Разкриха как и за колко време са присвоени 206 млн. от КТБ

Прокуратурата обяви, че поради високия обществен интерес периодично ще съобщава информация по разследването около КТБ, като спазва банковата и следствена тайна.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха как и за колко време са присвоени 206 млн. от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям напредък, открили за колко време са окрали парите.А дали някога ще открият крадците или крадците ще влезнат в графа ''неизвестен''.

Пак изкат да откраднат от държавата.Закона е ясен,гарантират се до 196000лв.Защо да променят закона?

Защото има вложители с милиони в тази банка, а те са Костов или някоя от дъщеририте ме които "работят" и всеки месец вмнасят петцифрени суми,другият Рашидов, и още все наши хора!

Ти от какво по-точно се интересуваш ?Май бая жълта преса си сдъвкал и ако обиш не я плюй, че ми писна от лекета.

Хубаво е ,че се дава информация,така или иначе трябва да се установи истината и да се направи всичко възможно да не се допуска повече такава свинщина от самозабравили се банкери!Ако банката е виновна,както се очертава,да и се вземат активите с които да се покрият загубите доколкото е възможно!Какви са тези безобразия за медиен комфорт на политици,не ги избираме да имат комфорт,и да се лигавят с цял народ,а да си вършат работата за народа!Тези бай ганьовски истории трябва окончателно да приключат!

А кой е бенефициентът, кой ги е получавал тези пари? Какво е финансирано с тях? Щом се теглят не по надлежния ред, явно нещо тайно...

вестник уикенд пише ,че 80 милиона на Първанов са в КТБ.Сега да видим Бат Бойко дали ще му ги върне.

Няма начин да не им ги върне.Рашидката му е брат,а Първанката му е братовчед.

Парите са дадени за подкупи.Не мога да се сетя 2011 год кой беше министър -председател ?Да не ни баламосват ,Боко и ЦвЦв си оправиха нещата и сега искат да натикат народа.Не ви вярваме ,вие сте американски лакеи и не се интерисувате от нас българския народ.

Спецзакон Дружно брятя да се бръкнем, пенсийките да измъкнем, на Елена и Иван, Веждьо наш и на Стоян, и депозити на Мина, с реформаторска дружина! Кредитните досиета се въргалят по паркета, а пък важните длъжници, с квестори или синдици, ще заформят панаир, пред очите ни съир. А пък Цацаров и Искров, да си спорят до насита, кой бил крив и кой е прав. За народа пак корав! Pasi,17.07.2014

Голяма част от тези 205 млн. са дадени като подкупи , а Цецо Мустака държи листчето с бенефициентите, които треска ги тресе, че дори "забравиха" за него и изобщо не го закачат вече, нито го търсят за разпит или показания !

пита: а за Цветанов нещо да кажете?

1) Правим собствена фирма и взимаме цялта сума за извършената работа. 2) Търсим работодател който ни дава най-висока заплата спрямо цената на труда. Кой ни гарантира вземанията от работодатея държавата с кодекс на труда. Как избираме банка. Търсим тази която дава най - добрите лихви при равни други условия. Всички банки в странта се одитират от БНБ. И кой пак е за бой . Вложителя банката, или този който лицензира.

За закон за гарантиране на влоговете да си чувал? Ако не си потърси в Гугъл и ще го прочетеш, а там пише, че влоговете се гарантират до 200000лева. Който не чете законите да не се оплаква, че му е крива БНБ или Държавата или който и да е.

ЦРУ и компетентните органи в ЕС да се заемат и да намерят източените пари и с тях да се плати на вложителите. Простичко и ясно, а не да ни баламосват с глупости, кой и защо си е вложил парите в КТБ.

Ако искате наистина добри резултати(от гледна точка на "обикновените" БГ) най доре се обърнете към еврейските служби.Нали сега евреите постоянно повтарят че Бг е направила много за тех.Айде сега да ги видим тех какви пичове са и да направят нещо за БГ.

