Павел Александров сключил неизгодни договори за 500 000 лв.

Арестуваният директор на Фонда за лечение на деца в чужбина Павел Александров е сключил неизгодни договори за близо 500 000 лева, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Павел Александров сключил неизгодни договори за 500 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези обвинения са прах в очите, за обществото дето не им знае лъжите и измамите....мошеници , крадци , лъжци ,това са нашите интелигенти....жалко...за България...

zeddd

И друг път сме били свидетели на такива гръмки обвинения, а след това се е оказвало, че нещата не са били точно такива, че дори и обратното, така че не бързам да си правя изводи... Да покажат доклада със становищата и кой е експерта, който го е подписал. Иначе знаем за други случки с уж доклади от "експерти", които никой не е виждал, като например случката с телефонните записи на съдийките, за които някой си експерт уж бил казал, че са фалшиви, а иначе три независими световни лаборатории казаха, че са автентични.

ЕХ, ДА ТИ ПИПНА АЗ ТЕБЕ СОЛУНСКАТА МИТНИЦА/РАЗБИРАИ АГЕНЦИЯ/И НЕ МИ ТРЯБВА МНОГО;САМО ДВЕ ГОДИНИ.И КАКВО ОТ ТОВА ,ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ИЗУЧАВАЛИ.

Венци Върбанов , Павел Александров, Фонд за лечение на децата на България извън страната ни .... е нема как Правец да се мери с легендарния Долни Дъбник ( някъде между Плевен и Мездра се намира ).

Цветелин Цветанов (ДАИ) го забрави нещо...

Павел Александров не е от Долни Дъбник а от Ясен

Че тази и предишната новина, където всичко е обяснено толкова ясно и подробно. И не мога да не се сетя за изявлението на Радан Кънев по темата по-рано днес. Все повече се убеждавам, че този сектант, не само няма място в политиката, ами е и тотално неадекватен, за да бъде обществена личност.

Новият директор "поне" не е ли разбрал за какво протестират майките?

Бе нещо не звучи много сериозно!Действително във Франция от дълги години,не от една -две,се ползва определена квартира,която се плаща от фонда.Тази жена от Франция,придружава децата с родителите до болницата ,превежда им при прегледите,защото е трудно всеки да се оправя сам,особено тежко болен.Това е много стара и дълга практика,не знам каква топла вода откриват и не е ясно тази сума от 250 000 лв за какъв период се отнася.Установено ли е каква е наемната цена във Франция?Ако е злоупотребил със сумите да си носи отговорност,само дано не е пиар акция,и дано не е,защото болните деца са много,а парите недостатъчни.Същото и за транспортната фирма до Турция,въпреки че там ги посрещат и им осигуряват преводач самата болница.Добре е,да е по ясно,но че има нещо гнило се вижда,само да не е повече пушилката,че се борят с корупцията,не че я няма, де!

Всички от Фонда за лечение на деца в чужбина свободни...

Заливат ни с поредния скандал. Вече забравихме аферата ДАИ, аферата КТБ, огромния дълг взет от ГЕРБ. Забравихме дори билетчето по 1,60! Реално няма виновни, няма осъдени, няма отнето имущество. САМО СКАНДАЛИ не липсват. ОСТАВКА!

Това верно ли е,бе?

. Борис Пилософ е известен с това, че и до днес дружествата му дължат десетки милиони левове ДДС на бюджета, само едно от тях - 33 милиона!, но какво от това, след като още навремето ги е прехвърлил на някакви мизерни цигани и затова никой не може да го пипне за нищо...През 2003 г., когато средната работна заплата е 329 лв, Борис Пилософ назначава за свой служител Румен Николов-Пашата с месечна заплата 6500 лв., а фолкаджийката Рени, с която Борис Пилософ живее и от която има две деца, е хваната със 140 000 лв. неплатени и до днес данъци, въпреки че има имущество

е Борис и кой е Владимир?

