ЕК с наръчник за уменията на мигрантите

По повод на обявения от ООН Световен ден на бежанците Европейската комисия представи днес пособие за определяне на уменията на граждани на държави извън ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕК с наръчник за уменията на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съм за Булекзит.

1) алахакбар 2) умения за работа с взривове 3) газене на хора с МПС 4) клане на хора 5) искане на социални помощи 6) алахакбар

loyola

е, в крайна сметка нали онези, които не стават за чеп за зеле, ще ги разселват у нас...

Към уменията на мигрантите може да добавим : грабежи с заплаха-нож, изнасилване с заплаха-нож, просия и най вече винаги ако имат право гласуват за шорошите. .......Тия от ЕС са тотал откачили - време е да бягаме (буквално) от тях.

СЪЖИТЕЛСТВОТО С ТЕЗИ ЩЕ ОТНЕМЕ ЧОВЕЧНОСТТА МИ !!! ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ !

Единственото изискване е боклуците нашественици да могат да боравят професионално с експлозиви.

Почти всички от 65-те милиона бежанци и вътрешно разселени лица по света си стоят в бежанските лагери... защото и до днес никой не ги иска. А ако ЕК търси работна ръка що не направи изнесени бюра по труда в които всеки кандидат за имигрант може да се регистрира, да представи документи за квалификацията която има... и едва тогава да му се търси работа в Европа. А колкото до интеграцията показателен е фактът че и до днес турските гастарбайтери живеят в самозатворили се общини които не проявяват никакъв интерес към интеграция в обществото на страните в които живеят, а да не говорим че голяма част от имигрантите от бившите европейски колонии дори не желаят и да работят.

САЩ Търсят да немат Мигранти на територията на ЕС с ШОФЬОРСКИ УМЕНИЯ. Да мога да карат БУС или КАМИОН

Последно бях в Германия прди една година. Всички работещи мигранти-мюсюлмани без висше образование там работят като шофьори на таксита/бусове, или дюнерджии. За мюсюлманина е грях да работи за немюсюлманин. Най-много да се хванат в някой турски цех, работещ като подизпълнител на немска или холандска фирма. Но преките началници задължително ще са мюсюлмани.

И в Дойче пост - да разнасят кашони и носят чували. В резултат на това, голяма част от кашоните и писмата не стигали до адресата! Те не знаят езика и това е голяма бариера - разбираемо. Затова сега в Германия започват масово да ги учат първо на немски, че после да им търсят и работа! Абе, с една дума - огромен ресурс на немските данъкоплатци отива на вятъра! И немците мрънкат - и с право! Отделно - сумите, които им се дават като "помощи" хич не са малко! Те и затова такива идеи , като на "зелената депутатка" все по-често изплуват - търсят начин да се отърват от тях!

До всички журналисти: ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ СПАМ ЗА "БЕЖАНЦИ", ГЕЙОВЕ И ОБИКНОВЕНИ П----СИ!!! Спрете се вече !!! Нищо положително ли не се случва на тази територия и на тази планета ???

ПЪРВИЯТ ИМ БЕШЕ ДАДЕН, ДА СЕ НАУЧЕЛИ КАК СЕ ПРАВИ СЕКС!!! ПРАВ Е АЙНЩАЙН - ПРОСТОТИЯТА Е БЕЗГРАНИЧНА !

ТЪРСЕЩИТЕ РАБОТА ... абе, те ако искаха да работят щяха да си останат у тех си - работа бол! Те са дошли да седят на социални помощи! които са често по-високи от доходите на местните!

Дъщеря ми е студентка в Германия. Този семестър преподавателят им по "Човешки ресурси" ги накарал да правят анализ именно на "бежанския човешки ресурс" - по реални данни на фирми, които са наемали такива. Накрая поантата била - над 95% от мат'риала се вписва в графата "и чеп за зеле не става от тях"!

Уменията на мигрантите са добре известни - да опипват европейки, да живеят на помощи, да се размножават неограничено, да ръгат с ножове, да се взривяват.

тая с бурката от снимката със сигурност е пълна с умения...

на тя е на 15 години и вече е баба!

1. ДА ПРАВЯТ МНОГО ДЕЦА. 2. ДА СТРЕЛЯТ И ДА ПРАВЯТ БОМБИ. 3. ДА ХРАНЯТ КАМИЛИ. Е ЗАЩО Е ТОЗИ НАРЪЧНИК?

за да промива мозъчето на читателите, разбира се. типичен фашистки похват.

много е важно да се подчертае дебело и няколко пъти, че не става дума за поредната глупост на борците срещу криви краставици, а най- ми било "инструмент" и "пособие"! ...боклуци.