Мъж и жена са задържани с над 100 кг амфетамини

43-годишен мъж и 49-годишна жена бяха задържани със 101,5 кг амфетамини при акция на ГДБОП в столичния жк "Младост 1" в събота, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Мъж и жена са задържани с над 100 кг амфетамини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно са шанаджии, иначе едва ли са щели да ги спипат. Шанаджииството е сладък, но много коварен бизнес - спипат ли те изгаряш жестоко. Смазват те 'легалните' дилъри, смазва те и полицията. Няма прошка!

Така е, като не са си платили на когото трябва :) Частпроми и самосиндикални дейности в този отрасъл на народното стопанство не се допускат :)

Защо ли в Румъния Брендо го осъдиха? А тук европрокурори ще дават "акъл" на "нищонеподозиращите " бг прокурори. Сме-е-е-е-ех!

няма начин да е организирана работата, само тия двамата са

ПРАВИЛНО,ХОРАТА РАЗБРАХА,ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА,УПРАВНИЦИТЕ КРАДАТ,КАТО ЗА СВЕТОВНО И ТЕ РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ УДАР,КАТО ЗА ЕВРОПЕЙСКО. ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ,ЩЕ ГИ ПУСНАТ ЗА ОЛИМПИАДАТА!!!ЖАЛКО,НО ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!

Утре сутринта новината ще бъде, че жената си е купила сладолед на прах , а боп-а се е объркал....и при експертизата е потвърдено.

сама е щяла да консумира баницата , няма никаква група . жената купила брашно да си прави баница , а те и го взели , че даже и подправките за пица взели

100 кила амфетки, 2.5 кила трева, "заглушаващо техническо устройство за мобилни телефони" и това ти било не-"организирана престъпност"?!?! Ебаси държавата! Просто не'ам думи!

Разбира се, съществува и възможността жената, като грижовна леля, да е подготвяла подаръци за племенниците в Студентски град, но защо ли тя ми се струва твърде нищожна...

Сега адвокатът им ще каже че е за лична употреба и ще ги пуснат защото са невинни.

Те под 1 тон всичките са неорганизирани :)

Щом задържат 100кг. в лек автомобил в столицата - сещате ли се колко минават през страната ни?!

Ооооо, това в никакъв случай не е организирана престъпност :))))))))))))) и в Чернобил нямаше ядрена катастрофа!

Това са мулетата и ми е интересно да видим дали ще се стигне до горно ниво по веригата.. ако не се стигне е ясно - платено е бързо на който трябва от МВР, за да не се раздухва.

"не става дума за организирана престъпност"?! Сериозно? 100кг, ей така от нищото?

100 кг. са се 100 кг. Разпределени в два куфара е по 50 кг.в куфар, ако ще де е в пакетчета по 100 гр. Да вдигнеш две торби цимент си е направо постижение. Че са накиснати е друг въпрос.

Мммммммммм, дааааа..Това да е за урок на другите гратасчии..Кат не си е платил членския внос в партийната каза на ГРОБ..Така става..И лично на Боко не си е платил тарифата за трафика през границата:)

От комунистическата ти злоба подивяваш. Даже като хващат огромни пратки наркотици пак не си доволен. Пак Бойко ти е виновен. За какво???

От къде знаеш колко е съдъжанието на активното вещество в тези 100 кг. Да не се окаже, че чистотата е 10% и са хванали 10 кг амфетамин и 90 кг кофеин :D

Боце, Боцеее, изгоря баба! Колко пъти ти казвах да не даваш от производството на всеки срещнат!

Замислих се как се побират 101,5 килограма амфетамин в куфар?! И после как се вдига и се носи ...аз циментови торби от големите съм товарил и е бая зор! А анфетамините не тежът толкова и съответно обемът е доста по голям! Не ли?

А опита ли се да прочетеш статията... "Дрогата била в два куфара, разпределена в чували от по 25 кг." Или юруш направо на коментарите.

Tи ако искаш си ги разпредели и на по кило ...искам да видя как ще ги претовариш...

ТИЯ СА РЕШИЛИ БЪРЗО ДА НАПЪЛНЯТ ГУШИ, АМА НЯКОЙ ИМ Е ЗАВИДЯТ-ТИПИЧНО ПО НАШЕНСКИ, ИНАЧЕ ЩЯХА ВЕЧЕ ДА СА БОГАТИ!!

someone

за съжаление софия - любимия ми български град - предлага както наи-доброто в страната, така и наи-голяма престъпност и риск да станеш наркоман.

Поне да напишат как се казват. Сега как ще кръстим новата мерна единица за 101,5 кг? Справка с предходната: 1 glb (гълъбин) = 9 kg

сега да им се отнеме имуществото да се продаде и с тези пари да се плаща за лечение на наркоманите.........

Родната прокуратура ще оправи нещата!

Шило

100 кг. амфетамини и не са част от ОПГ???? А, стига, бе! Май са скрили някого!

Ще си платят ще ги пуснат.

В България, всички хванати с наркотици, са все едни такива самон(тници. Нещо като Робинзон Крузо в центъра на София. Нямата нито приятели, нито пазнати и най вече покровители. И наркотици въобще не се продават. Нали писахо, че миналата година са жванали само няколко грам. Падат се по един милиграм на полицай. И това се отчита, като личен успех на Бойко и Бъчварова.

