Лиляна Павлова спря спорния строеж на Иракли

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова спря временно строежa на ваканционното селище в Иракли. По-рано министър Нона Караджова, заяви, че процедурата по изграждане е законна. Над хиляда протестиращи скандираха в София "Мафия" и "Долу ръцете от Иракли" заради застрояването.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова спря спорния строеж на Иракли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link

Нека заинтересованите в казуса Министерства отговорят,защо след като местност Иракли е защитена територия въобще е допуснато да бъде заменян статута на земята от земеделска на урбанизирана? И при условие че господата може би се досещат какви протести имаше за въпросното строителство още през мандата на предните правителства.Но какво да се прави ПАРИЦА ЦАРИЦА! Идва ред на камчийски пясъци където блажен мустак е заложил за примамка носителя на високия орден приятеля на всички правителства адвоката на Чорни,Тошо Старопланински и разбира се небезизвестната Моника.

Бившият министър на вътрешните работи на Австрия Ернст Щрасер беше осъден на четири години затвор за корупция. При разследване на британския вестник "Сънди таймс" той беше записан как иска подкуп по време на мандата си като депутат в европарламента. На записа политикът обещава да внесе предложение за промяна в европейското законодателство срещу подкуп от 100 хиляди евро годишно.

Не може да се отрече ,че Станишев и компания са обиграни политици ,използваха зелените канарчета като им пуснаха двата скандала за Несебър и Иракли и те подскачат пред парламента и свалят процентите на тиквата и партийката му.На ГРЕБ остава само да фалшифицират изборите за да се докопат до парламента ,но ще им е трудно защото Станишката си направи референдум и с него ще проиграят изборите и ще са подготвени за изборните шашми на тиквите.

"Пайнер медия" ООД, която е собственик на телевизия Планета" и продуцира едни от най-изявените фолк звезди, е одобрена като бенефициент по програма Развитие на конкурентоспособността на българската икономика". Първоначално документът, от който става ясно, че "Пайнер" ще получи сумата, беше разпространен в социалната мрежа Фейсбук. Проектът е на стойност 3 197 324 лв.

Е затова сме "цъфнали" и "вързали", чалга- икономика !

Поздравления за протестиращите.В резултат се спря строителството до изясняване на частта, която няма разрешения. Тя не голяма. Ще се приведе строителството в рамките на разрешеното и ще се довърши. Така трябва. Строи се по правилата. Не е редно да се иска друго, като забрана и събаряне въобще. Законно си е. Това, че еколозите искат всичко не значи, че трпбва да го получат.

ГЕРБ си самовнушават, че народът ги обича и разбира, че ги подкрепя за магистралите и за всичките им велики проекти. До колко това усещане отговаря на истинските нагласи на избирателите, какви подводни камъни не вижда управлението на Борисов? - Това е съдбата на всеки млад, неопитен и не добре подготвен политик. Той много бързо започва да приема желаното за действително и не може да погледне истината в очите. Проблемът е, че това състояние опира до манталитета на тези хора. За да можеш да гледаш истината в очите, се изисква не само интелект, но и мъдрост, и доблест, и много други качества. Пред ГЕРБ вече няма подводни камъни, а направо стърчат като канари над повърхността. И ако не ги виждаш, или си наистина много самонадеян и си решил, че непрекъснатото повтаряне на нещо, ще промени действителността не няма да я промени. Колкото и да твърдят, че народът или значителна част от него ги обича, това не е вярно. Огромната част от хората, (изключвам клиентелата, която не е малка около ГЕРБ, но не е достатъчна за солидно представяне на изборите) получават все нови и нови поводи да не ги долюбват.

В потрес изпаднаха феновете на партията на Меглена Кунева, които проследиха вечерните новини на bTV, които отразиха протеста в Банско, зад който пък застанаха вътрешния министър Цветан Цветанов и председателят на парламента Цецка Цачева. Оказа се, че начело на протестиращите, зад които се кълне ГЕРБ, стои Петър Стоянович, който пък е в партията на Меглена Кунева България на гражданите. И каква стана тя? Провъзгласилата се за опозиция на ГЕРБ Мегленокунева партия оглавява чрез Петър Стоянович проправителствени протестиращи, които пък са под егидата на Цветан Цветанов и Цецка Цачева. А зад всички вкупом се диплят като снежинки парите на Юлен.

