Ципрас обеща край на кризата след 20 месеца

Гръцкото правителство обеща да изведе окончателно страната от кризата. Премиерът Алексис Ципрас представи програмата на кабинета си и набеляза целите пред него.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас обеща край на кризата след 20 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредно доказателство, че гръцкото правителство не зачита наличие на сгрешена парична система. При обстановка на тази държавна грешка, колкото по-добре се прилагат приетите приоритети на правителството, толкова по-силен потенциал за гръцката държавна криза дългов рак се развива и щетите са по-болезнени. Реално, очаква се увеличение на потенциал за актуална криза. Бележка: Кризата дългов рак е с установима щета проблемен дълг.

Знаете ли какво казват .... Когато се раждал един грък, плачели поне двама евреи... Гърция никога няма да върне тези заеми... Затова имат и шанс да се пооправят.

След 20 месеца кризата свършва, започва агонията.

Бареков -2 , ГОРКО ИМ НА ГЪРЦИТЕ ЧЕ ПАК ГО ИЗБРАХА , БОГ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГОВИЯ БЛИЗНАК ПО ЛЪЖИ , НО ТЯХ НЕ .

много е прост нашия народ, ако си мисли, че избора на гърците е грешен. този водач, никога няма да връща заеми, само ще взима

като да ти гледа циганка на ръка. Гаранция ,че ще се изръсиш с пари.

Малко по-малко от 800-те дни на царчето!

someone

гърция - една от наи-красивите страни на света. дано им влезне малко акъл в главите да си оправят икономиката.

Ципрас обеща край на кризата след 20 месеца Вярвам му на Ципрас, особено като прочетох думата "обеща". То обещаното , не е , като даденото.

Xe-xe.

Че какво му пречи да обещае - нали не е нужно и да го изпълнява! Важното е да има светлина в тунела, че гърците не са като българите - излизат на улиците и започват да набиват в главите на политиците си нужните знания.

той обещава, защото Гърция няма да връща нищо... Като дойде пак голямо плащане, ще изиграят пак някой гръцки номер

подиграва им се, а те му ръкопляскат

ТОЗИ ВИЗАНТИЕЦ УДАРИ ОТ ЗЕМЯТА НАШИЯ ЦАР! !!!! ВМЕСТО 800 ЗА 600 !!!! ЕВАЛА СМЕШНИК

Объркал се е човекът - искал е да каже 20 години, а не 20 месеца.

Ужас, братя и сестри, ужасно кризище ни е сполетяло;о))) Ако гърците от такава криза могат да излязат за 20 месеца, пита се в задачата какво ли е нашето кризище, от което вече 25 г. все излизаме и все не можем да излезем?;о) Дали е криза, дали е управленска немощ, дали е чисто и просто удобно оправдание... е, това е тема за друг разговор!

А кой ти каза,че ще излязат?Той, Ципрас просто е обещал.Но той и много други неща обеща първият път,когато стана Премиер,даже реферундум направи човека.Е съвсем безмислен,но това е друга тема.А след почти 2 години"Я камилата,я камиларя".

Той и дядо много добре "оправи" България. Хи-хи.

тоя ще ги оправи по бързо и от секскобурготски. Блазе им, ще станат България на Балканите.

Вервайте ми....

Сакскобурготски 2

Тоя сигурно е гледал и слушал нашия "цар". Колко е смешно да казваш принц, принцеса, крал и т.н в 21 век. Странни същества са някои човеци. Глупави, прости, тъпи и безнадеждни.

Верно Ципрас задмина Кобургота ;)

много са... аз им обещах да им го изкарам на българите след 8 месеца.... ма още стой там.

Като лъжеш - демагогстваш...800 дни са 2, 5 години...