Сълзотворен газ срещу фермери в Атина

Сблъсъци между протестиращи и полиция избухнаха в Атина. Стигна се до саморазправа и използване на сълзотворен газ от полицията

Обратно в новината

Коментари - Сълзотворен газ срещу фермери в Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сълзотворен газ бе? Нали когато унгарците пръскаха "бежанците" със сълзотворен газ всички ревнаха че било античовешко. Или само когато се отнася за горките "сирийци" е нехуманно?

Да се забранят тези протести!! Само "цветни революции" !!!

Не се чуват коментарите на Върховния главнокомандващ въоръжените сили на Република България за красивите и интелигентни гръцки протестиращи.

Защо протестират? Да изпратят майките си и сестрите на курбет да им пращат пари!!! А?

Руски боклуци и русофили си присвояват "правото" да бъдат "говорители" на българският народ. И бълват простотия след простотия. А защо не погледнат "великият" руски народ как се дави като патета с лай.на вече 100 години под "мъдрото" управление на всякакви комунистически, социалистически, кагебистки и прочие тарикати?

на какво си го присвоявате това право? В качеството на абсолютно малцинство? Защото поне според всички социологически проучвания сте точно това.

комунизмът свършва когато свършат чуждите пари !

Борисов трябва да въведе пълно информационно затъмнение за това, което се случва в Гърция. Току виж в главите на робите в Булгаристан се зароди бунтовна мисъл и решат да нарушат спокойствието и сигурността на острова на стабилността, страната на просперитета и безкрайните възможности.

ПРАВОТО НА ПРЯКА ВЛАСТ НЕ ДОПУСКА ПОДМЯНА НА СУВЕРЕНА - ГРАЖДАНИТЕ Защо Исландия трябва да е в новините, но НЕ е. На гръцките граждани беше казано, че приватизацията на обществения им сектор е ЕДИНСТВЕНОТО решение. Тези на Италия, Испания и Португалия са заплашени от СЪЩОТО нещо. Те ТРЯБВА да ЗАБЕЛЕЖАТ Исландия. Отказвайки да се ПОДЧИНЯВА на ЧУЖДИ интереси, тази МАЛКА страна заяви силно и ЯСНО, че хората са НЕЗАВИСИМИ. Там, където гражданите разполага РЕАЛНО с ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, грешките се изправят по-бързо, и СЛЕДОВАТЕЛНО се живее по-добре. Ето това са някои от предимствата на пряката власт за гражданите (суверенът). Пряката демокрация (Швейцария, Исландия) съвсем НЕ означава елиминиране на законодателния орган или неговото разтуряне, нито означава, че всяка седмица ще има референдум. Правото на пряка власт НЕ допуска ПОДМЯНА на суверена (гражданите) и БЕЗКОНТРОЛНО упражняване на властта от страна на ШЕПА представителни политици. Тя ПРЕДПАЗВА обществото от политически сътресения и метежи, защото, когато гражданите (суверенът) НЕ са съгласни, те ПРОСТО ще упражнят ВЛАСТТА си, а НЕ правят барикади. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО.

Съгласен съм другарю! Само да допълня,забрави да напишеш за пряката демокрация в Русия да речем и Северна Корея.И там с у в е р е н ъ т се избира от народа.На няколко пъти!

Съгласен съм другарю! Само да допълня,забрави да напишеш за пряката демокрация в Русия да речем и Северна Корея.И там с у в е р е н ъ т се избира от народа.На няколко пъти!

Продължавайте да викате как гърците са тъпи и прости и продължавайте да играете хора пред празния Парламент, в държава дето девет години след влизането си в ЕС има минимална и масова заплата от 420 лева = 210 евро.

