Засилени мерки за сигурност, издирвали 2 от ИД

Публикуваната в медиите информация за двама предполагаеми терористи от ИД е интерпретация на провежданите мероприятия, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Засилени мерки за сигурност, издирвали 2 от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мильо киризи с бинокли" - такъв текст трябваше да сложите под снимката на малоумника в черна униформа.

"част от цитираните от медиите действия са предприети от ГД Национална полиция за охрана на провеждащото се масово културно мероприятие ("Spirit of Burgas");" AHAHAHHAHAHA малоумници,кой ли вярва на тези смешни и плоски лъжи!! Национална полиция да охранява концерт?! Да не говорим че първия ден на концерта нямаше никаква полиция или може би те охраняват закриването му? Ама то дано стане фал че да се насерат и да ги изметат тези лъжливи и некомпетентни олигофрени!

Както винаги не е ясно какво се случва!Чак когато се надрискат ще стане ясно!Прокуратура и Полиция у нас се ползват с огромно доверие !Да не говорим за съд!Безполезници!

Ами възстановете границата, възстановете "кльона" и ако някой се опита да премине нелегално му теглете куршума.Има си КПП където всеки нормален човек си показва документите и ако всичко е наред граничните полицаи му пожелават "приятен път".Ако ли пък има нещо нередно тихо и кротко го прибират съответните служби и по съответният ред "му решават проблемите"!

Най-голямата опасност за българите, идва от т.нар. "български" политици. Всичко друго е следствие... и "бежанци", и "терористи", и "битова(разбирай "ромска")" престъпност, и банкстерски обири... всичко.

В България отдавна няма политици, още по - вече - български.

Затова съм писал "български" в кавички. А, иначе, са много хитри и умели политици, които провеждат тайно и полека политика на геноцид, без да будят народа.

Свършиха ли парите за протестърите от Гърмян заек ли бяха, че спряха да дават зор да бутат къщи. Там терористи ли бяха, че бутаха къщите на хората?!...

Закона трябва да се спазва - незаконните постройки трябва веднага след съответната санкция на компетентните органи да се събарят - точка.

Няма опасност от атентати у нас. Нали на всеки ъгъл има дюнери. Така каза Бойко. Щом има дюнери, значи атентати няма да има.

Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата на Цру да убие Фидел Кастро! С такава бройка не могат да се похвалят Ал-Кайда, ИД, талибаните, ДС и Педро Пороченко, взети заедно!

САЩ е държавата, която е убила най-много цивилни граждани по цял свят за цялата човешка история. Факт неоспорим. Но пък и ИД не е за подценяване, ако решат да си правят атентатите у нас.

ИДИЛ са рожба на сащ.

Само двама ли? Че то в България са влезли десетки, маскирани удобно като бежанци. Ама от къде са, как се казват, от къде идват никой не ги пита дори. Широко сме си отворили задния двор за всякаква паплач, за която не се интересуваме въобще от къде пристигат. Пишем, че са бежанци, а те са всъщност ИД. Подробности за соросоидната измет. Важното е да се претопява гена на българите. Другото няма значение.

Това е, че не сме нормална държава. Ако бяхме, щяха да започнат моментални проверки по всички "бежанаски" лагери и квартири, за установяване на самоличността на намиращите се там пришълци. И не казвайте, че нямат документи и за това нищо не може да се разбере за тях.

Ако искаш мир готви се за война. Естествено, че на първо място трябва да постави най-опасната хипотеза - връзка с" ИД. Не били терористи а просто изготвяли фалшиви докуманти за самоличност. Ха-ха! Тези фалшиви документи да не са за вход в сладкарница "Фалшификаторът без терориста може, но терористът без фалшив документ не може.

"неточно и некоректно" а точно и коректно, са цяла политическа партия, ДПС...

Sm3hurk0

Тези мерки за сигурност са за да може да се преброи населението за предстоящите избори .... да се знае колко дошълнителни бюлетини да бъдат напечатани. Споко в България няма терористи от ИД, а само бедни българи, които са по-опасни от терористи !

някакъв закла друг в борисовата градина, бяга половин час с кръв по физиономията, снимката му обиколи новините но и до този момент даже не могат разберат кой е. нима има мислещ човек, който да допуска, че ако някой действително реши да прави тероризъм, родната милиция е способна на някаква адекватна реакция !??

Как ще разберат кой е при тази размазана, ниска резолюция на изображението?

