Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са подправени, няма престъпление

Държавното обвинение прекрати за втори път разследването за кюлчетата и пачките

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са подправени, няма престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ми, Боко е момина сълза - никой не може да го клати!

Първа задача изпълнена, снимките са фейк, втора задача пред ппдб е че няма къща в барселона, мис бекини не несъществува, бутика и детето и са измислени, третс задача за ппдб остава записите на мутрата където иска да изгори менчето и унищожи бизнесмен, не говори мутрата а бай пешо. Като изпълнят всичко мутрата ще им дръпне килимчето и ще ги изхвърли както стана с каскета,цецо асансьорчето и много други. За малоумниците от ппдб ще остане само да убеждават матряла че правосъдната реформа е завършила с огромен успех.

Както виждам обещаната от Христо Иванов съдебна реформа набира скорост. Гешев не е вече Главен прокурор, а е заменен с честния магистрат Сарафов. Борисов е изпран и ще назначава и занапред главни прокурори. Има и други постижения: вместо седесарче, кадесарче се кани да оглави София. То ще си бърка в кацата с меда и в замяна ще пази електората на Христо от комунистите. Голямо нещо са това партиите, Велико нещо е демокрацията!

И сега няма да търсят кой ги е пуснал. Пуснал ги бил от Европейския интернет. Ами да видят от кой терминал и всичко е готово. Но ако се окаже някой от ДБ или ПП, тогава какво да правим? Ще търсим ли отговорност или пак така? Защото ако снимките са верни ББ може да е виновен или не, но ако не са истински, тогава този, който ги е пуснал е виновен. И също и този, който ги е публикувал без да ги провери. А туй че датите били подправени утре за новината/снимката публикувана вчера, за да може да се осъди някой за това, което правил днес, навежда на мисълта че този, който е пуснал фотографиите си е журналист, преминал стаж в отворено общество. Или може би в Харвард.

Някой има ли съмнение, че Бг съда е най-продажния и корумпиран в целия свят?

Боката е опасен. И сега оцеля. Ако не се беше подчинил на господарите си отвъд океана и да се коалира с най-голямата измет в България ПП и ДБ снимките щеше да са истински. Освен това тиквата иска събарянето на паметника на съветската армия. Е как да са истински. Само да беше гъкнал паметника да остане и веднага стават истински. Пълна пародия.

И ко праим сиа? ПП ДБ и други, какво ще отговорите на българския народ, по отношение лъжите и набеждаването на ББ? имате ли представа, с онзи незаконен арест и тези снимчици, какво ще бъде решението на ЕСЗПЧОС в цифри? Ама няма да ги плаща Простото, нито Кокорестия, а всичко ще изтече от нашите данъци, от нашите пари, които се дават заради такива измислени обвинения, вместо за увеличение на заплати и пенсии. Нали сте много социални? Защо допускате да ви падат поръчковите обвинения?

Поне сега разбрахме защо Гешев го махнаха, а Сарафов го оставиха.

Да се провери как Ицето Иванов се е сдобил с апартамент в Брюксел !

По-евтинджос са от тукашните. Нормално е.

Браво на момчетата

Е,...как така няма пресътпление? Занчи всеки може да си подправя снимки и да "петни" който си поиска, така ли? Я веднага го арестувайте този със снимките!

ТИКВОЧА ПЪРВО УКРАДЕ БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕ Я ПРОДАДЕ

ПРИ ПУГИН БИЛО ДИКТАТУРА А ТОВА ТУКА КАКВО Е.

Продължаваме изпирането.

Предният път бяха по-прецизни... тия от прокуратурата твърдяха само че файловете са манипулирани, а експертите на Боко се опитваха да докажат че са подправени, айде заради метеорологичната обстановка да приемем че на Боковите снимки не е имало повече от 2-3 истински банкноти от по 500 евро, твърдение на френската национална банка емитент на банкнотите снимани на снимките които е гледала и прокуратурата, пак си остава въпросът защо прекратяват разследването, като трябва да се търси фотаджийкат, а па да се разбере дали пък няма случай на набеждаване... или ако я разпитат ще стане страшно, напук на метео обстановката и пресният чадър над Боко;)

Без коментар. В България няма прокуратура. Има само продажни и некадърни подлизурковци. Показват че могат да смачкат всеки или да го оневинят.

че тоз не си поплюва и трепе наред, Бобчо Сарафов се насра и веднага го изпра!

че прокуратоурата на сегашното правитлство на чело с Боко това ще обяви. Нека да почакаме да дойде Възраждане на власт след година и тогава пак ще питаме прокуратурата... ;)

Бочко, малко ти остана да се радваш. Скоро, ще ми дойдеш на гости, заедно ще си пържим задниците в 9-я кръг. Чакам те!

Е това е,Черепа и Цецо Сръбски и подобни много се изложиха.Да не могат един достоверен компромат да пуснат.А то примитивни истории за сулю и пулю на две ракии.Цирк!

Ха,файловете изпратени от електронен адрес който изчезва след 60 мин.Е хубаво,датите подправени,файловите копия нагласени,автора неизвестен,а защо изобщо се прави разследване когато изпращача е неизвестен,и видно от снимките две снимки сглобени в една,вижда се ясно.Който иска да доказва нещо да се представи на прокуратурата ,ама не скрито покрито,платен екшън от разни мижитурки търсещи власт и влияние.А Ганьо кълве щото 80% са от ония " умните"!А и такъв сериен номер няма казали от ЕЦБ

боко е цар

Е то голямо пазене било от НСО да не записват посетителите на премиера.Че и датите на файловите заличени за да не се разбере.Важното ,е ,че сценария се ползва успешно от заинтересованите,дори и Радев се направи ,че е повярвал в предизборната.Жалка история.