ИНВЕСТИТОРИ И ПРИВАТИЗАЦИЯ" Е СЪВРЕМЕННАТА КОЛОНИЗАЦИЯ НАЛОЖЕНА БЕЗУСЛОВНО ВЪРХУ ТЕБ ОСНОВНАТА ЦЕЛ на проект-мениджмънта на "демократизирането" (представителна демокрация, подвид скрита диктатура - капитализъм: "свобод" и "демокрация") на ВСИЧКИ източно-европейски държави, е ПРИВАТИЗИРАНЕТО и колонизирането на животоподдържащи отрасли: енергийните ресурси и водата - така наречените "инвестиции на ЗЕЛЕНО". Вместо заводи и фабрики, се приватизират и колонизират, и се РАЗПРОДАВАТ на ЧУЖДЕСТРАННИ и други "инвеститори" електроенергия, вода, обществен транспорт, телекомуникации които остават БЕЗ КОНТРОЛ и РЕГУЛИРАНЕ от страна на гражданите. Все едно да ПРОДАДЕШ завинаги правото си на някой, САМО той да РЕШАВА кога, колко и какво ти ТРЯБВА да ядеш. Според експерти, войните на БЪДЕЩЕТО ще се водят НЕ за обсебване на нефт, а за ОБСЕБВАНЕ на вода, тъй като водоснабдяването има ЕСТЕСТВЕН понопол. Никъде по света НЕ се изгражда повече от ЕДНА водно-снабдителна и канализационна система. За МАКСИМАЛНО увеличаване на печалбите си, приватизаторите-колонизатори създадават ИЗКУСТВЕН дефицит на вода. Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно СПЕЦИАЛНО проучване заяви ясно и открито, че до 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде ЛИШЕНО от ДОСТЪП до чиста питейна вода. Приватизацията и колонизацията на енергийните ресурси и водата НЕ увеличава тяхното производство, нито подобрява качеството им. Увеличава САМО цените, защото докато са били на гражданите (държавни), са изхранвали пряко населението. А сега вече ТРЯБВА да изхранват и ПОСРЕДНИЦИТЕ: чуждестранни и други "инвеститори", които са колонизатори - паразити. Въздухът все още НЕ е интересен за "инвеститорите на зелено", ПОРАДИ физическите му свойства, които го правят НЕПРИГОДЕН за ограничаване.

Гледам гледам и не вярва на ушите си.И аз съм селянин ,ама със СТАЛИНЕЦ.Тия какви тракторе карат невоа разбера.Ама у цело гръчко само трактори.Немога да разбера защо бият полицаите,те ли са им виновни.Ако я бе при тях щях БАНКИТЕ да нападна,или от узото са се объркали. Един Пиночет им трябва и ще почнат и през Януари да орат.

Ти си свикнал на мизерята! Тракторите в България са у тези дето обработват хиляди декари. Те няма за какво да протестират умнико! А ти ???

Ние пък българите сме най-големите ТРАЙКОВЦИ, и да ни еб.ат, и да ни колят, ние сме тихи като мишки.................рай за всеки управник ;)

Какъв българим ди ти бе?Щом си трайш да тъ й...ът за няколко рубъла? Ти си един най обикновен путопе.растин бе мойто момче...(-:

Радвам се когато в гърция има безредици и анархия.

Голяма грешка. Вместо трактори, Европа трябваше да подари на гърците ТАНКОВЕ!

Това защита право на живот интереси-при нас е ок няма нужда от такива привилегии.

да харчиш чужди пари , да теглиш заеми които да не се връщат. Смешник комунист.

Нека си поплачат малко, като наште, дето им изкупуват млякото за стотинки.

Ние протестираме само зимата, защото през зимата няма работа. Лятото някой видял ли ни е да протестираме а ? Какво да правим у дома?

А не така,няма да се опитвате да крадете.Това протестирането след работно време сме го измислили ние БЪЛГАРИТЕ я си спомни така наречените ,,февруарски''протести и след това протестите на красивите и интелигентните.Те как протестираха,след работно време и събота и неделя почиваха.Така че ще ме прощаваш ама това си е наш патент.

