Бившият вицепремиер Илко Семерджиев отива на съд

Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу бившия служебен вицепремиер и здравен министър Илко Семерджиев.

Обратно в новината

Коментари - Бившият вицепремиер Илко Семерджиев отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като слагаш навсякъде ДС какво очакваш, нито медицина ще имаме нито промишленост, превърнахте България в бананова република, премиер мутра къде се е видяло, за него са по-важни игрите на малки вратички и партийните далавери. Да откраднат ЧЕЗ и народа да изплаща цената и лихвите, това е черешката на тортата, фокуса на фокусите.

Сегашните Съдии са едни Крадци, станали Съдии като са платили Подкуп. Министрите ги махаме на избори, обаче няма кой да маха СЪдиите. Трябва да убиват СЪдиите, за да се оправи България.

Лим...? ...най-вероятно си ти Илко .... знаеш много добре, че всичко започна със теб... частни практики на лекари и болници ( и това вече нито са лекари, нито пък болници, а шайка изнудвачи ), разни програми Фар, джипове - дето уж те съдиха и разграбване, разграбване ... сега спомни ли си?

Не съм Илко. Аз съм АВАТАР :) Не се познаваме лично с него, а наблюдавам, чета числа, анализирам фактите, правя съответните изводи. Направете го и Вие. Трябва акъл, не става само с фалшиви новини и слухове. Няма как един човек да отговаря за безобразията на всички други! Между другото във фейсбук-профила си Илко е дал пълна информация за всеки, който се интерсува. Истината и само истината! Само му губат времето и вдигат нервите на Човека. Умишлено го ползват като мишена, за да си играят "игричките".

Защо съдите прибързано и не мислите критично?! Всичките корумпирани управления през годините имаха смелост без компетентност да източват и рушат модела на здравеопазване, който създаде Семерджиев! Пък имаше и много суетни, без професионализъм лица, които грубо променяха този модел и така се родиха всичките недоразумения и кризи, на които сме свидетели днес. Няма как да искате вината за всичко това да бъде на Семерджиев.

Крайно време беше!!

ТАМ МУ Е МЯСТОТО НА ТОЗИ ЧЕРВЕН ПЕДАЛ!!!!!

Най-добре за Илко Семержиев&Co е да се покаят за греховете си , да се оттеглят в манастир и да се молят Всевишният да се смили над душите им . За това че профанизира здравеопазването, разврати лекарите, създаде казионен лекарски съюз и НЗОК, която да се източва от разни бандити и т.н

НЗОК беше окончателно одържавена по времето на първото управление на ГЕРБ и това позволи да бъде източена с над 2 млрд. лв. А това въобще не е решение на Семерджиев! Така че, вината е в политическите грешни и порочни решения.

БЛС се политизира и това също е грешно политическо решение, независещо от Семерджиев!

Лим пита: "Какви престъпления е направил?"...... нима Лим е с толкова "слаба" памет????.... Илко е който унищожи ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО в БГ по модел на велика Америка - сега, в наши дни сме с "здравеопазване" по-зле и от Африка! Ииии не забравяй ЛИМ - всичко това само и единствено благодарение на него!!!

Глупости! Системата, ако се изпълняваше, както е планирана от Семерджиев, ще работи. Проблемът е, че не се е актуализирала нито веднъж, за което вина няма той. И няма как сега да работи ефективно, 18 години след началото, напр. клиничните пътеки трябва да се заменят с ДСГ, демонополизация на Касата и т.н. Това може да го структурира именно Семерджиев, защото има необходимата експертиза, проф. опит и е човек на професионалния дълг!

Няма измислена дума за да изкажа възмущението си...такива престъпници като теб Илко погубиха България! НАГЛОСТ И АЛЧНОСТ!

последно не бе ли в служ.правителство на Ушатия,който дума не обели за 1г.отчет на това реваншистко и смотано управление!

Любо Гайдов, Папионката, Кр. Гигов, д-р Върлева в затвора също!

Не забравяйте и Кундурджиев!

Много нередни неща си направил, Илко! Професионално и безотговорно крадеш. Иначе галактическите разтърсвания са също твой патент като кражбите

Какво е откраднал? Пример, факт?

Парите за софтуер на Здравната каса, т. нар. Скандал Аремис Софт

Докторът, който не може да лекува. Нагъл тип, който проповядваше всичко за едно съсловие и против всички останали. Неговите "усилия" са в основата на сегашните ни проблеми и простотии в т.нар. ни здравна система. Но кой ли помни толкова дълго у нас?!

"Готов съм в съда, ако въобще се стигне до там, да представя факти и доказателства, които ще разтърсят не само българското общество." Тъъъъъй, а до сега си мълчал...

Защото се е опитал да работи ефективно системата и е предпочитал да се довери на човек, който може? В бизнеса е така - прави се бизнес само с хора, на които имаш доверие. В държавната система си принуден "калинки" да я вършат.

Добре, де, не разбирам защо го плюете? Какви престъпления е направил?

Този мръсник беше в ДКЕВР !Да !Точно така !

Колко пъти един ли сто ли ? Министрите видяха неволи? Властта- ти си моята слабост, аз съм твоята любима грешка.. Москов, Семереджиев и т.н. Както се казва борбата с корупцията се води ожесточено и министри отиват на съд за бройката пред Брюксел. След като властта се прояви със случая с Трактора, сега не остава друго и да затвърди постигнатото в борбата с престъпността. "Сеч!" Направо да паднеш от смях. Илко Семерджиев може да се окаже и че не е доктор , но засега го съдят понеже си беше нагъл и както се видя натопи Москов като килимче по Великден. Сега му е ред.

Крадлива комунистическа хлебарка е този!

С него до къде стигнахте? На трупчета?

отвратителен

Защото е бивш. И с Боко така ще стане. В България никой не е виновен докато крафе чрез властта си.

отначало не го харесвах, но после видях и положителни неща, управляващите май режисират скандали и разчистват сметки...

Гербераската цацаратура в действие че трябва гербераските скандали да се замитат като се имитира ''правораздаване''' Да не стане като с професора дето лъжеше и манипулираше според всички гербераси а се оказа че ТЕ лъжат и манипулират..ама нещо си затраяха явно доволни че поне в болница са го вкарали..

О, не само това са кадровите му намеси. Призовете и Кундурджиев.