Коментари - Пропадна асфалт на ремонтиран булевард във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ИСТРИВАЙ, ПАЗИ СЕ ОТ ИЗМАМНИЦИ ЙОРДАН ВЕЛИКОВ ИВАНОВ ЕГН 5901195280 И СЪПРУГА КРАДЛИВАТА СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА ИВАНОВА ЕГН 6302095291 ОТ РУСЕ, ОСЪЖДАНИ 22 ПЪТИ,40ФИРМИ ИЗМАМЕНИ, ПРИСВОЕНИ ЧРЕЗ ИЗМАМА 1000000ЛВ.НЕ ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ НА НИКОГО. ПЛАЩАТ НА ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ И ЗА ТЯХ НЯМА ЗАТВОР .НЕ ИСТРИВАЙ.

А на ВиК, 300-400 метра отсечка има вече 3 тежки пропадания и на едно място вече копаят нова дупка. Улица на една седмица.

Интересно защо тръбите за водоснабдяване,канализация се прокарват под платното за движение,а не успоредно встрани.Платното е натоварено от всякаква транспортна техника и при всяко спукване на тръба се затваря,разкопава,ремонтира и палачорски се полага един слой асфалт.Затова улиците ни са шахта до п шахта и кръпка до кръпка.Например на новия булевард.,,Мара Тасева,, в Аспарухово,на отсечка от 300м. преброих 42 шахти.

В напредналите държави има работещ съд, защото има общество, което пише жалби и лично ги подава и търси правата си - да получи това, за което плаща данъци! В назаднала България - не само че обществото не е общество, ами и не се и оплаква нито жалва когато открито го крадат и мамят!!! За тоя пътища в населените места всички собственици плащат ДАНЪЦИ, Всички собственици на имоти също - тези пари са за поддръжка И РЕМОНТ на всички, ВСИЧКИ ОБЩИ ЧАСТИ, във всяко населено място! Има закон за това, има отговорности има и наказания за несвършена работа и/или причинени щети от това. Как мислите, ако се изпикая пред вашата входна врата или се изакам пред гаража ви, и правя това всеки ден - ще ме съдите ли? Даааа, нали? А че крадат данъците и "акат" на вашите улици, и ходите в кал, дупки и ли дървета ви мачкат колите - сте - ОКЕЙ?!

В белите държави, под истинските пътища има железобетон. Тук видях да слагат подобно нещо само при последния ремонт на софийския бул. България. Някой да го е видял нагънат?

са това. Железобетонът изисква да има през няколко метра ФУГИ, понеже бетонът според температурата се свива или разширява. Ако няма фуги, настилката се е напукала за 1 година. Ха сега карай със 100 през тия фуги! Ако някъде се слага асфалт ВЪРХУ бетон, то това е само за да ремонтира самият бетон (понеже асфалтът е с по-добри качества за пътна настилка). Другия път недей да пишеш глупости, преди да мислиш малко!

Тук може да посадят цветченца или прочутите палми, защото освен маймуно-масони, дебели вратове, Прасстрой, Прасета и Мостове и на последно място, но не от последно значение, стари и нови 'общественици' - НИЩО друго не остана. Цялата икономика е в клоаките на вечни ремонти(за да няма буквално гладни стачки), бетониране и продаване на когото ни падне. Инфраструктура вече няма, а какво ще стане до 5г. е направо немислимо. Паркирането е възможно само в собствен гараж. Такива богатите бизнеси и бизнесмени нямат пари да строят и взимат 'абонаментни места'. Дай примерно 10 абонаментни на улица със 12 парко места... Бизнес баце. Събираме 800млн. в хазната. Очите светят на опиянени управници. Утре още почваме моста, почваме пристанище, почваме нова визия... Глупости за електората. Варна ще има нужда от десетки, ако не стотици милиарди за масово преустройство ако изобщо може да бъде превърната някога в нормален град. Утре ще пускаме болница на 32рия етаж в МОЛ-а или детска кухня и спортна площадка на 33тия. Крадене, крадене и само крадене. Фирмите са собственици, пишман инженери, които не могат да заминат и разбира се множество роми. Смешното е, че ромите са напълно наясно какво става, но казват 'баце за това плащат, това правим. Едно и също всеки ден.' Ромската част на града е единствената със слънце и някаква прилична етажност. Еталон от ром. Но ж.к. Дружба се развива. Трябва да приватизираме Евсиноград, че остава някак си по средата на развитието, но там ще има някакъв отпор от дежурната компрадорска класа, която го смята за приватизиран така или иначе.

на ремонта на ремонта на ремонта.... Важното е да се ремонтират всичките ремонти, докато няма вече за ремонтиране.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:-----> https://tyny.to/sunex

Пътят Чирпан-Стара Загора, не целият а от изхода на магистралата до СЗ... направен преди година и малко... вече има пукнатини, успоредни на осовата линия...

Не може да бъде!

Всичко построено и ремонтирано при ГЕРБ от ,,Цариградско шосе” ,магистрали и булеварди или пропадат ,или се напуква асфалта или се срутват подпорни пътни стени.Така е и така ще бъде докато комисионите са окло 45-50% от бюджетните пари дадени за строеж и ремонт.Да не говорим за кюлчета злато ,миски и разгулен живот на управляващи и политици.

Това дето Бойко го построи за 10 години и за 100 години сега не можеш го оправи. Да не говорим за оная бетонираната гора под моста.

Калпаво племе сме и туйто. Няма надежда и оправия за нас. Хан Крум още оттогава ни е усетил, че не сме читави и е почнал със суровите наказания...

Путлер или Байдън са ни виновни все, а реално сме тарикати и крадци и такива сме си избрали и в парламента.

Ббах ти булеварда...