На Иракли се строи законно, а протестите са тенденциозни, изрепчи се малко преди протестния митинг в столицата, който събра повече от 2000 души в столицата, министърът на околната среда Нона Караджова. Министър Караджова нарече протеста изключително тенденциозно и преднамерено обвинение към службите на екоминистерството. Докато хилядите на площада в столицата викаха Мафия!, министърката на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова пък спря строежа в Иракли, защото се оказало, че се строи в нарушение на условията на влязло в сила Решение БС10-6/11. 08. 2011 г. по оценка въздействието върху околната среда. Цветан Цветанов още не се е произнесъл дали има кумец и там. Луда работа.

Природозащитниците да отидат в края на септември да видят какво са оставили в гората зад плажа.Да видят как инвеститора изнася самосвали с техните боклуци,бутилки и изоставени вещи за да не ги разнася морето по целия плаж през зимата.Да видят осраната гора с огнища на всеки 10 метра ,в която вече змиите и гущерите избягаха.Какъв резерват е това питам аз? Против съм бетоновите 6 етажни хотели,но там се строят къщи на един етаж далече от плажа,където беше стария ученически лагер. Протеста трябва да бъде срещу онези хиляди отрепки,които цяло лято замърсяват гората и плажа на Иракли.А не срещу построяването на 15 вили.

Ти да видиш какво е в началото на сезона , боклук отвсякъде . и то не само докарания от морето , събирал съм акумолатори, стари мебели и бог знае какво , Нека има места и за хора , които искат да почиват на свобода , мърсят най вече съботно неделните приходящи.

България на 3 морета - щяхме да осерем целия полуостров. Знае си господ работата. Едно ни стига да си покажем рогите.

ГЕРБ се осраха с кражби и сега "спасяват" положението.

Ако се се осрали, нямаше да вървят към дубъл на мандата си

ще има и за платените драскачи. Дубъл само с огромни фалшификации може да има. Искаш ли го наистина?

Дубъл на мандата има само в болните мозъци на тебе и още 2-3 платени драскачи. Даже вече и платените ви социолози не ви дават повече от 25% на изборите

ама осирането иде от 23 години и отгоре. От Луканов още. Резултата е минус 2 милиона. Гледайте напред. Мислете. Идват избори. Винаги може да се направи нещо. Например 1997 - януари. Време е пак за сеир явно. То на дядо червената министърка няма нищо да спре - просто си я сиктирдосаха яко. Това не е политика - да чакаш събитията.

след като вчера се счупиха да тръбят , че всичко е законно и проблем със строежа няма, Министъра го спира?!?! Крайно време е да се случи едно от двете: 1/ или строежът е незаконен и който го е допуснал трябва да си ходи; или 2/ министъра действа незаконно и неправомерно спирайки редовно разрешен строеж, за което пък тя трябва да си ходи... но ми се струва, че твърде много грешки се насъбраха именно в нейното ведомство. грешки казвам, защото при другите са намерения, а дали и тук не е така?!?!

Чудя се на тези протестиращи младежи. Искали да спасят природата. Супер, но тогава нека самите те не палят огньове в защитени местности и гори, спрат да си оставят след себе си боклуци с камари. Колко чували боклуци съм изхвърлил след такива активисти, а не съм присъствал на нито едни простест. То не става само с ядене, трябва и акъл....

Да си прибереш боклуците акъл ли трябва!? Това ново

екоминистърът Нона Караджова - може да е министър, но нищо ЕКО няма в нея

Правилното заглавие е: Принудиха Лиляна Павлова да спре спорния строеж в Иракли.