И естествено точно в този ден и час е нямало ама нито един човек в централната част на града, който да види бягащия човек с кръв по главата. Нито един. Естествено. Да не си помислиш друго!

пълна каша- какво очаквате от това дебилно ръководсдво....

Не знам как хората...бъркат реалността и това да си позволяват малко повече от колкото трябва

НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

ако снимките са недействителни защо полицаи са ходили от къща в къща с тези снимки в град на южното черноморие....

Приятно издирване !!! Ще ги намерите , колкото стотиците издирвани и не намерени ! Колкото убийците от "Борисовата градина" от магистрала " Струма и тн. и тн. Само не си давайте зор да се не изпотите ! Те заплатите Ви чакат така или инече !

Имаме си финансов министър. Питай го що дава само 50литра гориво на месец на криминална полиция и защо мъчи същите без климатик из мизерните канцеларии на РПУ тата.

За втори път виждам персийка и вече разбирам защо иранците са ислямисти. Започнах да разбирам защо и турците са ислямисти. Разликата е в това, че туркините са смецита от роднинска кръв и нормално да са толкова гр*зни. Препоръчвам туркините да си оставят само едното око на вън като се забулят.

турция или ,,шенген,, ни ги ,,пускат,, а ние след това ги ,,гониме,,!!!

Не дай боже ако има атентат в България, правителството ни няма да смее да посочи виновника без указания от САЩ.

someone

миналото лято в един автобус в южна българия се качиха двоика, пътуващи до едно родопско село - мъжа с дълга брада като от видео на ислямска държава, а жена му забулена с шамия на главата, само лицето се виждаше, и дълга черна дреха.

Защо трябва да има мерки след като ИД и Министерството на отбраната ни си имат едни и същи господари ?!?

Сега се сетили да ги дирят.А как влязоха в страната....през портата или през оградата.И в двата случая-лошо ,говори за заспала полиция и ние седим в/у буре с барут.У нас се тича след събитията.

Гарантирам ви, че тези двамата действително се издирват. Всеки друг може да дава каквито си иска изявления и да се прави на приятно разсеян!

Абе мъжът да не се казва Николай Младенов случайно?

someone

дори да са влезнали 2, наи-вероятно вече има поне 2,000 родни такива, я в пазарджик, я някъде из помашките села в родопите, я в кърджали. това, че не са направили нищо до момента не значи, че не се готвят. специално по селата в родопите никои не знае точно какво се върши, там е идеално място за кандидат-джихадисти.

Нещо се случва, но какво е не знаем? Който има информация, да я сподели.

Цял ден вчера некадърните БОСТАН-ски пиари и журналисти са мъдрили как да замажат Боковия гаф с откриването на кръчма в Бургас, при смъртта на първородния син на президента и отклоняват вниманието на населението от срутващите се магистрали и пътния възел на фльонга. Браво бе, тиквочи! Това ли измислихте?!

Идиоти управляват България. Полюцийте искат по високи заплати, а вместо да гонят разбойниците висят през работно среме по кафенетата. Президент-агент Гоце купува на изтърсака си 5 звезден хотел за 7.5 милиона, Боко бил милиардер,..

Не знам за терористи от ИД, но става нещо. Имаше райони заградени с полицейски коли. Полицаите не бяха много учтиви с гражданите, сигурно става нещо, което ще се разбере, колкото и да ни дезинформират. Едва ли само демонстрират активност. Да се надяваме, че Сретен Йосич е дошъл в България, но едва ли. И той е менте, като Крали Марко.

Ей тия, дето се продават!

val55

Работата не върви на добре, щом за две мюрета са вдигнали толкова полиция, а в действителност колко са минали или ще минат.... ДАНС, ако не са си опекли работата с.... тежко и горко не само на нас.... Турция наужким воюва с ИД, а истински с кюрдите, а за капак на всичко янките помагат на ИД всячески. Може да се предположи тепърва, какво може да последва, и кой ще го отнесе, а се задава много мръсна битка кой кого въпреки, че на някои не им пука много много, но знае ли се..... Те, какво се случи от действията, и политиката на янките, и по точно на един кръг от тяхната върхушка..... Сега следва една асиметрична конфронтация с радикални ислямисти и техни поддръжници в Европа, ЕС и по света...... Някои се присмиваха на Матросов, но той се жертва за страната си, а сега тези самоубийци с бомбите се борят, а познайте срещу кого, с какво, и за какво на всяка цена, и това, до какво, ще доведе. Това е само началото. Кутията на радикалвният ислямизъм и промиването на мозъци е в ход, както там така и тук, а последствията са ясни за тези, които все още не са зомбирани. Чергата ни вече дими, и който не го вижда не е в час точно, какво става и какво ни чака. Гответе се за най лошото, за да може да се справим със ситуацията иначе може да има много.... и от двете..... За да се стигне до това положение има виновни въпреки, че сега те Ви се представят за приятели, и Ви тупат по гърба, а на сладки приказки нашият народ се е наслушал така, че......ако все още Ви е останал малко.....