Защо ли тази история много ми прилича на сагата Костинброд. Там имаше "изнасяне на бюлетини и качването им в камиони с двойни дъна". После нямаше. И от КТБ били изнасяни пари в чували и товарени на джипове, после нямя такова нещо. В Костинброд имаше фалшиви бюлетини, в КТБ фалшиви документи, да ама НЕ. И в Костинброд не стана ясно кой е поръчал повече бюлетини и в КТБ не стана ясно кой поръчал сценария. Има още много прилики, които напомнят за едни хора, обучавани над 50 години за създаване на подобни афери. В конкретния случай може би участват и техните дългогодишни учители!

Историята в Костинброд не я намесвай 1. бюлетините бяха действителни. 2. Знае се кого обслужиха. Само дето не се разбра кой ги е платил! Хванаха кой не е проконтролирал процеса, а не кой е виновен! С банката е малко по различно! Лесно може да се разбере кой ги е получил и ще излезе как ги е получил!

ИСКРОВ И ЦЯЛАТА ШАЙКА ОТ БНБ - ОСТАВКА И НА ПРОКУРОР. На времето имаше един такъв мошеник Вълчев (сигурно кадър на ДС, лека му пръст), правех точно обратното на това което казваше и ЧЕРВЕНИТЕ ХИЕНИ не успяха да ми гепят малкото парици, които имах.

САМО ТИ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ ЦАЦАРОВ Е ЛИЦЕТО КОЕТО ПРИБРА 68% ОТ КРЕДИТНИЯ ПОРФЕЙЛ НА КТБ ЗА ДА НЕ ДОПУСНЕ ПРОЦЕДУРА ПО ОБЯВЯВАНЕ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ НА ФИРМИ ДЪЛЖАЩИ 3.5 МИЛИАРДА ЛВ НА КТБ !!! ДОПУСКА СЕ, ЧЕ ТОВА СА ФИРМИ НА ПРИЯТЕЛЯ МУ ПЕЕВСКИ !! ЦЕЛТА Е ДА СЕ ФАЛИРА БАНКАТА ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ ФИРМИТЕ НА ПЕЕВСКИ , КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗКУПЕНИ ОТ САМИЯ НЕГО НА СТОЙНОСТ 15% от задължението ако в КТБ влезе синдик !! ЦЕЛТА НА ДПС ПЪК Е НА МЕСТОТО НА КТБ ДА СЪЗДАДЕ НОВА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА КАКВАТО Е БАНКАТА КРЕДИ АГРИКОЛ В КОЯТО НЕЯСНО ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАЛЯТИ 2.7 МИЛИАРДА ОТ АКТУАЛИЗИРАНИЯ БЮДЖЕТ НА ДЪРЖАВАТА !!! ТЕЗИ МИЛИАРДИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ АЗ И ТИ БЕ НЕСРЕТНИКО !! ще ги плащаме с данъците с цената на тока , с цената на горивата с цената на храната и на всичко което си помислиш, че има АКЦИЗ и ДДС !!! АМАН ОТ ПРОСТАЦИ В ТОЯ ФОРУМ!!

Не стига, че пишеш глупости ами и обиждаш хората. Защо не видиш какво пише в Закона за гарантиране на влоговете и после да пишеш? Всички баровци се прецакаха от тази далавера и сега не искат да плащат за глупостта си, защо ръсиш по адрес на Главния или на Пеевски като нямаш доказателства?

НЕ СЪМ СЪВСЕМ НАЯСНО КЪДЕ СА ПАРИТЕ , МНОГО ВРАТИЧКИ СА СИ НАПРАВИЛИ, НО МОГА ДА КАЖА КАТЕРОГИЧНО,ЧЕ НИЕ СПИМ,ТЕ СИ ПЛЕТАТ КОШНИЧКАТА,И ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ,КАТО ПИНОЧЕТ, СТАЛИН- ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВИЦА.

на кой прокурор????

