Прокурорът по ”Октопод”: Избрах да не се страхувам и да говоря

Все още не знам кой и в какво ме обвинява и какви претенции има към мен, аз обаче избрах да не се страхувам и да говоря - това заяви шефът на Специализираната прокуратура и обвинител по делото "Октопод" Светлозар Костов.

Обратно в новината

Коментари - Прокурорът по ”Октопод”: Избрах да не се страхувам и да говоря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не съдете човека, не знаете какво означава сам срещу цялата репресивна машина. А ако си замълчиш- става още по зле за теб. Това не е рев, това е чрез гласност да се защитиш от скритата мафия в управлението. Другият вариант е Терминал 2. Жалко, че вече човек не може д аполучи политическо убежище, по-лесно бе някога да си тръгнеш от тук. А сега, те си смениха козината си, но си останаха вълци.

Мен също ме заплашваха копелатата гадни и имаха наглостта да ми предложат ако не им служа и не паразитират върху мен, да напусна държавата. Изгонени от собствената си държава от държаваната мафия! Манипулатори - един ден все ще отговаряте пред този, който го забранихте при управлението си някога!

Още един станал изключително принципен след като не е назначен на желания от него пост Та да питам досега от какво се е страхувал от това че ако си отвори устата няма да бъде назначен на лелеяния пост или пък го е било страх да си върши работата на поста който заема. Всъщност поредното обидено детенце което много добре знае че не е за работата с която се занимава и затова иска да се качи на по-висок пост че да не му придирят толкова.

Ама че ревлин наглец! А защо разследва , кои прокурори са възмутени от неговите изказвания и са сезирали ВСС. Те нямат ли право на "свобода на словото" или това е само негово право!?!За да разберете какъв е умствения багаж му прочетете заповедта , за начина, по който според него трябва да се обличат прокурорите в Специализираната прокуратура. Цялата съдебна система искрено се забавлява с нея и с простотията на сътворителя й.

лошото на демокрацията е, че такива като теб имат право на глас и го използват, за да манипулират и изкарват честните хора ревлъовци и не знам си какви. Ами само за комунистите важи израза не човек, а желязо! Който знае какви попари е ял от вас не съди никого!

Най-после един почтен магистрат. "ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ" Разберете, най-важното нещо в живота, така кратък на Земята, е СВОБОДАТА, ИСТИНАТА и ЛЮБОВТА. Всички имаме един живот и едно достойнство. БОГ ДА ВИ ПАЗИ, ПРОКУРОР КОСТОВ!

ДЕ ДА ИМАШЕ ПО-ВЕЧЕ КОСТОВЦИ!!!

прокурора Костов: Замълчи, замълчи има думи по нявга напълно излишни, има думи в сърцата ни скрити. За какво ли да казваме всичко на глас, щом са казали всичко "УШИТЕ"?! Замълчи, замълчи, нима в наште УШИ всички чакани думи ги няма! Замълчи, замълчи, и в СЪДА да не звучи туй което със теб сме си казали двама!

Че този боклук е поръчков герберастки прокурор е ясно и на децата.Това ще се разбере от всички след като бъде уволнен и герб го назначат на някое високоплатено постче като благодарност за "услугите" които кънкьора е правил на мафиотската групировка герб

Съгласна съм с казаното.Точно така стана и с бившият директор на столичната полиция Валери Йорданов.След като бе изритан от МВР герберастите като награда го направиха кмет на район Витоша,въпреки,че не разбира нищо от управление на община ,от общинска собственост и всичко свързано с това.

Той и ВОЖДЪТ им от нищо не отбира,ама се подвизаваше на доста отговорни места,и пак се пъне да е СЛЪНЦЕ.

пред прокуратурата и съда да говориш казва само истината. Нама защо да се страхуваш от ББ и ЦЦ и на тях също ще им се налоожи да говорят само истината!

г-н костов галиба ши тъ шибът манафите. а те многу лошу шибът

Още двама... трима и няма да останат неподкупни в прокуратурата. Ето така се превзима безкръвно всички ключови позиции в една държава. Остана само Президента, но и той ще падне докато народа нищо не прави. Да са живи и здрави младите студенти, които днес се опънаха .

ОБРАТНО ВИЖДАНЕ ЗА ДА ПОЛУЧЕШ ПРАВИЛНА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЩАТА!

