Протестиращи искаха оставка на кабинета от стадиона

Хиляди хора скандираха "оставка" в 14-ата минута на двете полувремена на мача между България и Чехия в 124-я ден на протести срещу правителството.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи искаха оставка на кабинета от стадиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В клас влиза нова учителка: - Добър ден, деца! Аз съм новата ви класна ръководителка и съм фенка на Бойко Борисов. А сега нека всяко от вас, деца, се представи по същия начин! - Аз се казвам Петърчо, и съм фен на Бойко Борисов. - Аз се казвам Асенчо и съм фен на Бойко Борисов. - Аз се казвам Марийка и съм фенка на Бойко Борисов. Стигнали до Иванчо. - Аз се казвам Иванчо и съм фен на Станишев. - Как може!? Защо не си фен на Бойко Борисов? - Мама е фенка на Станишев, тате е фен на Станишев, приятелите ми са фенове на Станишев - и аз съм фен на Станишев. - И какво от това? Ами ако майка ти беше просттка, баща ти нарк.ман, а приятелите ге.ове, тогава ?!? - Е, тогава щях да съм фен на Бойко Борисов.

По-тъп си, отколкото си мислех до сега!

Ние сме в демографска криза, която поставя под риск социалната и пенсионна система, далече сме от електронизация на услугите, нямаме единна електронна система на данъчни и митнически системи, 50% от българите са заплашени от бедност. Разпада се солидарността. 2 милиона души не си плащат здравните вноски. Организираната престъпност е силна и стана тансгранична. Босове на организирани престъпни групи биват съдени в чужбина, но не и у нас. Ние едни тикви не можем да осъдим, та...

Колкото Филип Златанов с черното тефтерче е виновен, толкова е виновен и Росен Желязков с костинбродските бюлетини- те са просто едни изпълнители на Бойко/Цецо/Фидосова!

Страхотни сме! До каквото се докоснем, всичко опорочаваме... Е, и какво... Нека някой да постави на масата програма до 2020 г, каквато предложи Орешарски, и да ги обсъждаме... Стига дъра-дъра... Писна ми вече!!!!

трябва ти спешен КАТАРЗИС обадисе на СЕРГО КАТАРЗИСА

Управляващите в България са единствените политици, на които им пука за нас! А на когото му пука за собственото му развитие и за това на страната трябва да ги чуе поне веднъж, ако не му достига морал за нещо повече.

Тази снимка не е от мача! Гледам я в мрежата от няколко дни!

Каквито кресльовците, такива и футболистите и футболния съюз. Чичовото да си ходи. Нафукано бездарниче.

цървуланее

Евала на публиката.. ОСТАВКА на тези боклуци.!!!

Публиката на този мач наистина трябва да бъде поздравена, защото прояви здрав разум и отсвири шепата лумпени.

Това се случва, като се вкара политика и разединение в някаква работа. Проваля се. Появиха се лумпените протестиращи и България изгуби мача. Рзединението ще проваля всичко и винаги, не случайно ни го промотират и внедряват в живота ни. Много се радвам, че хората не се впечатлиха от идиотската проява и не я поддеха. За да се видят какво представляват тези фалшиви и платени протестиращи. Хората не ги искат. От това по-нагледно, нямаше как да е. Една шайка иска да узурпира властта. Явете се на избори, ако хората ви искат, ще гласуват за вас.

да ма извиняваш Чики ама ако на над 30000 викаш шайка незнам:)) СПокойно не се притеснявай до нова година Орешарски го няма,идват гладните студени месеци и нали се сещаш на каде отиват работите :)

Това ли била работата :))), да се скриете зад гърба на 30000 и да кажете, че всички те протестирали. Това е един посредствен пиараджийски ход. Изразява интересите на режисьора. Дори да е имало малко истина в идеята за протест, вече е тотално компроментирана от външните за България играчи. Които ви плащат. Колко сте, може да се преброите пред Народното събрание. Дори поименно. Не представлявате интересите на хората.

Правилно са искали оставката, но не са уточнили на кой.

