Прокуратурата ще преговаря с тримата биячи само за затвор

Софийската районна прокуратура е готова да преговаря със защитата на тримата мъже, задържани за побоя на Околовръстното шосе, но само за ефективно наказание.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата ще преговаря с тримата биячи само за затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само сух сух сух

Правосъдието в България вече стана твърде евтино. Раздават се само "кокошкарски" присъди. В повечето случаи обаче - "Съдът реши, че е невинен защото беше финансово стабилен". Инциденти като този и много други с обществена значимост биват подминавани от правосъдието с лека ръка, сякаш или съвестта на правосъдните органи вече е прегоряла или правосъдното ни законодателство е силно токсично.

Сидеров е виновен за всичко това, хулиганът му с хулиганите, че и циник на всичкото от горе, да нахлува в НАТФИЗ, не го е срам!

За колко ще трае спорзумението, че да се прибираме после като пак излязат на магистралата.

ЛЪЖАТ - "психически не устояли на тази провокация" Нали имат разрешителни за оръжия - значи са устойчиви психически УМИШЛЕНО ГРУПОВО са го били

как така само затвор? кой ще плаща за медицинските щети на пострадалите, за съдебните разходи? отново ли поредната фашистко-мутренска агресия ще е за сметка на данъкоплатеца? само затвор не ги плаши тези престъпници, трябва и да плащат. друг е въпросът, че жената на пострадалия с нищо не му помага, като обижда и провокира биячите му. някой трябва да е много прост, за да провокира такива агресивни мутри. на клипа ясно се вижда, че единият се държи за пистолета от лявата му страна. ситуацията можеше и да по-лоша.

Без абсолютно НИКАКВО съмнение тези примати трябва да лежат в затвора. А другите подобни карикатури и срам за народа ни да ги последват ! Но нека ние да не гледаме а да ги СМАЧКАМЕ тия гниди.

споразумение? с бандити? огромен срам за балгарската корумпирана дарjaва.

някой да е видял някоя от тези майму... да ходи сам? не е .... те винаги ходят по двама-трима - като стадо. в стадото всички се чувстват защитени. ако се отдели някой от стадото не се знае какво може да му се случи...

при нападение от три мутри на човек с жена му, ако последния е имал оръжие и ги е застрелял спокойно ще имаме неизбежна отбрана. случаят не е невинен. изхода е бил непредвидим. затова има Закон, освен това наистина това действие е по хулигански подбуди - отегчаващо обстоятелство

КАКВО СПОРАЗУМЕНИЕ БЕ ХОРА? максимална ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!

Случаите, в които родните обикалят като цветарки по телевизиите са: Каквото търсил - намерил и то доста. И тоя случай , и Враца, и в дискотеката. Има и невинни пострадали, но те не обикалят - пример: момчето, което е ударено и можеше наистина да има фатален край от Кирил, който изпадна в кома после.

Не си прав, ама изобщо не си прав. Едно от най-основните положения, стълбове, на които се крепи правото, на ИСТИНСКОТО ПРАВО И ПРАВОРАЗДАВАНЕ, е заедно с презумцията за невинност до доказване на вина, с еднаквото приложение на закона за всички и всеки без никакво изключение, с КРИТИЧНО ВАЖНАТА ПРЕВЕНЦИЯ, ПРЕВАНТИВНА ФУНКЦИЯ НА АДЕКВАТНОТО НАКАЗАНИЕ Е: ПРОПОРЦИОНАЛНОСТТА, СЪОТНОСИМОСТТА НА ТЕЖЕСТТА НА НАКАЗАНИЕТО С ТЕЖЕСТТА И ОБЩЕСТВЕНАТА ОПАСНОСТ НА РЕЛЕВАНТНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ИСТОРИЯ НА ПРЕСТЪПНИКА!

