Полицията разпита Слави Трифонов след призива на Пеевски

Телевизионният водещ Слави Трифонов е бил разпитан в полицията след призива на депутата от ДПС Делян Пеевски и собственика на сайта ПИК Недялко Недялков.

Обратно в новината

Коментари - Полицията разпита Слави Трифонов след призива на Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борба за власт - Слави и Алексей Петров срещу Борисов, Пеевски и Доган.

Защо Пеевски е ходил в прокуратурата! Не е за да го разпитват, а за да дава указания!

Като изключим дупетата /тийновете/, останалитег помнят, че дългият селянин, още докато се пазеше да не го удари ток от трамвайните релси, поиска да му се разреши да сдтрои в градинката срещу "Японеца" /!!!/, и след като ББ, като ксмет тогава, му отказа, Трифундерът го взе на прицел в простотиите си. ДИР, не падайте до низостта му, просто не го споменавайте!

Дебелака Пеевски колонизира и ограбва цяла България и промива мозъци с медиите си , а гологлавия дето едно време ревеше като малко дете за Васко Илиев и чалгализира населението се прави днес на моралист. Материални боклуци без грам човещина.

Аз пък съм тъп, и взех че му повярвах - когато се самоопредели като гей пред цяла българия. Доколкото разбрах и в полицията се е самоопределил като такъв и онези също му повярвали и затова го пуснали.

И медиите на Пеевски заедно с него са боклуци и Трифонов е същия боклук.

и двамата са едни и същи нещастници, а свинята и майка му са за затвора!

България отдавна не е Република----формата на управление е ФОМБ----Феодална Олигархична Мутренска България. Такава си я направихме и определено тава я искаме...,което е различно от мечтите ни.

...слави- арогантен и прост самовлюбен селяндур...мислещ се за институцia,бездарен и до болка омразнал на хората...краино време е да се разкара и да се скрие някаде.лошото е ,че много си приличат с BBorisov...а такива хора са много удобни за изпалнение на полит.порачки..защото са сагласни на всичко ..стига да си палнят гушките....Cлавчо и тои е готов за "генерал"..само дето няма още кои да го произведе....

Защо моето гледано и глезено вечно "болничко"момче, на което от 20 години като редовен зрител му вдигам рейтинга, като плащам и за излъчванията по мазетата и вече 15 години на "хамериканските " му изцепки, се превърна м мутра?

Доста тривиална свада между самовлюбени мутри. Самовлюбването сред мутрите е много полезно за обикновените хора. Така те се самоизбиват. Впрочем, спора дали Славчо е хомо е излишен, всички самовлюбени са хомо, пряко следствие от самовлюбването.

Пеевски сезирал частната си цацаратура, понеже Трифонов страхувал сексуално Недодялко Недодялков. Баааахти и държавата! Бааахти и Цацаратурата!

Слави на жена не е посягал , какво остава за мъж . Е ако на него нещо , тогава не знам .

а стига бе...

И ДЪЛГИЯ БИЛ ПАРТИЗАНИН САМО, ЧЕ ОТ ДВИЖЕНИЕТО НА МЕКИТЕ КИТКИ! ОТВРАТНА ДЪРЖАВА!

Щом го казва Ицо Петрофф сигурно е Гей, но защо използва БТВ за да води лични войни?

действа по указания на Пеевски, всичко е наред. Иначе обвинението е наистина безпристрастно. Недялковците имат право да оплюят, да очернят неудобния, като го набеждават в хомосексуалност. Той обаче няма право да се защити, включително и с използването на сатира, влизайки в ролята на хомосексуалист!

Тоя пък Слави билвлюбен...какво му харесва на това прасе?Както и да е,да не занимават хората,ако ще са заедно по-добре да е по-дискретно че ще се издрайфам.

Този много хора не го гледат. Време да се връща към потенциалното си бивше или каквото и да е гейско минало. Селски тарикат. Язък, че имаше трибуна и можеше да направи наистина нещо.

Тези са много яки..къртят мивки. Ало и Недялковците да се взимате в ръце и след като сте си прибрали комисионната спрете да се излагате жалвайки се публично като каки клекнали пред гол бастун..ако ме разбирате. А Слави иначе си е платен масонски пишкир и затова си седи в БТВ от как я има. Слугинаж ама чак педал хаха по скоро лесбиика ..пада си по жени ..голяма зензация.