В КРАЙНА СМЕТКА - ОДИТИРАНА ЛИ Е БАНКАТА СЕГА ИЛИ НЕ???? ОДИТИРАНА ЛИ Е ВСЯКА ГОДИНА , КАКТО Е ПО ЗАКОН??? КЪДЕ СА ОДИТОРИТЕ??? КАКВИ СА ТЕХНИТЕ ОТГОВОРНОСТИ??? ИЛИ ТЕ САМО ВЗЕМАТ ЕДНИ ПАРИ. ОДИТОРСКАТА МАФИЯ ДА ДАДЕ ОТГОВОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КАКЪВ ОДИТ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА КАТО 3.5 МИЛИАРДА ОТ КРЕДИТНИТЕ ДОСИЕТА БЯХА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРИБРАНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА !!! ЦАЦАРОВ НЕ ГИ ПРЕДОСТАВИ НА ОДИТОРИТЕ КАТО С ТОВА СИ ПОВЕДЕНИЕ УМИШЛЕНО САБОТИРАШЕ РАБОТАТА НА КВЕСТОРИТЕ !! КАК ПРИ ЛИПСВАЩ НАД 60 % ОТ КРЕДИТНИЯ ПОРТФЕЙЛ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПРЕЦЕНКА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БАНКАТА !! ДА ОБАЧЕ ЧОБАНОВ, ИСКРОВ И ДРУГИ СПЕЦИАЛИСТИ ВЕЧЕ Я ФАЛИРАХА РЕШАВАЙКИ ДА РАЗДАВАТ ДЕПОЗИТИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ !! ТЕ БЯХА ТОЛКОВА ЩЕДРИ, ЧЕ НЕ НАМЕРИХА ПАРИ ЗА УМИРАЩИТЕ ОТ ЛИПСАТА НА МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА БЪЛГАРИ , А ПРЕДПОЧЕТОХА ДА ДАДАТ НА ПОЛЗВАЩИТЕ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЛИХВИ КЛИЕНТИ НА БАНКАТА С ВЛОГОВЕ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ !! ТОВА Е ИЗМЕТ И НЕДОБЪР ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ КОЙТО ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИМ ОТ ВЛАСТТА !!

Дори досиетата да са прибрани от прокуратурата,пак се установи същото,че няма надлежни обезпечения,тоест са взети,а какво ще им се вземе на кредитополучателите,пак нищо,ако нямат нищо,дори и да ги осъдят.Мустака защо не се връща,ако е много честен и държи на банката си!

БОЙКО СЕ ВЪРНА ОТ САЩ И СЕ ЗАПОЧНА САГАТА КТБ. ЗАЩО: - НА ББ Е ОБЕЩАНО ПРЕМИЕРСКО МЯСТО, АКО ГО ЗАСЛУЖИ - БСП ГУБИ И ПРАВИ ОПИТ НЕЩО ДА СВИЕ ПОД МАСАТА -ДСБ, НДСВ, БАРЕКОВ И Т.Н. СЪЩО ИСКАТ ЧАС ПО-СКОРО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА. БЕДНИЯ НИ НАРОД!!!! ПОСТРО ЕДНА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГАНГСТЕРИ ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОДИНИ РАЗСИПВАТ, 25 ГОДИНИ СТИГАТ!!!!!!!!!!!

Абе, къде е министър председателя. Нещо се загуби от медийното пространство. Какво е неговото мнение? Какви мерки смята да поеме?

Добре, наистина ли ще обвинят 'чиновниците' ? Защото всеки, който си е дал подписа да бъдат изнесени тези пари от банката е действал под натиск от шефовете си. В противен случай - остават без работа. Или са си разписвали за себе си тези суми?....

Аз

Кои пари? Няма изнесени пари от КТБ.

