Огнена подкрепа на 146-я протест срещу кабинета

Недоволни от управляващите излязоха на демонстрация в столицата за 146-ти път. Огнено шоу бе представено в подкрепа на студентите. Проведе се и пореден контрапротест.

Обратно в новината

Коментари - Огнена подкрепа на 146-я протест срещу кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Хахах платени били студентите. Сега ще ви питам като спре газта студентите ще са ви най малкия проблем. "Иде зима" и който е гледал "игра на тронове" знае за какво иде реч.

Чакай да позная - Орешарски освен за всичко тука, е виновен и за това, че Ю. Поток се забави? А липсата на пари на Украйна да си плати газа - Делян Пеевски им ги е отмъкнал. ТАКА ЛИ?

и да има протести и да няма времето си лети а пък резултати няма ........

Протестиращите вече си показват рогата. Започнаха с факли и ще продължат с кафяви униформи и с пречупени кръстове. След което ще горят книги и ще подгонят евреите.

Има приет Закон от Българското НС за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен/д.в.37 от 5 май 2000г/

След два дни е 75-тата годишнина, от "Кристалинкината нощ" ... в Германия.

Платени ли са протестите? Защото хора с много пари имат интерес да падне правителството. Ето една новина от вчера: Правителството хвана за гушите банкерите. Иска се отмяна на такса за предсрочно погасяване на заеми, както и приемане на сумата за ипотекиран имот, даже ако тя не покрива кредита. /Това е в съответствие с директиви на ЕК, трябва да го призная за пълнота/. Чудя се, тия студенти дали съзнателно работят с банкстерите или не. Ама все пак ще е мнооого любопитно да се види дали не са се въздигнали финансово в протестърско време.

Честит празник Комунисти! Стига демокрация! За 23 години страната е съсипана. Хаосът е голям. Разруха във всички направления. Изходът е: Революция (безкръвна), Народен съд, ДИКТАТУРА от Китайски тип!

Помня как преди години "тройната" ламя(коалиция) си раздаваха по един-два милиарда за Коледа. Явно ситуацията се повтаря - ще си раздадат няколко милиарда( вече раздадоха към три) за идващата Коледа... а после да му мисли който дойде след тях - този номер вече няколко пъти е правен, защо и сега да не мине - пенсионерите(повечето) не помнят :) Ще го отнесат младите българи... които останат в България!

Напоследък коментарите на медиите за протестиращите елегантно избягват да уточнят колко са те и удобно заменят двадесетина души с обобщението "протестиращи"!! Така звучи като хиляди,маса.....народ?? Е така се манипулират обществените нагласи, чрез платени медии/по точно собствени/. В някои университети са затворени по една аудитория но се тръби, че всичко е окупирано!! Така са интелигентните и красивите -цирк и пърформанс...пък а дано-ама надали!!

Е то надали има доволни от която и да е власт , но всеки ден бунтове да се правят и протести ....много елементарно и просташко!!!В демократичната Държава въпроса за властта се решава само с избори и то честни - без "наши" печатници , "наша" комисия , смяна на чували и протоколи !За такива които са си позволили действия срещу демокрацията ЗАБРАНА да припарят до властта и закриване на полит.организация /например ГЕРБ, ДПС , Новото време - редовни фалшификатори и купувачи на ромски гласове/!!!

Тоест да разбираме, че Илчев и в негово лице университетът вместо да извика полиция, която да разчисти окупантите и да ги измете навън, то ректорът е оставил университета на самотек.

Окупация до ОСТАВКА! Всички мислещи българи са с вас!

Хората ще стават все по-малко и по-малко. Хората не вярват вече на лумпените, които крякат.

ЛУМПЕНИ, ДОКАЗВАТЕ ГО ВСЕКИ ДЕН, МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ СТАНЕТЕ ВИШИСТИ, ДА НО ЩЕ УЧАСТВАТЕ САМО В БИКБРАДЪР

СИЛА На Олигарски му е тесно Клати се от лево в десно Среща мургав лепилар с обещания, пари и дар Ни гък,ни мък. Бюрокрация, и безполезна агитация. СИЛА е във шпация, в градската канализация.

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобусите от ПЕРНИК, и.. студентите на мерник! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Гея са шпалир, за да има келепир. Мая пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в Костинбродски периметър

Огнено шоу! Найс, а?

ДОБРО УТРО на всички БЪЛГАРИ! добро утро на всички интернет лумпени! подкрепям ПРОТЕСТА против това правителство! поздрава не важи за продаващите БЪЛГАРИЯ ! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ

Знаем зваем това де ни го изтропваш сека сутрин егати ! Я излез, посъбери малко мокра шума,за ваште огньове, да пушат, И да меришат, нема само ти да омирисваш сайта, на блудости ?

