Прокуратурата проверявала шефа на митниците Ваньо Танов

Шефът на митниците Ваньо Танов e проверяван от прокуратурата, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверявала шефа на митниците Ваньо Танов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво като въведат тест за лоялност? То и сега има тестове, но при положение, че конкурса е нагласен и хиляда тестове да има пак ще е същото. Нали точно заради такъв тест за лоялност имаше скандал преди години? Една камара народ бяха определени за ненадеждни. Дори и да минете теста, после има интервю, което е определящо, а мнението на комисията от интервюто не подлежи на обжалване по съдебен път. Ходили ли сте на конкурс за работа в Агенцията? За позиция с обявена заплата от 600 лв. сутринта докараха баба - кандидат с мерцедес с шофьор! Смех

"Проектът дава право на митнически служители да конвоират задържани от тях нарушители, но само на територията на страната." - Ееее, ама наистина ли само на територията на страната??? Не може ли из целия свят...поне???

Селски пич - нали Боцата е с него!Хората се забавляват, а тъпанарите "следят" измислените бури в чаша вода.

ЕЙЙЙ, наистина се оказа че политици от ВСИЧКИ партии са на "ясла" от митниците!?!?!!И забележете- ПАК Прокуратурата??? Също като при КТБ!?!?!??! Подсурдинка се говори че около600-700 семейства си делят м/у 22-25 милиона годишно САМО от митниците???? Затягайки "кранчето" В. Танов им е НЕУДОБЕН!!!?! И хоп- прокуратурата???? ББ да ги смачка!!!

БЕЗОБРАЗИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ! На прокуратурата искам да кажа! за сметка на целия български народ! БОЙКОООООО!!!!

Цацарчев ли си Татарооглу ли си, но едно е ясно - криеш истинските престъпници - защо не подхванеш енергийната мафия - Р. Овч., Данчо Ментата и др., списъка е в Нова телевизия - и източника е достоверен - разсекретени СРС - та. Защо не тръгнеш по следите на големия грабеж - банката на Василев. Защо не искаш да разследваш Пеевски и майка му? Как натрупаха милиони? Защо покри списъка, даден на шушумигата Кр. Стефанов от Меркел? Или другия списък от Швейцарски банки? Защото сте от едно котило, от една мафия - крадци и разбойници. Стига сте залъгвали народа с дребни обвинения. Ясно е, че Танов не е удобен на мафията - колко митничари са подсъдими - ами нали те са хранилката на политическата мафия. Защо не провериш вертикалния канал - от митничари до върха на мафиотската пирамида.

чудесно! но преди това къде е бисеров е станишев със секретните документи и замъка в Брюксел.. тая прокуратура преследва само едни а другите не!!!! мноого българска кръв изпиха прокуратурата и поддържащите ги медии.....................

дали е агент

щом го съдят значи не е....

Ало Танов , крал си и ще крадеш , прокуратурата ще пуска кьор фишеци !

да Го, проверяват така му се пада. Правосъдната система в страната ни си знае работата. Може след пет или десет години да Го проверят и пак нищо, няма да мУ се случи. Така им се пада на престъпниците... измисленият цар, от недоучените журналисти, киро го тикнаха в затвора за това ...... че показа среден пръст в съдебната зала. Абе така им така, мУ се пада! Лек ден.

Гаранция, че и този е крал и какво ли не още

Цацарчев ли си Татарооглу ли си, но едно е ясно - криеш истинските престъпници - защо не подхванеш енергийната мафия - Р. Овч., Данчо Ментата и др., списъка е в Нова телевизия - и източника е достоверен - разсекретени СРС - та. Защо не тръгнеш по следите на големия грабеж - банката на Василев. Защо не искаш да разследваш Пеевски и майка му? Как натрупаха милиони? Защо покри списъка, даден на шушумигата Кр. Стефанов от Меркел? Или другия списък от Швейцарски банки? Защото сте от едно котило, от една мафия - крадци и разбойници. Стига сте залъгвали народа с дребни обвинения. Ясно е, че Танов не е удобен на мафията - колко митничари са подсъдими - ами нали те са хранилката на политическата мафия. Защо не провериш вертикалния канал - от митничари до върха на мафиотската пирамида.

