Дянков прогнозира нов бум до 5 години

Българският финансов министър Симеон Дянков заяви, че България планира да кандидатства за “чакалнята на еврозоната“ ERM-2 догодина, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дянков прогнозира нов бум до 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министерствата да не се оплакват, че народа плаче повече , ами да се стегнат и да намалят администрациите си и заплатите - какво е това в Министерство на труда и социалната политика всички Дирекции на соц.подпомагане имат леки автомобили и лични шофьори за лични нужди, и закакво са толкова Агенции на социалното министерство и Държавната агенция за закрила на детето - достатъчно има отдели за закрила на детето в страната , а на всичкото отгоре и Регионални дирекции и Областни дирекции на соц.подпомагане - безумие от администрации и голями заплати към това Министерство, вместо да ги намаляват те ги увеличават .

о боже искам да съм като гърция пред фалит и да взимам по 1500 2000 евро заплата какво ни занимават с глупости една смешна гърция ни бие отсякъде въпреки че е фалирала българия от тука накъде да фалира при средна заплата 250 евра

Ма що не вземете вие да се бумнете бе кретенчета. Ами ако наистина догодина тръгнеме "мощно" напред и наистина има Бум след 5 години, кво ше праите. Изчакайте поне да мине тази година и да видим как ще почне следващата и тогава приказвайте, сега само словоблудствате. Все пак да не забравяме че след 5 години вероятно ще има друго правителство, така че дори и заради това би трябвало да повярвате на тези прогнози ;)))))

Чакалнята, по всяка вероятност, ще бъде законсервирана до следващата "перестройка" на ЕС.

да а след 10 години от небето ще валят пари...а след 100 години може и да сме като германците!

БУМ вкухата му тиква

Да го БУМнат някъде Дянков-Лъжеца!

Това е учил човекът ,това прави-"прогнозира"

Не честно ви казвам този човек не е с всичкия си

"Министрите се оплакват постоянно , че нямат пари за министерствата си" Ами като нямат пари, да не дават заплати бе. В частния сектор как не се дават заплати. Да не говорим за бонуси и 13, 14 и 15-та заплата, които в министерствата си ги броят за задължителни.

Викаш в частния сектор никой не се оплаква :)