Cтрого секретно: издирва се гарабед шпионина, живеещ на 5-ия етаж.

Гарабед шпионина е на шестия етаж, ап.18, вляво от асансьора.

Да ги търсят на опашката пред дюнерджийницата.

Родната полиция ако трябва да ни пази с винету

Който има истински приятели е богат човек.

Някой да уводоми терористите да не си правят труда, не са ни нужни терористи, сами ще се избием. Преди малко на кръстовището в ЗАпаден парк срещу Фантастико един представител на малцинството (още по-уважително-ром), около 40-годишен, опита целенасочено да ме премаже, явно за да поразнообрази тази гореща вечер. Изчаквах чинно в средата на платното да преминат колите правещи ляв завой, стоейки с лице към тях дори, и виждайки, че стоя на място, където с нищо не му преча да премине, въпросният смени посоката и насочи скъпия джип, който караше, към мен с пълна газ. Потресена от разиграващото се, успях в последната секунда да отскоча. Съдейки по мръсната газ, с която мина, дори да искаше, няма да успее да спре преди да ме размаже. Искам: 1. Да благодаря на партийното и държавно ръководство за успехите в реформата на съдебната система /и в озаптяването на УБИЙЦИТЕ на пътя/ и за успешната интеграция на ромите. 2. Да уведомя скотовете като този, лишени от човешки облик вероятно по рождение, в случай, че се загрижат за кармата своя и на отроците си, че Господ казват бави но не забравя, както и че подобни игрички /иска ми се да вярвам че беше такава, макар че ако съдя как натискаше газта до дупка на метър отстояние от мен, не е така/, че има хора със заболявания на опорно-двигателния апарат например, на които маймунските отскоци под гумите на возилата им не са им възможни.

Спокойно граждани, всичко е под контрол, поздрав от МВР!

С нашите служби, чиято главна дейност е подслушване на телефони, събиране на компромати и обслужване на бизнес интереси, всякакъв тероризъм би бил изключително лесен. Дано чужди служби натиснат нашенските да си вършат работата. И дано някой разбере най-накрая, че приемането на мюсюлмани в дадена държава е самоубийство.

Ей това го нямахме и тия ни налазиха. Ама така е, след като в центъра на София е пълно с арабели, на които никой не търси сметка кво търсат и как са дошли. Даже и дискотека ни правят с имамския вой!

Дето е стъпил краварския ботуш , там трева не никне. всичко казано от Волен Сидеров се сбъдва за съжаление. винаги е прав. Спете още.

Нали не си забравил да му направиш един кавал на Волен днес

По-добре врътни ти на Лари,говно миризливо!

Вярно е, а и се вижда, че дето е стъпил краварския ботуш , там трева не никне. Вярно е също, че Волен казва много истини, но сега е в опозиция и не се знае какви ще ги върши, ако е на власт. За съжаление засега не виждам на кого от политиците може да се вярва, а Волен изигра ролята си за да се задържи БСП въпреки продължителните народни протести.

Аз съм от Бургас, тук навсякъде днес гъмжи от полицаи, които обаче не си вършеха работата да се оглеждат за съмнителни субекти, а си приказваха един с друг, или се заглеждаха по готини мадами. Но засилено полицейско присъствие се усещаше.

Как може да имаме проблеми с ИД като в България е пълно с дюнери и фалафели???

Ако са двама и са мъж и жена, то това са Винету и Росица подлогата. Те бяха организирали събиране на ИДИЛ в България преди време.

Не разбрахте ли че почнат ли да отричат значи е вярно да не всяват смут.господ да ни паэи.

За такива неща не се пише!!!!Дейтва се тихо и решително...всяко писане в пресата се плаща с кръв-ето за това имаме най смотаната информационна система може би в света!!!!

Аз, кат съм в метрото, се оглеждам като заек...Трябва да сме бдителнии...Тез, не мож им хвана края...Уви, тея са по-луди от нас.

Да бе да, те ще се обадят с гръм ми трясък!