Производителите на зеленчуци подкрепят Танева, искат контрол по границите

Много често ниско качественият внос води със себе си нови болести, твърдят от бранша

Обратно в новината

Коментари - Производителите на зеленчуци подкрепят Танева, искат контрол по границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Производителите на зеленчуци подкрепят Танева, искат контрол по границите Особена подкрепа получава от кривите "краставици".

добре са се изходили за вноса! а за износа що не кажат нещо, като например що не изнасят продукчцията си в турция, украина, македония, србия и гърция?? нали им е по качествена, там ще им я купуват! или няма да искат?

А са спряли вноса на зеленчуци от Турция и Македония, а цените им са скочили тройно. Пък вие си правете сметката.

Миналата година обвиниха Дон Домат италианеца че крал фондове.. И Ко стана после?

Български домати по 3лв килото. По добре сръбски по левче

Kalin

Които са лапали подкрепят които са ги отрязали не подкрепят.Субсидии в тези размери се раздават по политически пристрастия и принадлежност а не целево.

Пиперки срещу зеленчуци. Кой кого?

Танева и Каранашев да обяснят от къде имат доходи за толкова много земеделска земя и градини. За миналото й в Мелинвест. За връзките й с Яшката. За тойотити на Калето и още и още.

Шило

А нещо, за далаверите няма ли да кажат?

Естествено. Тия които са на хранилката няма да рипат. То и на Байчев прасетата оцеляха когато изтрепаха на всички останали свиневъди. Но никоя медия не посмя да го раздуха че са от един град.

Казвам се Биака лукас, аз съм от българия. Искам да свидетелствам за добрата работа на БОГ в моя живот, заради лошата икономика в моите страни, които влизах онлайн и попаднах на заема JOSE Luse в публикация, в който се казва, че заемната компания дава на широката публика заем на много ниска лихва. И така, аз се свързах с компанията чрез нея имейл :( joseluisloans@gmail.com) която кандидатствах за заем от 15 000 долара за срок от 2 години. Компанията ми отговори и ми изпрати всички условия на нейната компания, аз се съгласих с тях. След като одобрих молбата си за кредит, получих известие от моята банка, че банковата ми сметка, че 15 000 долара са били кредитирани по банковата ми сметка, завърших погасяването на заема на 18 декември, преди да започне избухването на корона. И така, бих искал да се възползвам от тази възможност да изпратя съобщение до всички, които търсят надежден частен кредитор в Интернет, да кандидатстват за заем от jose luis чрез електронна поща: (joseluisloans@gmail.com) можете също да се свържете с тях в приложението Whats: (+1 3075431042) Можете също така да се свържете с мен, ако имате нужда от моята помощ или искате да ми зададете въпроси за това как получих заема. Ето моят имейл: [bautmanslukas@gmail.com]

Шило

Ми нямаме нужда от теб, така че, търси глупаци другаде!

Биака е едно от двете най-популярни български имена. Така че, вярваме ти яко!

Ами ще крепят и дедовия, иначе ще връщат откраднатите пари!

Танева вън. Такова говорене е недопустимо. Ние не сме мошеници и заради такива като нея аз не искам да се срамувам. Крадците в затвора.

огромният проблем на българския производител, е, че иска много висока изкупна цена. И ако вземат от него стока, стигайки до крайният потребител, цената е безумно висока! Затова търговските вериги предпочетат внос, за да могат да поддържат що-годе някаква средна цена на продукт! Иначе, да, предпочитам българската стока, но от възрастната жена на пазара! А не от тези дето излизат с декларации ;)))...

Утре кой още ще скочи да я защитава ?

НА ЗЕЛЕНЧУЦИ, ДЕМЕК ЧЕРВЕНИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ НА ДС , ДА НЕ ПРЕИГРАВАТ СЪС ЗАГРИЖЕНОСТТА КЪМ ЗДРАВЕТО НА "МАТ'РЯЛА" , ЧЕ ТЕХНИЯТ "РОЗОВ ЧЕНГЕСАРСКИ ДОМАТ" НЕ САМО, ЧЕ Е ТРИЧАВ, АМИ НЕ Е ЯСНО С КАКВО Е ОБРАБОТВАН! ЩЕ ВИ НАМРАЯЗТ ХОРАТА ЕЙ, ЧЕРВЕНИ ЛОБИСТКИ КРАТУНИ ... ЩЕ ВИ НАМРАЗЯТ ТАКА КАКТО МРАЗЯТ БСП -ДС И КГБ И НЯМА И КИЛО ДОМАТИ ДА ПРОДАДЕТЕ ОТ ТУК НАТАТЪК !

