Прокуратурата проверява договора на Лена Бориславова с ББР

Началничката на премиерския кабинет уточнява, че към момента не е била викана на разпит

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява договора на Лена Бориславова с ББР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютна глупост, прокуратурата чупи нови рекорди. Първо какъв договор с Лена Бориславова след като тя само е служител на фирма. Второ - не обръщат никакво внимание на милиардните кражби в пътния сектор, но са се хванали с 14000 лв. Смешници, които не заслужават и една стотинка държавна пара.

Трябва да се разследва, дали изобщо е имало нужда от правна помощ за ББР. И то точно от Лена Бориславова, с 14 000 заплата.

Ох, Ленчееее !

Декарт е казал: Съмнявай се във всичко! Заради това чета и търся - търся скритата и неудобна информация. Повярвай ми! Тази информация винаги излиза наяве!

На мен лично ми е жал за Лена - използваха я да им обере част от негативите... Момичето е симпатично и интелигентно, но за съжаление направи лош избор на клиент, на който се хвана да адвокатства - не й стигна житейският опит да ги разбере какви са Кирчо, Асенчо и компания, макар че същото се отнася и за повечето от избирателите на ПП.

Платено мнение!

Не я жали, налапа се с пари, позабавлява се добре. Уреди се с жилище, а вие лапайте мухите и я защитавате.

за поне 30 години - докато стане бабичка! А последното чукане да ѝ е от кирчо.

Един юрист от мастита кантора, с мастита заплата и мастит държавен пост трябва да има поне правилен речник и да знае как се изписват и произнасят думите на родния му език! Ех, Харвард, от тоя "перфектен" английски дето го заговорихте там, може и да сте позабравили българския. Може, ама надали! По-вероятно е да сте си били полуграмотни дебили с фалшиви очилца за демонстриране на материален статус и сексуална палавост. Киро, Просто, дръж се за парапета, че да не ти се завие свят от тази черно-бяла импресия по стълбите. Линдо, трай там, много си бозава, наш'та е църна и космата, а значи страстна!

и с правилната прическа отдолу..

Нахална е като конска муха! Но доста по-противна!

Като КОСМАТА конска муха - хем бръмчи, хем хапе, хем те гъделичка.

И какво от това? Дрислата взема огромна заплата щото Киро я клати. Нищо ново няма.

Е, какво Още я, Колеги Решаващи ?! ——— Премахване партиите Изобщо. ..ерго Тотален РеИнженеринг ! …е, ясно че И НовНюрнбергски.

Ленче, ако ми платиш шти напраа дите. Твоят рогат добитък ще го гледа. 189 сини очи красиво лице неваксиниран пиши на лични

Ой Лее-енаааа, дете на дивата пустиня Амур, ой Лена, само теб обичам аз! Тая песен беше много вървежна на лагерите и бригадите преди Промените 1989г. Та сега се сетих за нея във връзка с Подмяната.

Работили заедно и в ДБ - още от 2018-та год. Лена Общата още Косматата е карала неква късметлийска(била е четвъртата под чертата по успех) специализация към Харвард, а е завършила СУ. Както и Киро Тъпото е учил в Колеж Към,Харвард, а не В!!! Не баш, а около!

EEEEх, тази прочута българска злоба и простотия!!!!! Срам ме е е само като ви чета, след прочетеното, срам ме е да се нарека българин. Вопиеща простотия и гадост!!!!

сега си спомних, петков беше възмутен, че управителят на ББР получава много висока заплата и че управителката която той назначава е с по-ниска заплата, а колко известна стана тя по-късно и то с какво, със скандални изпълнения

С тия черни вежди тая булка е опасна.

Мустака!

И с храста!

Бутайте я тази уроспия във Сливенският затвор и давайте само нарязана краставица, да не злоупотребява.