Една червендалеста баба!

ДОБРО, СЛЪНЧЕВО УТРО, българи!Добро утро, студенти!Не всичко разбирам, деца, но ПОДКРЕПЯМ!Нека слънцето се отразява в очите ви, нека ноемврийският вятър погали косите ви, нека топлина и надежда стоплят сърцата ви!С вас е един белокос българин!

Ей, талебани , Дошли сте в София да учите, не да си играете с пишките и с огъня Ако не ви се учи, социолошки, политолошки и сексолошки- дал Бог Ша са оправим и бес вас, а вие са зафащайте с картофите (ББ)

Дядо, не ритай срещу бъдещето на България. Това не ти е БЕ-СЕ-ПЕ-то да те лъже и краде

Ще се оправиш ама друг път. Ако мислиш че трохите които ви обещават комундетата ще ви ги дадат се лъжеш много. Тия младежи трябва да ни плащат дълговете.

Добре де добре де, нека и за мен да има една сексолошка...??

Трай ма тетко! Тия не могат да си платят ляба, камо ли борчовете! Борчовете ги напраиа такви тикви като тия що ни ги довлече царо. Я трай и не крекай!

при б. тошо стреляхме на гранизата. а сега дпс командва продазното,крадливо, измамно бсп, долу комунистическите олигаеси.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най после ! Пренадах се !! Онова, рошавото келеме, дет за Бинкофски са земаше Е пуснало синджира на своите Четници, и както пример даде Требе да палят хорските къщи, за да излявал народа пор тести. Хвала на тес килеши, и технити дуругарки, студеьнки- соростии ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Едно интервю на баба Тодорка, бТТВ"Трътките"

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 1314 дена..... Ееееех как бързо минаха 146 дена.... и 14 деня от новото летоброене.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва.... Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... Студентите протестъри са сериозно брадясали, народа не може да им насмогне с ядене, пиене и презервативи .... новородените им дечица вече са на 2-3 годинки, но не могат да вземат майчински щото са безработни протестъри ....УДЖАС!!!! По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си повтаря плача за връщане на Бойко < link > ...... и СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спират За 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови протести в страната. Стотина се събраха в центъра на София. Хората развяваха български знамена. Имаше много велосипедисти, семейства с малки деца, възрастни хора, дори и домашни любимци... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

А на теб за тези 146 дни толкова хубаво ти стана. Един живот, една идилия. Прав си да ги хокаш.

за 4 месеца че ги задминем Германците... ще станем двигателя на Европата... а дано, ама надали!

Нито сте много, нито сте силни, само сте кресливи и гръмогласни !!! Никой не ви обръща внимание освен продажните медии !!! А простата истина е ...... Писателят Марко Ганчев за протестите: Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.

Kalin

Предлагам Окупацията и Протеста да бъдат включени в справочника за развлекателни събития на Софсправка или Къде Какво интересно в София или Заведения точка бг.......Който дойде в столицата да знае къде е купона, къде представленията ,къде цирка, къде концерта и къде хранят безплатно;-)

Ако Ви попитам: Против кого сте - е лесен отговор. Какво искате? Все пак, не живеете в един дом, а в една държава

Проблема ще е когато през февруари 2014 год. правителството подаде отставка. Ще трябва да се променя справочника. Всъщност тогава цирка ще се премести на Позитано 20. Олигархията ще си поиска парите, които инвестира в БСП.

Как да Ви кажа, Колега ... -Всъщност двете Неща Са Вече Едно-Единно Цяло. И ! - Са Редовно четени/виждани от къде-ли-не по Тази Планета.

"Преди дни един от окупаторите на 321 аудитория във ВТУ бе заплашен от фалшив профил във Facebook, че ще остане без ухо, крак или ръка." Само не дясната, че трудно ще му бъде на човека ;-)

Добре, сарказмът Ви е малко в излишък - разбираемо е (ситуацията вероятно не е: бялото е бяло, черното е черно). А принципно, как виждате нещата?

Ако е левичар, с лявата, ако не с дясната ;-)

Божееее, че кой вади нож на УМРЕЛО КУЧЕ!!!!!

Из автобиографията на един от "ранобудните студенти": "от юни досега съм задържан четири пъти, предупреждаван не знам колко и веднъж съден за дребно хулиганство"...

Из автобиографията на един от "контрапротестиращите": "от февруари досега съм задържан много пъти, предупреждаван съм не знам колко пъти и няколко пъти съм съден за дребно и едро хулиганство"...

Беше просто Красиво ! ...а от I can't Stand the rain , през - Rain на Uriah, то Ясно - Стигаме до => Aлелуя ! , it's A raining Day.