Добре де, ако на тебе шефът ти каже: "Подпиши се тук, че дължиш 20 млн., а аз ще ти дам от тях една четвърт" - ще подпишеш ли? А ако ти каже "Подпиши се тук, че дължиш 20 млн., аз ще ти ги плащам на заплата по 50 000 (за която също ще се подписваш)" - ще подпишеш ли? Аз лично и двата случая си вдигам чукалата, независимо от заплатата.

Няма безплатен обяд пич! Дойде време да си платят за екстрите които са ползвали. Нормалният работник при опит за схема, просто си тръгва.

Всеки който има депозит да проучи лихвите във всички банки и където е най-висока там да си вложи парите.Държавата ще покрие целия им депозит при фалит на банката.Така,че гледайте лихвите.

Гледайте най-високите лихви.Държавата плаща всичко.Избирайки най-високите лихви ще разбиете монопола на банките.

най-високите лихви на пазара.Сменете банката , която дава от 1 до 3 процента.Лакомията не е порок.Всичко е гарантирано от държавата.

Добре, изясниха се вътрешни кражби за 206 млн. Не са малко, но не и толкова, че да фалира банката, защото и без тях е работила поне половин година Тогава ЗАЩО ИСКАТ ДА ФАЛИРАТ БАНКАТА? Склолнен съм поне да чуя и другата страна: link Ако е вярно казаното от Цв. Василев "на 16 юни икономическият министър Драгомир Стойнев .... е нареди(л) 320 млн. на държавни дружества да бъдат изтеглени от КТБ, с което реално е започнало съсипването на банката"(Tова сигурно може да се докаже) ЗАЩО ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР НА 16.06 е ЗАПОВЯДАЛ НА ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ДА ИЗТЕГЛЯТ 320 млн? ЗНАЕЛ ЛИ Е ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР НА 16.06 ЗА ПРОБЛЕМИТЕ И ОТКЪДЕ??? ИЛИ "...е част от заговора за сътресението на банковата система". ЗАЩО ОТ БНБ (чрез Искров) ОФИЦИАЛНО КАЗАХА, ЧЕ ЛИПСВАТ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ КРЕДИТНИ ДОСИЕТАТА ЗА 3.5 МИЛИАРДА? Защото вчера излезе, че досиетата са си налични. (http://dnes.dir.bg/news/tina-ktb-podkrepa-bankite-17053278?nt=10) След доказаните им няколко заблуди (или направо лъжи) на обществото можем ли да ги наречем "ЛЪЖЛИВИТЕ ОВЧАРЧЕТА" (или поне Искров)?

Аз

Какво се е изяснило?! Всичко, което ни казаха, се оказа лъжа: - няма изнесени пари в чували. - няма изчезнали досиета.

Заглавието е подвеждащо! На някой да му стана ясно, за какво иде реч и какво дирим от толкова време?

Дребните риби, както винаги, ще го отнесат. Главните виновници няма да бъдат озвучени.

Аз

Я да обобщим: 1. Голям ужас... някой изнесъл 200 млн. кеш от касата, в чували, едва ли не в описани банкноти, качил ги на самолет и възирал. 2. Някой унищожил кредитни досиета за къде 3 млрд. Продължение: 1. Абе никой нищо не е изнасял. Парите не са откраднати кеш, ами са източени от 2011. Сега крадците само са съставили документи с невярно съдържание, за да заблудят разследващите органи, щото да си мислят тия не че крадците са източили банката от 2011, ами че са откраднали парите кеш, в чували. 2. Няма унищожени или откраднати кредитни досиета, само били неправилно попълнени. Чудя се... ако попълните едно кредитно досие неправилно, то става ли невидимо. Щото тия не са намерили кредитни досиета за 3 милиарда, а сега се оказва, че досиетата са си били там. Какъв е физическият размер на кредитни досиета за 3 милиарда и как така могат да изчезват и да се появяват. Изводите могат да са само едни: 1. Никакви 200 милиона нито са липсвали, нито са крадени, нито са източвани. Всичко са политически шменти-капели. 2. Никакви досиета нито са крадени, нито унищожавани, нито крити или квото и да било. Там са си били през цялото време. Всичко са политически шменти-капели. Демек - всичко си е наред и с банката, и с финансите на страната, ама на някого не му харесва да е така, щото ако страната в момента е в ред, ще се окаже, че сегашните боклуци се спраявят милион пъти по-добре от него и той не може да спечели изборите.