КОЛКО ПАРИ СА ИЗТОЧЕНИ ОТ ФИРМИТЕ НА ГЕРБ?????????????? ТИКВАР, ЦВЕТАНОВ, ВИНЕТКАТА И МОСКОВ В ЗАТВОРА ИЛИ ЗАМИНАВАШ В ХАГА ДА ТЕ СЪДЯТ!!!

От десет години превеждан по 10 лева месечно на този фонд. С филантропската идея, че тези пари ще се харчат за лечение на малките българчета. И какво се оказва, че за консуматор на тези средства са назначили някакъв мошеник. Аз си мислех, че е лекар, а то се оказва, че е обикновен простак. И вместо да изпишем вежди с нашите пари сме извадили очите на хиляди деца!? Умът ми не го побира! За да открадне едни 500 000 лв. този изрод е размотавал и съответно осъдил на смърт десетки дечица! Господ да го съди, защото у нас правосъдие няма. Като го гледам на снимката, типичен мошеник, откъдето и да го гледаш.

Неизгодни за кого ? Трябвало да ги прати в Израел, но вместо 1 дете той пратил 3 в Турция. Е как да не го арестуват този човек, той знае ли къде се намира, знае ли кой управлява България. Качулки, ритници и да не излезе от затвора. Пропуснати ползи за правилни фирми !? Недопустимо !

Няма оправия в тая държава. Корупция и кражби по всички нива, от най малкия чиновник до министри. Това е крадливия ген, Радой Ралин го е описал за племето, хем крадливи, но най-вече завистливи. Да крадеш от болни деца си е престъпление за разстрел. Това трябва да си пълен олигофрен и дебил за такава постъпка.

И това ако не е дъното, до което сме стигнали като човеци, не знам какво ни чака още!

Тоя е завлякъл 500 000, а в здравната каса още колко стотици милиона потъват?

Преди две години това същество отказа лечение на внучето ми, с "научния аргумент", че нищо му няма. Рожбата ми е болно от муковисцидоза, на три годинки беше тоагва, не съм искала чужбина само исках да го лекуват тука. А тоя мижитурник, като ходих да го моля със сълзи на очи ми вика, "нищо му няма бе, ти за к'во идеш тука ма? Ходи при джипката там ше ти кажат к'во да праиш." И аз какво да сторя? Дъщерята и зетя в испания работят в стротелството, аз и дядото останахме да се грижим за детето. Що болници обиколихме, на що професори плащахме, ама детенце се спомина преди година, а тоз мръсник ни отряза и отне всяка надежда. Ако бяха взели присърце това, с някой лев да помогнт сигурно малкото наде щеше още да е живо и да радва старините ни. Господ да го съди този човек дето се оказа, че даже не доктор, акъли ни даваше.

Аман от селяци. научи правилен български после пиши по форуми!!!

Кой го назначи тоя лалугер Александров бе? Само мутрата да му беше погледнал на какво прилича преди това. Как може за директор на такава важна институция за лечение на деца да назначаваш някакъв хванат от улицата, без образование, без опит и какъвто и да е допир със здравеопазването??? И как ще чакаме от такъв човек да има отношение и разбиране към страданието на майките и децата? Ами то всичко е било предопределено! Ясно е за какво са го сложили тоя, за да краде! Именно защото е некомпетентен, гьонсурат и ще работи на тъмно, като мачка родители и унищожава децата! Какви са тия хора дето са го назначили, бе? Естествено, не е луд Александров, дето е ял, ял, та преял и се олял от баницата, а тоз който го назначи!!! Кога ще се търси отговорност от тези лица, които са го назначили!

МНОГО ДОЛЕН ДЪБНИК

И затова милиционерско безумие България ще бъде осъдена и пак ще плащат данъкоплатците, а не истинските виновници.

До бизнесмен;Първо не съм ти приятел,второ много смелосе изказваш.Изреди всички партии,а твоята коя е?В коментара си за цената на билета ни съжаляваш, щото 20години не сисе возил в градския транспорт.Откъде тези чувства?Скрий се

За всичките тия години, 8 човека и директора са успели да сключат неизгодни договори за САМО 500 000 лв!!! Ми те на практика не са спечелили нищо и нямат мотив дори! И за тая смехория отново показни акции, качулки, белезници.... Някой явно се опитва да впечатли Брюкселските чиновници, но опасявам се за много тъпи ги взима. По-важното е, че с такива нескопосани ПР акции това правителство отново доказва, че няма истински намерения да се бори с едрата корупция по всиоките етажи на властта, която нанася вреди за милиарди годишно, а само да имитира дейност и хвърля прах в очите на мат'ряла и ЕК.

