Прокуратурата иска 17 г. затвор за Златко Баретата

Прокуратурата поиска 17 години затвор за Златомир Иванов–Златко Баретата. Той е обвинен, че е ръководил организираната престъпна група "Фирмата", създадена, с цел да разпространява наркотици, както и за убийство на Румен Стефанов-Алф през 2007 г. в Перник.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска 17 г. затвор за Златко Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой от вас си мисли че ще ги лежи тия 17 години сте големи наивници. Ще поработи малко в затвора, ще полежи в лечебницата я за черен дроб, я за сърце и след 5 години е на свобода. Това са реалностите.

Само за търговията с дрога в някои държави биха му лепнали доживотна, но ние сме толерантни, та това е национален бизнес...

Че много му искат,бе...

кви барети са питам,продажници всички които 1989 минаха от другата страна ,и за съжалине Октоподити също и Ръководитеят ни.

Ще осъдят ли някой или само пускат новини, също като измислените акции на МВР - Комар, Бръмбар ?

Що за простотия, да се взима само най - голямото провинение, а другите да остават безнаказани. Това само нагли, крадливи, ДС - комунисти и съдии могат да го измислят. Веднага трябва да се смени закона и да си гният в затвора за всяко престъпление, вместо да ми се смеят от телевизора. Времето ви идва. Вече не сме овце.

Какви присъди искаш?..по 100-200-300години ли? Затвора е за превъзпитание,обучение и шанс да станеш добър гражданин... Сега в затвора е ужас...излизаш по-голям гад.

Това са рожбите на комунистическата мафия под ръководството на бившия ни президент ГОЦЕ и сие,дано го тикнат 17 год в затвор, но дано вицепрезидента ни Попова не е толкова чувствителна като Марин за да го помилва

Защо нашите закони не осъждат за всяко отделно престъпление и накрая да се събере сумата за да се види колко общо години трябва да лежи всеки престъпник,нали така е в ЕС

открадната вафла-1г....втора вафла и напсуван полицай-3г....крадеш парно-5г....укрити данъци..5г..=18г...... Беднотията е проблем и безработицата!!!

Тоя сега,чи вземе да се поболее.Оти там у затвору не взимат насрани и напикани.

А в другата новина пише, че капитанът на "Коста Конкордия" го чакат 2500 г. затвор!? Не трябва ли да го сменим със Златко Баретата?

Но ако вземат да осъдят всичките ни престъпници като капитана ....ще стане едно солидно число дълго като отсечка на новопостроена магистрала :D