17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се съберат човешката простотия и нечовешката алчност, се получава взривна смес, по-силна от атомна бомба. Простият вярва, в науката в лекарите, в собствените си страхове и после се бодва. От там нататък няма вече човек, а биоробот, единица от мрежата интернет на ВЕЩИТЕ. Вие сте вещи госпожи и господа, говорите каквото трябва, пишете каквото трябва, а вътрешното ви затворено в клетката аз, крещи, но крещи срещу нас човеците, които преди да се поддадем, се замисляме. Кучешка ревност! Да направете си експеримент, да галите отвързано, сободно куче, пред очите на вързано. Вързаното не мрази вас, а другото куче, за това, че е свободно. Гарантирам ви, този експеримент е истината, която трябва да видите. Ваксинираните са вързани, оковани, но мразят нас, свободните. Професорите, които поддържат това са също жертви на собствените си амбиции. Те вече са на залез и искат да блеснат, да си върнат славата... надявам се да го правят за слава, а не от алчност. Дори да е от самозаблуда, но да не е от алчност, защото е чудовищно.

"Предполагам, че ваксинираните ще са достатъчно предпазени"... Предполагам! След като само ПРЕДПОЛАГА, защо тази дама реши, че експертното ѝ мнение има тежест? Аз ако предположа, че няма да действат, дали ще имам право да се изказвам насам-натам, ако се окажа прав?

Да бе три пъти по-бързо, но бустерната доза пък давала ДЕСЕТ ПЪТИ по-добра защита в сравнение с първите две. Ако случайно пък не помага ще въведат супер бустерна доза и готово.

Нека направим няколко прости сметки. Според японците 20% от срещналите Ковид се разболяват. Регистрирани случай ~ 690х. Срещнали се с Ковид 3540 х. Ваксинирани 1780 х Общо ваксинирани и естествено ваксинирани 5230 хиляди. Сигурно е, че от ваксинираните са се срещали с Корона вируса така цифрата би изглеждала Между 4500 хиляди и 5000 хиляди. Това е почти цялото възрастно население на България. Е какво точно искате? Относно смъртността 29101 делено на 3540 000 ~ 0,84% от всички естествено заразени. Е къде е тази цифра, а къде е официалната стъкмистика??????

Вече просто се минава границата, на тази така наречена проф.и пожелавам един негърски омикрон да и влезе. Пууу писна ми от вас!

Абе тая баба най добре да си стои вкъщи и да гледа внуците ако случайно има, а не да всява паника отново. Тъкмо почнаха да свалят напомпените статистики за ковида и .... айдееееее новият идва със страшна сила и до две седмици ....о ужас . Добре че са добрите чичковци и лелката от Брюксел да ни кажат да се пазим, че иначе сме за никъде.

"Фон дер Лайен заяви , че все още не всичко е известно, като учени и производители ще имат нужда от две до три седмици, за да получат пълна представа за силата на варианта", това е цитат от по-горната статия. Професор Аргирова вече го знае нещата, точно колко бързо се разпространява (3 пъти), ама се чудя защо от България не им съобщаваме най-последните резултати на другите Земляни. Явно ние ги знаем първи, никой друг на планетата в момента не дава такава точна информация. Защо ли, някой знае ли? А как така псевдо професор Аргирова призовава хора на кортикостероидно лечение и такива с отслабена имунна система да си слагат бустерни дози? Ами ако заради тази непроверена информация как би повлияло на организма, починат хора? Тази жена застрашава общественото здраве с част от изказванията си за което ДАНС може да се самосезира.

и сега като стане приятелчето й Крил Петков Министър председател, гледай какво става, хахахахаха. Ще се завърти още по-диво лоби от сегашното.

Те учените в СЗО и големите държави с много пари за изследвания не знаят и казват, че ще имат информация след 2 седмици, но тя знае. Тя, каот всеки българин, е всезнаеща... знае неща, които другите не знаят. Затова я канят, защото знае и лесно може да всее паника... не че миналата година, като затвориха границите, стана нещо - пак ворусът се разпространи... но тя е всезнаеща и да не чакат 2 седмици, я канят, защото паниката носи пари, много пари - що да чакат 2 седмици, за да кажат на народа, че като делта вариантът, не е по-страшен....