Това е, да се вслушваш в протеста на хората...похвално е, че има чуваемост

На дядо червената министърка - гордост за потомствената номенклатура. Яде какалашката от вси страни. Нищо не е спряла. Няма вслушване има само фалш и корупция. Гочоолу, Дочоолу и бай Ганю да дойдат да се поучат - аматьори с аматьори. Няма брашънце - директно фалшифициране на протоколи по всички нива при изборите и може даже да повторчт мандата, кокто си нямат и един фен дето да не е с жълта книжка или кандидат за такава.

И да са я принудили, Лили действа адекватно.Браво за това! А ако нищо не правеше, по-добре ли щеше да бъде? Нека уважаваме усилията на тези, които нещо правят, независимо цвета партии! Навсякъде се срещат и здравомислещи! Виж, ако действаше неадекватно - сигурно щеще да е друго! Добре е, че съобразява и сръчно действа -според Закона! Жалко, че единици са като нея? Ами ,ако беше като Нона Караджова?

Дали като те принудят действаш адекватно. А ако няма принуда-неадекватно. Логика на гербаджия.Висш пилотаж на мисълта.

Познайте кои са най-корумпираните български кметове и областни управители?? 1.на Варна 2.на Бургас 3.Всички останали но не посочени

човече. Червени, сини, виолетови хич не им пука - всички. Ни от господ ни от Бойко имат страх.

Законно или не,нищо не трябва да се строи на този плаж не ти 12 не ти 15 къщи,достатъчно хотели има по плажната ивица за тези дето искат да си киснат задните части в хлорирани басейни,оставете и едно парче природа,алчни хора не ви е срам.......

Уверявам всички, че сме положили максимални усилия да направим много за страната. Може да се види, че 90% от обещанията ни в предизборната ни програма вече са изпълнени", обяви напълно сериозно вицепремиерът и вътрешен министър. И то шест месеца преди изборите. А до вота процентите сигурно ще станат 100. Като ги говори тези работи, вицепремиерът вероятно разчита на това, че никой не е чел, нито ще прочете въпросната предизборна програма. И с основание - мнозина отдавна са стигнали до категоричното убеждение, че да се четат предизборни програми е загуба на време - куп празни приказки, които обикновено нямат много общо с действителността.

Да не забравим и декларираната основна цел на управленската политика - промяна, която да се изрази в модернизация на обществения, политически и икономически живот в страната в съответствие с европейските норми и стандарти. Ако под европейска модернизация се разбира демокрация по путински образец, украсена с някои балкански специфики, целта е постигната и програмата наистина е изпълнена.

та, да повторя: Де да беше по Путински образец, ама не е. Там няма педали по улиците, и това е ФАКТ, а не 'накърняване на доброто име' (чие добро име бе аланкооглу?) Там подобните на БСП не са във властта, а техните крайни активисти влизат да се пъсват райъта по храмовете. Пак ли обидих нечие 'добро' име?

Министерството на земеделието и храните са пояснили, че решението за сделката е взето лично от директора на ДАГ тогава Стефан Юруков. После двете фирми продават терените на акционерното дружество със специална инвестиционна цел (АДСИЦ) "Експат бета". Акционери в него са Моника Йосифова (лично и през фирмата й "Актив груп" тя притежава 10%); рекламната агенция "Оксиген" (11.93%); "Експат груп" (3%); адвокатът Иван Тодоров (3.33%); майката (0.67%) и съпругата (1.67%) на Николай Василев (някогашният царски министър, но и министър при тройната коалиция); главният секретар на МДААР Биляна Дякова (6.07%); "Бенчмарк фонд 2&3" (30%) и др. Затова и министърът на земеделието и горите Мирослав Найденов посочи Моника Йосифова, днес Янова, в пиар акцията си по телевизията. Един вид - ето кой се е облагодетелствал. Но е забравил да провери, (както се оплете и при брата на Сергей Станишев) - или тези, които са му правили справката, че на нейно място по-късно е влязла Мария Дивизиева (заместник на Василев в МДААР), с решение на общото събрание на дружеството на 3 юни 2011 г. Все едно, към днешна дата цялата тази информация е само за сведение, тъй като строежът на едно от най-очарователните и диви места на Черноморието, които би трябвало да бъдат обявени за резерват, е в ход. Със съдействието - или мълчаливото бездействие, както твърдят от link - на министъра на околната среда и водите Нона Караджова. Какво излиза - че всички партии са в едни и същи обръчи. И дрънкат ли, дрънкат. А после се сърдим на Доган.

