!

това не е мож коментар а на някои тапанар

Решението е много просто! Камери, камери, камери, камери......... и автоматизирана система - щрак - акт, щрак - акт ....... Иглобите в даначните - запориране на заплати, сметки имущество /вкл. автомобила/ докато не палиш! Но всичкото това автоматизирано да не барат "честни" хора там!

Госпожо,тротоарите са за пешеходци,а не паркинги.Елате в Ст.Загора и вижте дали някъде има свободен тротоар.В нито една държава това го няма,но в Ст.Загора и България го има.

Стара Загора е един от малкото градове в които има тротоари и така е от 10г. не може да се сравнява с София например. Удоволствие е да се ражходи човек и удобствата за родителите с колички са несравними с другаде в БГ

От София съм и ходя често с колата по работа в Стара Загора Пловдив , Бургас и др. градове в България! Точно за Стара Загора мога да кажа че положението е най зле! Повече от явно е че паркингите са малко и въобще не съответстват на многото автомобили , защото коли има навсякъде по тротоарите! Колите буквално са наспряли в активните за движение ленти дори , в районите на кръстовищата , където е забранено , абе трябва да си сложи три чифта розови очила човек за да го види това което пишете човек! В това отношение Пловдив и Стара Загора са най зле с паркирането , след това София и накрая Бургас! Във Варна също е голям ужас , а сега лятото е направо трагедия!

Разходи се по центъра, но в перпендикулярните на "Хр. Ботев" улички. Тротоарите са паркинги. С бебешка количка е още по - забавно. Удоволствие е да бутам количка по тротоарите на големите булеварди, но малките улички са ад пък дори и на две преки от централната пешеходна зона.

сега е момента да видим има ли гражданско общество и искаме ли промяна

Има в къщи си е пред компютрите , пише отзиви и негодува - мълчаливо!

Разстрела му е малко на този убиец.

Само Господ може да отнема живот и да съди , чедо! Това е тежък грях който умишлено го направи или призове , или мисли дори че така трябва!

И аз бях блъсната миналата година на пешеходна пътека, посред бял ден, в голям град. Не мога да ви опиша чувството на пълна безпомощност, че ти всъщност си прав, но няма кой да те чуе! Това е по-силно и по-болезнено от всички рани, операции и болници! Ще отида на протест!

Защо ми изтривате въпроса: какво стана с Гугутката, шефа на лумпенизираните футболни фенове на Гейрена, който пиян уби хора на магистралата край Пловдив и не само, че не е в затвора, ами се хили нагло от телевизорите. "Независимият" ни съд и него оправда, а убитите - Бог да ги прости!

Ти, с минусчето, да не би да защищаваш пияните убийци на пътя? Дано не те настигне такава съдба!!!

10 години затвор за този изрод! Нито година по-малко!

ОБЩИНАТА Е ВИНОВНА И ТОЧКА! .

Всеки който допринесе смърт, трябва да бъде убит ! Това докато не стане закон, така ще бъде . Защото БГ мафията се изживява над закона. В случая шофьора на джипа дори не си е направил труда да си извие главата и да погледне назад. Прекалено много деца загиват и това показва, че сме овце и нищо не можем да променим.

Такова чудо което искаш никъде го няма и няма тука в БГ-то някой да го внесе и да ти стане закон това нещо! Защото ако е така ще се избием по между си , това го няма никъде!

Не мълчалив поход, а креслив, много креслив поход ! А за такива идоти дето убиват деца на пътя, не съдебни глезотии, а родителска вендета - смърт за убийците на деца ! Може би чак тогава ще се стреснат като карат като джигити в градовете и по пътищата !

Шофьор съм от софийската джунгла и често ми се налага да пътувам до Стара Загора по работа. Първото което ми направи впечатление е не големия трафик , има повечко натоварване сутрин при тръгване за работа и късния следобед за по два три часа! Напоследък последните месеци, че се асфалтира , слагат се маркировки , пътни знаци , колчета , което е много добре , но ми прави впечатление и това че веднага след това някой разкопава добре направената улица и така ту ги виждам направени ту на другото ходене разровени! И последното което прави лошо впечатление ниската култура на голяма част от шофьорите ! Много агресия , много бързане и малко съобразяване с останалите участници! Някой дори са се самозабравили , за тях няма правила! Затова трябва пешеходците много да внимават там!

