Акция на МВР в курорта ”Слънчев бряг”

Пет момичета са задържани за предлагане на сексуални услуги в курорта "Слънчев бряг".

Обратно в новината

Коментари - Акция на МВР в курорта ”Слънчев бряг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече не искам да съм негър в щата Алабама. Искам да съм проститутка в България, конкретно в Слънчев бряг. Това 250 лева на час, 600 на нощ, няма данъци, няма социално осигуряване, цяло лято си на море, денем на плаж, вечер на ресторант, след това за един-два часа удоволствия- една месечна заплата... Ей това му казвам аз занаят!

изглежда полицаите са били униформени,затова са хванали само 5

колко скромно присъствие на проститутки и техните държатели,или някой от мвр кодоши,или има договор,пускам ти за да имаш медиен комфорт,не ме закачаш,кой ли е ударил джакпота.

Приемете най-накрая закон за проституцията и нещата ще се канализират. Но няма да приемете, защото това означава да излязат на светло много пари, после следват данъци и т.н. Самият факт за наличието на плосък данък трябва да ни подсети, че нещо в държавата яко бие в страни...

Къде са техните босове? Смеят ни се нали??? Светъл лъч в ТУНЕЛА на бъркотията. Само 5 сте хвнали, то и децата знаят че всяка вечер в Слънчев бряг щъкат най-малко 500 проститутки. Но те са под покритие-на кой?? На богати и плащащи на институциит хора да ги не закачат. Как трудно хващате престъпниците и проститутките. Кепеса бродеше свободен и крадеш ли, крадеше. Но положително е, че има акции-5 днес, утре 10, после 20 и така ще поизчистите проституцията. А за мошенницит-когато откриете кои ги пазят и закрилят (около службите се въртят)-тогава поздрав. Другото е игрички за дечица- ние ги хвщаме, те ги пускат.

по-скоро ги отзовете, докато не са слънчасали, че после да му мислим ние обикновените данъкоплатци, те че няма нищо да свършат е от ясно по-ясно, ами поне да не пречат на бизнеса

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Бог да пази България от такива правителства като твоето , разбра ли герберче...

.. о Бог не види ли!? Да пази и от гербери, и от леви! Амин!

А как разбрахте ,че са проститутки ,а не реститутки?И едните и другите си изкарват доходите чрез...само ,че на вторите им платиха цели състояния.Всяко момиче има право да прави с половия си орган каквото иска и не трябва стражарите да надничат там.

говорил съм с проститутките в София(и не само говорил де;) ) казаха ми че полицаите им взимали по 20 кинта на вечер да не ги закачат - идиотското е че травестити проститутки чакат клиенти на единя тротоар на Македония-а от среща - патрулка спира коли за да ги рекетира... Това не е държава-ама така е като мутри ни управляват...

За акцията - много добре ; А какво ще правим с цените, и с качеството най-вече, на/за почиване !? А с продължаващите да шменти-капелят назначени за милионереещи-се по нашето Черноморие !?

Тези сигурно са само от фоайето на хотела на ченгетата;)

Абе вие какво искате да каже пресцентъра на МВР?!? Че са командировали служители от министерството на почивка в Слънчев Бряг за държавна сметка?!? Нее, няма нишо подобно, те са там по работа, провеждат акция и борят смело престъпността. :-D :-)

за първи път говорят за АКЦИЯ,преди бяха операци.......значи са били на почивка

"По-рано в комплекса МВР закопча топ-крадеца Стойне Ставрев, по прякор Кемпеса. В периода март-април 2010г. той е откраднал 555 000 евро, 163 000 лева и 35 000 швейцарски франка от трезори в банки." Мисля си, че Стойне е голям щастливец, че не е закопчан в Китай или съседна Турция, защото просто щеше да бъде разстрелян, но в Бг няма проблеми - ще го пуснат по живо, по здраво да вдига рейтинга на републиката пред цял свят ! ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!!!!

браво бе щото проститутките са по-голяма напаст от мутрите кноцесионери по плажовете дето те рекетиреат с по 35 лева на ден? За пореден път се доказва, че полицията не закача едрите риби.

Бая акция трябва да е било, щом цели пет са хванали!