Жалко, че не му изкараха пълните разходи за СЕКС вечерята с Лена Общата! А трябваше! Още почвече, че самолетът прави 2 часа престой на летището при обратния полет - на следващия ден! Тези разходи, пак ние ги плащаме. А каква е причината за тях? Да не би да е пръстенът, с който Общата се похвали - като "годежен"? И този пръстен ли минава като държавен разход? Според мен, тази СЕКС вечеря, излиза на българклия данъкоплатец - грубо между 300 000-500 000 евро, заедно с пръстена!

" великата'', не се казва ден едно, толкова ли си тъпа или се правиш на интересна?!

Работила в кантората-звучи смешно. Леля Мара чистачката също е работила в кантората. Означава ли това че и тя е сключила този договор и е получила облаги от това.

Право на неуморните троли, които пишат. Вие сте добри аги в полза на ГЕРП и ДПС. Браво!

Ама вие продължавате да поддържате лъжата, че ПП е против ДПС... Я ми кажете кой от хората на ДПС арестужаха, обвиниха, умолниха, осъдиха, но не само на приказки? Коя ДПС фирма спря да получава общественни поръчки или данъчните я хванаха в измама? Едно доказателство не извадихте срещу 1 депесар - не бройм изваденото то Гугъл! Държите МВР, всички служби, НАП и цялата администрация, но нищо така и не направихте... Във всяко министерство има поне по 2-3 директори от ДПС, да не говорим за някой агенции или общини. ПП не махнаха нито един! ПП са купени от ДПС и дамо си правиха реклама с анти ДПС риториката...

https://m.youtube.com/watch?v=KS_7xDST2T0

Лена Бориславова е красива, умна и добра млада жена. А вие сте дърти, прости и глупави. Освен да замърсявате пространството с мръсотии, за друго не ви бива и 2000 лева пенсия ви е много.

Дори е прекалено добра :) https://m.youtube.com/watch?v=KS_7xDST2T0

има трупчести крака с дебели глезени и задник за двойка сантасе

Цачева, пак ли пишеш по форума? Как е производството на кофи :) ?

Е голем!

Бих поспорил за "умна". Кой твърдеше по телевизията, че пътят до Солун бил 8 часа? Кой "юрист" каза, че от публикации в Интернет е видно , че ГЕРБ са престъпници? Ами сега по публикации в същия интернет се вижда, че Кирчо у Лена са прелюбодейци, злоупотребяващи със служебно положение. Кога ГугЛена стана експерт по банково дело, та услугите й да струват хиляди и хиляди?

Че е умна, умна е, за добра - не знам, на тази жена НЕ Е красива! Лично мнение.

Бре, бре! Гуглена се жали от прокуратурата. Нали досега ревахте, че прокуратурата не бачкала, ето че работи.

"ден едно" - има ли поне един да говори правилно български?

Па я!

Не опозицията провали правителството, а следните индивиди: 1. Милционерът Рашков 2. Световната шампионка по гуглиране Лена 3. Шокиращото недоразумение Калина Константинова 4. Фамилната корпорация Лорел 5. Ексхибисионистът Атанас Атанасов 6. Надежда Йорданова-шокиращо правно невежество При нови избори и евентуаните му спечелване от ПП и както Петков твърди, че правителствения му екип ще бъде същият, в такъв състав като горния не му давам повече от три месеца, преди отново правителството сгромолясващо да се катурне надолу!

правителството свали самият петков

Искам само да знаете, че старчетата от ком. времето нямат никакъв морал, но са моралисти, в смисъл изкарват някое умно и добро момиче лека жена и после им е лесно да злоупотребят с достойнството на човека. Това бе соц. морала , не вярвайте на тези номенкатурни старци, а ДС агентурата си я знаем. ДС и морал? Ха. Така че всичките ви клевети дад даде господ да ви се върнат обратно. Защо го пиша ли? Защото и аз бях в позицията на Лена, без вина виновна, и знам дъртите гадове как се опитаха да ми смачкат женското достойнство. Не го пожелавам на децата ви, но на вас да ви.......гадове.