А ОДИТОРИТЕ КАКЪВ ХОНОРАР ПОЛУЧИХА?!?! И АКО НЕ СА БИЛИ КОМПЕТЕНТНИ ,КАКВИ СУМИ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ НА ОБЩЕСТВОТО ЗА ПОХАБЕНИТЕ НЕРВИ?!?! КАКВИ СУМИ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ НА КТБ ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА?!?! КЪДЕ СА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА РАЗЧЕПКАТ ТОЗИ ВЪПРОС?!?!?

Аз

Това, за съжаление, е от сферата на "квото било - било!". Това, което трябва да направим, е да си зададем въпроса: "Qui bono?" и в никакъв случай да не гласуваме за него.

Разни твърдят, че ние сме избирали властта. Не! Ние избираме измежду някакви фиктивни партии. А властта е в ръцете на хора, които може да членуват в тези партии или да са извън тях. Някой да е гласувал за ръководството на БНБ, съда и прокуратурата? Тези, които милеят за Боко, имат ли представа, той на кои от задкулисните властници ще слугува? И чии кадри ще назначи? Съгласни ли са на коалиция с ДПС, искат ли страната да се разпродава на килограм? Тези, които са консервативни и постоянстват за БСП, съгласни ли са с тяхната твърде дясна политика и знаят ли тяхните кадри, на кои олигарси слугуват? В аферата КТБ са забъркани интереси на чужди и български олигарси, които имат свои хора във всички партии и държат постове в различни държавни институции. За тях няма избори, те са перманентно на власт.

Страхотен анализ! Ако дадеш отговор и какво да правим с тази основа, наистина ще съм ти благодарна.

За пореден път, се прави скандал за да се отвлече вниманието. Няма ги 3,5млрд лв, а голямото говорене е за 205млн.лв. Толкова ли сме тъпи, а ???

Дори не е сигурно, че 3,5 млрд. лв. ги няма. Така казват, но дали е така? За сега просто искат народът да им даде тези пари по някакъв начин.

Аз

Сигурно е, сигурно е. Сигурно е, че и двестате милиона, и кредитните досиета са си на мястото, ама ако са си на мястото няма да има скандал, а някой има нужда от скандал, за да спечели изборите.

КРАЙ ТЕБЕ , НЕ МИРИШИ АМИ НАПРАВО ВОНИ !! Кой ти даде право да скриеш в прокуратурата 67% от кредитните досиета на КТБ !! Мигар не разбираше, че с това си поведение сТОПИРАШ не само ваденето на изпълнителни листове срещу фирмите на Делян Пеевски, но и работата на КВЕСТОРИТЕ които трябваше да преценят какво е състоянието на банката !! Защо Цацка мълча и не върна обратно кредитните досиета за 3.5 милиарда лева на одиторите за да могат същите да направят ТОЧЕН АНАЛИЗ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БАНКАТА ?? ЗАЩОТО СПОРЕД ЗАМИСЪЛА НА ПРИЯТЕЛЯ ТИ ПЕЕВСКИ Е ПО ДОБРЕ ДА ФАЛИРА БАНКАТА ОТКОЛКОТО ДЛЪЖНИКА Й !! Какво ви пука на теб и на Пеевски, че народа ще се налага да плаща задълженията на това прасе отгледано в кочината на ДПС !! ЗАЩО ЦАЦКА ПРИБРА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ОДИТА ПРИ СЕБЕ СИ ??!!! ЗА ДА БЛОКИРАШ ОКОНЧАТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕТО НА РЕВИЗИЯ И АНАЛИЗ НА СЪСТОЯНИЕТО НА КТБ ИЛИ ТИ ЦАЦКА СИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ , ЧЕ БАНКАТА Е ФАЛИРАЛА !! ДА, ДА , АМЕ НЕ !! СКОРО ЦАЦКА НА ТЕБ И НА ПЕЕВСКИ СВЕТА ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ТЕСЕН !! ВЕРВАЙ МИ !!