Абе така си е...Моника е играчьорка

Е КАК НИ ЛИПСВАШЕ МАЛКАТА ФИДОСКА!!!! ДОБРЕ ЧЕ ПАК СЕ ПОКАЗА ПО ВЕСТНИЦИТЕ И ТЕЛЕВИЗИИТЕ!!!СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД, КАТО ЗДЕЛКАТА В НЕСЕБЪР НАБЪРЗНО НАПРАВЕНА В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА МИНАЛАТА ГОДИНА.....КАКВИ ЧЕСТНИ УПРАВНИЦИ!!!

Обикновените хора не са алчни, само се полакомяват - искат по-голяма заплата, по-голямо жилище, по-нова кола, плазмичка. Но дори и да разполагат с необходимите средства, не биха могли да ги вложат, ако не са кумци на някой от управляващите, тъстове/тъщи на някой, който е близък с управлящите - или най-добре на някой от тях, любовник/любовница, рода, сватя или от сорта. Причината е проста - само властта може да снабди обръчите си със земя на изгодна цена на добро място (Черноморие, планински курорт, край магистрала или тръбопровод). А освен земята, в България не си струва, а и няма в какво да се инвестират средства. Другото е да те (до)пуснат до обществените поръчки - и там някой от властта, местна или изпълнителна, трябва да те поръча. Затова сделки като тези с дюните, с Иракли и още други ще продължат да излизат. Започнати при тройната коалиция, довършени при ГЕРБ. Защото олигополията не е разрушена.

и едва ли ще допусне от тук нататък шепа алчни олигарси/далавераджии , да разграбват земята на всички българи! Прекроените от лъжедемократите през изминалите 23 г.Конституция и удобно създадените в своя полза Закони, ще бъдат преразгледани и коригирани!В сучай че Съдебната с-ма не действа в защита на народните интереси, то Народът чрез Референдуми ще контролира всички Управници, вкл. Съд! В Парламента не трябва да има търговци, продаващи земята ни и нас самите като народ! България трябва да я има и в бъдеще, както и българският народ!

Герберска работа. Едната министърка вика законно е а другата го спира щото е в нарушение. А да вземете да се разберете кой трябва да си ходи

Абсолютно се е законно! Спира го да угоди на тия тъпаци де протестират и докато им дой акъла - ще е така.

Аве т.пак герберски , сопри се малко ве . Разбрахме , че лижеш г.за на мутро-милиционерите и си платен драскач . Това няма да ти помогне и през лятото ще ви разкараме ако трябва и с юмруци и ритници . Къде си тръгнал , ве .. Цял народ ви мрази и ненавижда от дъното на душата си .

А някой знае ли, че в защитената зона на Атанасовското езеро е построен цял комплекс?

Не си играйш на дребно...дубъл ги вадиш постингите си

А някой знае ли, че в защитената зона на Атанасовското езеро е построен цял комплекс?

СТАНА ЯСНО,ЧЕ ВРЕМЕННО Е СПРЯН СТРОЕЖЪТ ,ДОКАТО ЗАТИХНЕ ПУКОТЕВИЦАТА...ПАВЛОВА ПАК ЗАИГРАВА КАКТО ВИНАГИ.И ТЯ ,И КАРАДЖОВА СА ПИОНКИ НА БОЙКО,ТАКА ЧЕ ТОЙ Е В ДЪНОТО НА ВСИЧКИТЕ ДАЛАВЕРИ,ЗАЩО ГИ СЛОЖИЛ МИНИСТРИ....КАКВО Е СПРЯЛА ПАВЛОВА-2-3 КЪЩИ,ЗА ДРУГИТЕ 20-30-МЪЛЧИ...Е , ТАКАВА ДЕМДГОГИЯ Е НЕВИЖДАНА-МАЖИ ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ..ПРОГЛЕДНЕТЕ, НЕЩАСТНИЦИ!!!!!ДО КОГА ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВИЯ МАКАРОН?????ДОСТАТЪЧНО МНОГО СЕ ПРОВАЛИХА ГЕРБ-ЗА КАКВИ КОМУНИСТИ ПИШЕТЕ,В КОЙ АРХАИЧЕН ВЕК ЖИВЕЕТЕ?ДНЕС Е 21-ЯТ ВЕК! НАЧЕТОХМЕ СЕ НА ГЛУПОСТИТЕ ВИ.......