Тези екстременти от бялата мафия, за съжаление ще си платят подобаващо и ще излезнат чистички, чистички като Цеко Невинния! Далавери за 10 милиона лева във ВМА, а ген. Стоянчо Тонев и метресата му Кадурина си веят пръднята на свобода! Еврейчето Москоff удари джакпота за няколко милиона с ваксините, протестирани от прокуратурата и какво от това! Бацето и цилио ГРОБ застанаха зад него! Стотици бандюги с бели престилки точат ежедневно НЗОК, бюджета на тази бездънна яма само за десетина години набъбна от 1,50 до над 3 милиарда левчета! Пей сърце!

Ех, защо няма днес хора като Стефан Стамболов. Да краде от болни деца.... Какво да коментираме.

Ако имаше Стамболов, Боки щеше отдавна да е в пандиза и по-важното никога нямаше да се докопа до мястото на главсек на МВР!

Не се чудете приятели, на високи постове се сяда, поставят, закупуват, за да се краде, това е закон на корумпираният користолюбив бюрократ ! Такива са поне 99% от властващите сега, независимо дали са от герб, реформатори, бсп, дпс и тям подобни злодеи ! Та този пич си е натъпкал джоба мин с 10% от гореспоменатата сума, бъдете сигурни !

Неизгодни сделки?????Казва се изгодна кражба.всички замесени 500 000 пъти по500 000сълзи да пролеят от мъка

Не ви ли прави приятно впечатление, че и тоя крадец е от Долни Дъбник, както и арестуваният шеф на ДАЙ. Или и тоя път е някаква случайност.

Където има петрол и газ, дори да са само капки-винаги мирише. На пари!

idiot pulen idiot

До 007 Много си неграмотен,Ваше невежество...питай някой третокласник кога се поставя пълен и кога кратък член...

кога се поставят пълен и кога кратък член... ли те вълнуват наи-много !? щото тука става въпрос за каржби от болни деца ..

пускаите повече смс-и да има тия изроди да крадат повече от болните деца

само с ваксините отхвърли няколко милиона и нито го арестуваха, нито го уволниха. Даже боко рече, че си пада по него.

Как не ви е срам да печелите от чуждото нещастие. Пожелавам на всички замесени да ги застигне съдбата на хората борещи се за живот на децата си. Изроди, отрепки.

ИЗРОД!

Този помияр не заслужава коментатра ми.Не чакаяйте справедливост от бългаският съд.Скоро ще го пуснат.Спомнете си Хр.Бисеров и още стотоци като тях.

и 5 лева да е прахосал следва да бъде уволнен... Тея пари в бюджета НАП не ги берат от дърветата, а ги взимат от нашият джоб.

Пък НАП ги пренасочват към бюджета, а оттам към ГЕРБ, Вечна им служба:).

Внесъл е %-та , в неправилната партийна политическа каса .

Кочината в Бг , все повече и повече мирише.

Държавата стабилно се превръща в онова, на което ни оприличи онзи чех-модернист. При това кенефът е задръстен - където и да се ръчне и се размирисва.

крадлив софиянец

долни дъбник?? баш селянин ама се софиянци са ви в устата...

Много сте чувствителни това шопите, бре? Чунким сте всичките от пъпа на София, или пък сте по-стока...

Кичо

Селджук Долни Дъбник май не е квартал на София?!?

Той е направо скромен на фона на 1 милиард източено ДДС от Орешарски-Станишев-Мургина!!!!!

Сега проф.Пилосф ще сключва само изгодни сделки.Изгодни за него,разбира се.