И тия чичаци ли трябва да ги спасявате от ББ. Та те искат да си остане така да лапат от ЕС без да сеят нищо. Това си заслужава БГ . Както правилно Черпа ви пише всеки път "#БЪДЕТЕЗДРАВИ"

мекерета матросовски

Много е просто и лесно - вместо да избиват на хората животните могат да пратят БАБХ да проверява тировете и веригите - да глобява всички на максималната ставка и да унищожава продукцията - това го умеят отлично, повод винаги може да се намери - микроби, пестициди, болести, лошо съхранение, и т.н. - това между другото го правят всички в еурогейския иначе съюз, само ние като най-големите балъци не се усещаме и внасяме ли внасяме

Лъжа е, не чуваш ли спри се лъжа аааа ееее....няма такава тъпа паплач като българина, ще ви яздът до откат!

Да въй бъ в производителите и вносителите! Ядем говна, без значение от кого са! Пръйте си разсада в задниците и го продавайте на малоумниците...

Дай отчет, вмземи евросредства!

толкова много производители по документи, а няма български домати на пазара в разгара на сезона им!

Е как няма да я подкрепят като им помага да лапат кинти

ДРУЖНО ЗА МАФИЯТА!

АНАЛ, ФРОМ "МАТ'РЯЛ" !

то беше вой и рев до насиране всичко да минава през борсите ,за да може другаро мафиотските фирми да си присвояват % , след като направиха цените непосилни за хората започнаха да си раздават субсидии за компенсиране на ;загубите; , къде ще излезе края на мафиотизираната система не се знае , или пък се знае но не е редно да се пише

това е хубава мярка но танева га направи от страх от падане от влас а не в поткрепа на производителите

какво влагат в "контрол", на мен ми прибича на картел за спекуланти. гръцки домати - 2 лева, български - 4.кой ще защити потребителите?

Господин потребител, много е просто - на гърците доматите са им платени още на полето от субсидии, тук не е така, защото нашите дават на производителя жълти стотинки, те са си за бой, но и ЕС не позовлява да се дава - един вид искат да ни унищожат производството на плодове, зеленчуци, мялко и животни - да произвеждаме само жито и слънчоглед - за тях дават, даже за джипове остава. Ще кажете - дреме ми на оная работа за БГ производителя, и ...ще ссбъркате - в момента, в който БГ производителите бъдат унищожение, гръцките домати ще станат 5 лева, защото няма да има кой да ги конкурира и кого да подбиват. Има едни такива примери - магазините пълни с литайски чесън за 3 лева, нашите производители се гърчат с тази цена, ама една година като не стана тука чесъна китайският отиде на 9 лева, послетука като се произведе, пак на 3, но будалите скоро ще свършат и великите потребители ще пазарувате на наистина европейски цени

Кои са тези зеленчукопроизводители. Да не са същите, които отглеждат краставици и лук само по документи, взимат парите от ЕС, а нивата е в метър бурени

че да не подкрепят повечето пари,които получават,но не заслужават? Представяте ли си колко пари се крадат от Европа? То не бе САПАРД,къщи за гости,магистрали с ниско качество и какво ли не. Ако тези пари бяха останали за хората,сега нямаше едни да си броят хапките,а други имотите! Боже,колко неправда има на този свят?Защо? С европейски пари се печелят изборите вече повече от 10 години.

Трябва да се направи държавно АПК И ВСИЧКИ СОБСВЕНИЦИ НА ЗЕМИ АКЦИОНЕРИ

Хайде поспрете се с тези поздравления и подкрепи от колективи.... Крепете си крадците а после врещете че не ви купуват продуктите, че в повечето случаи за нищо не стават...Като чета некадърността се подкрепя, защото ако бяха толкова кадърни нямаше пазара да е залят от чужда продукция..

Ако има нискокачествен внос- ами избор на клиента! Аз пък някак си не Ви искам подобията на уж БГ домати от по 4-5лв. , след като си ги купувам от истински производители- бабите от селата с домашните си градинки - за по 1.5лв. Когато махнете прекупвачите и продавате на цените, на които изнасяте в чужбина (защото изнасяте на по-ниски цени) и се сетите, че може да се печели от ОБОРОТ, а не от НАДЦЕНКА, тогава ще се оправите. В крайна сметка никой не Ви е длъжен!

Как няма да я подкрепят като и те са в далаверите с еврофондове!!! Е по-малко, но и те са в кюпа!

Палеативен пи-ар.

Мархаба Щерьо! Виж какви далавери и глупости правят тия комуноидни ДСари от ГЕРБ?!