Москов,за колко време ще може да го ишмърка това количество???:)

Няма да го пипне...той си е надвил масрафа и е на бело!

Ще изгори и някой МВР шеф за дето не си е опазил питомците ... АБе няма ли анализи на тези амфетамини, които да ги свързват с конкретна лаборатория и/или технология ??!! Едва ли има повече от 100 лаборатории за такива хапчета в България. Все трябва да могат да се локализират и идентифицират някак.

Лол 100 лабораторки има само в Младост брооо

Голяма работа! Стотина кила от едното, стотина от другото абсолютно безвредно. Че това е само за лична консумация! Утре ще тръгнат да съдят държавата.

не са се отчели и хоп в панделата. конкуренцията не спи...

Зависи колко финансово подплатени са...съдът може и да реши че,са задържани в момент в който са намерили дрогата до кофите и понеже на сеата са му слаби амортесьорите са я прехвърлили в полото за да я откарат в най близкото районно!

ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ Е НАКАЗАНИЕТО, ЗАЩОТО В ДРУГИ СТРАНИ ЗА ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЧАКА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ.

В коя друга държава имаш предвид? ... че ми стана интересно.

Не точно електрически стол, но в Близкия и Далечния изход ги отпиши!

говориш за онези държави, където и алкохолът е забранен ли ;)

Николовв

Китай

Явно е че това е по сигнал. Иначе туко така няма как да задържат някой си със Сеат. Някой иска да конкурира големите босове май и са ги закопчали.

Задържани са, защото не да плащали на полицията, а куп известни мафиоти, които си плащат като Брендо са прукривани от полицията и съдебната система,защото си плащат. Даже отказаха да предадат Брендо на ромънците за да не го съдят и го величаят като национслен герой.

50 кила в куфар. Колкото две торби с цимент.

..и ги носела жена...

3евзек

Може да дойде на кастинг за боя с траверсите.

Москов би се радвал,най много на тази новина,от утре ще я иска за изследване във неговите ведомства,за използване на мазила и лекарства,и за него разбира се,иначе как ще пудри носленцето,как???

Милите, ама хич не са част от престъпна група - тия килограми наркотици в мазето ли си ги произведоха! освен това даже и не се крият като партизани - въртят си търговията в София. Няма за каво да идват европейските прокурори - "рибата си мирише от главата". Ама така мирише, че в ББрюксел си я усещат без да стават от скъпите си бюра.

кой е новия собственик (за сключването на сделки)?

Защо,както винаги не обявяват цената на конфискуваната кока??? Има ли вероятност да има такива полицаи,които да продават такава дрога конфискувана,и на нейно място да слагат брашно!!!

Цената е търговска тайна. Освен за дрога, която се търгува на борсата и всеки средностатистически полицай може да влезе на сайта и да провери.

Интересно как при БСП успяват да си платят, а при ГЕРБ все не са си платили такса спокойствие? Мног оинтересно! Всеки случай до сега няма друго правителство да пипа здраво, освен това на ГЕРБ. Но това не пречи на 10-15% уродчета да продължават с храчкомета.

"Пипат здраво" само срещу конкурентите, за жалост.

я вземи погледни една бегла статистика "В доклад за 2005 година на сайта на митниците данните за задържана дрога показват: общо количество наркотични вещества и прекурсори, задържани през 2005 г., възлиза на 1137.630 кг, 309016 таблетки и 2000 ампули в 96 случая. От тях хероин 324.499 кг, амфетамин 406.718 кг и 1004 таблетки, психотропни вещества 30 168 таблетки и 2000 ампули, марихуана 39.762 кг, кокаин 131.460 кг, малки количества екстази, опиум и хашиш, ефедрин 277 839 таблетки и 0,320 кг и 105 кг калиев перманганат. За 2012 година общото количество е два пъти по-малко: 5087 кг, 65 л и 55 175 таблетки в 64 случая, от тях кокаинът е 73 килограма. За 2015 година митниците отчитат общо количество задържани наркотични вещества и прекурсори 1329 кг, 109 таблетки и 2 л в 88 случая. Наблюдава се значителен спад спрямо предходната година, както при задържаните количества, които са три пъти по-малко, така и при броя на случаите (40%), констатират митниците в отчета си." Изводът е че от както дойде бат' Бойко. Само шанаджии се хващат :D

Той Сидеров едно време дърпаше ушите на такива ама сега дърпат неговите.

Доста стока е унищожил Сидеров, тук спор няма ;)))

Шш, тва тежи, бе?!!

Тия влачат 101,5 кг амфетки и не били "организирана престъпност". Какви ли кила влачат "Организираните"????????

Третия ''избягал'' та немогат да ги направят опг и от там да си загубят комисионната:(((

Комисар Попов се върна на работа и ГДБОП се размърдаха! Пореден тежък удар по Ива Андонов - какво ще обяснява на италианците не знам! Но едно е сигурно - Шефката на Съдиите ще потули работата ;)) И после кажете, че сериалите не покривали действителността ;)))

Това да не е било доставката за на Коцето Дискотеката за тъмната стаичка,уж,която той изобщо не знаел че я има.