Чета в един от коментарите как Митьо Очите казал в съда, че бил искал да прави секс със смутена свидетелка! Което ме подсеща нещо много важно - АКО БЪЛГАРСКИЯТ СЪД И СЪДИЯ - забравете откровените марионетки и тотално компроментиралите се (с леки изключения - Калпакчиев и няколко други) лумпени от ВСС - ИСКАТ ДА ИМАТ РЕСПЕКТ И ХОРАТА ДА ГИ УВАЖАВАТ КАКТО ТРЯБВА И Е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, те трябва НАЙ-НАПРЕД СЕБЕ СИ ДА УВАЖАВАТ И ДА ПОКАЗВАТ, ДОКАЗВАТ ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТ, И респ. СЛЕД ТОВА ДА ИЗИСКВАТ УВАЖЕНИЕ! Имаше престъпник-рецидивист, който на времеро в съда на въпрос с какво се занимава, какво работи, от какво се прехранва - известен с милионите, мутрите си за охрана и скъпи коли, отговори без да му мигне окото на съдията: С ВНОС НА МАЙМУНИ! И ... НИЩО, никаква реакция и санкция от "съдията", В СЪДА!?!? Друг пък (от ДПС мафията и кръговете и обръчите им) обясняваше за големите количества фалшива валута, които намериха при него най-нагло заяви, че ... ЩЯЛ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА ТАПЕТИ!?!?!? Нваремето крадците на едро от Мултигруп пледираха в съда, И ПИШМАН СЪДИИТЕ И ТАЗИ ОТКРОВЕНА ЛЪЖА И ПРОСТОТИЯ ПРИЕХА, ЧЕ МНОГО ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ ВНЕСЕНА ЗАХАР СЕ БИЛА ... ИЗПАДИЛА, ПРОСТО ИЗЧЕЗНАЛА, СТОПИЛА СЕ!?!?! Да се представят лъжливи експертизи БЕЗНАКАЗАНО - а това е друго много широко разпространено в България престъпление, и като такова е с ОГРОМНА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ, в българския съд Е ПРАВИЛО, А НЕ ПРЕЦЕДЕНТ И ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ВРЕМЕ Е ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ ДА ПРИКЛЮЧАТ, и това наптлно може да стане и да направят истинските съдии и гражданите И СЕГА, ЗНЕЗАВИСИМО , ЧЕ ЦАЦАРОВ И ВСС ВСЕ ОЩЕ СА НА ПОЗИЦИИ ДА РУШАТ И ДОРАЗЛАГАТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!

Адвокатката на тримата биячи бандити да си измисли по-добра теза за защита.Тя става смешна с твърдението ,че това младо момче е провокирало тримата яки и агресевни престъпници бандити.Само затвор и як бой по бандитските им кратуни ,за назидание и на др.престъпници от тази порода човекоподобни животни .

Само, че Марияна е много наясно с работата си и може да откаже да сключи споразумение за лишаване от свобода и то под натиск от СРП. Ако лицата си заслужават наказанието, само съд може да го постанови за изпълнение. А не някакъв безименен прокурор да упражнява обществен натиск. Освен това и тримата подсъдими имат различни интереси и не е уместно да бъдат защитавани от един адвокат. Ако един е карал колата, а друг е счупил зъбите, а трети е гледал, то не е уместно да се наложи еднакво наказание на всеки от тях. Така или иначе извършителят на най- тежкото увреждане трябва да понесе най- голяма тежест, а другите според извършеното от всеки. Как СРП си въобрази, че някой ей сегичка ще 'и клекне?

Аз не отглеждам, възпитавам и плащам за образование на двама сина, утре да бъдат бити, обезобразени или осакатени по шосетата, заради шофиране. Бачкам, недоспивам, лишавам се, жена ми и родителите ни също, но не за да подаря всичко това на един с плетен фес, тъп, дебел и безличен, отблъскващ и възбуждаш те да го затриеш... А за да дам шанс за достоен живот на децата си! За достойно лице на Родината си пред света. ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!!! За да имат деца децата ми!!! А не, за да им къртят зъбите по шосетата, да ги пращат в комоцио по дискотеките, които са неизбежен период в израстването им и възмъжаването им. ДОКОГА ЩЕ НИ УНИЖАВАТ ТЪПАЦИ, НИЩО НЕ ИНВЕСТИРАЛИ В СЕБЕ СИ???? Освен пръдни, оригни, мързелуване и юмруци?????? Какво ще кажат политиците, обществениците, социолозите, психолозите, статистиците, полицаите.... министрите.......????????