Действията на стотината лумпена на националния стадион и реакцията на останалите над 29 000 зрители, които не подеха техните възгласи за пореден път показаха, че те са изолирани от обществото. Лумпените навсякъде са лумпени. Даже на такова събитие, което предполага обединение на всички българи, те отново се опитаха да разединят хората. Вероятно режисьорите на поредната циркаджийска сценка са очаквали, че след като стотина лумпена извикат оставка, този призив ще се подеме и от останалите зрителии ще се получи огромен ефект, но уви десетките хиляди фенове на футбола бяха дошли на стадиона да викат единствено БЪЛГАРИ ЮНАЦИ. Затова и на редакторите на тази новина се е наложило да посочат точно в коя минута е имало скандирания оставка.

Комунистите не са българи, а терористи и убийци. Българския народ иска да се отърве от тези изверги веднъж за винаги и вече е назрял момента.

Ти не си просто антикомунист ,ти си злобен фашист -илитерат. И понеже си неграмотен, бих те посъветвал, да намериш разказите на великият Артър Кларк и да прочетеш разказа "Омраза"

жалко, позеленяло от злоба реститутско подобие на човече,

Ясно е че това правителство само лъже!!!! Здравна реформа - как , като си осигуряват гласоподаватели чрез пенсионерите, разликата от 1.90 ще се изплаща от здравната каса и за каква реформа говорим, увеличават се разходите на здравната каса, защо, защото джипитата ще ревнат за паричките си които не са облагаеми. В пенсионната реформа какво правим, едно голямо нищо, нали много говориха , а сега мълчат, щели да пипнат полиция и военни дрън-дрън, кой ще им даде.Тези с по 39-40 год. трудов стаж кога ще видят пенсии, няма пенсии другари от работа направо в гробищата трябва да храним скъпите на управляващите цигани.И така какво и да пишем и да крещим в тази България ще изчезне българина ще останат неграмотните цигани!!!!!

Да, това е толкова ясно, колкото и това, че пишеш за пари. Нонстоп седиш и пишеш коментари. Това вече е личен интерес, ане грижа за народа. А кой ти плаща и какво иска е по-важния въпрос.

Платеният драскач вика дръжте "платения драскач", типично в стила на управляващите. Ясно е, че пари за пенсии няма, стигнали сме дотам че да се взимат от бюджета, тоест от работещите сега. По-зле почти няма на къде, освен някой да открадне и тези пари ...

Ми те чехите ви ОСТАВИХА....хахахахахахахахааа

Над 30 000 изразиха омразата си към правителството. Браво!

Тези 30 хиляди със или без ДДС са ? Стотина платени лумпена викаха, а останалите 29 900 ги игнорираха на принципа - "убий простака с мълчание" ! Злобееш нали мижитурке ?

За това и не коментирам постта ти!

Ахахахахах ЧЕРВЕНА ДУДО Я МИ КАЖИ КОЙ СТОТИНА ВИКАХА И КОЙ ГИ ИГНОРИРАХА ЧЕ АЗ БЯХ ТАМ И НЕЩО НЕ БЕШЕ ТАКА ПОЛОЖЕНИЕТО КАКТО ТИ ГО КАЗВАШ

По примера на младия Роско в Хамбург, протестиращите Преспаха и се таковаха на пейките около Националния стадион На расъмване , неистрезнели слет сношната "Победа", с уригвания и псувни се заточиха към площат "Подуяна коня" Там се разцепиха на две: Едните остават да викат "ОСТАФКА"! Другите тръгнаха към Призиденството, да искат Чичовото за"Стратег на Обора на Бистрица" ??

Чичовото няма да я подаде. Иска увеличение на заплатата.

ОСТАВКА!!!!!

ОБАМА

ДА СЕ СНИМАТ ТЕЗИ И ДА СЕ ПРОСЛЕДЯТ КАКВО РАБОТЯТ И ЩЕ СТАНЕ ЯСНО СРЕЩУ КОЛКО СА ТАМ.ЧАЛГАДЖИИ ОЛИГОФРЕНИ.ТОЧНО КАТО РАЗНИ ТИКВОЧИ

А ти какво работиш - интернет дрънкало? Що не се снимаш ти - да те видим какъв юнак си!