Браво гърци!!!Браво съседи!!!Ние "българите" не сме способни на такъв героизъм,затова ще ни мачкат както си искат.

"Героизъм" да чупиш прозорци? И да замеряш полицаи с домати? Това си е чиста проба идиотизъм! Героично би било, след като са консумирали безконтролно, сега да се стегнат и да продължат напред както им полага - колкото изработиш толкова консумираш!

Те освен,че ви мачкат руснаците ами поне плащат ли ви добре?

Браво ТЕНДО .Ти от смесен брак ли си или си недовтасал.Ще говориш само в единствено число,аз не съм те упълномощил.

А като си пиеха узото на българската граница, къде им беше полицията и ЕС?

Сериозно?!

БРАВО ! Те това е народ , а не мърша.

ако бехте народ нямаше да допуснете да пропаднете толкова

Лари, момче пияно и колхозно! Ако вие рашките не бяхте мърши, нямаше да допуснете да ви управляват разни комунистически, социалистически и кагебистки гниди цял век.

опитах да чета коментари. И разбрах, защо българите винаги са подлоги и никога сами нищо не са постигнали. Защото ако няма кой да ни освободи , пълзим и се радваме когато хората си търсят самоличността. Не е необходимо да си фен на гърци, руси, унгарци.те имат държави, те се защитават. А тия които преди писаха дали знам историята - знам ч -на 62 г и знам, че гърците сами са се освободили от турско и са се били яко по вреем на ВСВ, а бъ- винаги подлоги- евреина щищман дал сестра си за харема,защото баща му Иван Александър разделил царството заради еврейката, а през ВСВ,нали сме със швабите, изхранихме СС със житото си, а послесе слагаме на руснаците. Продажници българи,които турците сега ще им вземат отпечатъците и ще станат всички органи за богатите, с тези чипове

Затвори си устичката русофилистична. От нея изтича кагебистка пропаганда. Явно скоро са те използвали за подвижен WC в Москва.

Дарнике, тук ако полицията БИЕ ама НАИСТИНА протестиращи ще стане олеле мале! А там излязоха, ступаха ги и не виждам все още да са постигнали нещо смислено за себе си! Пропадат със скоростта на светлината и този път Меркел няма да им помогне! А мърша ще викаш на тия дето са те пръкнали!

Ти си била наистина рускиня?Жалко,че си толкова ...остра като путинкиня

Тука си е той. Поства под други имена но си е тука. Мирише ............

Велизар Енчев да прати некой лев на сродната Сириза, че хората гладуват!

Може да прати само рубли. Ама много бързо се обезценяват... ;-)

Енчев е честен човек и сърцат политик.

доста от българите като че ли не го заслужават !

Честен човек, пък се занимава с популизъм.

krassikat@

Честен офицер от ДС! Доносничил и вербувал доносници! Абсолютно олицетворение на честността! :-) Смешници малоумни!

Хане, хане, откакто оглуша, си много добре.

той е турчин, не го гледай че се прави на грък. Тъп резак, избиващ компекси тук...

За излизане от икономическата криза са необходими две неща. Всеки българин трябва да има гарантиран минимален доход, независимо дали работи или не. Което означава, че на безработните трябва да се плаща безсрочно, докато е безработен в размер на 50% от МРЗ. Това е първия стълб за излизане от кризата. Втория стълб е повишаване на МРЗ до оптимално ниво. Радвам се, че все повече хора узряват за това. Докато тези две неща не бъдат направени, няма излизане от кризата. Финландия първа в света въвежда принципа на безусловния доход, според който всеки безработен ще получава 50% от МРЗ. Холандия я последва, но при тях освен безработните, и всички други ще получат добавка от 50% от МРЗ към заплатата си. Швейцария също е решена да го въведе. Да им е честито, те са първите влезли в новия свят, който очаква човечеството. Този нов свят е неизбежен. Който се противи и не го приема е обречен на икономическа и социална криза и гражданска война.

