Ако управлява, БСП ще открие още 1000 щата за граничари

БСП представи пред експерти управленския проект на левицата в частта "Национална сигурност" и "Външна политика".

Обратно в новината

Коментари - Ако управлява, БСП ще открие още 1000 щата за граничари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На другаря янков бих искал да му разкажа един виц за един продавач на бира, та белким се припознае и си припомни от къде е тръгнал. Иначе другаря трябва да мие краката и да пие водата на петърчо димиттров, че го пробута в политиката, иначе досега да въртеше геврека като треторазряден продавач на бира. Та другаря янков се срещна два пъти с мой близък, веднъж през 2009-та година, след това през 2013-та, и двата пъти моя човек беше излъган, аз присъствах и на двете срещи. Другарю янков, не можете да помогнете на един човек, от чийто глас имате нужда, къде сте тръгнали държавата да оправяте?!

МОИТЕ ВРЪСТНИЦИ СИ СПОМНЯТ ЕДИН ФИЛМ, КАЗВА СЕ " СКАНДАЛИТЕ В КЛОШМЕР" !!! ЦЕЛИЯТ ФИЛМ БЕШЕ, ЗА СТРОЕЖА И ОТКРИВАНЕТО НА ЕДИН ПИСОАР В ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ !! КОМЕДИЯ, КАКТО СА КОМЕДИЙНИ КОМУНОИДИОТИТЕ, КОИТО ОТ1944 ГОДИНА ОТКРИВАТ НЕПРЕКЪСНАТО ТОПЛАТА ВОДА !!!

БСП отдавна трябваше да се забрани със закон.Тя не работи за българските интереси,а защитава чужди

......курнелио качвай се с президента си на самулета му и го вдигайте към светлото бъдаще.....

Да живеят всички БСП-ета по земните кълбета.

зд да им млади образовани хора в бг трябва подходяща работа да има и добро зплашдарявататане - да има икономика - завди,предприятия -дарявата да ги стопанисва животновадство,земеелие - а които иска часно да прави завод или кквото иска да си го прави с негови пари да се вазстанови дарявността - сртаегичеси важните отрасли да отидат кам дарявата- сега в сащност дарява няма - *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да де ако......а те няма

Тръмп ще ни нападне. 1000 нови щата а той има само 50.

Гласувайте за Радев, защото ще прати армията на границата и няма да има бежанци. .Гласуваха. Изглежда Радев няма да праща армия на границата и пак ще има бежанци, защото днес ни обещават 1000 гранични полицаи ако гласуваме така, че БСП да управлява. Кога лъгахте? Вчера или днес? А може би си лъжете така винаги?

Тези са луди за връзване. Абе ние и днеска и нощеска да бачкаме, пак не можем да изкараме толкова, че да и насмогнем на харчовете на тази партия.

Добре че тази Корнелия е малко прегоряла, че можеше да ни накара и деца да и правим та да решим демографския проблем. Или поне да върне сина си от Щатите, та да не бачка за чичо Сам, а да изкара нейната пенсия.

ей сега спечелиха изборите :))) И всички ще имат заплати от по 2000 евро и никой няма да плаща данъци. Сериозно бе. Честна пионерска.

Това хубаво, ама няма ли да открият 1 млн. нови работни места, да направят мин. пенсия 500-600 лв. и мин. раб. заплата 1000-1200 лв. Трябва да се построЯт атомни централи, потоци, заводчета, цехчета и... те такА.

милион работни места се откриват в държави като Турция, Египет и Мексико, където половината от населението е до 30 годишна възраст, а не в страни с 40% пенсионери и 20% неграмотни.

Предполагам и, че пенсиите ще станат 2000 лева....?

1800 лв. Бе.

А бе що ще харчите пари за нови тумбаци бе !? Просто ,измислете някакъв закон и пуснете , Динко и Перата , да си съберат момчетата и без пари ще свършат много повече и качествено охраната на границата :))

Комундетата точат зъби и преглъщат лиги... И за да се докопат до власт обещават, обещават, обещават... Мислят ни за тъпи и безпаметни! Време е да ги подложим на общонационална кастрация!

ЕЕ това АКО не ви излиза от устата, ако това, ако онова.. Гладна кокошка просо сънува!

за граничарки.

През 1995 година БСП взе властта със същите лъжи и измами, а през 1997 година бяха гонени с камъни, защото разориха всички и за пореден път българинът остана без нищо. Сега БСП се готви за същото и отново някой ще им даде властта на тепсия. Трябва ли да стоим и да ги гледаме?

Точно така другари, като навремето всеки трети с фуражка. И да харчим и харчим и харчим, ама кой ще ги изкарва да храним лежляците.

не е предмет за предизборни обещания, а е неотменим дълг на всеки български гражданин и на всяка българска политическа партия! Стига демагогии, защото и БСП сте същите плазмодии и пладнешки хайдуци като всички останали от останалите "партии"!

Ей сегичка при Ризова беше Овчаров, който лъжеше, че няма да има вода за пиене и щял да спира тока! Дългият инкасатор ей сегичка лъга при Ризова! Що бе? До кога ще ги гледаме тия парцали? Видяха няколко милиарда спестявания и по всякакъв начин лъжат, за да ги докопат. Лъжат, че ще вдигат пенсиите, а после някой ще трябва отново да ги намалява, за да се върже бюджетът. БСП могат само да грабят и така изкараха 70 години. Ако дойдат пак, така ще карат с кражби и лъжи. Направо да повърне човек. Де да имаше нова лява партия без крадците от БСП щеше да е в пъти по- добре. Просто БСП не става, а не лявата идея /която също не става, но не, както БСП/.

Да това е хубаво. Ама кой ще им плаща? Ние работещите едвам издържаме сегашния щат

Бойко Борисов нали издейства 320 милиона лв. от Брюксел - тях се гласят да похарчат .

Тия пари са за друго, не, за да храним поредните дебелогъзи шкембелии с униформи!

Е защо ? Толкова много народ ли ще иска да бяга тогава от България? :))

БСП не искаме да управлявате! Вие сте гламурници и крадци.

Идеята е всички безработни от пограничните райони и да гласуват за БСП с надеждата да се класират за граничари. 2-3000 човека.

Цялата ни южна граница е 752 километра. Тези хора искат да сложат по един човек на километър, защото са закърмени с "На всеки километър". Годините са други. Трябва техника и битови условия. Какво ще предложи освен хора БСП и с какво ще го плати?

Сакън, другари, не бързайте! Ей днес го пише в прав текст - КАТ-джиите масово напускали КАТ поради "секване на далаверата с рушветите" и масово подавали заявления за Гранична полиция!;)) Щото там "контролът не бил толкова строг и системата за наблюдение и контрол не действала ефикасно"!;))) Така че, другари, преди да ни тропосате още 1000 бройки за хранене, моля да използвате възможностите на вътрешното преструктуриране на системата!;)))

БСП само се хаби напразно, поти се и огладнява.

Дано да си прав - ама- надали! Народецът е тъп и алчен-току -виж, се подвели.Както турнаха льотчика в президентството, току- виж...Не смея да си го помисля, камо ли - да го напиша.