Оправдан по делото ”Наглите” осъдил държавата за 30 000 лв.

Един от оправданите по делото "Наглите" - Митко Лебешковски, е получил обезщетение от 30 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Оправдан по делото ”Наглите” осъдил държавата за 30 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали са му 30000 лв, за да не ги съди в Страстбург и да им вземе 300000 лв, които е поискал. Кой ще понесе отговорност сега?

ама половината банда са невинни, що тогава е този страх на Цвинокио, но него родната полиция го пази, а нас вълци ни яли,че и обезщетения плащаме, въобще наглите не са сами

Рестарт на цялата държава. Кръвчица му е майката.

Те нас ни рестартират перманентно...

ДА ЛЕЖИ ДО КРАЯ НА ПРИСЪДАТА БЕЗ ПРАВО НА ПРЕДСРОЧНО ОСВОБОЖДАВАНЕ , ДА СИ ИЗХАРЧИ НАШИТЕ 30 000 ЛВ . В ЗАТВОРА.

Едно време са давали каторга за откраднат хляб, а сега извършители на тежки престъпления съдят държавата.

ако знаете аз за колко съм я осъдил...

Баси държавата!

Цецка?

СА ТЕЗИ КОИТО СМЕ ИЗБРАЛИ ДА РАБОТЯТ ЗА НАС???КАКВО ПРАВИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРЕЗИДЕНТА,ЧЕ НЕ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ОТ ТОЗИ КОЙТО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ИЛИ ЧАКАТ ДА СТАНЕ ДЕБЕЛА РАБОТАТА КАТО НАРОДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ???ИЛИ ТОГАВА ЩЕ СЕ ВАЙКАТ И ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА ЕДИН НА ДРУГ КОЙ ДА ПОЕМЕ ВИНАТА КАКТО ДОСЕГА???

Бяха земни и мазни преди изборите.Сега са корено различни. Нагли,арогантни и мислят ,че са хванали,,Господ за шлифера,,ВРЕМЕННО Е,НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА СПОКОЙНИ,,

Да ги плати съдията от джоба си дето е сгрешил и гое осъдил. Иначе пак ще направи грешка ако не му бръкнем в торбичката.

Истинско правосъдие в България няма!

ИЗДИГА И НАРОДА СВАЛЯ.Това трябва да е ясно на всеки който се мисли за НЕДОСИГАЕМ !!!Няма да е далеко времето когато нашите деца ще потърсят отговорност от всеки един който се е ПРОВИНИЛ!!!

Ругайте бай си Тошо и говорете простотии за него и неговите пишман "дисиденти", но по негово време немаше педофили, мангалите работеха и си знаеха местото, немаше битова престъпност, а такива като тия "наглите" губеха секаква надежда за живот в урановите рудници и на каменоломните. Всеки опит за бегство се наказваше с куршум в тила. Та така, те ви тиквенска демокрация. А ако некога излезеха беха толкова омаломощени, че немаха сили за нови престъпления. А сега не стига, че вредят на хората, а имат наглостта и да съдят държавата.

ОТ ЦЯЛ СВЯТ БИХА МЕЧТАЛИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ТУК

БХК са набъркани в делото за тоталната подкрепа на тези типове, Христо Иванов, Захариева и Герп са ги освободили с поправка /медии/

те за това са "Наглите"! А нашите съдии са нещо като социални работници! От цялата работа разбрах, че за преработване на газово оръжие в бойно се получава условна присъда, те. никаква ....!

Само в тая сладка, пидираска държавица може да извършиш 10-тина тежки престъпления, да те осъдат за всичките, и да лежиш само най-високата присъда ... А останалите 9 престъпления да са ти бонус, хахахаха ...

Ега ти дължавата ?????????????? . Ега ти правъсъдието . Тия мазни прокурори и съдии не случайно не искат да се правят промени при в техните системи . Само един като Иди Ами Дада ще трябва да дойде на власт и да очисти всички тия "корифей на правото " , дето ни плюскат парите от данъците който смъкват от нас и се мислят за недосегаеми .

И един ушат фискултурник беше оправдан преди време от българския цирк, пардон - от съда, но не съди държавата, защото знае защо,как и от кого.

Съдът в Страсбург работи за престъпниците и циганите и не приема оплакванията на нормалните българи.

Застрелвайте ги при задържане, поне исковете им да са посмъртни!

В такива ситуации на човек му се иска на власт да са ония лошите - с римския поздрав.

Това е нова победа на евроантлантическите ценности. Напълно подкрепям решенията на съда, защото евроантлантическите ценности са моите въздух и вода, макар още да не съм станал гей.

