Прокуратурата иска отстраняване на кмета Иван Тотев

Софийска градска прокуратура ще поиска отстраняване от длъжност на кмета на Пловдив Иван Тотев, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска отстраняване на кмета Иван Тотев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте всички, пиша това Свидетелство, защото съм много благодарен за това, което тази петролна компания направи за мен и семейството ми, когато мислех, че няма надежда да дойде и да накара семейството ми да се чувства жива отново, като ни даде заем при много нисък лихвен процент 3%. Е, търся заем за започване на бизнеса ми през последните три месеца, всичко, което срещнах, беше измамници и взех парите си, докато най-накрая се срещнах с един Бог изпратен кредитор. Никога не съм мислил, че все още има истински заемодатели по кредита в интернет, но за най-голямата ми изненада получих заема, без да губя много време ,,,, Така ли сте бизнесмен или жена? Имате ли нужда от средства за започване на собствен бизнес? Нуждаете ли се от заем, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли нужда от средства за финансиране на проекта си? Бързо имейл ,, оиландгаспетролюмлоанцомпанъ гмаил.цом за бърз и лесен заем днес ..... За пореден път фирмената електронна поща е оиландгаспетролюмлоанцомпанъгмаил.цом да се свържете с тях днес.

Здравейте всички, пиша това Свидетелство, защото съм много благодарен за това, което тази петролна компания направи за мен и семейството ми, когато мислех, че няма надежда да дойде и да накара семейството ми да се чувства жива отново, като ни даде заем при много нисък лихвен процент 3%. Е, търся заем за започване на бизнеса ми през последните три месеца, всичко, което срещнах, беше измамници и взех парите си, докато най-накрая се срещнах с един Бог изпратен кредитор. Никога не съм мислил, че все още има истински заемодатели по кредита в интернет, но за най-голямата ми изненада получих заема, без да губя много време ,,,, Така ли сте бизнесмен или жена? Имате ли нужда от средства за започване на собствен бизнес? Нуждаете ли се от заем, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли нужда от средства за финансиране на проекта си? Бързо имейл ,, oilandgaspetroliumloancompany link за бърз и лесен заем днес ..... За пореден път фирмената електронна поща е link да се свържете с тях днес.

ама още ли е кмет, да не се е сраснал с властта, че да не можем да го отделим, лошо, много лошо....

Тотев е най-добрият кмет, който Пловдив е имал през последните няколко десетки години! Тотев промени драматично града към по-добро и заслужава уважение!

Хубаво хотелче е спретнал в индустриалната зона със заплатата ли не ли...

Ти за банкови кредити чувал ли си?

Моя интерес е такъв, че ако е крал да го осъдят справедливо,и не само крадене, ако е нанесъл щета някаква. Да възстанови всичко. Някой знае ли защо това момче толкова се натискаше да става кмет, та майка му е бизнесменка????той за една мизерна кметска заплата ли ще работи. Славчо да каже дали има далавери?

Тотев е най-добрият кмет, който Пловдив е имал! Помнете го, нужен ни е!

Тотев е добър кмет за Пловдив.

160 000 ПАВЕТА - КЪДЕ СА , ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРОВЕРКА И В ПЕЩЕРА.

Този не е никакъв кмет!!!!!!Минете около пощата , тротоарите са с разкъртени и липсващи плочи!!!В общественият транспорт пуснаха едни скоклясти джуганчета ,които са истиско препятствие за качване със стръмни,тясни и извити стълби които могат да се изкачат само от здрав и млад човек и то със умения на алпинист!!!!!!!! Града има нужда от кръстовища на две нива иначе задръстванията ще продължат да са кошмар за движението!!!!!!!!!!!!!

Този мафиот заслужава доста повече внимание от прокуратурата! Хайде бе хора, няма ли кой да посочи още негови далавери ?? Я разкажете например, как всички по-големи фирми в града са принудени да си правят тържествата в неговия хотел!

ГЕРБ разчистват всички непослушковци. Нищо ново врагът с партиен билет се преследва. От времето на Робеспиер и Трайчо Костов Партията велика , остава чиста и проста като момина сълза.

Боже Господи! Дали е от некомпетентност, или като са на власт се смятат над закона?! Може хиляди неща да е направил за Пловдив, неспазването на закона си е престъпление! Сори!

По-точно '' хиляди неща е откраднал'' ,че даже и улици си строи за него. Като цяло не е читав кмет!

Тия дни като се разхождах из града забелязъх че снегът паднал върху червените велоалеи е станал червеникъв! Голям смех каква метафора как под бялия уж чист цвят на другаря тотев и бялата и чиста партия ГЕРБ прозира червената боя! Отново ефтини матряли са използвали ефтинка боица в асвалтчето!