Тук е пълно с платени гербери. И децата знаят, че Боко източи банката.

Пак се крием за партийните скалпове. Вие на какъв пост бяхте другарю?

+++

Децата каквото знаят, пенсионерите хабер си нямат.

Господа разследващи и пишещи, моля не правете на глупаци българския народ.Ние не сме такива. Всичката тази история с КТБ вие много добре знаете кой я прави Доган и Пеевски просто искат да съсипат държавата а БНБ и Прокуратурата барабар с главния прокурор играят по тяхната свирка.

+ ВТБ Русия с управители М.Велчев и С Дянков- май не случайно са там /

Двойните и тройни агенти..... Доктор Зорге ряпа да яде..... Правеше го за идеята...

Чудя се, какво ще спечели ВТБ от това? Вярно е, че КТБ е била определена за обслужваща банка на фирмите на Пеевски, "спечелили" търга за Южен поток. Но каква е ползата за Русия, ако банката я съсипят?

Новина:"Държавният дълг увеличен с 3,5 милиарда лева заради КТБ" Пак ще гласуваме за Бойко,БСП,ДПС,Николайно Кебапов и тем подобни??? ОГРАБИХА ни!ПАК и ОТНОВО! Какъв нагъл цирк разиграха само!!!

Да това е точно за това,всички тези партии са свързани с КТБ,затова и БНБ играят театър и всички ни ограбват явно , проблема е бих казал неизбежен!!Навързани са всички като свински черва, затова увъртат!

Ми вършат си хората работата.. Защитават си милионите в банката и нямат намерение за върнат парите.... Спасяват баба Пена Реститутката с 210 хиляди лева влог на думи, НО ГО ПРАВЯТ ЗА ДЕПОЗИТА НА ЕДИН, КОИТО ИМА 52 МИЛИОНА НА ВЛОГ...

Аз

Може и да са ни ограбили, но не с цирка покрай КТБ, където става очевадно, че нищо не е откраднато. Ще ни ограбят на изборите, ако повярваме на тая простотия с КТБ.

Тия 205 млн не са ли китните на Цветан Василев? Нещо се получава дупка с фрапантните 1,5 млрд? Да не се окаже, че БНБ съвместно са някои други нещо там са се объркали? Как така сега стана известно, че говорим за съставяне на документи,които крият липси, а преди се говореше за разписка за сумата от 205 млн? Дали нещо греша ако си мисля, че някой се пробва да извърши нещо нередно ако мине номера и след като се видя, че номерът не върви и големите акули, а и баровците скимтят като "заклещили се" кучета не се подават охлювите прибират антените и се свиват в черупката си?

Дай да не се правим на разбирачи. Има схеми по които е възможно парите да не са 1,5 нито 3,5 милиарда, а 20 милиарда..... Да не правим джуки и партийна пропаганда, като в ПО-ПО-НАЙ...

По-конструктивно моля другари. През 1996 година малко хора имаха Интернет. Да използваме технологията за благото на България. С малкото достъпна информация, която имаме дори и специалистите не могат да дадат точна картина. Но резултатите са налице и това трябва да е отправната точка. Обща паника, страх и стрес в обществото и за това трябва да има наказани....

алокъде са чистачката и шофиьора, къд са гледали и защо не са потведени под отговорност? Питам аз и отговор НЕЩЪ

Целта е да се усвоят онези около 40 милиарда лева депозити на хората в банките без да се връщат.