Ало,Хампи,44 година мина!!!!!!!

ТИПИЧНО КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ НА ТЪП БЕЗВОЛЕВ ЧОВЕК!!!!

Румен Овчаров влезе в надзора на Лукойл Нефтохим!ХАХАХАХАХАХАХА

Ето една МНОГО ВАЖНА НОВИНА, която Дира премълчава: "Около 18 часа е възникнало пререкание между две групи мъже в центъра на София. По първоначални данни, трима чужди граждани от една страна /двама алжирци и палестинец/ влезли в спор с трима жители на Враца, като свадата е прераснала в сбиване, съобщиха от МВР."

Бой по простите български кратуни!

Палестинеца ще го върнем в Израел. Да си иска земята от евреите.

ДОБРО УТРО на всички БЪЛГАРИ! добро утро на всички интернет лумпени! подкрепям ПРОТЕСТА против това правителство! поздрава не важи за продаващите БЪЛГАРИЯ ! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ ОСТАВКА! ДОЛУ ИЗБОРНАТА МАФИЯ! ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е СРАМ ЗА НАРОДА! ОСТАВКА!!!!!

Благодаря на ПРОТЕСТИТЕ! Чрез тях ПРОГЛЕДНАХ колко безнадежно ЗАСПАЛ е българина! Вече сме в чужбина - трудно е, но не и толкова отчайващо колкото в България!

Дерзай сваляй правителства.Но техните.Те определиха България да е на този хал.

А ти къде бля докато "те" ти "разваляха" държавата!

Хич не се тревожа, че ОйРехарски може да изкара цял мандат - просто знам, че нищо няма да постигне! И не защото е некадърен - а защото няма С КОГО да го постигне! България отдавна е обезкървена откъм кадърни кадри във ВСЯКА ЕДНА ОБЛАСТ! И в идващите години тази тенденция ще е още по-драстична - "кадрите на прехода" излизат на пазара на труда!

Че той каквото трябваше го постигна. Прие закона, който направи Васко Черепа монополист в хазарта, изтегли заеми с неясни цели и приложение, настрои населението срещу пенсионерите и комунистите, изгони по този начин младите и способните в чужбина, напълни страната с бежанци, какво още да направи за България?

Нека Ореха ви работи! Нека изкара и втори мандат! Както се вижда - положението в България се подобрява с часове! Циганите са доволни, бежанците също!

Не мисля, че протестиращите на стадиона са прави. Ако бяха прави, нямаше да чакат 23 години у дома си, а не днес, когато на власт отново е левицата. Прозира провокацията на крайната десница, съставена от измислени бивши комунисти-ренегати, децата на шофьорите на ДС, милиционерите и мутрите. Нашата истинска десница е умерена и е сърбала попарата на БКП. Тя знае кой е прав. Но си мълчи и гледа сеир. Младите са озверели от провала на мечтите им, от мизерията, от безсилието на родителите им да направят нещо за отрочетата си. Ами нека сега СДС помага, нека оправи страната! Къде са?! С викове, псувни и закани на стадиона ли ще оправил държавата, доведена от новите ни богаташи до степен на развал? Дори и да успеят, протестиращите ще се окажат в нов капан, защото няма партия, която да изведе страната на пътя на Европа и швейцарския стандарт на живот. Няма. И няма и да има - вече 135 години. Защото като нация сме сбъркани. Ще оставим днес циганите, арабите и другите да създадат една нова невиждана досега страна на анархията, беззаконието и терора.

Прозира ти на тебе...насраните ти гащи прозират...аве що сте такъв калпав материал...по едно време си мислех, че сте платени....ама не - вие сте простаци

Братле, уверих се че приказката "Прост народ - слаба държава" е измислена за нас българите.