Комунист е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа!

Само така. Бой по червените дебили и тяхното ОФ от ДПС Атака ДСБ

Патриот е думичката... Патриоте, душа дава... Ама на тебе само комунисти са ти в главата... Много ли те е страх от тях?...

Защо никой не протестираше когато построиха 3 огромни хотела върху дюните на къмпиг"Нестинарка"?Тогава беше троймата коалиция навласт.

Искаш да кажеш, че щом тогава никой не е протестирал и сега всички трябва да мълчим? Интересна логика.

Гаргамел

Пита защо никой не протестира...не обръщай въпроса!

Съгласно чл.224 ал.4 от ЗУТ,строеж ще има, когато се отстранят нередностите- т.е. вместо да се строят 14 къщи и 3 склада, се строят 12 еднофамилни къщи, плажен бар и басейн, както и когато се получи оценка за въздействието върху околната среда (ОВОС). КАКВО ТОЧНО Е СПРЯЛА Г-ЖА МИНИСТЪРА? Принципно незаконен строеж или е спряла надстрояване на законен строеж? Излиза, че е второто и излиза, че Нона Караджова е права да твърди, че "...,че процедурата по изграждане е законна..."- иначе ДНСК щеше да издаде Заповед за спиране на НЕЗАКОНЕН строеж! Цялото изказване на мин. Павлова потвърджава тази теза! ТОГАВА КАКВО ТОЧНО С СПРЯЛА Г-ЖАТА- СТРОЕЖ НА 2 КЪЩИ В ПОВЕЧЕ?! И децата - еколози й се ловят на приказките, вместо да се посъветват с колега -адвокат..

Още ли го има този балет от една Германия, която само Хачо и ТЖ обичаха? Перхидролната еко-ком министърка този път си изяде бизнеса. Има нов Главен Прокурор, дано да не е от нейната мафикайка!

Не знам кой си е изял бизнеса, но децата - еколози, протестиращи пред НС, са били жестоко измамени, защото те искат цялостно отпадане на строежа, а строеж ще има и то законен - от цялата словестна тирада на действащите в казуса лица и ЗУТ това се очертава...И какво,като протестират, ако сред тях няма поне един юрист, който да ги 'светне' по въпроса? Какъв е резултата- пак са излъгани и то нагло! Ушетата им чуват само "Спираме строежа" и до тук....

БСП и някакви мутри подслушват ЦЯЛА България, . Най вероятно подслушват дори и Бойко Борисови не само GSM-ите а и местата където често посещава,дори ис сградите. Защо не ги вкарат в затвора- тия мутри и корумпирани полицаи.

... само подслушваме и събираме данни, но после като спечелиме изборите ще ви се стъжни! Имаме опит и с остров Белене и с останалите лагери! Може да останеме само 20 хиляди, но ще сме истински КОМУНИСТИ!

Що рече зер, нищоиманяко ?!

Тъпи еколози. Такива като вас трябва да се върнат по пещерите и да се топлят на свещи. Идиоти!

