200 млн. загуби за Ню Йорк заради грешна прогноза

Американската метеорологична служба призна, че е сбъркала с прогнозата, че Ню Йорк ще бъде обхванат от историческа снежна буря. Загубите са огромни.

Обратно в новината

Коментари - 200 млн. загуби за Ню Йорк заради грешна прогноза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо голямо станало. Прогноззи те са за това прогнози, може да стане - мож е да бе стане.

В съседната област е станало.

Не е ли време да наложат санкции на Дядо Мраз(Дед Мороз)?Поне да бяха ги дали на г-н Поразенко,или като сме почнали с буквата "П"-Прокопиев,Плевнелиев....аха тука е и г-жата ПСАКИ...

Аз нещо различно от това, че зависи от нас ли казах! Мисля, че не, но омразата ви е прекалено голяма, за да мислите. Ако ще се пращаме насам натам и аз ще ви пратя в Русия. Звучи тъпо, но е в стила ви. Не мога да разбера какво ви дразни толкова, това, че средностатистическия американец, който има образование и работа, живее нормално и прилично и не се кахъри за битови сметки, това ли ви дразни - е аз това искам, защото аз имам всичко (и образование и работа, която не е нискоквалифицирана) без приличното живеене и се кахъря за сметките си. Защо трябва да се сравнявам с Конго, защото са по-зле ли - ами искам да се стремя към нещо по-добро за държавата си и мисля, че това трябва да е стремеж на всички ни. Дразни ме дребнавата ви злобичка и лицемерието. Всички искат западни коли, западна техника, западен стандарт, ама иначе си защитават руснаците и си искат и комунизЪма, много често. Противоречите си, подкарайте ладичките, купете си руски телефончета, ако има такива (не ми пробутвайте Китай, това е все пак друга държава и за нея има много друго да се каже), купете си руски телевизор, компютър и пр. домакински уреди и тогава ми говорете колко са зле американците или западноевропейците. когато стигнем който и да е от тях, тогава може да ги критикуваме за живота им, засега можем само да си мечтаем да имаме заплатите им и уредените им държави (хубаво ще е да се борим за това, но няма как да стане, вие ще ме мразите и няма да се обединим в борбата си за по-добър живот, харесва ви така нали?). Не се прекланям на САЩ или западна Европа, хич даже, не чакам да ми помогнат, не мисля, че им пука за нас, но същото мисля за всички други държави, абсолютно всички. Смятам че е крайно време да почнем да разчитаме на себе си и да искаме да живеем по-добре и да се борим за това, а това няма да стане, като се сравняваме с близкия изток.

Какво ме интересуват някакви си на другия край на света, които ни вгорчават и без друго мизерното съществуване??????

Какво ни интересува времето в САЩ.какво ни го набивате в главите на всеки 5 мин. нищо не пишете за Ю.поток и кои колко намаза и колко загуби България.писна ми да се правим на силно заинтересувани за дурашките щати......

Е как няма да се интересуваме. Нали след Априлското въстание имало протести в Америка в наша защита (така поне пише в учебниците на децата ни).

глупако//глупачке/...

Целите САЩ са си един Холивуд.

Аммиии...! Верно ли?! Не се случи Апокалипсиса значи. Грешка. :)))

им беше ,следващия път повече!

Мдааа, а вчера имаше коментари, да не се присмиваме на чуждото нещастие. Какво нещастие при 20-30 см. сняг???? Тези американци съвсем не са добре. Все ги гони глобалната катастрофа на века.

То и това излезе като разбиването на Русия на пух и прах.Американска им работа

Ай ся да се смеят пак на руснаците тъпите янки!

Страшни прокоби бяха,за Бурята на всики времена,апокалипсис някакъв....е,поваля им малко сняг в Ню Йорк.Зима е. Другия път-ще имат едно на ум.Да си потърсят 200-те милиона от Метереологичната служба.

Голямо събитие, от световно значение: през януари в Ню Йорк валя сняг?!

Глезотии!

Ми като не искат загуби, следващия път да ги застигне бурята....вместо да благодарят на Него, те мрънкат, нещастници...

Това са рисковете на политика - кажеш, че ще има буря и не познаеш - проблем. Не кажеш, че ще има буря и не познаеш - пак проблем. Да си изберат някой по-добър шаман следващия път.

Велили са. Направо счупиха тъпомера с тези прогнози и зомбираните жители изкупиха всичко де се яде и оставиха празни рафтове. Какви загуби и от кой? От пазарилите или тези които са си изпродали и до последното пакетче суха супа стока?

E, така е в развитите демократично държави, трябва да се стимулира пазарната икономика чрез различни трикове

Индианците са виновни,прекалено много дърва са събрали и са подвели синоптиците.

Стар виц, но в случая...