Ще му изкарат някоя флашка и на него ....

Съчуствам на служителите в специализираната прокуратура за "отровната" атмосфера на работа която Костов подържал. Ние тука можем да си пишем каквото си искаме - да го удобряваме или да го хулим, но истината се съдържа в това писмо на 9-мата прокурори. Сред магистратското съсловие, контактувало и работело с него го определят като високомерна личност, със самочувствие на велик прокурор, който даже не поздравявал колегите си при разминаване в коридорите. Дребните неща в поведението на човек, понякога говорят повече за него.

Това е България сладурче. От десет един свестен има и другите веднага трябва да го разкарат. Не можеш да стърчиш, в случая да не се забъркваш в корупционни схеми. Пречиш на подкупните тъпънари. Ех, соца, соца. Този филм сме го гледали, дори сме играли в него. Ако искаш да работиш, трябва да се оеднаквиш с "колектива" и да си мълчиш. И такива колективни писма сме виждали как се пишат!

Като всички са му виновни за кариерното развитие, сега има прекрасната възможност да се докаже с делото "Октопод". Евала на главния прокурор, че го командирова, както онази любима на Цецо Лъжеца женица да си довършат знаковите дела лично. Ако успеят да докажат тезите си нека се кандидатират за високи постове. Аз без да съм юрист можех да осъдя Максим Стависки и нямаше да се снимам с едни кънки. Това беше медийно, а не знаково дело и на този човек явно започна да му харесва да е повече в медиите отколкото в съдебните зали. Браво на Цацаров, че му дава спокойствието да се докаже с делото, което е много натоварено с очаквания, заради медийните изяви на прокурора и ЦЦ. Ако не ги беше изпратил да си довършат делата, при евентуален провал виновнищяха да са тези които ги заместват. А Костов сега ще има възможност след като е избрал да говори да информира ВСС за нещата които е наговорил при подлогата Кулезич, като ще трябва да каже имената на хората от ВСС, които са свързани с мафията и да поиска разследване на тяхната дейност. Тогава може да стане и главен прокурор.

В едно село,водата от всички кладенци била заразена и хората като пиели от нея си губели разсъдъка,само един отшелник си пиел от негов извор с незаразена вода и си бил нормален.Но всички започнали да му викат че е луд,защото не приличал на тях.В един момент тои започнал да се съмнява в себе си и да се пита дали деиствително не е така и накрая пил от заразената вода,а хората спрели да му викат че е луд.

Абе няма ли кой в тази България да попита: "Защо заради телевизионна изява и изказване на прокурора Костов се търси сметка и се самосезира прокуратурата, а за Доган, Местан,Башев и сие които по телевизията призоваха Турция да завземе с танкове и оръжие територии от България -ни звук, ни вопъл, ни стон, камо ли самосезиране???????

Ти и тия, които ти дават плюсове не включвате, че прокурора не е публична личност. А Доган и другите си ги прибери да ти дават обяснения под юргана.

iq oosh

браво на костов

Кукловодите ще му видят сметката...една птичка пролет не прави....

Бареков, я виж какво си е купил тоя. Я му спретни един мегаскансдал. ТВ7 - напред!

ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЦАЦАРОВ - ДЕБЕЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАСЕ

ПРОКУРАТУРАТА ИЗЦЯЛО СЕ НАДУПИ НА КОМУНИСТИТЕ! ДЕБЕЛАТА ЦАЦА ЗА ЕДНО КОПАНЧЕ - СИ ПРОДАДЕ ГЪЗЪ

Роман Василев или Светлозар Костов Никаква разлика - все ЕРБ-аджииски боклуци

Вярно е! "Свестните днес считат ,за луди..."

този прокурор е доказателството,че в цацаратурата има все още останали доблестни прокурори

Може и да има, но тези, които ги назначават нямат файда от тях, ако не са кукли на конци.

- На колене, ти си един абсолютен престъпник....!!!!!!!!!!! Пълен кретен е този, голям смешник, с една дума 101% ГЕРБ-аджия. Заради него сега Бълргария ще плаща по присъдите в Страсбург.

Като не можеш да различиш Роман Василев от Светлозар Костов не се изказвай!

Една птичка пролет не прави са казали старите хора, да беше само той виновен здраве му кажи,а ти свали червените очила!