Моля защитниците на ГЕРБ да обяснят какви са правните последици от чл.224 ал.4 от ЗУТ и дали точно мин. Павлова е спряла строежа? Според чл.224 ал.2 от ЗУТ кой има право да издаде Заповед за спиране на строежи с нарушения - мин. Павлова или ДНСК? Ако не знаете, просто намерете актуалният текст на посочените нормативни текстове и си прочетете ЗУТ с герберската поправка, в сила от 26.11.2012 г.Вижте също и чл.215 от ЗУТ. Министърката ЛЪЖЕ НАГЛО- или законосъобразно ДНСК е издало Заповед за спиране на строежи с нарушения; или тя в качеството си на министър е издала незаконосъобразно тази заповед, защото ЗУТ изрично указва кой е органът, издател на индивидуалният административен акт, наречен Заповед за спиране на строежи с нарушения.!

2,9%.... значи вече и самите гербери схванаха,че са бити карти..

Пиар му се вика на това. Далаверите не са спирали и за минута, няма и да спрат заради некакви протестиращи. Далаверите ще спрат тогава когато институциите започнат да си вършат работата, което е невузможно в страната на мафията.

"Собственоръчно АЗ и Иван Костов го закопахме 97 година окончателно." Та на колко години бе тогава ХВАЛИПРЪЦКО!!!!

Дядо Николай влезе с радост в затвора, съобщава Труд. Не е оня дядо Николай, не се възбуждайте. Един 67-годишен Николай Миладинов от русенското село Божичин посрещнал с аплаузи присъдата 2 г. и 8 месеца затвор. "Доволен съм, рекъл, няма да обжалвам." Радостта си обяснил с това, че близо три години ще има осигурена храна три пъти дневно, покрив над главата и медицинско обслужване. Бай Миладинов пасъл кози, но чорбаджиите го завлекли с парите. И той им палнал плевнята. Сега бай Миладинов има само едно притеснение. Ще лежи в Ловешкия затвор и може да му дадат работа. Не, че го мързи да работи, но може да го пуснат по-рано, защото два работни дни се броят за три лежани.

от гадната ви ком. пропаганда. За малко да ви повярвам. Ще сте по-убедителни ако гръмнете някой християнски храм. Хем имате опит, хем го искате!

БСП и някакви мутри подслушват ЦЯЛА България, и не само GSM-ите а иместата където често посещава. Най вероятно подслушват дори и Бойко Борисов. Защо не ги вкарат в затвора- тия мутри и корумпирани полицаи.

Я не изопачавай нещата, ве гербераст нагъл ... ТОЧНО ВИЕ , МРЪСНИТЕ КОПОИ И МИЛИЦИОНЕРЧЕТА НА ЦЕЦО ПЪПЕША И НА ТОВА ГЕРБЕРСКО МУТРО- МИЛИЦИОНЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО , ВИЕ ВСИЧКИ НАС НИ СЛЕДИТЕ И ПОДСЛУШВАТЕ И НАЛАГАТЕ ЦЕНЗУРА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ И НЕУДОБНИТЕ ЗА МЛАСТТА КОМЕНТАРИ СЕ ИЗТРИВАТ .. АРЕ ДА НЕ СИ ОТВАРЯМ ПОВЕЧЕ УСТАТА . ТАКАВА МИЛИЦИОНЕРЩИНА КАТО СЕГА НЕ Е ИМАЛО И ПО ВРЕМЕТО НА БАЙТОШО . НО ВИ ИДВА КРАЯ ,ГЕРБЕРАСТИИИ .ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ КАТО ЦУНАМИ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ .

БСП подслушваше Бойко Борисов, дори и през 2009 г, преди ГЕРБ да спечелят, но тия от БСП подслушват дори и сега с помощта на всякакви мутри и ченгета- доносници, и не само GSM-ите а и сградите.

Конституция на Република България Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната. Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост. (6) Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на обществото.

На Основен Ремонт ! За Реалност. Сега и Веднага !!

Браво, той успя!!!!!!БСП не усря, но Борисов- Браво, той успя!!!!!! да ни накара да гласуваме с ДА на референдума и СБОГОМ БОРИСОВ

Другарю, ти закупи ли защитни средства за семейството си срещу нов Чернобил? Ние, от "Позитано" 20 ще си замълчим, както повелява традицията.