Абе, то бива подмазване, ама като нашенското няма по света... Имало буря в Ню Йорк, паднал малко сняг, а пък вятърът бил духал... Защо, неуважавани журналета, не пишете за това как вашият собствен народ гине, робува и се конкурира за храна с кучетата около кофите за боклук! Защо не се съсредоточите около това как циганите мародерстват в изпепелените ни села, защо не роните също такива сълзи за измиращия ви народ, а поддаквате на чуждоземци, които дори не знаят за вашето съществуване... Хайде сега, изтрийте и това ми мнение, за да покажете, че сте "демократични" и че защитавате "еврогейските" ценности.

Като паднеш в калта, вече никой не се интересува от тебе, освен ако не може да измъкне още някой лев от останките ти. Виж, друго си е Ню Йорк - неонови светлини, Броудуей, блясък, слава, милиарди долари. Новата и скъпа кола е по-интересна от някоя трошка. Богатите хора са по-интересни. Бедните са безгласна буква, никой не ги пита или се интересува от мнението им.

Вярно и тъжно.

Знаех си! Трябваше да занимават цял свят с кварталните си проблеми, нали са пъпът на света!

Е как,бе, 20-30 см са си сериозно количество! Ти представяш ли си как ще ги преодолеят с мижавите им хамъри, лексуси и подобни таратайки...

Лелеее, какви тъпанарски коментарчета прочетох, направо ми стана гнусничко, наистина има изключително прости и ограничени хора. Както и да е, всъщност ми се искаше да изкоментирам, че за разлика от у нас, където прогнозите се бъркат постоянно, а когато не се сбъркат, пак няма ефект, никой не взима мерки, в САЩ наистина има последствия за тези, които бъркат, ще има и за метеоролозите, а ако те бяха познали и кмета не бе взел мерки щеше да има последствия и за него, то и сега ще има. Вместо да плюете по американците, помечтайте си да живеем в уредена държава, като тяхната, не в тяхната, а в нашата си, но уредена (и това зависи от нас, не от някой друг, никой друг не им е направил на американците държавата уредена и организирана, те са си го направили). Твърде сте простички и с промити тиквички, обаче, за да си го признаете, искате си ботуша над главите, харесва си ви хаоса у нас, страха и мизерията, липсата на каквито и да е права и това е! Далеч съм от мисълта, че там е перфекто, но в сравнение с България е на светлинни години напред в бъдещето.

тъпо е да наказваш човек за това, че се опитал да ти помогне и не е успял. По добре да закрият прогнозиране на времето щом оюакват 100% прогноза,което ням акак да се случи всеки път.

На този помиярски коментар въобще не е нужно да се отговаря. Само се чудя, как определя този по-горе кое е тъпо и кое не с този каламбур който е написал?

Имам чувството, че за някои хора у нас и л..ната в Щатите ухаят на Шанел.Да, не може да се сравняваме с тях е факт.Както е факт , че имахме държава, която с усилията на комсомолското поколение разрушихме.Това, че познавахме Запада само от лъскави филми и опаковки ни заслепи толкова много, че не оценихме по достойнство реда и държавноста, която имахме.И, колкото абсурдно да звучи ще се окаже, че западните демокрации са се устремили натам, откъдето ние тръгнахме да се връщаме.

Много точно казано.

Ами нали, уважаеми/а, точно САЩ и други такива искат да сме бедни и просещи долу в калта, за да могат да ни ползват, както е удобно за тях. По какви причини унищожихме една прилична икономика, каквато имахме преди? Помислете!

Айде, холан! Ще си напечатат нови! Пък таива снегове и виелици има през зима у нас и никой не се оплаква, нищо че зимата ни заварва все неподготвени!

Още завчера прегледах прогнозата на ГИСМЕТЕО.РУ за района на Филаделфия и Ню Йорк. Ами хората си даваха още тогава слаб снежец да превалява, тих ветрец (15-20) км/ч, а за днес слънчево време. За в бъдеще какво ще бъде времето в САЩ американците трябва да питат руснаците!

Ето, видяхте ли - пак Путин е виновен!!! :) ... и хоп - игори 200 млн доларчета на НЙJ... Знаел е, а си е затраял! Да се вдигнат още санкциите!!! :D

На американците само пари са им в главата. Ще си ги носят на онзи свят ли?! Вместо да се радват, че им се е разминало...

Промивката продължава!Тези изроди само пари съм им в главата, няма такъв морален упадък!

как ги загуби тия 200милиона? Аман от витруални цифри навсякъде!

Не ме вълнува. Нито живея там, нито говоря ънгличански език. Интересува ме единствено какво се случва в България. Бъдете така добри да пишете повече за родината ни България.

Пълна промивка на мозъка и заглавичкване ни провеждат в БГ. Сутрешните тв блокове мълчат за промените в здравеопазването.Москов го викат рядко и той говори само по политически въпроси.Пълна лумпениада!