само с на ти шундата червена

маика ти и тя ли ентусязирана червена мастя като тебе? значи да не сменят комуниста крадец защото новоназначения щял да краде и тои

Ще стане май като- ние ги хващаме те ги пускат???

За държавния чиновник няма значение парите за какво са, важно е да бъдат откраднати! Има ли пари някъде в държавата, ще има и чиновници които ще се опитат да ги откраднат по един или друг начин. Затова държавата трябва да бъде намалена до минимум, за да не им се дават такива възможности!

Много е важно какво ще каже Александров.Как ги изчислиха тези 500 000 лева.На другите места децата не спят без пари.Договора май е отдавна,преди да дойде Александров.

НОВА "СТАРА" ДЪРТА МУТРА... В България няма ли почтени умни млади хора?

Най-новия номер на ББ, ЦвЦв и компанията им е, че по някакъв принцип отвреме на време хвърлят по някой "другар" на вълците. Хем Брюксел да гледа как се "борим" с корупцията, хем народеца да се радва ли радва. По интересното е, че вече и в средите на мафията няма да има покой. И там ще има "наши хора", които ще могат да си крадат безнаказано, ще има и такива дето не са от нашите хора и тях ще ги пускат за храна на медиите и прокуратурата. Не че ще бъдат върнати откраднатите пари, не че ще има присъди де ...

Тоя новия Професор май е от комунягите. Няма отърване от тези пиявици.

Айде, отидоха дребните риби, народа забаломосан, постове за познати са освободени... Само на мен ли ми се струва, чв тези "измами" са всъщност доста малки на фона на схемите за милиони, които се правят? Нека отговорните да бъдат наказани, но това да е само началото!

Тъкмо медицината разглеждаме някой би ли ми отговорил личния защо иска левче за талонче за физиотерапия???? Къде може да се види ценоразписа на тия още по големи айдуци

Д-р Пилософ е 71 - годишен, но още на 20 става агент доносник на ДС и такъв си остава до 1990 г...Точно тогава английски хирург създава у нас фондация за детска кардиохирургия и поверява управлението й на директора на Националния сърдечносъдов център - д-р Пилософ. Скоро след това докторът учредява на името на фондацията частен медицински център и го разполага в държавния, а после го прехвърля на свое име и в това няма никакъв конфликт на интересиПо едно време министър Гайдарски уволнява д-р Пилософ като директор на споменатия Национален сърдечносъдов център, в резултат на което изчезва и частният медицински центърПо -късно обаче връщат доктора на директорския стол и частният му център пак е налице Този човек ще гарантира честността на Фонда за лечение на деца, ок, самият той има двама синове.

Този човек ще гарантира честността на Фонда за лечение на деца, ок, самият той има двама синове. Борис Пилософ е известен с това, че и до днес дружествата му дължат десетки милиони левове ДДС на бюджета, само едно от тях - 33 милиона!, но какво от това, след като още навремето ги е прехвърлил на някакви мизерни цигани и затова никой не може да го пипне за нищо...През 2003 г., когато средната работна заплата е 329 лв, Борис Пилософ назначава за свой служител Румен Николов-Пашата с месечна заплата 6500 лв., а фолкаджийката Рени, с която Борис Пилософ живее и от която има две деца, е хваната със 140 000 лв. неплатени и до днес данъци, въпреки че има имущество да не го описвам какво и колко, според твърденията й - от бакшиши, и това в никакъв случай не е пране на пари...

Другият син Аспарух Пилософ е пресаташе на Румен Овчаров от БСП, когато той е министър на икономиката, и е споменат в лек скандал за пари, взети по ДМС - ама дребни стотинки, някакви си 40 50 000 кинта Впоследствие братята основават Българо-израелска финансова компания за отдаване на парични заеми, а великата певица Рени и мъжът й се позиционират в Израел и т.н. и т.н. Та с всичко това искам да кажа на новия директор на Фонда за лечение на деца в чужбина д-р Пилософ, ако има сурат, да поеме длъжността, която Борисов или Москов, все тая, му поднасят на тепсия - най - вероятно като на мъж, който с пълно основание може да се гордее със себе си и с децата си...