КАЗАХ И ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ: ВСИЧКИ НЕОБНАРОДВАНИ ДАННИ ОТНОСНО ДЛЪЖНИЦИ С НЕИЗПЛАТЕНИ ЗАЕМИ, ДОСИЕТА И ДРУГА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ТРЯБВА ДА СТАНАТ ДОСТОЯНИЕ НЕ ОБЩЕСТВОТО! НЕ СТАНЕ ЛИ ТОВА, ЗНАЙТЕ ЧЕ ВИ ЧУКАТ И ТО ЯКО И ВИ КРАДАТ НА ВСИЧКО ОТГОРЕ! КАК МОЖЕ ШЕФ НА БАНКА ГЛ.СЧЕТОВОДИТЕЛ И ЗАМЕСТНИКЪТ МУ ДА ДЕЙСТВАТ ТАКА НАИВНО И ДА ЧАКАТ ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, ЗА ДА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ?! ТОВА МИ ПРИОЛИЧА НА СЪШИТ С БЕЛИ КОНЦИ УЕСТЪРН! ЦАЦАРОВ, НЕ СМЕ ПЪК ЧАК ТОКОВА ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ! ТОРБА С ЛАЙНА- ОСТАВКА И В ЗАТВОРА!!!!

А бе момче,кинтите трева да се върнат в банката от тоя гето ги е цунал.А за другото си има съд.Да не би да искаш да знаеш истина част от която да е "кинтите нема да се върнат,шибайте се".Това не искам да го чувам.Тази истина е неприемлива.Как ше се върнат парите изобщо не ми дреме.Интересуваме крайния резултат.Всичко друго е НЕПРИЕМЛИВО

ИМАЙКИ ПРЕД ВИД, ЧЕ ИМЕННО ВЛАСТТА Е КРАДЯЛА, КРАДЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИ СМЪКВА И ПОСЛЕДНИТЕ РИЗИ ОТ ГЪРБА, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ, ЧЕ ДАЖЕ ЩЕ БЪДАТ ОПРАВДАНИ, АКО ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ВЛЕЗЕ С ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА, ДОКАТО ЦАЦАРОВ И ТАКИВА КАТО НЕГО СА НА ПОСТОВЕТЕ. А ЗА ПАТИТЕ - ПИЙ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА! ТИ НЯКОГА БИЛ ЛИ СИ СВИДЕТЕЛ БСП/ДПС/БКП ДА СИ ПРИЗНАВАТ ВИНА И ДА СА ВРЪЩАЛИ ОТКРАДНАТОТО???НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ, КАК ВИ ЧУКАТ П 24Ч НА ДЕН И ВИ СЕ СМЕЯТ, А ТЕ СЕ ВОЗЯТ В ХУБАВИ КОЛИ И МААТ ПЪРЖОЛИ 3 ПЪТИ НА ДЕН! КОГАТО СИ ИЗВЪН БГ, НАЙ- ТРЕЗВО РАЗСЪЖДАВАШ И ПРЕЦЕНЯВАШ НЕЩАТА!!!! ПАК СИ ДАЙ ГЛАСА ЗА ТЯХ - ЖИВ ЩЕ ТЕ ОДЕРАТ И КРЪВТ АЩЕ ТИ ИЗПИЯТ!

май спасява ИСКРОВ!!! Щото на първата пресконференция за КТБ той ТРИ ПЪТИ ПОВТОРИ ИЗРИЧНО: "КТБ не е фалирала!" Сега - говори за фалит. Щото ако трябва да се спасява банката най-напред това трябва да са питат АКЦИОНЕРИТЕ!!! НЯКОЙ ДА ГИ Е ПОНЕ ПОПИТАЛ? Следователно - БНБ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ДОВЕДЕ КТБ ДО ФАЛИТ!!!!

+++

"Разкрили" били. Досегашните "разкрития" на тия разбирачи изтраяха между два и пет дена - до следващото новопоръчано "разкритие". Не им се връзвайте, накрая ще е съвсем друго!

Значи за 1 цигара марихуанна децата лежат в ареста а за 200 милиона сме на подписка ????!!!!!! да ти пикая на държавата, аз се махам .....

link

вище коментара на илян василев вав фактор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снайпер /кремаклия/ престани да ръсиш глупости.