Оуу мани мани очите на четири са ми и пак ще ме бутнат! Много са гадни тия , особено черпанлиите!

Имам син на 4г и 10м.Сутрин го водя на детска градина, и няма да ви казвам колко много коли са паркирани на тротоара, а ние със сина ми се движим по шосето, и се озъртам непрекъснато, да не би отнякъде изневиделица да ни връхлети някоя кола.Трябва да се забрани паркирането по тротоарите, около детски градини, училища, площадки , пешеходни алеи!Колко още невинни дечица трябва да загинат, за да прогледнат управниците ни, и да направят необходимото за сигурността на децата ни?!!!

Едно от исканията на протеста е точно това - да се обезопасят абсолютно всички пешеходни зони около училища, детски градини и детски площадки

Начало пред Общината с искане за публична оставка на кмета и неговия екип!

Доколкото знам оставка искат на правителството другарю!

Винаги е така. Случва се нещо непоправимо, защото някой не си е свършил работа, и започват да се кълнат, какви мерки ще вземат. Само че мерки се взимат, за да не стават трагедии като тази с Паоло.

Мерките са: големи глоби-виж Гърция и Унгария,другаде не гледай!Но за всички!

Браво !!!

Трагедията на това семейство е голяма. Обнадеждава ме че има такава силна реакция от обществото. И аз ще се присъединя към похода. В последните години е модерно кметовете да се съобразяват с общественото мнение. Ще има промени към по добро, а промени са ни нужни за да сме по спокойни за децата ни.

Общината в Стара Загора си е виновна ,аз живея около ІІ ОУ - преди беше затворен изхода на двора към Ген Столетов, от една година го отвориха и ако не дай си боже стане нещо с някое дете - кмета най-лицемерно ще носи цветя.

разгеле... наи после смислен коментар . каква пешеходна зона като и 2 те ълици са отворени за движение и на 2 те има паркинги

Всеки гражданин си има задължения! Ако това ОУ си има директор той знае , какво да прави , ако толкова те дразни този проблем иди лично до общината и искай лична среща с кмета или някой негов ресорен заместник за да отправиш жалбата си ! Ако трябва писмено я отправи или по електронен път! Ама така от тука да плюеш по кмета е най малкото непочтено!

Ти ходил ли си да се жалваш в община Стара Загора? Защото аз съм ходил (е, не по този случай) и знам как е.

тоя па изби рибата. не било почтено да критикъваш кмета.....

Не ме дразни, ама всички са царе на това като стане нещо, да пишат наредби, заповеди, да анализират и не знам какво още. След дъжд качулка.

В протеста участвали много деца - колко трогателно. След 2-3 годинки елате да ги видите те как карат и спазват ли някакви правила. Не оневинявам човека, но той не го е направил нарочно за разлика от хилядите келеши току-що седнали зад волана. Не е ли така?

Любопитко, не си в час! Човекът го е направил съвсем нарочно, защото е навлязъл в затворена улица, пълна с деца и родители. По-нарочно от това - какво искаш?

Познавам добре мястото и съм много в час. Там има паркинг на банка и платен паркинг и много коли. Ако си с по-голяма кола няма как да обърнеш и навлизаш в пешеходната зона. Общината иска да взима пари, но не създава безопасни условия за всички.

престани да характеризираш хората аланкколу. погледни в гоогле виев и ще видиш че и 2 те ълици до мястото са отворени за движение. хората казват че постояно се нарушава знака. вапрос на време беше да се слъчи това което стана.

не го рабрах - според теб е видял децата и нарочно е трагнал кам тях?

Влязъл е в забранена за коли улица и е карал с 50км/час, дори и да е имал разрешение да влиза там е трябвало да кара на много по-ниска съобразена скорост. Автомобилът е висок и има добра видимост, затова най-вероятно е видял детето, но е смятал, че всички трябва да се пазят от неговия джип. Българинът като се качи в кола, започва да шофира както в страните от третия свят, с философията на йерархията в гетото... Не мога да оправдая такова шофиране. В Африка, Индия, можа така да шофират, но произшествията се наказват по-строго... Вижте как шофират в Европа - трафикът може да е много натоварен, особено в часове пик и задръстванията около и в центъра на големи градове, но се кара съобразно с правилата, задължително се дава предимство на пешеходна пътека, а и извън пешеходните пътеки, без да се застрашават другите участници в движението и на пешеходците, убийствата на пътя са в много пъти по-малко отколкото в малка България.