ЗАЩОТО НАПРАВИ ПЛОВДИВ ИЗВЕСТЕН В ЕВРОПА И СВЕТА - Н А К А З А Н И Е !!! ФАНДЪКОВА СЪСИПА СОФИЯ - Н А Г Р А Д А

Ай ся направил бил Пловдив!От как тоя се появи в Пловдив от град с много зеленина стана град с много бетон. От как тоя се появи в Пловдив се запознаха с задръстванията по улиците и булевардите! От как тоя се появи данъците се вдигнаха и таксите! Щом на самотна майка се качиха таксите за детските градини ко да кажем? Пловдив хахаха, аа шадравана на кръговото смях, спортанат зала пак смях, зоо къта смях, улиците се разкопават и не се правят с месеци пак смях! А и с сериозен заем отнад 80милиона еврака!

БСП ДПС Прокуратура се развихря предизборно този път дори и кметовете по села на Герб ще имат обвинения тия две години са писали и чакали само сигнал от партиите за да пуснат обвиненията.

Това, което Мама ти направи, няма кой друг да ти го направи. Разбра ли, Мамин? Време е да пораснеш.

Пожарникаря такъв си го сложи, че и на всички мекеренца около него с оставката си! Сега бял ден няма да види! Цецо-ухото също! Н ее ли забелязал, че свалените не ги помилват, напротив! Защото те са обратно н пазарните принципи - първо взимат, след това плащат (като слезнат от властта!)

Свинарят-аристократ Гергов трябва да връща заеми на банки. Нямат време бързат да отстранят неудобният Тотев и да си правят каквото искат в Пловдив.

20 мил.лв.от Колодрума,20 мил.лв.от транспортния проект,10 мил. от строителството на улици и асвалт,6 мил.лв. от Ц.Симеоновата градина и фонтана,1 мил.от Синдикалния дом,1 мил.от зоологическата,1,5 мил.лв от кръговото на водната,рекет от автобусните фирми 200хил.лв на месец по 6 год=15 мил.лв.,от сметосъбиране и извозване 72 месеца по 320 хил .лв .=23 мил.лв ,други 10 мил.мв ,ТОТАЛ=126 500 000лв.-откраднати обществени пари!Тотев има и съучастници:Илиян Иванов,Златин Велев,Кацарски,Държиков,Фифи Перото,и всички райнни кметове!Всички тези бандити трябва да споделят отговорността пред обществото и да бъдет осъдени В името на Република България!

Също да погледнат в долапите на общинарите и най вече Герберските.

Забравихте гладния инженер, опс главния :)

Мамин, Мамин, видя си сега, че който се е хванал с Боко - бял ден не е видял?! Сега, ти, тъпо-послушният възпитаник на Автото, ще го отнесеш като куцо пиле тир на магистрала. Да беше се научил на малко смирение. Какво си казахте - още 4 години ще си правим каквото ни дойде. Да, ама, не позна. Колелото се върти.

Прокуратурата иска отстраняване на Иван Тотев Тотев си е партийна номеклатура на ГЕРБ, но откакто разкритикува ръководството в края на миналата година, започнаха да му се случват

Забавно и този го опраскаха.

Ами за кмета Портних от Варна, как стои въпроса ? Той няма време да ходи на работа !!!

Иван Тотев - поредният ГЕРБерски бушон, гръмнат за хвърляне на прах в очите на народа с цел прикриване на най-видните грабители на публични ресурси от ГЕРБерската върхушка, начело с Главната Мутра.

голям цирк, ще му осъдят колкото и данчо

Не разбирам защо има такъв негативизъм като в лицето на Иван Тотев, за първи път Пловдив има кмет който прави нещо за градът и му промени облика, това е факт. И имайте предвид че предишните 20 години градът беше само ограбван от всичко, включително и панаира, най големите хотели, безобразията нямат край. И преди да се развикате нека да видим малко факти: 1. Оправи се градската градина 2. Оправи се капана - беше тотално разнебитен, сега е пълен с живот 3. Много културни събития станаха традиция 4. Преди да стане Тотев кмет, индустрията в района беше тотално депресирана с най голяма безработица в страната 5. Последните 6 години няколко големи световни фирми отвориха заводи тука, броя на ИТ фирмите се увеличи няколко пъти 6. Има много сериозни инвестиции ставащи в момента от чуждестранни инвеститори 7. От последно място преди 6 години, за миналата година Пловдив е на първо място и изпревари София по икономически растеж. 8. Доста от инфраструктурата се оправи, спомнете си какво беше преди И други неща могат да се кажат. Не казвам че всичко е перфектно, далече съм от тази мисъл. Но преди да плюете, помислете че Славчо Атанасов и Иван Чомаков може и да се върнат. Може бе тогава Пловдив повече ще ви хареса!?