Въобще не си забелязал, че точно за това работиш! Всеки може да натиска клаксона си, когато иска да избегне пътнотранспортно произшествие и не е застрахован от появата на такива мръсници. Това не са просто престъпници. Те са излезли да пребият някого , но за лош късмет мацката ги е снимала и сега трябва да ги изтърбушат. Това е нагласена акция, с която са предизвикали някой да им изсвири. Как ще предпазиш децата си? Ще ги научиш да не свирят? Осъзнаваш ли, че тия мръсници можеха да застрелят човека пред жена му? Никой не е застрахован от тази ситуация. Тя може да се случи и на обикновена опашка пред банково гише или на стадиона. Проявата заслужава много строго отношение , но само от съдия.

ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ ПИЧ! КАК да ги опазя? Да ги направя НЕмъже, мехи, комари, пеперудки, прелитащи край всички места, защото всички места в нашия живот са опасности - опашката, гишето, лафката, шосето, светофара, магазина, пейката на парка, стадиона, Борисовата градина, дискотеката, училищто, университета....пазара....??? Меки китки, изнизващи се по терлък отвсякъде ли трябва да ги уча, за да оцелеят физически и после за всичко останало??? Ако мойта жена трябваше да види такъв клип със синовете ни, трябваше да е умряла, а аз с белезници като убиец. ЖИВОТЪТ ИМА ЦЕНА. "Дума дупка не прави" казва народа. Клаксон дупка не прави, за да къртиш органи, и то в глава. Добре че момчето е спортист, иначе ако е друг можеше и с травма в мозъка да беше. ВСЕ ПАК ВЪЗПИТАВАЙТЕ ДА НЕ СЕ БИПКА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО, ДА НЕ СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ И ИСТЕРИЯ В БЕЗ ТОВА ТЕЖКИЯ НИ ЖИВОТ!

Абе може и да не успеят да ги осъдят много много, защото се чува как тая ги псува като каруцарка а това принципно също е подсъдно... имам предвид, че може да се измъкнат с по леко наказание.

ми виж и ти половинката си с разкървена уста и да видим какви гласове ще говорят в теб! Тази блъска повече от мъж на ден защото е спортистка. От такъв човек да не очакваш да мяука като коте? Ходи блъскай на един стадион два пъти на ден и срещни едни тъпи примати да видим дали с дипломатичен тон ще им говориш. Да благодарят тъпаците, че не е имала оръжие.

които са в теб.Липса на възпитание! Не мога да си обясня какъв смисъл има псувнята, изказана от жена - само помислите " да ти .....майката", напр. Това, жената как би го направила? Лезбийка ли е?

Прокуратурата се прави на действаща. Единият от тримата се вижда как нанася средната телесна повреда. Другите каквито и идиоти да са, го отнасят по същия начин от прокуратурата. А пострадалият - не е добре, че са го нападнали, но той каква работа има да засича и да преследва коли - очаква да попадне на майка с деца или пенсионери ли.

ЗАТВОР! ЗАТВОР! ЗАТВОР! ЗАТВОР за такава безмозъчна, бездушевна паплач! На тия им осигуряваме безплатно лечение когато се стрелят. По добре да плащаме издръжка на затворник, отколкото лечения и липса на трудоспособност на пострадалите от тях - а те са по няколко на тъпа мутра. А примерът и вредите за поколенията са неизчислими. СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА! ЗА НАЗИДАНИЕ И НА ВСИЧКИТЕ ТЯМ ПОДОБНИ!

това са едни нещастни мишоци с нисък стандарт. За да са злобни. Даже ги друсат по малко. Дават им за дискотеки, за да се чувстват реализирани. Ходят там, за да си ударят по една душевна чекия, като си разходят гнусните тела със страшни погледи и като уплашата пуберите. А за да се чувстват значими, защото нервите им не издържат на ниския стандарт правят бойни демонстрации като тая на околовръстното. Предвидими, прозрачни, тъпи, отблъскващи, с една гънка като аспиринчета. И жестоки. Защото друго не могат-там се изявяват. Другото иска воля, сила, ум, познания, ... труд.

България няма нужда от такива типажи. Те са вредни за народа, за правителството, защото бият и озлобяват данъкоплатците, лишават ги от плащане на данъци, заради нетрудоспособност. Озлобените и невярващите в държавата и правосъдието търсят начини да укриват данъци, смятайки това за справедливо, след като е пълно с такава сган, обслужваща крадците на ДЪРЖАВАТА.

Кво има да се преговаря за тея боклуци. Изметта на бунището, сиреч в затвора!!!

Като че ли забравят, че затворите не са създадени за превъзпитание, а за да опазят нормалните хора от ненормалните! Какви споразумения???? За да връхлетят върху следващия ли?

