12 г. затвор за мъж, убил брат си с дървена сопа

Варненският окръжен съд осъди на 18 г. затвор 43-годишния Георги В. за братоубийство, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Обратно в новината

Коментари - 12 г. затвор за мъж, убил брат си с дървена сопа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

veska

В Германия осъдили варненец на доживотен затвор за убийство на германец, а във Варна за братоубийство осъждат на 12 години затвор!!!

Евразийски бг-стан!!!

Верно е луд. Зимно време не може да се сети да изгори дървената сопа с която е убил брат си, а я прибира ...

да го беше блъснал с кола на тротоара щяха да му дадат условна

Luna0102

Причерняло му на човека, разбираемо е като четеш какъв е бил брата.

То и тоя не е стока, щом взема дървата на бабата и брат си за себе си... Абе много е лошо, когато роднини се карат и дори убиват...

Luna0102

Няма да е бил стока, жалко за осъденият брат.

в съседна статия четем за подобно престъпление, пак с умисъл, пак са укрити следи и т.н. , само че там е наказано с доживотна присъда, тук 12 години, които ще станат 8 като полежи 2-3 години без да прави глупости. Български съд да те съди и съдии, станали такива по наследство..

Luna0102

Къде видя умисъл в престъплението? За изхвърляне на боклук се полага по-меко наказание.

има и мотив, има и умисъл. Ти какво разбираш от това - работел телевизорът. Брат му Данаил го нямало и Георги решил да го чака, докато се прибере. След като Данаил се върнал от гостуване в ромско семейство, които често го хранели, Георги вързал ръцете му. -

Къде са родителиуте на двамата братя? Защо бабата и дядото са ги отгледали? Защо така са ги възпитали и образовали? Кажете имената на родителите, които са изоставили двамата си сина на грижите на бабат и дядото. Българска селяния!