Сигурна съм, че Лена нищо не е направила и й приписвате всякакви неща. Но да - да ви стигне дано, дърти мръсни скотове!

https://m.youtube.com/watch?v=KS_7xDST2T0

Тези старчета явно много свободно време имат. Голими пенсии, а може и в БАН да се подвизават. Не ми пука от вас. Поколенията ще ви споменават само с лошо.

като ти чета поста подозирам че си някоя дашна "млада" мома като Гуглена с много лабав ластик на гащите и като те тупнат по рамото, те вече са паднали. Ако пък не си мома,то явно си някое дребно злобно педалче, надяващо се някой ден да стане голяяяяяяяяяяям педераст

Както обикновено дърти, тъпи и грозни. Пък и речниковият запас напълно е в синхрон с този на чалгата и обединената корумпирана номенкалтурна т ченгесарска сган. Ама ти си можел да мислиш? Странно, след мозъчните ти напъни е невероятно.

Сексът с геюве ти е разложил мозъка ... Голям пидиласт си остана и връщане няма... Лошо е всеки ден да носиш памперси, как издържаш :)

Ще се спукам от смях! Кое достойнство? Дето катери стълбата с два чадъра и ключ в ръцете, а е.бачът с празни ръце върви след нея и я опипва? Или дето се разчепили в МС, без елементарна съобразителност, че е наджичкано с камери и после НСО им виновно; и искат да уволняват началника му. Или глупавите твърдения, че камерите щяли да притеснят подаващите сигнали за корупция. По принцип съм ЗА млади и прозападни политици, но баш тия са пълна трагедия, а ни взеха съвсем за шарани с твърденията си, под угодническото съзаклятие на журналистите

Е, аз съм набор на Ленчето. Не помня комунизма, но явно мисля по комунистически, явно, защото КироЛенаКокорКалинаКорниЛорер нещо ме притесняват.

Колко и е мизата на тая, пълна програма. Имам $$$

Дъртак. Мизата и е висока, стой си при бабичката. Или при някоя чалгарка. Животни сте.....и то големи.

Кой би могъл да го дигне от това злобно, черно и космато женище,???

Пеевски, стига писа. Никоя няма да ти върже. Хората виждат що за шопар си. Трябва да си търсим проститутки по Испания, както правех преди. Другият вариант е с Доган да правим 3-ка и да си се обичаме. Може да викнем и Костя, да направим една 4-ка гейот, за напреднали.

А самолет имаш ли? Пръстен с диамант? Издръжка от поне 14 бона месечно? Тия църнокосматите са страстни кръвопийки, да знаеш! Друг е въпрост влече ли те хирзутизмът. Мен лично ме е страх - ако се пръкне после нещо да не е маймун.

Киро Улавия е луд да и дава на тая развратница 14.000 лв на месец. Има и по-ефтити курвета.

https://m.youtube.com/watch?v=KS_7xDST2T0

Koсматото моме какво да прави с путето си. И устата и с дъпето си.

На прикрит трудов договор ли е била?

Скъпичка е за адвокат с няколко години опит и повече политическа алабалистика, отколкото конкретна експертиза!14 хиляди на месец е безумна цена! Няма такъв банков юрист на полуострова!!!

досега всички крупни далавери са се правели през банка.....

Пълната промяна ПП в цените, На стоките, по бърка народа Български! Не ви щем ПП промяната!

Как, Толкоз е хубаво, така!

Наглата Куролена да не продължава да знае много, да не изтекат и други по-пикантни видеа от оргиите в Министерски съвет, заради чийто видеа най-нагло развратната пикла поиска оставката на шефа на НСО!!!!

Ами да вземе да ги покаже и да ни отърве! Ще му направим паметник!

Първо ти барат парапета, после те назначават на 14 бона заплата! КУРУлация по Харвардски!

С когото искам ще правя секс и не е ваша работа да ми държите сметка.