Дъртия бездарник Недялко пък все някой го преследва. Навремето лаеше срещу Костов, че нещо му пречел. Само червените боклуци са му мили. Може би щото и той самия е такъв.

а защо те всички са комунисти глутница другари пак ли врага с партиен билет тези и сами не могат да се траят

Какви "комунисти" и ти,ай откачихте вече от прилагане за щяло и нещяло!Няма комунисти,комунизма си отиде,след него държавата се разграби,но някои хора останаха с комунистическо поведение,авторитарно,крайно, злобно,антисоциално и арогантно,което си го кръстиха "дясно" или "демократично", успешно прилагат методите на бившата ДС ,но афишират, че са "антикомунисти"!Цирк!Докато днешните нарекли се "леви" се държат като социалдемократи,нищо че се пишат за леви и ги оприличават на "комунисти",те не показват такова поведение!Като за последните е друга тема,от известно време откакто станаха "леви" "леви",сложно понятие,имат проблем с идентичността и вървят към несъстоятелност,ако не успеят да се идентифицират скоро!

Говняно-червени, ПОПУЛИСТИ...

Бай Недялко ти за мен си поет и феномен, Славчо знаем е кретен и навярно е платен, ала първо ни кажи твоя син за куп лъжи кой подхвърля му пари за сплетни и клевети?!

bravo

Кой се пише с главна буква

zooamigo

той чифутин е голям и от нищо няма срам. казали са в стар Китай с евреин не игарай или ще те окраде или ще те предаде.

Направо ми падна /какво ти падна, направо се срина/ в очите Недялко Йорданов заради синчето си! Според мен тряба да го е срам, че има такъв син с жълто сайтче! До такова интелектуално ниво ли е успял да го развие и доведе?

На мен пък Слави ми падна в очите-да поднася любовно обяснение към мъж и то пред децата на екран. Слави се срина на ниво код жълто. Срам за т.нар. шоумен!

Недодялко Недодялков и Дебелян Лафкаджийски даже и външна прилика имат...

Слави отдавна е омръзнал на всички с коефициент на интелигентност малко по-висока от тази на селския дебил. Предаването е изчерпано, тъпо, просто, бай Ганьовско, какъвто между впрочем е и самия Трифонов. Как е възможно такъв типаж да стане толкова богат човек е едно от тайнствата на последните 25 години.

такъв е "материалът"

Няма такова племе, като нас българите ! Натискаме се да ни смятат за роби, ако не ни определят така / робът няма нива, добитък, къща , не ходи на църква / се сърдим и протестираме ! Уникални тъпаци сме !!!

Тази празноглава кръстоска между тапир и говедо може да представлява интерес само за нискоинтелигентни селяндури.

Не съм адвокат на Трифонов , но не съм съгласен с Н.Йорданов, че той трябва да доказва че е невинен и да дава пресконференции. По скоро мисля , че който го обвинява, в случая сина на Йорданов трябва да докаже че е виновен.

А най добре е Нидялко да го пробва е ли е мъжествен тоя ...Слави! А и Слави каза, че го обича и ще му се отдаде ... нищо, че Нидялко е дебелогз... и смърди от секъде!

Еееех Нидялко, ....дай му бе! Не го мъчи! Той те обича!!! Не брой карамфилите, любовта е сляпа.

ТОЗИ ЧАЛГАР СЛАВУЧА, КАТО Е ТОЛКОВА ЕРБАП, ЗАЩО НЕ ПОКАНИ ТОЗИ ИЦО ПЕТРОФФ ЛИ Е КАКЪВЕ, ПРИ НЕГО В ЧАЛГАРСКОТО МУ ШОУ, И ДА ПОКАЖЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ?????? ДРУГОТО Е ПОРНО, КАКВОТО Е ШОУТО МУ!!!!

И ЗАЩО СМЯТАТ НЯКОИ, ЧЕ ТОВА ЗА РАЗПИТА Е РАБОТА НА ПЕЕВСКИ, А НЕ ОТ ПИСМОТО НА НЕДЯЛКОВ, КОЙТО НАИСТИНА Е ЗАПЛАШВАН ???????