Писна ни от такива заблудени айти специалистчета ,ама много ни писна ,които благославят боко и компания ... Оказа се ,че над 90 процента от образованите българи ненавиждат герб ,само една част от вашето манипулирано съсловие подкрепя боко , щото вие получавате нереално високи за българският стандарт заплати и не ви интересесува как се гърчи болшинството от народа ни. На вас ви дай само магистрали, за да може да си карате скапаните нови коли ,купени на лизинг - близинг .. Елементарни душици сте и народът не е съставен само от ай ти- вие сте една нищожна част от населението ,но за сметка на това мегаегоисти и мегаидиоти .Запомнете- светът не се върти около вас и от вас нищо независи ...Имамилиони хора с образование,но една снързват двата края, благодарение на вашето идолско правителство от мутро- милиционерите на герб .

Това пък как успя да го измислиш ?!?! Аз съм IT и нещо не се разпознавам като фен на ГЕРБ! Няма ли да спрете да се обиждате взаимно и да отделите малко време да помислите със собствените си глави, бе хора...

Поздравления за експедитивните действия на министър Павлова! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Промененият текст на чл.224 ал.1 от ЗУТ и на чл.222 от ЗУТ е в сила от 26.11.2012 г. Павлова :"... Има акт за спиране на строежа и надстроените къщи трябва да бъдат премахнати..."Т.е.- ДНСК/РДНСК е издала Заповед за спиране на строежи с нарушения - ИАА по ЗУТ-чл.215 ал.1 от ЗУТ. Мин. Павлова да коментира правните последици от чл.224 ал.4 от ЗУТ: ЗУТ Чл.224 (4) Строителството, спряно със заповедта по ал. 1, може да продължи с разрешение на органа, който я е издал, след отстраняване на причините, довели до спирането му. В случаите по чл. 154, ал. 2, т. 5 - 8 разрешението за продължаване на строителството се издава след представяне на заснемане и други данни, изчисления и документи съобразно указанията по ал. 3, които се прилагат като неразделна част към одобрения инвестиционен проект и доказват, че съществените отклонения са отстранени и изпълнената част от строежа е законосъобразна.

Много си прав.Фактите говорят .Слънчев Бряг,Златни пясъци са били някаква неземна приказка.Върнали сме се с години назад.Красотата може да се види в "Изгубената България"-има около 6000 снимки.За Златни пясъци,Слънчев бряг периода 1960-1970 -стр.19,28,29,30,говорят красноречиво.България се е посещавала от много чужди туристи и всички те са се възхищавали на красотата ,на запазената природа.Сега алчността погубва всичко.

ketnika@

Бялата Лагуна като са я застроявали, аз лично, а предполагам и голям процент от протестиращите сме били малки :) да сте протестирали ... Иначе да на север от Балчик е невероятно красиво, още по на север, към с. Топола, има невероятен плаж ... незнам дали още е девствен не съм ходила от 2 год., ама сигурно покрай комплексите и голф игрището вече не е ... Иракли е резерват, част от натура 2000, докато на север от балчик не е ... не че съм за застрояването

Коментарът е цензуриран поради обидни квалификации. Моля, спазвайте добрия тон!

ketnika@

Научи се да пишеш грамотно преди да раздаваш епитети... Да според истинския БТЛГАРИН - този който гледахме, че протестира в Банско - неграмотен, окаян човечец, който си мисли че 1 лифт ще му построят и той ще лежи и яде ... :) Природата не е само наша, има диви прасета, има костенурки има застрашени видове... и те имат право на живот ... ние сме временно тук и след нас не идва потоп, че така щедро да унищожаваме всичко - природа, ресурси, животни ....

ketnika@

ааа и още нещо истински БТЛГАРИН ли си? Защо задавам този въпрос, защото само истинския ЦИГАНИН отрязва дървото за да обере плодовете ... за него няма утре няма догодина... има тук сега и искам

И тази ви тактика няма да успее, ... серГейоьовчета! Тук-таме някое природозащитниче ще ти се хване на евтините номерца. Комунистите унищожихте Природата с Кремиковци, Девня, Зл. Панега и т.н. неработещи за щастие "комбинати". Сега искате нов Чернобил. Идете в Украйна, от там е лидера ви, но там ще ви избият с камъни, ако разберат че му ....