Ясно! ...Looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun /за да търся любов, с магията на новото зазоряване и с прекрасното Слънце/

milena_gm@

Така е, но не с "магията" - а със "силата" (има съществена разлика)

Да !, Колега - SunRise !!! (ил - Chariots of Fire)

"Огнена подкрепа", да плачеш ли. да се смееш ли ;-)))

Ходене на въже

Смейте се, така или иначе утре ще плачете - то с този саркастичен - пасуващо-критичен поглед на нещата как иначе?

Да, с "Огнена подкрепа"!!! Символът на Духа е ОГЪНЯТ! "ОГЪНЯТ ОТ ВЪТРЕ", Карлос Кастанеда.

Идеи от книгите на Карлос Кастанеда: Вътрешно мълчание - състояние, в което липсват мисли, породени от егото.

Абе господа студенти и протестиращи - ако сте много малко грамотни значи виждате че при едни нови избори веднага ще върнете ГЕРБ на власт. Ами вижте още нещо ако поне малко можете да смятате. Герб са похарчили 34 000 000 български лева само за летене. Това го знаят вече даже неграмотните и бездомните.А тези които са учили поне малко АРИТМЕТИКА могат да сметнат че Г Е Р Б са харчили по около 9 000 000 лева на година или разделено на 300 работни дни по 30 000 ЛВ./ТРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ЕДИН ДЕН/ Вие представяте ли си какво значи ТРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НА УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - САМО ЗА ЛЕТЕНЕ. Ами другите пари които не са за летене. ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОГО ИСКАТЕ ДА ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ. Ако съвеста ви е чиста - ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ. БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА П Р О К О П С А.

За 30 хил лв на ден с мед да ги намажеш. Освен това при този тип харчене няма никакви данни за присвояване на пари. Не можа ли поне някоя далавера да посочиш? Освен това се лъжеш. Подкрепата за БСП расте всеки ден с по 30 хил избиратели. Ще се върне Боко на куково лято и е време БСП да го докаже с избори. Може да си сигурен, че така всички окупации и протести ще спрат. Поне за 3-4 месеца.

Нема с кой да си кажеш дше приказки.

От всички протести най спечелиха туроператорите.

Тук взе да става така спокойно няма ги разгорещените спорове може човек да заспи

"шшшшт " Борците за свобода "Гледат Шампионската Лига :)

И аз окупирам тоалетната в нас до пълна оставка на правителството!

Вчера по обед в най-голямата аула на СУ имаше цифром и словом точно 6 души. Както е при модата обаче, тези 6 души във вечерните шамански събирания се напъват да говорят от името на всички студенти в страната. Абсолютен карнавал. Тази ситуация все повечe разкрива най-големия дефект на окупацията. Тя не само е нелегитимна, тя е миниатюрна. Свита е до хора, които са узурпирали идеята да представляват цялата прогресивна част на народа

Колко аули има СУ?

Изводът е, че протестиращите студенти не са авангард на обществото, а марионетки на възможно най-тъпия и най-прост човек в България - Боко Тиквата.

Със социални помощи не се развива икономика. Някакъв Виетнам от другия край на света сключва договори с ЕС за износ, ние - договори за внос на плодове и зеленчуци. На това основание ли е оценката "отличен" за правителството?

Базата на капитализма е, че отворен и свободен пазар, със солидни социални инвестиции развива икономиката, а затягане на коланите стил ГЕРБ убива растежа...вземи се образовай, моля.

и какво?Със социална политика ли ще прайм растеж-или по-скоро прайми подготовка за избори..има ли някой дето не е разбрал още....

Циганите не искат ба бачкаи и За да развиете икономиката ви трябват бежанци от Африка !:))) ... При нас нелегалите мексиканци и временните работници им плащат по 1 цент ! на 1 паунд набрани портокали .... или за 4.5 долара трябва да набереш 450 поунда (200 кила портокали) ... при ябълките е от 18 до 24 долара на 450 кила :))))

milena_gm@

Има много българи, които все още бачкат и се надяват, че ще си платят за труда си не само разходите , а ще остане и за малко хляб. Последните самураи...

Все по рехав и безличен е т.н. протест. И така ще бъде и занапред.

щото пък днес още един ВУЗ окупиран-животновъдите,надзирателите....кой ли не още-на това ли му викаш рехаво...

ТОЗИ ПРОТЕСТ СЕ ПРЕВЪРНА В АБСОЛЮТНА ПАРОДИЯ , ДОРИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ОТБЕЛЯЗВА , КАТО НЯКАКВО СЪБИТИЕ А ПО СКОРО , КАТО ЕДИН ЦИРК С ТРЕТОРАЗРЕДНИ ЦИРКАДЖИИ . ЖАЛКА РАБОТА

Малки мисли с големи букви. Какво още ти е малко, че си толкова озлобен?

Що за реторичен въпрос е този?! Разбира се, че са малко гънките на мозъкът му.