Защо бе? Защото си много красив ли? Кой ще ги изкара парите дето ще ти ги даде държавата да не работиш?

Ще печатаме пари без покритие и ще плащаме наред. Лесно е.

Помисли малко. Индустрията се роботизира. Роботите не искат заплати. Същевременно произвеждат нещо непрекъснато. Това нещо се купува от от хора, не от роботи. За да го купят, хората дават пари. Ако не работят- няма пари. Затова - дават им пари, хората купуват , а роботите продължават да произвеждат. Това се очертава да е новия свят

Други ще работят да ти изкарват парите а лежи и пърди дома и чакай да лапаш пържоли. Какво им се радваме на тия Гърци като всичко против нас правят. Дай им още 1 год. и да ги видим къде ще стигнат. Какво стана с референдума нали беше НЕ или там техното охи - ама като спряха и не отвориха банките май само ох стана. Сега ще стане само ооооо.

бах тея меки китки гръцки, в бившите соц страни поне полицаите си гледат работата както трябва. Даже тук е абсурд това да се случи, още при първият хвърлен камък или ударен полицай ще изринат всички фермери обратно в лайняната котора от която са изпълзяли, за да си докарат лайняните трактори пред министерството...

Само ще допълня към предния си пост, че от 3 години живея в Гърция, но не работя тук . Споменавам го щото българите които са туки освен да плюят тия дето им плащат друго не правят ама въпреки това си натискат тук парцалите. Та за тия 3 години не съм видял 1 квадратен метър необратваема площ, хотелите са пълни с високоплатежни туристи, а мита за мързела на гърците явно е само да оправдая големия "работохолизъм" на българите. Няма обезлюдени села, а престъпнастта ако не са българските цигани може да е и близка до нула. Мога още много да изброявам, но едно на по-умния ще му стане ясно. Че ако те са зле , ние сме ..няма такава мярка за ниво какво сме ние

Ах, недей, разплака ме, маляшка подлого! Съдбата на всеки, който папа повече, отколкото получава, е една - фалит! И когато това е държавна политика - фалитът е държавен. Тепърва ще ти се изяснява какво е това понятие. Тепърва ще риете дъното. И не злорадствам, а с чувството за въздадена справедливост наблюдавам как гърците усвояват тежките уроци на живота. Като те чета какви ги ръсиш, сте още далеч от СМИРЕНИЕТО, а то е едва в началото. Чак след това може да дойде промяна. Десетилетия ще риете, отрепко, докато разберете, че не сте повече от никого. Тъкмо напротив, по-малко сте почти от всички... Надолу, надолу, надолу... Това е посоката десетилетия напред... Споко, поеми дълбоко въздух, ще ти трябва...

Сега разбирам, че всеки който не е съгласен с инфантилното ти мнение е грък ли бе :ДДД Баси тъпанара си. Тия дето са избрали да живеят в Германия и Сащ , американци и германци ли са бе умник. Окрадохте държавата такива като теб всевдобизнесменипосле че другите избират да живеят на друго място не били българи.

Е да де ,всичко е красиво и подредено.След като са получили 300 милиарда евро заеми , и ние им работим ангария,остава да има и необработена земя и не отгледани бабички.Ееее, сега трябва да връщат вересиите. Тепърва ще им се стъжни.

Айде стига , ние като че ли не сме виждали Гърция и не знаем какво става там. За престъпност иди в Атина по центъра да видиш посред бял ден какво става а периферията където са вилните зони всичко е разбито и ограбено. Земята им е обработена защото има все още глупаци да им работят без пари , иначе грък на полето не можеш и няма да видиш. Всичко което са постигнали е с чужда ръка която експлоатират без пари.На грък дай да филосовства но не и да работи , теглят огромни кредити за всичко /моя шеф имаше 300 000 евро кредит/ и ако не стигнат парите теглят нов кредит. Поинтересувай се като си там дали има семейство без кредит и в какви размери е той.