Това с инвестициите изобщо не е заслуга на Тотев, който е кмет от 2011. Просто от една-две години тече процес на дислоциране на немски производства от Чехия, Словакия, Полша и Унгария към по-бедните България и Румъния. И тъй като в София заплатите са с 60-70% по-високи Пловдив се оказа бенефициент на тоя процес. Самите фабрики и заводи наемат наистина стотици хора, но това са нискоквалифицирани работници, чиито заплати гравитират около 700 лева.

на Гражданина, че тия заводи и фабрички повечето не се намират в община Пловдив! А да добавим че от 2007г. сме в ЕС което също оказва влияние. Преди беше Сл. Атанасов на който бяха отказани инвестиционни програми. Също Гражданино ако незнаеш повечето пари са от заеми и рано или късно Плолдив ще си плати! А градската градина аз незнам какво точно е оправено с това че се изрязоха дървета и водната площ заприлича на нещо като сапонерка! В добавка ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! ЕЛ€ ТРАНСПОРТА КАТО НАЙ-ЕКОЛОГИЧЕН ГО НЯМА ПИТАШ ЛИ СЕ ЗАЩО? При положение че за града бяха тоделени 66 милиона евра. Питаш ли се що има задръствания?

1. Да Германия дислоцира, но има хиляди градове, Защо Пловдив? - Защото градската администрация създаде условията да дойдат тука, а това е много. Такива инвестиции не се правят само по инерция. Много от тези фирми бяха привлечени в Пловдив от Тотев и екипа му. Може да ви е яд но това е така. 2. Да, част от заплатите (малка част) са 700лв. И тези хора преди 6 години бяха без работа, нямаха доходи и си стояха в къщи. Сега работят. не правят ракети, но имат работа и се издържат. А с времето и ракети могат да правят, защо не. 3. Да, има задръстване - това е индикация за икономическата активност. Преди 6 години нямаше, защото хората бяха без работа >30% безработица, нямаха пари и стояха в къщи или ходеха пеша. Сега имат пари да купят коли,, да купят бензин и да ходят или правят бизнес с кола. Това е добра индикация за града. 4. Пловдив беше позициониран като ИТ дестинация, тука се правят най големите ИТ конференции в страната. 5. И има доста фирми които се занимават с развойна дейност, не е само поддръжка А задавате ли си въпроса защо го съди ЦГП/Цацаров - защото се опъна на ББ и шайката в София и защити един лекар. Само за това трябва да го уважавате, но разбира се по лесно е да се плюе.

брутна заплата 700 лева

вече е кристално ясна връзката между тримата шишковци; тотев се опълчи на централизиланата власт на тиквата (когато защити шефа на една онкологична болница в пловдив) и сега цацата е активиран да го накаже

много е дребна тая работа просто спря даси плаща на горе по верижката

И НА ПЕЩЕРСКИЯТ КМЕТ

От всички досегашни кметове е най-добър. това е. Два най-важни за Пловдив въпроса: 1. Кой затрива Пловдивски панаир нарочно? 2. Кой не дава на летище Пловдив да се развива?

Допълвам: 3. Кой краде паветата от Пловдив?

Чакайте,Цацаратурата,че той,Тотев не е сам!С покровителката му,Менда Стоянова,кво праим!?

Абе тоя дали не беше от...герб (главоломно ежедневно разграбване на България)?!

Подпали, старите складовете, окраде парите на животните, и пак Цв.Цв без него не може! Тоя Дингил, кво му харесва бе? Мъшка любОф дано не излезе! Милка

дкми

Те докато се чудят дали да го отстранят той ще си замете всички следи, и накрая няма да установят нищо. Ще се върне на бял кон, и ще осъди държавата да му плаща за накърненото си име.

ТОТЕВ ЛИКВИДИРА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС В ПЛОВДИВ - ШИРОКО ОТВОРИ ВРАТИ И ДАЛАВЕРИ НА ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ ДАДЕ ОБЩИНСКО ИМУЩЕСТВО И ГОДИНИ НА РЕД ХОРАТА ГОВОРЕХА СЪС СТРАХ ЗА ТОВА ВРЕМЕ МУ Е ДА СЕ СРЕЩНЕ С ХОРСКИЯ ГНЯВ И ПРОКУРАТУРАТА....