поне е ясно , че това чекмедже го опраскаха повече от един..... Оставиха му само опраните прашки !?!?

ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА

Уф,тези глупости нямат край;Какви пачки какви кюлчета,няма как да разбере ,че в една пачка на която се вижда само горната част на една банкнота ,останали са истински ,а не хартийки за обем.или че кюлчетата са златни само по снимка.Няма как да се изследва материала физически. Снимките са направени за прости хора лапнишарани за медиен ефект за първосигнално.Какви експертизи,след като предметите не могат се изследват.То ясно,че беше компромат,защото нямаха никакви доказателства,а им трябваше черно.Един куп ненужни експертизи за да задоволят поръчителите на тази простотия.

Е,как да вярваш повече на измислените експерти с фалшивите им и нагодени компютърни експертизи,няма как! То бива корупция и наглост,но това надмина всичко,Бойко го изпраха и сега е повече от светец,той е иконата на народа ни... Киро обеща на Бойко,че ще го изпере и ето,че чрез Сарафа свършиха работа...

...

нема

има

и в двата случая има престъпление....ако снимките за тулу...па са фалшифицирани тогава пак има престъпление извършено от този който ги е фалшифицирал.. да Ви ева у про-курата

та да говорим за подправяне?!?

:)

че тва не са оригиналите..... кой е луд да ги дава тя... но това,че не са оригинали ,не значи , че са манипулирани... то се вижда дори на снимките в нета,че тези пълни чекмеджета не са пълнени с фотошопа! сега собственика да даде в европейска независима лапоратория няколко и да покаже на света как "работят" органите тук!

Изпраха го!

Подправени преди да попаднат в прокуратурата или след?

Преди да попаднат в прокуратирата или след?

една институция на тази територия не заслужава доверие.

Снимките кога са подправени - преди да попаднат в прокуратурата или след?

Простият българин, подаващ се лесно на манипулации и всякакви други фантасмагории, повярва на една добре скалъпена интрига, изпълнена в типичен комунистически маниер- компромат с цел унищожаване на противника! Тези неща нашите екс и настоящи дедки от службите са ги учили от КГБ. В това са най- добри! Факта, че няма снимка в която и предметите на нощното шкафче И спящият Борисов се виждат едновременно , говори всичко. На едната е само ББ с на другата само нощ.шкафче! Но на народа каквото и да му поднесеш , вярва, ако не обича нещо или мрази. Особено във второто сме най-добри!!

Тогава защо бяха всички параноични бълвочи за дронове в спалнята и голи момченца от устата на Борисов още на следващия ден?

Тоест нощното шкафче е снимало ББ и затова не е на снимката, а после ББ е снимал нощното шкафче? Мда... КГБ толкова може...

Браво Кире мъжко момче.Каквото каза на записа си го изпьлни.

Има си хас

ББ и путин са невинни и винаги са били, вече доказано.

знаех че е нагласено от самото начало това със чекмеджетата, нагласено от висша политическа особа

Няма Груп, няма ивкони, няма адрес. Всичко е на бат бойко.

Аз напълно неподправено вярвам, че снимките не са подправени.

Срам и позор Гешеффф се махна Нищо не се промени Прокурватура Прикривитура Изберете И бухалка разбира се

До гласувалите за ППДБ - халал да са ви! Нормално е идиоти да управляват идиоти.

Ама не

Убеждават ни,че в задълженията на НСО не влизало задължението да записват лицата които влизат при Министър председателя.Ами тогава за какво е това НСО,излиза че платен убиец може да ликвидира Министър председателя и те няма да знаят.Е това вярвате ли го ?Другата глупост е че никой не бил давал кюлчета със злато.Е па зърнения бос сто пъти по телевизията каза,че дал такъв подарък на Борисов но бил малко като грамаж,а тоя Пилето от Лудогорец дал цяло кюлче от един килограм и с това го засрамил.Е тая курвата дето е снимала Борисов докато спи полугол с пищов на шкафа и тя ли не съществува.Дето само Борисов бил се пошегувал с журналистите,че бил с една прекрасна жена,но той си я измислил.Ами що не взимаха кръвен тест от манекенката любовница на Борисов ,дето и беше купил за 5микиона евра,къща в Барселона.Това за разлика от снимките веднага ще се разбере,дали Борисов е бащата и от къде е взел милионите да и купи къща.И това ли не може да се докаже.? Айде ПП ДБ за да се доберат до власта лъснаха имиджа на Борисов,а преди това щяха да го изчегъртват,че даже го и арестуваха за посмешище на цяла България.

ОТ СЕДМИЦИ ВИ ГО ПИША ВСЕКИ ДЕН !!!! ПЕПЕ + ДЕБЕ НАЙ-НОВИЯТ ПРАХ ЗА ПРАНЕ :-)))) ........................... ПИТАЙТЕ КАКА ВИ ЦОНА-ПРОТЕСТЪРКАТА ГНУС ЛИ Я Е СЕГА КАТО ЛАПА НА БОКО..... ИЛИ ОНЯ ПЕДАЛ АСЕНЧО ГЕНОВ С РОЗОВАТА КОСА ГАДЖЕТО НА РАДА ДЪЛБОКАТА /РАДАН КЪНЕФФФФ/ :-)))) САМО ИЗРОДИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ СТЕ ДЕПМ ПРОСТА

Р У К за всички. От мен и от Пепи Еврото. И от Любена тутурутката

Любена какви дудуци прави, бате бате, не е истина

Абе и ти се опитваш, но не ти се получава. Голям изрод си бе, гъз. И вземи оправи тези зъби.

Три години им отне. За 3 години България е в канала!!! Другаря Радев и шарлатаните не могат да си я разделят!!! Всичко друго е тролене, и платени тарикати!!!