От общи приказки като твоите файда няма. Моя шеф имал кредити ... моя съсед имал кредити..ала-бала. Ти се поинтересувай колко са спестяванията на гърците и какъв е средния размер на влоговете от което ще придобиеш представа какви пари има средната класа на Гърция в банките . А относно това което аз виждам е че всички гърци които имат земя си я обработват сами и с помощта на наемна ръка/което е нормално/ а останалото са приказки на българите които като теб хем са в Гърция десетки години хем плюят непрекъснато. Ами как да ви приемат гърците нормално като непрекъснато ги плюете. Аз не работя тук и не ме вълнува тоя проблем, то си е проблем на работника и елементарно уважение към работодаля независимо дали е грък , българин или американец. Колкото до кражбите тва съм го слушал и тук където съм/в северна Гърция / и то от българи, колко много се крадело. И с времето кво разбрах -че 90 процента от кражбите от Бг цигани или директно от българи , така че кво ми говориш

Айде вън от ЕС и от еврозоната. Печатайте си драхмите.

к'ви фермери са тия бре като скочиха да бият полицайте със сопи?

Така значи, когато блокират Атина - сълзотворен газ... Когато блокират границата - правителството не можело нищо да направи... Гадни маляки...

Човек му трябва 5 коментара да прочете да разбера колко прост народ живее в България. И какво се радва толкова, че гърците са зле? Да не би да на вас да ви стане по-добре, че те са зле. Дали някой от Вас които пишете видя плаката на протестиращите фермери в Солун на който пишеше " Пращате ни в България" Не в Албания, а в България!? Е те до нашето нивото няма да стигнат никога, колкото и да падат, защото няма такова ниво, но нека си мислим, че на Вуте му е зле

Кой смее да казва, че гърците били зле? Те гърците, когато са най-зле, от нас са по-добре, нали, отрепко маляшка? Те седят, пият и пеят, и играят сиртаки, а ние, робите, им прислужваме, нали? Време е и гърците, и техните подлоги, да научат една проста българска поговорка - Който не работи, не трябва да яде. Дойде време да се гладува, маляк скапан. Не е омраза, а вик за справедливост...

Явно си от тези дето бачкат за гърците-явно си доста прост щом не можеш да разбереш че за който и да бачкаш той ще ти е шеф а ти ще му лижеш задника независимо дали в Бг или в Гърция. А средно статистичския грък винаги ще е по-добре от теб така че спри да се радваш:)

A защо газ, а не нещо химическо! По-ефективно.

На чуш гръб 100 тояги са малко-когато дойде на твоя ще го разбереш т ап ан ар .

Дано да се избият гадовете... Добрият грък е мъртвият грък

Кви са тея приказки? Ти мислиш ли като пишеш?

Мисли и е много интелигентно момче. За разлика от теб е чело и история!

Мое да са секви ама като протестират, не си поплювкват! Как па не научихме това от тех след 1300 съседство?!

Ами щото е абсолютно прав.

Га яли и пили - пели ! Га плащали - плакали !

АДМИРАЦИИ на Съседите - Горд Народ! Къде сме ние заспалите??? И при соца и сега дремеме като лалугери......

Времето на соца беше милион пъти по-добре от сега хората живееха нормално и добре а сега живеят по- зле и от някои африкански племена.

Да, в сравнение със сега беше много по добре, но и тогава ние в сравнение с чехи, унгарци и поляци бяхме много по-зле. Интересно защо тези народи тогава се вдигнаха, а ние не? Интересно защо сега тези народи отново са сравнително добре, а ние ринем дъното? Мълчането на агнетата. Защо те имат държави, а ние вече не? Да не се връщам още по назад - 500 год. робство. Ето тук наистина сме топ рекордьори....