Всичко в тази държава е Анормално, няма защо да търсим логиката . Жалко ,че се похабиха поколения млади хора.Такива са нашите управници или там някои си????? Не желаят България да бъде благоденстваща държава.

това му е под мин. работна заплата - резането на главуняк почва от 100 000 евра

Е това си е наглост. Но пък нали са НАГЛИ, така че всичко е ок.

По нагли от ,,правосъдната,, и ,,управленска,, сган няма.Всички престъпници работят за тях, ТЕ ги и създадоха.

Хванали са ни за канарчета: Първо плащаме на съди и прокурори за да протакат 5 години и след това плащаме и на обвинения. Всичко това от данъците ни!

Дааа, много е весело.

Невинни хора може да са в затвора самом при комунистите. Добре, че сме в ЕС, та да възтържествува демокрацията.

Затова,че промениха закона за да излезат на свобода.Да ,,живеят,,бандите в Ес и у нас.Законите са тях да защитават,а обикновенният честен данекоплатец може да го бият ,убиват ,изнасилват и в никакъв случай не е защитен, АФРИКАНСКИ ЗАКОНИ

Да ти е съдебната система!

така е политсаите са животни с примитивен мозак, неспособни да разсаждават - лаиноядци,- животни свикнали да си ядат лаината и ше си ги ядат до гроб.

Дира са за съдене. Вие сте следващите. Щом е оправдан, значи не е от наглите, а вие настройвате общественото мнение. После то влияе на съда и така се репсерират хората. Срга плючт във форума, а утре когато тази система, която нарушвата правата на гражданите се обърне срещу тях....

за такива престъпления публичен разстрел тези немат превъзпитание само ги хрантутим по пандизите!

Кичо

Айдука искал 300 000 да си избие даденото за оправдателната присъда ...той незнае ли ,че за всяко отделно отсъждане отделно се плаща.

vvvalov

" Гарван гарвану око не вади"..... Мутра на мутри затвор не дава ..... Народа плаща докато трае....

абе да измерете вс...

какъв е тоя съд, кави са тези съдии? - на разбойниците вместо затвор, обезщетение :) Май съдиите са за в затвора. Та какво по голямо поощрение за престъпния свят - разбоиника дето рязал пръсти на живи хора, да го освободим за добро поведение?

Да му бяхте дали ефиктивна за пищовите!Не стига,че насран ами и пее!А държавата -лплаща!Ех Тодоре....къде си Тодоре...

лежал е ефективно 1 година.

Ей страшна сган! Не стига,че нищо добро не е излязло от тези, ами и парите от всички нас дето бъхтим от сутрин до мрак ще му дадат. Скапана държава!

Не, не осъди държавата. Осъди мен и теб. И с право. Виновни сме, че ги търпим. И тези, които са ни осъдили, и тези, които са отсъдили. Ще дойде ден, обаче...

кога,и нека да си кажем честно-кой създаде тези закони,кой създаде ВИС,СИК и др.,защо никой не иска да го каже

Е те това е да си нагъл... И те това е да ни е скапана държавата. А тя е скапана заради скапаната съдебна система. Основно!

БХК веднага да се намеси--какви са тези мизерни 30 000 лева?! Между другото тези хорица /БХК/ си имат и реклама по Националната телевизия. Напредват...

Не е мангал или гей, макар второто да не е сигурно след една година в ареста.

те така, сега някой като ви каже 'е нема такава държава!', вие му отговорете 'а, има, има...'

е това е най- най-якото! софра за всички свини и все софра за сметка на ибаньте. броят на оставките ще е равна на тази на уволнените и на затворените и при това, като и да се пресмятат; - условието на обичайната задачка в най-елементарен математически вид, за най-умственозасегнатите гласоподаватели...

Егати пародията на държавица, егати пародията на народ сме...

Аз да си ходя от тази държава.

точно това е целта на ционистите и благодарение на подобно "мислене" ще успеят !

За всичко това е отговорна властта. Няма държава на света която да иска да се справи с престъпността и да не може.

шведите го бяха докарали до 1-2 затворника. само, че така "всевишните" почнаха да губят контрол и нещата бяха коригирани. стана много кофти, защото хората започнаха да мислят свободно и без страхове, а това е забранено от фашистката власт. трябва и ти се позволява да мислиш само за "правилните неща" и това само за твое "добро", разбира се..

След като той е спечелил окончателно делото, искове са завели и Павел Петков-Прасето и Цветозар Славчев-Съро, които също бяха оправдани за участие в групата за отвличания Само човек да им чете прякорите, и веднага ще му стане ясно, че са "невинни" , като "момина сълза".

Сега и на престъпниците ли трябва да плащаме?

Върхът на наглостта.

Мутренско-мафиотско-съдебна антидържава!