Ами някои не чакахме дълго - отрано прозряхме безперспективността на този народ и се интегрирахме в други народи, където все пак се успява с труд и упоритост!

Реформаторски блок - Пръмовица като стана Кунева и се реформира...готова е за новото време

Боклуци свиркат,крещят и хвалят некъдърнин като тях.

И ти ли за пицата си дошъл...бозичка дадоха ли ти

100 човека ши искат оставката на столетницата...ай стига веее

Престанете се занимавате с глупости. Как си представяте - Станишев го увря на морал и чувства и си подава оставката...без бой и кютеци комунистите няма си идат

Само дира са скандирали "оставка". Аз чувах само "българи леваци"

По повод новия вот на недоверие към правителството на Орешарски, контрапротестиращите заявиха, че откакто този кабинет е на власт, исканията им за социални мерки и за работещи институции вече се изпълняват.

А тия, които викат по площадите и улиците, какви българи са. Сигурно са горди,а? Мама ви мръсна, олигофренска.

СМЕШНИТЕ И ЖАЛКИ ЛУМПЕНИ ПОВЕЧЕТО НА ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ, КОИТО НАСИЛА ВИКАТ И КРЕЩЯТ ЯВНО ЗАРАБАТВАТ НЕЩО НАД МИЗЕРНИТЕ СИ ПЕНСИИ. ОЩЕ ПО ЖАЛКО Е, ЧЕ РЕДАКТОРИТЕ НА ДИРА ВКЛЮЧВАТ ТАЗИ СМЕШНА ПАЛЯЧОВЩИНА В ОСНОВНИТЕ НОВИНИ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ. ЯВНО И ТЕ КАТО ЛУМПЕНИТЕ НА УЛИЦАТА ЗАРАБОТВАТ НЕЩО ОТ ПАРИТЕ НА СОРОС И КОМПАНИЯ

50-те дементирали и напикани старци са платени лично от другаря Украинец. Евтини му излизат, по 5 лв върху пенсията, едно кисело мляко на ден и по едно лукче, да им е сладък живота.

Всъщност желанието на протестърите явно ще се сбъдне скоро. Ще има и оставка и нови избори. Оставката на Плевнелиев, а изборите - президентски. Който още не е запознат с това - излезе документ с който става ясно г-н Офшорков как е платил 700 хил евро в кеш и как нас ни лъготи.

ти нали се сещаш, че на президентският стол след Плевнелиев ще седне ББ. Така, че не дърпай дявола за опашката.

Ами нали това е целта на всичките тези шменти-капели, след изпълнението на която ще се възцари мир и разбирателство между братските партии ГЕРБ и БСП.

Ако някой си направи труда да преброи постовете "за" и " против" т.н. "протестиращи", то, най -вероятно резултата ще бъде 90% против тях и 10% поддържащи ги? Е, задавам един простичък въпрос, кой е Българи, 10-те процента или 90-те? Следва ли да търпим издевателствата на някакви хора, които пречат на останалите?Ако 20-на циганина протестират пред НС(с основания, много по-големи от дебилите, обикалящи сега София), тях, какво, бой и в полицията, а тези ще ги търпим, така ли Йовчев и Фандъкова???

Рравносметката е още по-проста - 23 години "дИмокрация" след дворцов социалистически преврат и през целия "преход" ДВЕ ПАРТИИ СА ВИНАГИ В ПАРЛАМЕНТА - БСП И ДПС! Резулата е налице - на всеки пожелавам още 23 години преход, под "вещото" ръководство на БСП/ДПС!

А защо не написахте, че хиляди хора на стадиона освиркаха дебилите, дошли и там да показват простотията си? Не е ли срамно, госпожи и господа, питам и тук подвизаващите се поддръжници на ГЕРБ и Вас, Дир.бг, които от един новинарски сайт се превърнахте в рупор и патерица на престъпниците от ГЕРБ, на мач на националният отбор на България, когато всички трябва да забравим политическите си пристрастия, шепа неадекватни лумпени да ни разединяват? Позор за вас, отвратителни, долни боклуци гербаджийски!!