Ауууу, тези три примата станали по-ниски от тревата. Само че нямат място в цивилизацията и по-добре да си стоят в зоопарка. Всяка маймуна вече се вихри по улиците безнаказано, а такива безмозъчни като тия много бързо подивяват в глутница и не се знае кога пак ще се проявят.

Милинките...били подложени на психически тормоз. Какви бяха там...готвач, диетолог и домакин. Я да ги пращат в затвора да станат булки щом нежността ги влече

Адвокатката на такива катили няма съвест. Печели кървави пари.

Не знам кой умник измисли тази глупост със самопризнанието! На момента трябва да се премахне договорката с прокуратурата и да се запише текст, че ако подсъдимите отричат и прокуратурата успее да докаже вина, която Съдът да приеме наказанията да се увеличават двойно! Така пак ще се получи ефекта, подсъдимите да съдействат на прокуратурата след самопризнания, само че не за да намалят наказанието, а да избегнат удвоено такова!

ТОЧНО ТАКА! ПОДКРЕПЯМ! ВСИЧКИ ДА ПОДКРЕПЯТ!

Статията изглежда като провокация целяща да провери общественото мнение и да го подготви за поредната "пробация" и намаляване на заплатата, временно. Понеже престъпниците не са на ниво, би трябвало вече да са осъдени. Сега въпросът е кой съгнал е по-важен за прокуратурата: дали че хулиганите трябва да се наказват, или че не трябва да се наказват нашите хора, макар и на ниско ниво.

Каква е разликата между тримата биячи от околовръстното и Сидеров? Той и те са извършили хулигански прояви. Или за дупетат се полага споразумение и условна, за бияч от мафията споразумение и малко затвор, а за обикновен българин без споразумение и много затвор. Да ви...

Абе тия нали вече са назначени като фитнес инструктори, диетолози и шофьори. Я проверете какви документи за правоспособност на тези занаяти имат, какви курсове или училища са завършили. Не може аз като почна работа да ми искат 10 кетапа, а тия без кетапи да бият. Проверете дали имат и медицинско, за нужните професии.

Ти шегуваш ли се?! Ако имат и пети клас, пак добре! Трябва елементарна мисъл, за да знаеш, че трябва да се въздържаш! Къде виждаш такава в тези звероподобни глупаци?!

Защо ще првговарят?има достатъчно доказателства

Представете си да нямаше запис! ... Щеше да е поредният прокурорски и съдебен фарс.

браво на прокуратутата! A вие си ходете на спявки с облечените в тоги, ''честни'' съдии!

Поне малко да беше запознат със системата, щеше да се ужасиш колко грешиш!

от статията и заглавието дори и за малките деца ясно се отчита, че прокуратурата стартира преговори на базата кой-колко пари е готов да им даде - колкото повече толкова по-малка присъда ако сумата е значителна - пробацияили домашен арест. Нещастни корумпирани, мазни, противни ... проКУРори

Като майка ме терзае един въпрос. Що за изрод трябва да си, да виждаш един кървящ човек и да се върнеш отново към него и да удряш, да удряш, да удряш... да замахваш, замахваш..../видно от видеото/Причинявайки болка, даже на жена??!! Към човек..., в който има вложен толкова много труд и чувства, за да бъде отгледан от майка, баща, близки, учители, държава. Това са уроди, които не отчитат, че Бог живее чрез живот в куче, котка, камо ли в човек. НИКОГА не дали нищо от себе си и не направили за някого. НО ГО ВИДЯХМЕ С КАЧУЛКА. НЕ ОТ СРАМ! А да опази лицето си неразпознаваемо за следващи подвизи и спокойно пребиваване в дискотеки и ресторанти - за да се храни. Има душа да се храни, след като е изкъртил зъбите на един млад човек???? Поникването на първото зъбче , безсънни нощи, новите зъби - с тях се храни и имат значение за храненето за цял живот - искрата на живота, имат значение за артикулацията и говора, сексуален атрибут - целуваш се в уста, с тях се усмихваш и комуникираш - успеха на целия ти живот. НЕ ПОСЯГАЙТЕ С ЮМРУК КЪМ ЗЪБИТЕ - ОТНЕМАТЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЕДИН ЖИВОТ! И ОТ ЖИВОТА НА МАЙКИТЕ! що за изроди - заради един клаксон да обезцениш толкова животи????