Те ако са седнали ще е добре, ама като чета ми се струва че и книжки нямат! Ако човек постоянно шофира в тази джунгла всеки ден знае за какво говоря! НЯМА шофьор който да иска подобно нещо , но не е застрахован никой ! Много е тежко и на родителите , това е ясно! Никой не иска такива неща да се случват , но виждате че стават! Трябва да се вземан комплексни мерки за да се сведат до минимум , а най добре е да няма такива, но това е все още уви невъзможно , поне на този етап и с това възпитание и поведение което имаме и не само на пътя и зад волана!

Какво като не го е направил нарочно? Безхаберието и бездействието не омаловажават ничия вина.

Не го е видял , не че е безхаберен или ако го е видял нямало е да действа правилно като водач!

Не знаем или не искаме да си признаем колко дълбок е разпадът на държавноста у нас. И случаят с малкия Паоло е само една от хилядите проявления на това. Нарушенията там са били от много време и нима не е знаела полицията и администрацията? ДИректорката на близкото училище каза, че и родители многократно са нарушавали забраната. И преди да протестираме срещу когото/каквото и да е нека първо протестът да е насочен срещу собственото ни бездушие и пасивност. Колцина от жителите на Ст Загора са сигнализирали лично полиция и кметство за нарушенията и са потърсили отговорност от тях? Защото ние сме техни работодатели и всеки без капка страх трябва да им търси отговорност непрекъснато. Май се размечтах...

сигурно адвокат на убиеца ще е "адвоката на дявола" Марковски! Помнете ми думата - тоя убиец ще го усъдят най-много на 2-3 години и то по "бързата процедура". Единствения вариант е тоя изрод да го открием и да го линчуваме - не държавата да го "накаже", а ние да го го оваляме в пера тоя изрод! Между другото има ли някакво семейство тоя негодник?! Дайте да ги видим тия рожбички какъв син са си отгледали и какви деца има!

Под "дявола"сигурно имаш предвид ПАРИТЕ!

Не самия дявол , оня с рогата черния , не си ли го срещал!

Абе ти ненормалник ли си, за каква саморазправа зовеш!!! Тука си има закони това не ти е дивия запад от едно време, когато са правораздавали с оръжие! Явно жаждата за мъст ти е замъглила ума! Има си закони ще го осъдят!

ВСИЧКИ сега ревете против адвокатите и лекарите , но когато опрете до услугите им ставате по ниски и от тревата и такива мили ставате с тях! Пустото ни двуличие то ще ни съсипе нас!!! По добре смирено кажете да пази Господ , да не се случва с нас , а не да ревете срещу този или онзи и да зовете за саморазправа! Защото Един съдник има и той е Онзи горе!

Животоопасна концентрация на уроди в ориенталските посткомунистически кенефи,какво повече да кажем.. Защо не е така в западните демокрации,другарки и другари?

Дайте името на адвоката, нека журналистите ежедневно да следят развитието на процеса, всякакви отклонения и опити за въздействие върху корумрираните "лекари" и съдии да бъдат публично оповестявани ! Простите мутри ги е страх само от едно - от публичност, те са силни, когато не ги знаят и крадат или убиват безнаказано - този боклук трябва да получи максимална присъда, за да не се повтарят подобни безумни случаи !

В процеса на разследването не могат да ти се дадат такива данни! Прокурора води обвинението в лицето на държавата, кой състав е може да се види в съда когато се образува дело!

Поддържам казаното на 100%. Но няма да стане.Многото пари ще си кажат тежката дума.За съжаление!

Максималната присъда е 10 години. Достатъчна ли е според вас? Според мен минималната трябва да толкова за убийство....

В някои държави в Азия 10 години затвор се дава за открадната кола.