Абе, 0007? не ти ли писна да пишеш под 2-3 различни имена?

ВДИГАМЕ ТАКСИТЕ НА СТУДЕНТИТЕ НА 550 ЛЕВА НА МЕСЕЦ И ОТ ТАКСИТЕ НА ДВАМА СТУДЕНТИ ХРАНИМ 1 БЕЖАНЕЦ ..... ...... ТАКА ХЕМ СТУДЕНТИТЕ ЩЕ УЧАТ, ХЕМ БЕЖАНЦИТЕ ЩЕ СА СИТИ

КВО НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕ ТА ЦЪКАТЕ МИНУСЧЕТА ? ..... НАЛИ СТЕ ДЕМОКРАТИ И СЕ БОРИТЕ ЗА ПОБЕДА НА ДЕМОКРАЦИЯТА В ЦЕЛИЯ ЦВЯТ - ТРЯБВА ДА ПРЕГРЪЩАТЕ БЕЖАНЦИТЕ И ДА СТЕ ГОТОВИ ДА УМРЕТЕ ЗА ТЯХ И ДЕМОКРАЦИЯТА :)))))))

Ама ние искаме само нашата демокрация, когато и както ни изнася! Искаме да сме в ЕС и да им взимаме парите, но не искаме да им даваме да купуват земя у нас, една от най-простите части от договорите за ЕС! Горди сме с прогреса си към европейско развитие, горди сме с усвояването на европейски пари, но смятаме, че трябва да си тръгнем от ЕС, защото бежанците не ни харесват! ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ САМО ГЕРБ

Нека кабинета си свърши работата и изобщо не обръща внимание на безделниците които протестират срещу него.

Абе, плашат ли ти или безплатно си толкова плиткоумен..?

работа,бе,идиот?!Знаеш ли,че с актуализацията на тоя безумен бюджет,вече дължиш на държавата 2500 лева?!Може ли толкоз да нямаш акъл в тиквата си?!Държавата се тресе от ..бежанци,бедност,скандали,ония ми ти се занимават цял ден с полети-ми да ги хвърлят в прокуратурата и тя да си върши работата-като че ли правят един цирк,да видим колко много работят!!!Ще работело правителството...Имало полицейщина при ГЕРБ...ама парламента не беше така ограден...нямаше жандармерия за животновъдите...абе....на олигофрен кат теб,кво да обяснявам....Ела,боже,та си прибери боклуците...

Тези "безделници" протестират след работа. А контрапротестчето е в работно време. Това говори ли ти нещо?

Това вече не е протест, а негово жалко подобие.

Протест пътуващ към небитието, а всъщност то там му е и мястото.

Рехав протест, който няма вече какво да каже.

още някое друго изречение с други никове,де-само толкова ли можеш?!

Протеста се изчерпа вече. И мили протестиращи, нищо не успяхте да направите.

"нищо не успяхте да направите. "Miela i ti i takiva kato tebe, ta da napravim vsichki obshto. Gnusni seirdzhii, dano da ne idva vreme da syzhelqvate che ne ste po ulicite da protestirate, che onezi kuklovodite nqma da prostqt i na vas

С огнени шествия няма да стане,мирно комунисти не падат от власт! Колкото и да надувате дудуци и да викате оставка,няма да стане,видяхте вече 140 и повече дни и нищо не се променя,не само,че няма оставка но и продължават да бъдат брутални! Затова почнете блокади и протести в работно време,а не вечер,само в работно време,блокади на кръстовища и парламент и никакво пускане на червената паплач до,като не подаде оставката.....

Могат да вземат един имитатор да го разкарват с катафалка уж са го прибили от полицията може някой да им се върже.Ако не знаят как да питат чехите ама сега си скубят косите..........

Хората вече далеч не са достатъчно да затварят солидно кръстовища и т.н. Пък на студентите им е студено и им трябват одеяла и храна за да протестират, не става на улицата

Тук управлява Другарската олигархия заедно с етнически турци, подкрепени от нацисти! И избрани с платените гласове на роми. Лъжа без край, експерт до експерта

0ще малко ип адреси да блокират и модераторите могат да си лягат не останаха много.После кой предложи сайтовете на Пеевски ами дирника.Тук почети не останаха почитатели

ДА ПРОДАВАМЕ ЛИ ГОДИШНО ПО 1 МИЛИОН ДЕКАРА БЪЛГАРСКА СЕЛСКОСТОПАНСКА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ , ПО 300 ЛЕВА ДЕКАРА , ЗА ДА ХРАНИМ БЕЖАНЦИТЕ ПРОКУДЕНИ ОТ САЩ, ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ?????

леле от тез какви фармацевти,кви лекари ще излезнат да те е страх да отидеш,още от сега са закърмени с каменица