Всичко е измама,няма източени 3.5 млд лева какво казва командира! Помислете,според официалните отчети банката е дала 4.5 млрд кредити и е получила 400 млн лихви от тези кредити от които е дала около . И какво се получава,ако има 3.5 млрд лоши кредити остава 1 млрд.Не може този 1 млрд да даде тези големи приходи на лихвите от кредитите от 400 млн. от 9% а ще трябва да е дал 36% което е невъзможно.Това е нападение на банката с някаква цел!

Някой пусне някаква муха и ние му се вързваме. Трябва да се публикуват официални документи от одита по европейските стандарти, заедно със списък на кредитополучателите над 1 милион лева. Няма спасение и за държавните фирми, защото могат да бъдат съдени по няколко члена и в ЕС.

Мухата я пусна не кой да е, а БНБ чрез Искров. Ама и БНБ са вече "лъжливото овчарче"

Доган, Пеевски, Местан, Станишев, Оревоарски, Цацаров, Сидеров.. за тия ще бъде запазено специално място в историята ни. Голямо специално СРАМНО място. Хората, които съсипаха, предадоха, продадоха, окрадоха България!

Забрави Борисов и нему се полага място, ще го обидим

12-тия. Това не са ти дванайсете стола на Остап Бендер. Борисов не играе в този отбор от година и половина.

Не, че ще върнат откраднатото. Трябва да бъдат наказани, за да има повторение на сценария, но с други имена Спасов, Павлов, Кюлев ги няма , но далаверите по схемите им продължават....

Момче,това са подставените лица на СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.Само подставени лица.Както илийчо павлов както емо кюлев, както иван костов,както жмульо,както тренчев както филип димитров както меди доганов...Разбра ли кои са СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

разбира се боко,негово нищожество симеон и така ....

И кои бе приятелю са собствениците на България? Всеки си има версия някаква, чул недочул. Да, Доган в определен период от време е работил за някого, но това не значи, че сега е така. И все пак, кажи, осветли ни, не срамувай. Бившите служби, руски интереси, турски интереси?

Подставени или не, те са огромно петно за България. Както и да е, слушам те.

Да върнем член първи в партийните програми. Всяка партия и депутат да запише в програмата си точка 1, а именно Работа и осъдителни присъди за виновните за кризата. След това ще се решава всичко друго. Която партия започне да шикалкави, автоматично се обявява против законността в държавата, обявява се за престъпна и се закрива.

А къде е Цветан Василев и защо не го доставят тук по най- бързия начин, както биха направили САЩ например, или се страхуват от информацията, която притежава

БосДуган Аз винаги управлявам. Не забравяйте: политиката, парите и порциите разпределям АЗ.

Другарю от ДС, ние много ти се радваме и скоро ще ви дойдем в България на гости...

---КОИ СА НА ВЛАСТ в Бг? ИЛИ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ---МАНгалоносителите?

Цялата власт и всичките пари ,...в ДПС/ДС/.... ------------------------------ ХОП,.....ЕДНА МУХА!

Една каручка с мъни се качи на хвърчило и кацна в ... Позитания. Къде са парите?

Кви са тези квестори бе майна ,дето взимат по 400 евро на час? Тка казаха вчера по ТВ7 !

Ха да идем да ги Видим Изотблизо !

БСП не казват истината .... ДПС има нова банка ,и се теглят пари от всички БЪЛГАРСКИ банки ,колкото може повече ,нали ДПС са управляващи ? А слугите ,подлогите изтривалките от бсп ,...си траят и нищо не казват ......

Ако е ясно, че има кражба на средства - защо трябва да се наливат пари от бюджета? Да се проведе разследване, да се възстановят и без да се прехвърля тежестта върху населението и бюджета. Това си е частно дружество - няма нужда всички да наливаме пари в него само защото някой е решил с институционални протекции да свие за себе си "едни пари".