Прокуратурата проверява договора на Лена Бориславова с ББР

Началничката на премиерския кабинет уточнява, че към момента не е била викана на разпит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амо вземе, че се окаже някаква шашма ?! От Кирчовите

Веднага ще ви кажа, невинна е! Няма смисъл да се хабите... Всички са невинни.... сано народа е виновен, че не ги е набил още.

Ох Ленче, ще те скъсъм от проверки със задна дата

Абе, моме проста, кой ти даде поста? Даде ми го вожда, дето ме оножда!

Въобще не съм й защитник на тази. Даже смятам, че дължат много сериозни обяснения за видеото, където Кирил Петков я опипва и договора сключен с кантората, където работи по това време. НО... Съм съгласен, че личи тенденциозността в това: "Прокуратурата се е "самосезирала", само че не за просрочените кредити или увреждането на държавния ресурс, а заради договор..." Принципно, ако нямаше гешефтура, а прокуратура и Бориславова трябваше да бъде разследвана, и кредитите дадени на фирми на Пеевски. И без да подценявам договора с тази кантора, но другите кредити са в размер на стотици милиони... Къде е договор с някаква кантора, къде стотици милиони на "наши" фирми.

Проформа действия. Мажат ни очите с проверки, по които и да образуват дела, те ще изтекат по давност. Както каза колегата преди мен - мие сме виновни, че не сме ги изгонили.

Както винаги, прокурорите са лоши, поръчкови хора, когато проверяват ''наши'' далав,,,сделки и назначения де...

Прокоратурата да провери шкафчетата и барселона. Да види и лафка и водстрой. Да птовери и обществените поръчки. И оня Мавродиев и той нещо изчезна.

И Кьовеши ли ще е виновна като ви погне за едни 70 бона през същата кантора, ама тоя път европейски пари ?

Гешеф ще се бори до дупка за мафията, но европейската прокуратура вече гледа. Какво стана с Цветан Василев, Васил Божков, Делян Пеевски ? Да не говорим за Борисов и Доган..

мислех си, че кухите кратуни, които бръщолевят щуротии са кротнали, ама не. Що не питате Дамаджаната по тая тема ? Той и обиск прави, и с испанската полиция си говори, и накрая се ската. Що ли?

Герберогълтач

Много интересно с какво точно Ленчето заслужава 14к заплата? Освен с едно и само с него ;)

Айде ставайте и почвайте да храните, че няма пари ей, мърши.

Той Киро не остави нищо за доебване там :( строшил и е всички халки.

Каза, че гешев не дава.

На тая някой държи ли и сметка деца има ли кога ше ражда на колко години е и защо няма деца и семейство

Биков, малка ти е пишката, не ме занимавай.

ей завистници, Киро не е първа младост! И с тая канадска жена, 3 деца и вот на недоверие, кога пак ще му падне да лющи млада върба?!

Не е ли правен конкурс за избор на адвокатска кантора?! Как така?! Това си е корупция! Просто решаваш и в ББР настаняваш любовницата си хахаа Няма правила, процедури...За Киро може всичко. Той работи цар

Всичко е Пунта Мара, както казваше един "мъдър" наш герой... Сега този Лена е вожд на вожда на ПП, без никакви заслуги, освен като негова любовница, но и това не е нищо ново, нали? А защо никой вече не споменава Милен Цветков и неговия убиец. Нима наркоманчито ще бъде оставино без присъда, пак защото е под крилото на паричната власт? Защо никой не вдига вече шум за това???

По-интересно е ти имаш ли? И казваш ли им, че работиш трол?

На тая някой държи ли и сметка деца има ли кога ше ражда на колко години е и защо няма деца и семейство.Докога ще търпим бездетни жени какви са тези шафрантии защо се насърчава курвенлъка.

Лена с мустака, отново в батака

Как беше? Никой не е над закона? То първо трябва да се мисли, после да се говори. Нищо няма да се случи, но поредната медийна димка е факт. Целта е да влезе Ленчето в обяснителен режим и да събере още злоба в себе си.

щото пръцататурата е разследвала раздадените милиони в ббр. каскет смешен

Ти като имаш деца не можеш да бъдеш шафрантия ли Хахаааа Сигурно си по-голяма и от нея!

Шаврантия след деца може но без деца съд и затвор

Лено, Лено, Киролено, Миролено-само пишеш щуротии в социалните мрежи!!! Като ти наблюдавам капацитета през последната половин година, та то и 140 лева заплата ти е много. То е ясно, че 14 000 лв. възнаграждение е дар за други умения. Ама на народа му писна,дано да ви спукат от проверки, че тая наглост ваша няма край. ПП - прости с претенции. Жалко, млад и "образован" народ, а КПД нула.

бе той и Киро има 3 деца ама ръцете му шарят...

Помним бързането на Киро да овладее ББР. Както Киро пренебрегна Конституцията, така и Лена с ръководството на ББР пренебрегват законите: "Писмото за потвърждение и реално активирането на договора е осъществено с подписите на Владимир Георгиев и Цанко Арабаджиев на 01.07.2021 г. – шест дни преди да имат право за това. Те са вписани в Търговския регистър на 07.07.2021 г. и това е датата, от която могат да представляват банката пред трети лица и да подписват договора и потвърждаващото писмо за Лена Бориславова. С тези действия са нарушени съществуващи норми, като банката е задължена с разходи, които отиват в джоба на настоящата шефка на кабинета на Кирил Петков."

че можеш да чегърташ само на майкати шундата , засрами се де няма само да ти го повтарям и завтарям .

Ден година храни .. По няколко поста та даже за цялата рода. Така се мисли за народа

А, Дамаджан дали и той не е "разследвал" (горкия, как ще спасява кенефите сего, не мога да го мисля)

Троловете, като няма кво да кажат и ги избива на секс и псувни. Нито един довод. Вмирисани, загорели, бедни утрепки. Пази Боже.

Ама има три тая колко има

Абе Ленче защо те харизаха на Миро?

Лол, семейство Адамс на държавна хранилка - Лена, Кире, Коко, Лорелови и сие... това му "викам" аз промяна.....

Да си върнем държавата, преди да са счупили схемите.

Аз искам да проверя дали я боли отзад.

Изтри ми коментара, заболя те. Пак ще те питам троле. Ти на твойте деца, каза ли им че работиш трол? Как ги гледаш?

Нагли Довиждане и да не сме ви видяли заедно с цялата ви рода Навързана като свински черва на постове

Има мръснушки поглед

От цялата работа разбрах само че Киро * Лена, а Линда си прави пас, само не разбрах какво толкова е направил Киро та да го бутат? Или не е направил? За какво беше този вот на недоверие?

а простите тролове на Прости Педали нама ли да кажат нещо за кюлчета,чекмеджета,къщи в Барселона и други четовни простотии, които повтарят от 2 години,а педалче недоносено?

:)

Пише се "Отрепки", неграмотнико!

Сефте, тука е така. Всички го правят, особено в държавните служби

Ей, 15.5% инфлация при средна за Европа 8%. Това малко ли ти е?

Коалиция МАФИЯ е изнервена