"Шефът на митниците Ваньо Танов e проверяван от прокуратурата, съобщи Нова телевизия." Па я се сепнах - викам си - проверяват го по скандала: "АЛООО, ВАНЬООО..."

Не бой се! Нема страшно!

и нищо бременно поне. ялова работа. аз еднаж да проверя, за секи случай, да си знам - плащай издръжка. и туй си е.

До кога ще държат този неграмотен човек на този пост ,който е срам за ГЕНЕРАЛИСИМОСТТА?

Той не е неграмотен. Той е едно много нещастно ченге, което трябва да си дочака пенсията.

математическа гимназия тоя пич има повече акъл от вас всички взети заедно

За акъла, не знам, но ако се сборим ще ни натръшка всички. :))

кой ще ти даде да се бориш с генерал бе овцо

Като гледам как пишеш, ти вероятно си завършил българска филология! Че и ти си по-умен от всички нас, взети заедно, е излишно да се напъваш да пишеш! Трудно ти е, явно!

Ти успя ли все пак да разбереш какво е писал. Явно не го е писал правилно, но все пак не е роман, а чат... Ако се сещаш, това е по-свободна форма от роман :-)

И твоите писания не са по-грамотни, ама като няма какво друго да кажеш винаги можеш да подхванеш правописа.

Да не би някой сикаджия да е спечелил конкурса!?

"Причина за проверката е сигнал, че Танов е провел нагласен конкурс за ръководна длъжност в агенцията." Това гаче е поводът, щото така е по за пред хората, а причините са много. Като нищо може и да му надуят потурите.

Не бой се! Няма да му ги надуят. Тай е гърмян заек.

Е, добре де, ще си подаде оставката. Може да го изиграе "обиден". Важното ще бъде да се потули истината, която е публична тайна.

Полиграф за всички държавни ръководни длъжности.Парите за детектора ще се възвърнат хилядократно,но затворниците също ще се увеличат много.Могат за едната храна да строят любимите магистрали на Доктора на науките.

"Въвеждат със закон тест за митничари". Май по-напред следва да се въведе тест за президент, за премиер и така надолу.

За президент е важно да си красив!

а за премиер? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нагласени конкурси, най- много правеха БСП, преди 5-6 години, когато уж щяха да забраняват всичките роднини на един шеф на Държавна фирма, да са неговата фирма. Тогава, БСП започнаха да прехвърлят роднините си от една държавна фирма в друга, да си ги РАЗМЕНЯТ, чрез техни Директори- Комунисти. СЕГА, обаче, вече почти всички разбраха че БСП правят нагласени конкурси, и затова при Управлението на правителството им през последната 1 година, изобщо не правеха, и НЯМАШЕ конкурси, нито за обикновени служители, нито за Директори. Защото можеше да стане СКАНДАЛ че си слагат НЕКАДЪРНИТЕ и ТЪПИ роднини от Партията, които при нормален конкурс, ще са на последните места.... По тоя начин са домъкнали всякакви боклуци в Държавните фирми. И затова, за да имат ПРИХОДИ, тия фирми трябва да разчистят боклуците, които са домъкнали БСП. Ако не е имало Конкурс, при първоначалното Започване на работа на някой работник, направо да ги Уволняват. Щото тия, първоначално ги взимаха уж за чистачка, БЕЗ КОНКУРС. След 2 месеца, чистачката я правят Деловодител, отново БЕЗ КОНКУРС. А след още 3 месеца, Деловодителката я правят Началник на Отдел, отново без Конкурс. И понякога, все пак накрая, за да повишат Началничката, правеха нагласен Конкурс за Директор... Ето затова, трябва да започнат да уволняват всякакви Боклуци, домъкнати БЕЗ КОНКУРСИ ПЪРВОНАЧАЛНО. Доста Боклук ще разчистят така... Само така може да има Приходи Държавата.

Абре, тъпунгер, че те БСП-то не бяха на власт вече преди 5-6 години! И КОЙ ги назначи митничарчетата тогава, м? Същият Ваньо, дето викаше АЛЛЛооООО! Много ми е интересно, онова болноватото митничарче, дет риташе с Бистришкийот Тигър - дали още е в митниците?

Тестове за лоялност - всеки може да посочи верните отговори, за да го приемат в митницата, а после на практика...

