Проф. Асена Сербезова: Министър Хинков използва термини, които не разбира

През последните 3 години у нас така бързо се завъртя въртележката, че изпускаме голямата картина и посоката, категорична е бившата министърка

Обратно в новината

Коментари - Проф. Асена Сербезова: Министър Хинков използва термини, които не разбира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом тази критийува министър Хинков вероятно той е прав.

Щом го защитаваш значи не е прав:)))

20 годишни планове и така нататък???? А извинете А вие в коя държава живеете? Нали всеки, включително и вие, когато дойде на власт започва да обяснява как предишните нищо не се разбирали по въпроса и сега те точно той е най-добрият най-великия и нали знаещият и ей сега ще ви покаже как става тая работа. След това идва следващия с същите действия и думи, след това идва следващия и така нататък. Вие лично какво от стратегията за здравеопазването използвахте и запазихте от предишните управляващи???

И ти не си света вода ненапита, нещо за разследване за лекарства да си спомняме

Заболеваемостта трябва да се планира! Какво е това днес си счупил крака - хоп - в Пирогов?! Ами да си си ангажирал легло поне 2 месеца предварително, да си си платил избор на екип, упойка, кръв... Така стават там тези работи! Не си планирал катастрофа - няма прием, няма легла, няма екип. Плащай или пусни!

Палавница...

Видяхме те и тебе като министър, че си една лакейка и нищо повече.

Ама кой знае защо нито тя нито предишните нито сегашните нито въобще никой досега не се е сетил да планира не планирания прием на неосигурени пациенти.

По-некадърен кабинет никога не сме имали!

Сърбежова, след твоето управление лекарствата магически изчезнаха по аптеките, така , както ти се появи 2 имение?

И на тая и ядохме попарата

Хайде да си работиш това което сега си работиш и да не ни обясняваш друг как да си върши работата.

Отговаря на въпроса, който й задават! А че професора ти Хинков орезили ДСБ, е факт! Очакваше тайничко да смени шефа на Пирогов, така че да не се разбере и да не стане скандал!!! Не стана ясно само, дали някой го е натиснал, примерно онзи от Военното министерство, де вдигнал скандал в Пирогов, дали е някаква партийна поръчка!!!

Сърбигъзова нещо се активизира.

Хинков е уникален, при това и професор...

Госпожата само като си отвори устата и лъха на нечистотии и лъжи.

иска да ни кара да вземаме отпуск да чакаме при личния лекар, който да ни изпише топло чайче и след 3 дни да отидем пак на преглед , да види дали не сме за аспирин ....

Като администратор Сербезова е много точна. То там какво е заем, дълг и подобни, много дискусии няма. Не мисля че хинков не знае тези работи, просто се прави на интересен за прес конференциите.

Я преследва в живота, фарма лапачка и океан от пари. Коя е тя?

Асена компрометирана фармацевтка. Директора 20 години стаж за Актавис - доктор с повече стаж във фарма бизнеса. Ся става ясно кой кого назначил. Тия изроди политически си знаят къде са парите и всеки иска неговия човек посредник да сложи. Лукойл, Пирогов, регулатори - навсякъде едно и също.

Всичките от ПП са тотални некадърници.

Тази пък загоряла тлъста кранта професор се пише. Я марш у Дупница на поточната линия да редиш таблетките. Тъпачка.

Нищо, че не разбирам! Разбрала съм достатъчно, за да се намърдам на местенцето! Сичките шъ ви прайм да умиргате!

всички са самопровъзгласили се от професори и академици нагоре! От ГРОП беха по-скромни, ама там академичността и интелектът им също бяха под нулата, така че...

Сербезова, ти и Хинков сте професори, колкото е прасето Стамат на баба ти Райна от с.Маджерито! Хинков иска оставката на шефа на Пирогов за безобразия и далавери! А вие, двамката не забъркахте ли простотиите с електронните рецепти?! Или пак другиму ще хвърлиш вината?! За три-четири седмици що народ измря по трасето между GP-то и аптеките, Сербезова! За един най-обикновен антибиотик за горен зъб, изгубихме цели 10 дена, Хинков, Сербезова! А проблеми с горните зъби не са шега работа, "професори"! Колкото Сербезова, толкова и Хинков, и шефа на Пирогов са въздух под налягане! От 33години на такива постове се слагат не умни и можещи! С парашути там се натрисат само КУКЛИ НА КОНЦИ! ВЪВ ВСИЧКИ ЖИТЕЙСКИ КЛАСАЦИИ СМЕ НА ДЪНОТО - Здравеопазване, Образование, Култура, Право и Законност, Земеделие, Инфраструктура, МВР, Армия, ....! Е, но сме ПЪРВИ ПО НЕГРАМОТНОСТ, БЕЗХАБЕРИЕ, КОРУПЦИЯ, КРАДЕНЕ И МАЛОУМНИ УПРАВНИЦИ! НЯКОЙ ДА ВИЖДА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА?! Както и да се въртим, все попадаме и се натрисаме на Рожби на Татко Карло от ДС - там Буратино, тук Пинокио, там Плевнелиев, тук Радев, там Боко, тук Пеевски, там....! Отец Киро, Професор и Академик, член на БАН, ТКЗС, АПК, ТПК и прочие, на свободна практика!

Така е ,права е .За да теглиш заем трябва да си платежоспособен ,никоя банка няма да даде заем на свърхзадлъжнели.А Пирогов е в добро финансово състояние,но са взели заема за лечение на деца ,защото държавата която уж поема осигуровките на деца плаща само 20% от дължимото ,а болницата е длъжна да ги приема и има разходи .Така ,че нарушител е държавата.Хинков е некомпетентен ,а съветниците му вече стана ясно кои са го правят на лична основа от позиция на власт ,а това е крайно порочно.

Хинков манипулира обществото и в частност най голяма болница с внушения и скалъпени съчинения .Това е много грозно най вече за здравеопазването което следва да се реформира ,а не дискредитират когато не е нужноби се прави целенасочено на примитивно ниво "" око за око....".

Оставка Хинков,не може в екипа му да има двама бивши директори на Пирогов и да го крие!Отмъстителен лъжец! С лъжеца Хинков какви реформа ще се правят? Искат се честни държавници ! Много добре централизирайте поръчките с цел по-ниска цена за крайния клиент,за касата ,НО как ще гарантирате бързина? Прозрачност? Защо директорите на болници сега се назначават от министъра?Нима докторите работещи във всяка болница не заслужават доверие сами да подберат най-умните и най-способни ръководители измежду тях?