Хора,наближават избори.Внимателно преценявайте кой как е изпълнявал предизборните си обещания от началото на демокрацията до началото на изборите,кой колко е лъгал народа и на изборите дайте тежкия си глас.

..и нито дума за пожарникаря....удивително....

Да не дава Господ да ни търсиш! Иначе тичай при серГей!, ако огъня затихва.

МАЙ , МАЙ САМО ТИ СИ БАЛЪКА,ЩОМ ВЯРВАШ НА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ И БЪЛГАРОРАЗСИПНИЦИ О ГЕРБ ... ПФУУУУ,ГНУС МЕЕ ОТ ТАКИВА МАНИПУЛИРАНИ БАЛЪЦИ КАТО ТЕБ .. ДОБРЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ЕДИНИЦИ И НИКОЙ НЕВИ СЕ ВРЪЗВА ....

За мен важи приказката - Не знам колко обичам десните , но знам колко мразя червените подметки. Аз лично три пъти съм Ви изгладувал - е това е да те е гнус. Иначе има два вида червени тикви - такива които лапаха (10%) и още лапат - ДСари сега настоящи шефчета и 90% глупендери които още плачат за татовото време - Мен не ме гнус от Вас - съжелявам Ви .

какво си изгладувал , ве .. знаем ви такива като теб- една шепа сте- алчни реститутоидиончета от витошка - пенсии , дишащи на батерии .. заради такива б. луци като вас ,лявата идеябеше предадена- заради една група алчна шепа фабрикантни от преди 9- ти ..колелото на историятасе върти , и социализма рано или късно ще се върне с гръм и трясък не само унас , а и по целия свят и ще ви разкаже играта ,

Аз мога да ти отговоря. Защото всички тия "бозаят" от партията майка на Позитано 20 .Всичко естесвено е нагласасено за преди изборите .Всъщност бял хляб от червените хапват само подтракателите.Другите просто нямат работи и протестират по принцип.

Ти май не си си сменил календара!! През октомври - естествено с името на Емо Фаса, в Иракли са продадени 1 700 декара, като датата на продажбата е 1,11,2012 год. Строителните разрешения са с дата 2,11,2012 год!!! ДУПЕТАТ ОТ ГЕРБ!!!!

Айде не ме карай да вадя по времето че червените кмери колко се продаде и се построи !!! Ама тебе не ти дреме нали ! Тебе би те притеснило повече ако застроят Сочи !!!!

... ГЕРБ ОТИВА НА КИНО ... АРЕ У КАНАВКАТА ...

Не съм пубертет - и не съм започнал с обидите като тебе . Броят на плюсовете над получовешките Ви коменатари обаче ме озадачава. Ако са толко много човекоподобните маймуни останали тук мисля че е време да се изнеса... На Запад !!!!

Тия безработни ЕКОПАТРИОТИ скоро няма да позволяват и ремонт на вилата да си направя .Така че дърпайте им ушите на тия "еколози" завършили екология щото беше най лесно и имаше най много мацки !!!!

Явно тези в Иракли не са хората на Бойко Борисов,които само чакат да изгонят чрез уговорени протести сегашните строители за да започнат те,но тогава "еколозите"няма да ги има както сега става в Банско.Всичко е пунт и пластика.Някои си напълниха джобовете,като казват колко милеят за природата и агитират абдалите да мръзнат.

Вие в централата на ГЕРБ не се разбрахте. На протестите ту са само еколози, ту предимно наркомани и пияници. Ту щедро заплатени наемници, ту голтаци, които ви завиждат, че сте "преуспели". Моят скромен опит с кадрите на МГЕРБ се свежда до някои познати, които станаха върли защитници на всичко що е герберско и модно. Това са все мързеливи, простовати и зле образовани хрантутници, чието най-добре развито качество е нагаждачеството. Обаче всички те твърдят едно и също - че покрай ГЕРБ капели добри парици.