Сигурно пак е набирал ЕГН-та по ЖиСиЕм-а ;)))

Ало, Ваньо..

Sm3hurk0

Яворе, ти ли си ? (Явор Колев) - хакера на България !

АЛО, АЛО, ВАНЬО не е виновен! Той прави каквото му нареди Тиквата, който му е дал едно ЕГН. И нашият го прозвънява.

Айдее, отидоха приходите на Бат' Боко/бюджета/ в ... Прокуратурата!?

Дайте ми пример за конкурс в администрацията, и да не се избере калинка с правилното политическо потекло.

Само да му видиш мутрата и направо в кауша! Какво остава за подчинените му ментечари.

.. ментичари...

МУТРИТЕ СЕ СБИХА ЗА КОНТРОЛА НА ТРАФИКА НА ЦИГАРИ И В СКОРО ВРЕМЕ НЯКОЙ ЩЕ ГО ГРЪМНАТ:))

Отмъщават си за спряната контрабанда.

Дали е спряна, или само разкараха конкурентите?

Ало, Ваньо?

Да, моля!

Проверявали ?Трънки!Герберски шашми !

В София 90 процента от конкурсите в държавната администрация са нагласени, а в провинцията процента е 99.9 . Написаното по горе е доказуемо и децата го знаят, само прокуратурата не.

Да! Дори не осъзнаваш колко си прав!

Мислите ли, че човек, който бърка ЕГН с телефонен номер и щом чуе БОЙКО забравя на къде да кара може да управлява Агенция, от която се очакват милиарди приходи? Този човек не може да всее респект в куче, камо ли в контрабандист! И дано не му уредят среща на някое кръгово, че ще го затруднят много!

Извинявам се - накъде

Че, то агенция се управлява много лесно - да не е кола.

Танов е кристално чист,като Борисов.Това е приината да са неразделни приятели.

ТИ ЧИСТ ЧОВЕК ВИЖДАЛ ЛИ СИ?

Теляка, я ми кажи като си в бизнеса със къпането, какво е "чисто и просто"

ivo10

Прокуратурата съдейства за разгрома на КТБ, та няма да помогне на контрабандата да й разхлабят малко примката. Прокуратурата всички знаем за кого работи.

Само един жив ще остане от Аферата "Мишо Бирата". Главния десйтващ наричан от прокуратурата "неизвестен извършител". В противен случай, при една наистина реформирана съдебна система, Бойко Борисов неизбежно влиза в затвора. Ето защо чистката на свидетели ще бъде доведена докрай.

ivo10

Пи пък къде се пропука.

Аз не знам. За кого?

Какво,ще го проверяват виж му физиономията и му даите от 5 години нагоре+конфискация.

Е сега вече, тотално ще се обърква по кръговите!

Ваньо Танов е...Емил Боев. Са ша им покаже на всички и ше им опне мацките.

Хурката, да не ни обиждаш другаря Боев! Той е герой, нищо, че само литературен. Имаше идеали, принципи. Биеше лошите... А този!

И как ще събере 1.5 милиарда цветаря от Банкя?

Ще събере и още как, но не за страната а за лична облага.

Ние не спим!

Очакваме да му преброят колко фъстъчета е изял през годините докато е бил шеф на митниците, та да имат за какво да го обвинят.

Като няма за какво друго.

ало, Ваньо!

Тоя и министъра на отбраната не вземат подкупи. Одерете ги, осъдете ги ! Не може само те да не вземат. Ще ви развалят стройните редици. По природа гилдията ви не търпи такива изроди.

Че то къде не е нагласено?....Смешници...Бъка навсякъде от КАЛИНКИ и КАЛИНЧОВЦИ.....тотално сбъркана държава....

защо прахосват държавни пари наш човечец ще им каже какво да напишат и готово но ще се дадат до 10000 лв за нищоооо

Тоя сериал го гледахме ..вече , от 2009 до Януари 2013 ! Пак при ГЕРБ ! Сега са в ..Четворна Коалиция-Ламя ! И пак така ! Българиноо ! Докога бе !?

Стига пушеци бе, тия, които ще проверяват тестовете дали са "компетентни и пригодни за работа"? Истината е, че държавните служители /независимо от подбора/ работят добре, когато имат кадърни началници, а това не се е случвало от тъпия цар насам!