Тотю Ивануф, много си я закъсал, затова бързай моето момче! Не разбра ли, че си откраднал повече, отколкото трябваше?! Върни "горницата" веднага! Тарифата е при чичко ти Цацко Сотиров. (ако тарифата е "засекретена" питай лелинчо ти Бисер Ристю как да се откупиш)

Направил опит да прецака с кинти боса и му пращат наказателна бригада. Банална СИК-аджийска история!

Тотално вярно.Същото се случи в София,с небеизвестната по крадене и корупция,ГЕРБ кметица на "Младост". Алчната селянка си повярва през втория мандат и от събраният в името на Партията,рекет,взе,че задели за себе си много повече,от очакваното.И лично ББ в оставка,я опраска.....здраво.

От много години градът ни не е попадал на свестен кмет. А при този се краде мощно. От началото на мандата му хотелът на майка му стана двоен. Отчуждиха един парцел от училището до хотела и направиха път, за да е удобно на майка му и нейните клиенти. Направиха се едни велоалеи, на които маркировките изчезват, а на места изядоха от пътното платно. Сложиха и "умни" светофари, които причиниха още по-големи задръствания. На съществуващо кръстовище завъртяха едно кръгово, което няколко пъти преправяха...за един милион лева! И още куп "хубави" неща се случиха ислучват при управлението на...майка му. Майка му, защото прякорът му е Мамин Ваньо и е сложен на поста от мааама. Раздвижи се икономиката в града заедно с трафика и се наблъска с изгорели газове. Настроиха се едни индустриални зони, ама за работницинвтора ръка, дето правят всякакъв вид ишлеме. Робите в колцентровете обслужват европейци и американци...но върхът на идиотията е емблематичната пловдивска бира, която се произвеждаше от 1881г., до момента, в който не събориха завода до земя и не го преместиха в Хюстън сити. Е, това бе накратко за една от най-големите издънки на пловдивското управление в цялата му история.

Че Маминият краде, краде. Но направи много за града покрай кражбите и покровителството на Боко последните години. Просто беше късметлия и използва обстоятелствата, но парите и това, че е богаташ му създават някаква липса на връзка с реалността как живеят обикновените хора. От там тръгнаха безумията с излишното повишение на данъците, безкрайното разширение на сините зони и доста от гафовете, които споменаваш. Пловдив просто не може да случи на управник. Предишните бяха още по-зле.

Нека прави за града, та нали това му е работата, ама защо трябва да се краде!? Трябва ли да разбирам, че за да укрепва града си и да подобрява условията на живот(което в Пловив липсва) в него, всеки кмет трябва да краде?

много глупави размисли! Хахах батка някои правят нарочно задръствания за да има причини да се уж оправя инфраструктурата за да се краде! Други правят велоалеи които взеха вече да пущат и червена боя! Последния майтап е че снегът стан ачервен там където са тотевите велоалейки!

И още закри гръдоболната,базата на ДКЦ на река Марица я превърна в център червени джуки!!!!!!!!!!!!!!

трябват още Доказателства , иначе юе тъпчем на едно място

килия с цигани.

Трябва да се върнете още назад и да помислите на обвръзка Роза Тотева - бат Петьо!

Цацата и тоя ще го оплакне.

Някой използва прокуратурата за "Политическа бухалка" срещу опонента!

Маминият ще го отнесе заради всички, които през тези 27 години не са го отнесли. Най-удобен е за мачкане, защото е "мамин послушко". И подозирам, че това се случва с мълчаливото съгласие на Боко, който нещо не харесва хората на Цвъки по места.

Ще го отстранят малко да се очисти от излишно поетата храна и никога повече да не бъде кмет. В тази държава само куките излизат чисти след края на мандата си.

Аман от театър... Всеки политик, с внимателно подбрано обвинение, за да може лесно да го събори в съда... вижте статистиката.

А ПРОКУРАТУРАТА,КОГА ЩЕ СЕ НАМЕСИ В ОБЩИНА КАЗАНЛЪК?КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!А ДАНО,АМА НА ДАЛИ?

прокуратура,съд=МАФИЯ !!! реформулирай си въпроса !

Идват избори а Боко ги губи,сега се прави предизборен ПИАР.До кога ще им гледаме на тези крадци цирка не знам

Хайде сега всички данъци дето ми ги повиши ГЛАВОЛОМНО да му излязат през г... абе там дет слънце не огрява !

Повиши синята зона от 1лв. на 1,50лв. ! Сега се кани да я повишава на 2лв. тоя САТРАП ! Детските градини ги повиши от 35 на 50лв. на месец ! Яслите от БЕЗПЛАТНИ ПРИ Славчо Атанасов Тотев ги направи на 50лв. на месец ! Хайде сега всичко тва да му се връща !