а аз си бачкам и нямам почивка 24 часа

а ченгетата униформени ли бяха или по бански?

по бански и даваха оферти.

Ако може, да приберат и джепчиите, наркодилърите и проверка на всички собственици на хотели, как са придобили местата, които са застроили. Да не говорим, че дискотеките са пълни с непълнолетни на хапове.

Приемете закон с който да се регламентира "най-древната професия" с всичките условия, ограничения, контрол и не занимавайте хората с глупости!!!!

на морето има 6 проститутки,хванаха 5 има още една много опасна,трябва да извикаме командоса от САЩ.ние без американците нищо не можем да правим,трябва да покажем че сме зависиме от тях.

сега е жътва,не се прави така.изчакайте да заработят за да има какво да ви снесат после...с това не се показва че ще спрат или намалеят.между другото акция Отпуските няма ли да стартира при вас.или сте на извънреден труд през ваканцията на Слънчев бряг.починете малко не се ли уморихте с толкова акции,ще влезете в гинес за имена на проведени операциии в рамките на мандата ви.НАРОДА НЯМА НУЖДА ОТ ИМЕНАТА НА АКЦИИТЕ ВИ-ПРОСТО ГИ ВКАРВАЙТЕ АКО СА ВИНОВНИ КОЛКОТО ИМ СЕ ПОЛАГА ПО НПК.-ВСИЧКИ НЕ САМО НЯКОИ!??АКО НЯМА ТОЛКОВА ЗАТВОРИ ЩЕ ПОСТРОИТЕ НОВИ КОЛКОТО ВИ ТРЯБВАТ ЗА ДА ВКАРАТЕ ОСТАНАЛИТЕ.РАБОТНА РЪКА ИМА ПО ВСИЧКИ РОДНИ ЗАТВОРИ.МИСЛЕТЕ РАЦИОНАЛНО ИНАЧЕ СИ ОТИВАТЕ.АКО НЯМА С КАКВО ДА ГИ ХРАНИТЕ,ДА ПОЧВАТ ДА СЕЯТ,И КАКВОТО СИ ИЗКАРАТ.НИЕ КАТО ИСКАМЕ ЖИТО-СЕЕМ.ТЕ КАТО ИСКАТ ХРАНА ДА СИ ОТГЛЕДАТ.ДА ВИ ПИКАЯ НА ЗАКОНИТЕ,ЕДИН СВЕСТЕН НЯМА ЗА ПРОВИНЕНИ ПОЛИТИЦИ,МИТНИЧАРИ,ПОЛИЦАИ,СЪДИИ,ПРОКУРОРИ И ПРОЧИЕ...само ги проверявате,след това те са пак там.

Не знам защо ги преследват ,кой как си изкарва парите за прехрана си е негов проблем . Защо не преследват тези където крадат пари и то не с хиляди а с милиони като депутатите, министрите такива като Мургина и Вальо Топлото и хилядите служители на различни държавни служби . Тези проситутки крадци ли са ,ограбили ли са , рекетирали ли са или са ограбили милиони от държавните пари . Като гледам лобистите в този парламент се чудя проститутки ли са си по душа или са обикновенни айдуци .

Точно така.Моя си е и мога да си правя с нея,каквото си искам.По голямото зло са сводниците,които карат насила момичетата да работят.Защо не прибират и"гларусите",които се предлагат???

абе вие тука плямпачите кога бяхте за последно в Слънчев бряг и кога за последно преброихте проститутките, че сте толкова категорични за тяхната бройка? вие ос свинския обор не сте излизали през живота си но сте много компетентни... добре че са форумите за да може пумията да каже нещо....

това "пумия" от "пума" ли идва?

Пет момичета в "Слънчев бряг"! Хей, голям удар, няма що ... Струвало си е, а?

нали и МВР-то искат да изкарат някой и друг ден по морето на разноски на данъкоплатеца :))

Аман от МВР акции! И в гащите на хората се навряха? Интимните части може всеки да си командва по желание, или и това не?

