”Пътища Пловдив”: Надзорът е приел АМ ”Марица”

"Пътища Пловдив" излязоха с официална позиция относно разследването за строителството на АМ "Марица".

Обратно в новината

Коментари - ”Пътища Пловдив”: Надзорът е приел АМ ”Марица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като има признат форсмажор по основния договор, то изпълнението му се възлага на основния изпълнител на поръчката т.е. Италянците. Нашите далавераджии правят измислен нов търг с три или 5 наши фирми, които усвояват полуфиктивно 51 милиона за 32 дни и връщат рестото. Днес цял ден Винетки и Боковци с платените медии се оправдават и бушоните ще изгорят, но грабежа продължава!

.... вместо да се дава думата на този-онзи да покриват далаверата веднага да им публикуват договора и количествените сметк... за тези пари се копа суецкият канал преди 70 години.... ОЛАФ ще ви оправи....

За тези пари коооолко километра магистрала мога да ви направя...

Системата на ЗУТ определя да има независим строителен надзор, обаче този надзор не следи и няма такова задължение да оценява колко пари са вложени в даден обект. Приема се по допуски и в много случаи това става по приятелска линия. Защото надзорът е частен и пак ще къде потърсен, а ако не е "добър" няма да има работа... Това е система внедрена още от ЗТСУ по времето на Иван Костов и създава корупция. Обаче работи в Германия.. Явно маята тук е по- особена.

Надзорът им бил виновен. Строители и АПИ си правят далаверите, ще го отнесат инженерите, които обикновено на обекта са разни немощни пенсионери, които нямат думата или им я запушват периодично . Рибата мирише от към главата. Защо са приели АПИ такива цени. Това е ненормална работа

Много сте откраднали в тандем с герП бе дайба майка вИ и идиоти.

Правителствата на ГЕРБ узакониха всички кражби, далавери и нагласени поръчки- сега вече виновни просто никога няма, за нищо. А, и пари вече няма много, а скоро- съвсем няма да има. Но вие не се кахърете за Тях- те са си подсигурили бъдещето и на пра-внуците. А вие, вие си гласувайте пак за тях, а и да не е за тях, файда вече няма защото щетите, които Те нанесоха, няма и след 100 години да се поправят.

Ако зариди свьршената от вас работа ОЛАФ спре еврофинансирането Направо фалираме

Направили няколко отводнителни канала за 50 милиона - хаххахаха! Ама те много скъпи тия канали, бе! За тия пари две нови магистрали могат да се построят!

Ами нали с тези от ''надзора'' делкате милионите как няма да ви приеме това що не сте направили..Много наглост има у нас от всеки престъпник защото си живеят в разбирателство с правосъдната система оглавявана от цацата избран и назначен от боко..