Глупости, горд народ били... от гордост - този Божи грях - така са го закъсали, че ще искат държавата да ги храни. Тоест тяхната продукция да е по-продаваема от българската, например!

Гърция спира да плаща и излиза от ЕС.

Евро - драхма - хиляда драхми - десет хиляди драхми - драхми с мноооого нули -евро.

роб се роди,роб ще останеш

Браво на гърците,на турците и на всички народи,които БЕЗКОРИСТНО си искат своето,а не като нашия народ,който излиза на улиците само ако има накаква далавера и може да търпим да ни лъжат и обират,но ще си мълчим щом не получаваме нищо.Така беше и по времето на Орешарски,когато за 1 милиард се вдигнаха всички платени и неплатени мръсници,а сега при 20 милиарда дълг си траят.И после ще казват,че са българи,а гърците разиграват пореден театър пред глупаците от ЕС.

izpalziaha

Сега гърците плачат от сълзотворен газ. После ще плачат истински! А "своето"- това е чуждото, което мързеливеца счита за свое. Или иначе казано - социализмът свършва , когато свършат чуждите пари. Еми калимера , маляки!

Време е да ви изколим цялата бандитска сидерастка шайка от атака!

Тоя Ципрас не беше ли ляв станишко-бойко? Ей, на.

Гърция отива там където и е мястото. Дори по-бързо от очакваното.

що се кефиш толкова?

Като гледам цялата лудница, една мисъл ми се върти из главата: силата е в народа, в обединението. Надигне ли глава народа, оная 1 % шаѝка дето ни мачка, ще бъде пометена просто еѝ така! СИЛАТА Е В НАРОДА!

тук пишат лакеите на шайката

То е ясно че ще изметът ципрас но народа още не знае че този който ще го наследи пак ще ги залъже с обещания , ще крадне здраво и след няколко месеца пак ще е същата работа. Проблемът при тях е че пари няма да получат каквото и да правят защото няма кой да им даде. Германия е пред фалит а основно тя ги хранеше но сега ще си останат само със протестите.

Според мен на гърците вече им е ясно,че нищо няма да е същото. Просто боли като падаш от високо, но никога няма да спрат да се бунтуват, такава им е пастата. Говореѝки за силата на народа, говорех по принцип. Наскоро гледах документална поредица за френските крале. Беше интересно как Луи XVI се опитва на няколко пъти да въведе нови данъчни порядки засягащи паразитиращите богаташи и все не успявал. Накрая масите се надигнали, отишли до Версаѝ, прибрали го с цялото му семеѝство и в последствие умряли на гилотината заедно със съпругата му, Мария Антоанета... Та така. СИЛАТА Е В НАРОДА, В ОБЕДИНЕНИЕТО.

Спи спокойно селянино.Има кой да ти краде труда

Шайката дето ни мъчи, се нарича "народни представители", когато народа е прост и крадлив неговите народни представители са същите. Та подскачате неподскачате промяната трябва да започне от манталитета и мисленето на всеки един от нас. Това сигурно е сложно за чобаните, но си е факт.

-Братя фермери ще фращаме ли парите? -ОХI Ще работим ли ? -ОХI ще пазим ли границите ? -ОХI ще пазим ли границите ? -ОХI ще седим ли в европеиския саюз ? -ОХI а чеп за зеле поне ставаме ли ? -ОХI

А НИЕ ГЛЕДАМЕ СЕИР И ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ

Прост народ слаба държава!!!!!!

Опорни точки. Протестиращите в Украйна - терористи Протестиращите в България - соросоиди Протестиращите в Гърция - патриоти Опозицията в Сирия - терористи Опозицията в Украйна - борци за свобода.

Имат един малоумен политик който иска да влезе отново в парламента и той пали фитилите на тъпите агроти да безчинстват. Костас Караманлис иска да стане на местото на ципрас и използва сега тези пионки за постигане на целите. Не че и той няма да излъже послетъпите агроти но хватката е да падне малко далаверка. :)