А КЕКС кога ще правиш??

Като я викне Линда

За 14 хиляди, Ще правиш, с когото трябва!

Наша е, особено ако се включват и фигури от обществено значение. Ние искаме да знаем с къв морал сте. Долния секс си е за масите за гарата и прочее магистрали

Хубавото Ленче е много яка. Ни се бой хубаво Ленче.

ФАБРИКАТА за КОМПРОМАТИ работи по един и същи начин от време оно: ГЕРБ-авите подадоха сигнал в прокуратурата срещу Елена Йончева заради ОФШОРНА фирма, чрез КОЯТО Йончева ИЗТОЧВАЛА КТБ и получавала по 12 720 лв. ЗАПЛАТА; Сигнал, подаден след като Йончева разкри "Къщата в Барселона". ШПИГЕЛ-а раздуха скандал и за назначаването на ПРЕЗИДЕНТШАТА Д. Радева за ПИАР на ВВС и ЗА ПОЛУЧАВАНА ЗАПЛАТА... Оказа се, че Д. Радева работела като експерт и ВРЕМЕННО поела и длъжността ПИАР НА ПОЛОВИН РАБОТЕН ДЕН, докато ПРОТЕЧЕ КОНКУРСА за ОВАКАНТЕНОТО място...2 ПЪТИ провеждали КОНКУРС, но нямало желаещи. Защо ли?! Защото Д. Радева получавала МРЗ. Заплатата не устройвала ШАЙКА-джиите и нямало кандидати да длъжността ПИАР... НО! Целта е постигната - ГРАДСКИТЕ ЛЕГЕНДИ за ЗАПЛАТАТА на ПРЕЗИДЕНШАТА още се котират... САЛ Пеевски НЕ ДЪЛЖАЛ НИТО ЛЕВ към КТБ / по Гешев / и НЕ Е РАЗСЛЕДВАН от прокуратурата... Доказателствата за Банкянския за "Къщата в Барселона" и пачките и кюлчетата ОТЛЕЖАВАТ в Прокуратурата... А МАТА ХАРИ е НЕОТКРИВАЕМА... Сега ще нищят заплатата на Бориславова и потупването по дупето й... Егати САПУНЕНИТЕ сериали...

.!.

Тази съвсем си опитва да ни прави на маймуни... Държи за онази работа Простото Киро, и двамата са нагли без лимит, и вместо да се скрие завинаги, тази кифла пак в медиите...

Много добре казано. Просто киро и тая са супер нагли

Да се провери и за наличието на ДНК ( ясно на кого и откъде да се вземе пробата) за да се премахнат веднъж завинаги злостните подмятия , че Ленчето дава на ... а не дава на ..... И да се види на кого дава и неа кого не дава...

88888

Прелюбопитно ми е и друго- как така адвокатско дружество джингов и т.н., изведнъж се оказаха много вещи по... търговско и облигационно право, след като до 1989г. поради същността на формата на икономическия строй- командно- адфминистративна/ планова/ икономика, в СУ умишлено в юф не се изучаваше търговско и голямата част от облигационното право, а- как за някакви 5 години от това дружество станаха корифеи в търговското и облигационното право, след като до около 1995г./ мисля/, нямаше дори учебник по търговско право...

Е защо, не могат да го изучат ли? Търговското право. Много практикуващи юристи са завършили по времето, когато в ЮФ не се изучаваше търговско право.

Както ще се наложи адвокатите да започнат да разбират и от крипто хем че до 2008г никой нищо не е знаел за него. Който иска ще го разучи и ще започне да трупа опит, останалите ще останат без достъп до тази ниша. За професионални умения не е ли по-важно да се пита какъв опит имат вместо по кой учебник са учили?

Абе въпросът е, кой я бара на дашното Ленче яката дупара: Киро или Миро?

Момата не е гнуслива, ще посвири на когото трябва, ще си уреди живота!