Закони има, трябва контрол, реални санкции за дребните ежедневни нарушения по пътищата. На хората им писна, живеем в държава, в която на централни места ежедневно се гази закона. Полицията да се вижда реално по улиците, общинска полиция също.

За целта требва изнандваща и мигновена чистка на КАТ, от днес за утре Верваш ли че ще стане?

Какво да направят КАТ, като имат два екипа само за цяла Стара Загора ... , и слънца да са пак няма да могат да огреят на всичките конфликтни места! Ново правителство трябва е те това е , а от там и надолу всичко да се изпипа както си му е реда!

Имало закони..... На теб ще ти е добре ли ако убиеца на детето ти лежи 3 години в затвора, защото законът позволява толкова за убийство?!?!?!

Той ако лежи толкова пак ще е добре! Има сега едни резследвания да се правят и експертизи до без край, това ще се проточи много дълго във времето и накрая условна присъда , а ако е силен предприемача може само глоба!

Няма такава справедливост, която да донесе утеха на родителя. Ако ще да го трепят или да лежи до живот. Не знам дали някой, който не е родител може дори бегло да си представи какво представлява едно дете и колко е скъпо то за родителите си. На този безотговорен родител с джипа сега неговото дете ще страда, ще расте поне 3 години без баща - ще му се подиграват и ще го одумват. Но то малоумието по хората ходи - да е мислел с главата си а не с ...

Трябва освен затвор и ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ Шофьорската книжка завинаги!!!!!!

Много сте прав(а)! Ако има подобно ефективно наказание, всеки ще се замисля малко повече преди да направи каквото и да било! Сега проблемът ни е, че всички си мислим, че подобно нещо на нас не може да се случи! А това изобщо не е така! Никой не е "застрахован", дори само заради разсеяност и глупост.

Книжката ще му се отнеме примерно за 1 година , но с един адвокат, който се е занимавал с такива дела и в затвора няма да влезе! Най много някоя условна присъда , ама едва ли с един добър адвокат! А доколкото прочетох е бил строителен предприемач!

В такъв случай можем да се надяваме, че и бащата на убитото детенце има адвокат... Какво безумие!

Този разбрах ,че може да купи направо съдията,защото адвоката щял да му излезе много скъпо!

Дано да има ефект от това шествие и убиеца да си получи максималното наказание по закон.

къцо и сакато се изреди да си прави пяр. колко от вас не са нарушавали ама никога правилника за движение. аман от пр използвачи. ще речеш че 2 те семеиства не зачернени. да си оправят в стара загора ъж пешеходната зона за да знаят хората печеходна ли е или не

Melt, никой не си прави PR, засрамете се! Протестът е организиран от група обикновени български майки с малки деца, заченати инвитро - както 4-годишния Паоло, когото премазаха като животно на пешеходната алея! Убиват хора на пътя всеки ден! После се отървават с условни присъди! Проблемът е огромен и не е само на Стара Загора и не е само за две колчета! Ако не започнем да крещим, няма нищо да се промени, разберете го това, дебели български тикви! Засрамете се заради паметта на невинната малка жертва!

когато плещиш личното си мнение не се крии зад гарба на нещастното дете. и не раздаваи морал. каде бяха тези организации преди? сега си правят пр точка - ако ги интересъваше проблема щяха да се занимават

Явно не сме убивали никого...

вапроса е нарушавал ли си патен знак? от стоп до забрана за паркиране? да или не? поне пред себе си бади честен

Поздравления, менталното ти ниво идеално пасва с правописа ти. Бързо се мятай на някой нов джиБ, за да газиш нас балъците.

тва ли ти е проблема? ако те бласне москвич по щаслива ли ще си?

пешеходната зона си е оправена, за това се нарича и така- пешеходна (вно само за пешеходци) Някои хора трябва да си оправят мозъка и поведението и да спрат да си мислят, че за тях правила не важат.