А най добре е Нидялко да го пробва е ли е мъжествен тоя ...Слави

Вчера гледах филма на Навални за Чайка. Класа!!! Образец за журналистика и то в страна, която няма надежда за промяна и всички медии са на един човек. Тук има всички условия за сптравяне с олигарсите и помощ отвън, а само пошли вестници и предавания , посредствена журналистика и бездействащи институции пълни с некадърници чакащи ден фа мине самун да замине под влстта на корумпирани шефове и чалга бизнесмени

Чудя се на недялко баща защо се забърква в мръсотиите на сина си след като се е доказал поет???Да син ти е но все пак трябва да погледнеш реално че няма как да тръгваш да го защитаваш след като се е осрал та и друг виновен да тикаш напред, Наистина му съчувствам на бащата Йорданов - единия плюе управляващите другия им се подлага....

Къв поет е, пълен стихоплет, подмокря бабичките със сантиментални бози и спомени от колхозно време.

Недодялко беше партиен бард с песнички за банички , партийни жалейки и поблейване, сега синчето бард на Пеевски с помийка на чужд гръб се препитава. Жалка история, на техния фон и противар и чалгар като дивния селянин Славун Дрогирания изглежда по-читав. Егати ВИПа, що не ми вървят езици и нямам конвертируема професия да изчезна да спра да гледам на живо този бандитски колхозен сериал

Всеки българин подал жалба в Прокуратурата знае, че кварталния по някое време, може би, ще напише нещо и после нищо....Но щом пеевски подаде жалба цялата прокуратура, начело с гл. прокурор, започват да работят за да докажат твърдяното от пеевски, в последствие се включват следствие и съд...... Егати право-раздъвателната и охранителна система!

славчо учиндолски е впрегнал всички свои маши,които днес не са обядвали ,само да пишат тука срещу "народната любов" с която както се вижда е обграден,мултигрупската подлога!!!!

Слави понеже има политически цели да ореже привилегиите на властимащите то тепърва ще започнат атаките срещу него. Така тъпунгер.те в парламента си бранят властта и статуквото, защото нищо друго не умеят да правят освен да лъжат и крадат. Трябва да се намалят депутатите на 120 и задължително мажоритарен избор. Който няма висше и не е работил нито един ден и не е учил българската история да не може да стане депутат.

Бат Сали няма да може да се докопа до парламента. Мъка.

,Ицо Петроф - " музикант, продуцент, участник в Евровизия (???), автор на 3 книги ( ?!?), излиза от нафталина...и се е разприказвал, че до 1990 г., никой не искаше да чуе за този "гений"

Този до кога само ще го разпитват? Няма ли най-после да го въдворят в "Жълтата къща"

Хи, хи, Славуца, Я виж сега глист ниеден колко е хубаво да се подбъзикват с теб. А иначе Станислав Трифонов (типична влашка фамилия от Плевен - да го 'ба) е пълна отврат - нем'ам думи да го обриша!

Ти знаеш ли какво е влах изобщо? Те си оправиха държавата, а нещастните български помияри само плуят, лъжат и убиват

Обратното - този,който плюете безнаказано беше Недялко.Досега! Е СЕГА МУ СЕ налага да се гледа окарикатурен на екрана всеки ден.Супер, най-после си го получи!

Слави Слави дойде време с твоите бъзици върху твоята проста глава.Ти не спря да критикуваш Волен Сидеров а всъщност си толкова далеч от него било то умствено било то психически и т. н. Не карай други нехранимайковци да го имитират защото те на малкият му пръст вода не могат да му донесат по интелигентност по знания и по всичко останало.Жалко за него пък защо не и за теб.

чьочьо, шибнах ти минус, не защото харесвам селяка Славуца, а защото още повече мразя и ненавиждам руската платена подлога Сидеренко

Още когато слави -чалгата започна да плюе ЛИЛИ ИВАНОВА ,всички средно интелигентни Българи разбраха що за стока е .Стадионите които пълни за да върти кючек е от аморфна ,безвкусна маса от непритенциозни тъпунгери,които за съжеление стават все по вече.Нацията ни бавно но сигорно отива в небитието не без помоща на уроди като слави трифонов.

Може и да си прав, но все пак се поограмоти малко и после пиши!

Слави и сценаристи са най-отвратителните хора от шоу бизнеса. Правяг си предаването на гърба на другите като се гаврят и подиграват с тях. Предаване с най -много сценаристи, а не могат да измислят един скеч без да се подиграят с някого-ОТВРАТИТЕЛНО!

zeddd

ПИК - "медия" Всеки, който чете това "нещо" му има нещо...

БГ елит! Жалкото е, че всички са маскари!