Някои с една п..ка какви работи правят леле :)

ПП смениха формата, но съдържанието е абсолютно същото като на ГЕРБ. Явно промяната им била само във формата, ама между известната ПКП и Лена разлика няма, или между КироП и БойкоБ - разлика няма.

Киро П има П--ка, а Бойко има топки.

Политическият елит у нас, отглеждан старателно от ЦРУ, Пентагона и съответните държавни американски агенции, се оказа твърде елементарен и много под средното ниво на българската нация, но затова пък скъпо платен. И това девойче е събирателния образ на нашия политически "елит" отглеждан вече 33 години от американските политици. И за съжаление, Лените като тази на снимката, няма да свършат, ако не им намерим някак си цаката ние масово. Една възможност за противопоставяне на Лените у нас е масово гласуване за колкото се може повече различни партии - нека вкараме в парламента много партии, да се карат, да се бият вътре, и да ги сменяме през 7-8 месеца, докато на американците им писне от нас и вдигнат ръце. Или докато попаднем отново под сфера на влияние на държава, която освен за марионетен политически елит ще се грижи и за нас, обикновените хора, както ни наричат от "високата" трибуна на НС.

"Прокуратурата проверява ДОГОВОРА на Българската банка за развитие (ББР) С началничката на кабинета на премиера в Лена БОРИСЛАВОВА. Той действаше предии година, когато Кирил Петков беше министър на иикономиката в служебния кабинет, а ДОГОВОРЪТ в подопечната му ББР беше сключен С АДВОКАТСКАТА КАНТОРА, КЪДЕТО ТОГАВА РАБОТЕШЕ БОРИСЛАВОВА." ДОГОВОР С Бориславова или ДОГОВОР С АДВОКАТСКАТА КАНТОРА, в която работела Бориславова?! "Разпространените ФОТОСИ на Бориславова и Петков, на които се вижда тя да отключва апартамент, са ПРАВЕНИ през същия период - МИНАЛОТО ЛЯТО, когато той е министър, а тя - адвокат от екипа на кантората, работила с ББР."?!? ШПИГЕЛ-а си има ФАБРИКА за КОМПРОМАТИ.

88888

НЯМА адвокатска кантора джингов и сие- има АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО джингов и сие. Законът за адвокатурата урежда детайлно правният статут на адвокатското дружество, от чл.57 до чл.77 от Закон за адвокатурата. Адвокатското дружество е по-различно от адвокатска кантора.

"Кантората" е ЦИТАТ от статията. В случая, кантора или дружество, няма значение. Това не е ПРАВЕН сайт. А и това НЕ Е АКЦЕНТЪТ. ВНУШЕНИЕТО е, че Бориславова УСВОЯВАЛА ТЛЪСТИ СУМИ заради познанството си с Кирчо.

88888

Ще е добре прокуратурата да провери и адвокатското дружество джингов и сие...Много ми е чудно какви адвокати и най-вече- с какви КЛИЕНТИ е образувано това адвокатско дружество през ...1994г., при положение, че през 1999г. имаме Закон за деноминацията на лева и съгласно него, 1000 неденоминирани лева, са 1 деноминиран лев...Как така не ги засегна хиперинфлация, как си плащаха наемите и консумативите им и т.н.

88888

Опааа- в пик имало материал в този посока- хм...Интересно- всички ''юристи'' на висши публични длъжности в 47НС, изведнъж май ще се окаже, че са от едно люпило- адвокатското дружество джингов и сие...Е- някои нямахме шанса да поемем клиентелата на мама, но въпреки това станахме доста сносни юристи... https://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B8--news1112828.html

От мафиоти на дребно измамници!

Някой да каже на тази семпла женица да спре с нелепите писания, няма полза пък и не сме идиоти, ако ни мисли за такива.

Тази промяна се оказа баш в стил ББ. Язък за балъците, дето им гласувахте. А тази има рядко злобна муцуна. Не знам киро тъпото как го вдига с тазу грозна злобарка.