"Тревожното е, че две от тях са непълнолетни. По всяка вероятност са били принуждавани да проституират". - ТРЕВОЖНОТО НЕ САМО В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е, ЧЕ НИ ПРАВИТЕ НА БАЛАМИ, И СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЕ "ИЗТЪКНЕТЕ" ПРЕД ПЛИТКОУМНИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ, ЧЕ ПРАВИТЕ НЕЩО. ПОСЛЕДНИ ФАКТИ: 1. БЛИЗО 200 ПОЛИЦАЯ ЗАДЪРЖАТ .... 18 ЛЕЖАЩИ СИ В КЪЩИ телефонни терористи ЗА ДА ИМ СЪБЕРАТ ТЕЛЕФОНИТЕ, А СЛЕД ТОВА И доказателства ЗА ТОВА ДАЛИ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЛЕД 24 ЧАСА ГИ ПУСКАТ; 2. ЗА МАЩАБНА ОПЕРАЦИЯ В НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ КУРОРТ В РАЗГАРА НА СЕЗОНА ЗА 40 ЧАСА (близо две денонощия) ЗАДЪРЖАТ .... само 5 евентуално проституиращи момичета. АМИ господа АЗ САМ АКО СЕ "разходя" ВЕЧЕРТА САМО В ДВЕ ТРИ ЗАВЕДЕНИЯ ЩЕ МИ СЕ ПРЕДЛОЖАТ НЕ 5, А 50 проституиращи. Не защитавам в никакъв случай нито "телефонистите" нито "жриците на любовта", но ГОСПОДА в случая целта не оправдава изразходваните средства (платените данъци на народа), защото има много по-ефективни начини да се постигнат тези цели. В случая или защитавате нечии интереси като НЕ "УДРЯТЕ" там където трябва или не ви СТИГА ПИПЕТО да го направите по по-ефективния начин. На дявам се че народа оценява добре това което правите и ще си каже думата когато му дойде времето.

Точно казано, но няма кой да го чуе коментара.

Що не ходиш да го кажеш това на стотиците измамени и разбили си живота от телефонните измамници възрастни хора , или на женицата която се самоуби след такава измама Аман от такива прости дървени философи , като теб , които иначе се крият в миша дупка Тези поне се опитват да правят нещо ,за разлика от некадърниците от Станишевото правителство Ако всички преди тях си бяха свършили работата на 20% сега нямаше навсякъде да е пълна помия Който може да расъждава , ще разбере кой какво е направил и за кой да гласува Ти не бери грижа , твоите бъртвежи не са от значение

Май си много по-прост от управляващите, че така усърдно ги защитаваш. Не можеш ли да видиш, че това което правят е камуфлаж за такива като тебе-продължавай да им се радваш до светлото бъдеще!

5 проститутки-голям успех, като се има предвид, че в района са стотици. Бравос, поне да си бяхте затраяли...

Всичко добре,ама не се споменава да са хванали сводниците,а момичетата и да са ги хванали ще ги пуснат,проституцията не е противозакона,а сводничеството е такова.....ама пак полувенчата работа май...

Много добре си го написал ,че не се съобщва за хванати сводници . Добре ,че не са хванали и някой с чужда булка ,че можеше да стане и много гадно .

Тази новина искрено ме развесели. 40 часа в "Слънчев бряг"? И само ма 5 (ПЕТ) проститутки попаднали? Тези полицаи трябва да са били или страшно грозни, или страшно страшни. Или и двете. Ами в момента (сезона, имам предвид), труженички многостаночнички от цялата страна са се стекли там. С хиляди. И от всякакъв пол, етнос и възраст. И не е необходимо да си полицай, за да го видиш това. Ами те ти предлагат кекс и свирки на всеки ъгъл... при това, това е така от както съм се осъзнал сексуално (преди около 25 год.), а със сигурност го е имало и преди това... Много забавно... ПЕТ момичета... хихихи...

ахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.....

Курортите ни са бунище, в което се събира цялата измет и простотия от България и чужбина. А някога не беше така, но само ще си остане в мечтите и миналото на хората.

а защо не на планина, защо акцията бе проведена именно на морето, ние в планината да не сме индианци

Едва ли проститутките в "Слънчев бряг" са само 5,защото при комунизма бяха поне 20 пъти повече!

"Естествено ,че не . Но толкова са ни конкуренция ."- каза порачителя