Не мога да разбера защо постоянно, от години допускаме една и съща грещка - да констатираме видими проблеми едва след като стане късно? След това ги коментираме 2-3 дни, проявяваме някаква активност и постепенно това се изпарява като пак се завираме в черупката си, не гледаме извън рамката и се надяваме проблемите да ни подминат! Случи ли се нещо след смъртта на 6-годишната Елена? Обиколете София, поне 10-ина спирки и около тях са с изкривени колове от джигити. Ами момичето в Пловдив преди 10-ина дни? Знам, че промяна не става за едно денонощие, но е крайно време да променим мисленето си и това на нашите деца. Вчера гледах интервю с директорката на училището в Стара Загора, тя каза, че десетки пъти е правила забележка на родители на деца от училището да не навлизат в забранената зона, докато карат децата си на училище, но без резултат!!! Същите тези хора след това правят пирамида от цветя...

Директорката и тя ощипана мома: каза, че не била виждала да се правят такива маневри. Ест. нали ако каже виждала съм ще я питат защо не сигнализирахте? Даже са се карали на децата, които са протестирали. Нямали право! Крещели като наркомани!!! Напротив имат право и даже трябва да се учим от тях. И ние трябва да крещим. Общината била направила всичко, хубаво наредби, правилници и не знам си кво. Но къде е контролът по спазването им? Изобщо много гадости ще се изприказват. и лъжи.

Проблемът е в липсата на солидарност. Като видим, че някой протестира за нещо и се нахвърляме върху него, вместо да го подкрепим, защото утре ще имаме нужда от неговата подкрепа! А, относно тромавостта на институциите може да се напишат дисертации...кметът сигнализирал, директорката, всички сигнализират...като прелее язовир, като стане катастрофа и т.н...

Още един ангел на небето....:( Заради гьонсуратлъка, безхаберието, простотията, тарикатлъка, безнаказаността и всички гадости, които отгледахме безучастно в обществото си....

Пита се : Защо пешеходната зона е отворена . Да не би "определени" коли да са я ползвали за по-пряко Как за 10 минути се намериха кашпи и зоната се затвори

верно ли е това?

Не могат да преградят всички преки на пешеходната зона по протежение на Цар Симеон Велики , за това!

като не могат да обянят на хората че това не е пешеходна зона. а не да ги оставят с впечатлението че е. ако родителите знаеча нямаше да пъснат децата на ълицата а в парка които е на 20 метра.

Не е необходимо кашпи, като има знаци! Водачите трябва да ги познават и да не нарушават ЗДП Не стига че има прекалено много "полегнали полицай" по улиците , ами дай сега и кашпи да слагат! Утре като ги разместят тези кашпи , може някой и ровове да иска да се изкопаят!

И ровове щом се налага за да се защити живота на хората. Дори бях писал нещо за противотанкови мини, но си взех думите обратно заради косвените жертви. След като по нормалния начин, за който пишеш, очевидно не става, значи трябва по друг. А като се научим всички да спираме на пешеходните пътеки, тогава най-лесното е да изрием бабуните. А дано да го доживеем някога.

Всяка присъда за ненормалника, убил Паоло,под максималната,предвидена в закона, ще е гавра с паметта на детето и болката на близките му,както и позор за съдиите,които я постановят!

Мутрата с джипа, след като бъде пуснат на свобода с условна присъда, няма да може да допре до интензивното отделение в болницата. Направо в моргата, линейката ще го закара. Какво е Евгеника??? "Евгеника от най-грозен тип, която обслужва политическото решение световната популация да бъде намалена под 1 милиард души. Като е желателно световното население да е тъпо и болно."

Докато е мълчалив протеста , ще ни мачкат и нас и децата ни !Протеста трябва да е шумен и агресивен , ние не сме овце !

Ами ела и ти, чичо и да направим заедно протеста по-шумен! Ако си само зад клавиатурата, е страшно тихо...

ха ха знаеч си че си от организаторите дето си правят пр. поне гледаите като мине медеиня шум пак да се занимавате с вапроса за безопасноста. ама надали.

"...обезопасяване на пътните сони..." Редактирате последната дума на "зони". Дано няма повече такива инциденти, причинени от лицемерни и безхаберни шофьори на огромни и мощни автомобили!

Там съм. Това трябва да спре!

С походи или без, детенцето го няма. Жалко, много жалко:-((

Така е,но сега на дневен ред е да се спрат джигитите по пътя!!!!

Целта на тези походи да се намалят бъдещи убийства като се промени закона за пътищата. Ако приемат да е минимум 5 години затвор, и почнат джигити да ги пребират в панделата, да видим ще има ли ефект?