И това нещо има приятелка. Гали я с кървави ръце. А тя, милата го защитава.

Горко на народа от такова правосъдие,ако тези мутри не влезнат в затвора,след като цял народ ги видя в работна обстановка

Да, ама тогава следователи,прокурори и съдии бяха само на държавна заплата и дори и по ТВ не се мяркаха.А сега са с гуши от туршии, като на пеликани.

По времето на комунизъма следств. дело се приключваше в двумесечен срок, ако ще разследваният да е обрал и 54 апартамента.След това в едномесечен срок прокурора вкарваше обвинението в съда и присъдата беше налице след около месец.От ареста обвиняемият се превръщаше в осъден и директно при бай Ставри.Докато не изтърпи присъдата си, той вече не може да извършва престъпления.И затова имаше ред.Защото закона се спазваше.Сега им пука на дедовият-по няколко години им водят едно делоь ония пак крадат, пак дело и т.н.Държава на шамандури.

Аман от мухльовци. Като нямат друго доказателство за мъжествеността си - най лесно е да се правят на мъже по магистралите. Да видим какво става с държавата и дали ще ги накажат както трябва. Защото такива боклуци са продукт на тази зле управлявана държава.

Фала ,на таквас прокуратура !

Значи след изрично нареждане на главния прокурор можело.

Мушморок, ако не са събрали достатъчно качествени доказателства, ще ги хванат за оная работа ако ще и Господ да се е разпоредил.

3евзек

Този проблем се решава лесно. Ако главният прокурор разпореди, тогава и доказателства ще съберат.

Виждате ли ,отрепки ,как се отстоява позиция и как ако не сте мишки ще възтържествува правдата. Мутри биле в джип биле.

В панделата тези копелета ще се преквалифицират-от охранители, ще станат булки на няколко цигански клана!

те това заслужават

Поне да си бяха взели някой свестен адвокат, тая вчера я гледах - ужас и тая стратегия ли им иззмисли, че били провокирани... Без да съм юрист не вярвам в закона, че можеш да получиш някакво смегчавагщо вината ти отношение поради това, че някой ти казал нещо "провокирайки" те а ти му отвърнеш с бой нанасяйки му телесна повреда... това и децата го знаят! Можеш да му отвърнеш по съответен начин: той те напсувал - ти го напсуваш и край! Ами ако след боя той ако беше извадил някой патлак и ги беше опаткал пак ли щеше да се пледира, че тогава пък той бил предизвикан щото го били набили... Баси просташкия матрял..

Освен наказанието на провинилите се "момчета", може би е редно да се потърси отговорност и на така наречената жертва. Съдейки по поведението на много "обикновени" шофьори, има доста арогантни и самозабравили се индивиди, които внасят ненужен и нежелан от много хора стрес.

Да, има и такива, но те не са те били с палки, нали!?! Първо с тези трябва да се реши проблема, а решението е само едно - максимално дълга ефективна присъда. Иронията по отношение на "жертвата" НЕ Е уместна. Ако все пак считаш, че Е уместна, пожелавам среща с подобни типове и на Вас!

Мерси за пожеланието. Щом ти харесва да те псуват и унижават на пътя всякакви хора, имаш право. На мен не ми харесва и затова споделих мнението си.

Съдии,които отсъждат условна присъда-2-ра, трета,четвърта и т.н. без да е изтекъл срока изпитателният срок на предишна условна присъда, са или прости,като цървул, или са взели пари.Да ги уволняват дисциплинарно и да им образуват дела.Фрашкано е с престъпници накичени с по 7-8 условни.Това да не е Патагония,бе магистратчета!

Какво има да преговаря прокаратурата с престъпници?Да ги пита какво наказоние ли искат-безсрамие.Просто ги осъждат на каквото заслужават и толкоз!Ккави преговори,какви глупости!!

Тези три маймуни са скъсани и бедни комплексари и ще лежат в затвора. Слагайте си камери в колите, за да ви обърнат внимание медиите, ако ви се случи нещо подобно. Видеото е като опиат за всяка телевизия.

Тримата глупаци вместо да ходят на границата да бият мигранти те бият българи

Тия момченца що не се върнат на село да си лежат до шопара.

Ей, не така, с такова нещо до нея свинята стрес ще получи.....

"Затвор" тип отворен тип нали... айсиктир...