Предлагам тази вечер соросоидите да отидат в цирка и когато започне номера с дресировка на лъвове да започнат да викат оставка.Утре вечер да отидат на летището и когато каца самолет да викат оставка.

много тъпи хора .........много лоши и мого злобни. ако 150 човека не са народа, то по малко от 50 ли са( хора подкрепяshti

накрая всичко си остана по старому, пак сме гладни и мизерни , пак ще ни управляват старите гнусни муцуни, пак ще продават родината на всеки които им подхвурли някакви трохи. протестите трябваше да преминат в преврат!!! нищо добро не ни чака от този парламент, и от следващя също.

...донесоха лош късмет на нашите момчета и паднахме от чехите. Никога не съм чувал негативизмът да е печеливш. Отишли да гледат мач, да се забавляват и ни в клин в ръкав - оставка?! Юнаци, какво да им кажеш?

с късмет не се побеждава,а с игра и можене....,а ние не можем.

Един от 3-те процента свестни българи да каже истината. Това не е никакъв отбор - просто измислен. Да биеш Чехия с 3 гола - наистина трябва да си много, много прост да повярваш в това. С този прост треньор и тези футболисти. Каквато ни е държавата - такъв ни е и футбола. Как може толкова народ да повярва на един некадърник наречен треньор и шепа бездарници. Всичко както и в живота в България. Не виждате ли къде отива света и къде отиваме ние - вече 24 години.

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 1336 дена..... Ееееех как бързо минаха 124 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва.... Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спират За 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови протести в страната. Стотина се събраха в центъра на София. Хората развяваха български знамена. Имаше много велосипедисти, семейства с малки деца, възрастни хора, дори и домашни любимци... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

Доколкото дочувам некакви СЛАБИ викове за оставка има... Може ли малко по-силно да викате бе смешници, че едвам ви чуваме... не ви ли хранят или зобта ви спреха Соросите и Будите....

ОСТАВКА!!!! Оставка на протестиращите, за нищо не стават ..... елементарни ЦИРКАДЖИИ.... това се чу и на мача Да връщат парите и да си бегат за село....

Абе има резултат от протестите, все пак..... Колкото повече продължава протеста, толкова повече стават за смях и съжаление и толкова повече народа ги ненавижда, псува и се отвращава..... Тия лумпени на сила ще ме накарат да гласувам за БСП.

Жана, в това е проблема, че колебаещите се не гласуват. Герберите са фанатици, за тях Боко е бог и гласуват масово. ДПС по традиция имат активни избиратели. И се получава тъжна картинка. Засега няма друго решение да се преборят и изтикат в дъното, освен с голяма активност на изборите и от останалите нормални хора.

не е точно така. Протестиращите ненавиждат ББ толкова колкото и останалите парламентарни фракции... Затова никой от ГЕРБ не смее да се появи на протестите.

срамно е че протестират само 150-200... това означава че всеки народ заслуява политиците и саответно садбата си. такова явно си ни е нивото и по надалеч от уикенда не виждаме. залко че деградирахме и сега излагаме балгарите в цялата предишна история и закопаваме нацята лека полека

според мен е супер срамно да има новини от типа "днес отново протестираха около 100-150 души от два милиона в софия" по добре да не казват нищо.

а ти вярваш ли на всичко ,което пишат и казват ??????

не е истина колко неграмотни и ограничени хора останаха в бг. разбирам донякаде пенсионерите и циганите които подкрепят сегашното правителство, но млади хора да се напават за подобно политическо извращение като поредната троина коалиця

Горките непротестиращи. Явно стратегическите напъни на управляващите от известно време та и до днес им доставят удовлетворение. Пък и имат все още поне хляб в къщи - болката на някои други българи не е болка за умиране (поне за тях). Да започнем сега да се занимаваме с нещо подходящо и приятно за коментар - с интриги.. както нашите скъпи политици. Лидерството е еталона, който сужителите следват...

Че то остана ли още някой да прави разлика между футболна агитка и протестъри?