Велик ден в новата ни история! Кунчев възкръсна и отново ще ни радва с изяви по всички възможни медии. Интересно ще е обяснението му за неговия казус с Корона-та. Вариант 1: има ваксина, но пак се разболява, значи ваксината не действа. Вариант 2: излъгал е, че има ваксина, и това не звучи добре. Цяла България тръпне в очакване да види и чуе своя медиен кумир... Деца с букети цветя чакат пред Министерството да поздравят чичко Кунчо за възкресението му. Група мисирки въртят микрофони и бележници, потропвайки нервно крака и се блъскат първи да се докопат до корифея на родната медицина..

Предлагам поне 3 дни Национален траур...

Бабо Радке, време е да изчезнеш от екраните, сама виждаш колко негативи провокираш и недоверието на хората избухва с пълна сила само като ти видят физиономията... Некадърност, незнание и остарели идеи лъхат от теб, срамота за медицината.

е като стария щам - никакъв го отнема! :)

“Предполагам, че ваксинираните ще са достатъчно предпазени.” Т.е. Тя сега достатъчно бременна ли е, или още малко трябва? Щото в горните статии пишеше, че Омикрон заобикаля ваксините и тутакси фарма компаниите се втурнаха да правят мустер. Или беше бустер? Сега кой лъже? Който казва, че омикрон заобикаля, или който казва, че ваксините “достатъчно” предпазват??? Апропо, какво означава достатъчно? Кога си достатъчно предпазен от нещо?

Нали антителата нямат значение???? Защо непрекъснато эбърквахте и продължавате да обърквате хората.

Новия щам е за да се оправдае масовия мор на ваксаните като дойде сезонни грип. Няма никакъв нов щам открит.

Хайде покажете ни изолат от Вируса!!!!

Много интересно,в Африка не знаят за него! Престанете да използвате SARS в много варианти и да плашите хората!

И как, кога и къде го разбра това бе, бабишкер? С линийка и кантарче ли отиде да го измериш? Или ти обещаха малка коледна надбавка към пенсийката, за да ходиш да плещиш глупости по медиите, между две напикавания...

ВАКСАТА НЕ БЕШЕ "ЗАДЪЛЖИТЕНА" , ИМАХ ЕДНА ТЕОРИЯ ЗА ДУПЧЕНЕТО" - ИСКАТ ДА ВИДЯТ КОЙ Е С ТЯХ И "СЛУША" И КОЙ Е ПРОТИВ ТЯХ ОТКАКТО ОБАЧЕ ВЪВЕДОХА "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" ДУПЧЕНЕ, ТАЗИ МОЯ ТЕОРИЯ ОТПАДА И ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕЩАТА СА БИЛИ ДОСТА ПО-ПРОСТИ ОТ КОЛКОТО ГИ МИСЛЕХ - НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРЕН ТОТАЛЕН КОНТРОЛ И СЛЕДЕНЕ, ПРЕЗ "ЗЕЛЕНИЯТ ХАЙВЕР", КОЙТО НА ПО0КЪСЕН ЕТАП ЩЕ СТАНЕ И ЧИП! СИРЕЧ "ГРОМВАЙСТОРИТЕ" НЕ БИЛИ ТОЛКОВА "СЛОЖНИ" КОЛКОТО ГИ МИСЛЕХ, А ДАЖЕ ДОСТА ПРИМИТИВНИ И ПЪРВОСИГНАЛНИ - ПРОСТО СИ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ШМЪРКАТ ТЕХНИЯТ НАРКОТИК - "ВЛАСТ" ! ДОСТА ПЕЩЕРНО ПОВЕДЕНИЕ ... А ГИ МИСЛЕХ ЗА НЕЩО "ПО ТАКА..." МАЙ ИЗЛИЗА ВЯРНО, ЧЕ "НИЩО ТЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТО, КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА , НО НИЩО НЕ Е ТОЛКОВА СЛОЖНО, КОЛКОТО ГО МИСЛИМ"

" Колкото повече неваксинирани има, толкова повече вирусът има възможност да се размножава." - ВЕРНО ЛИ??? Затова ли в ЕС , дето над 70% са ваксинирани е това чудо от новозаразени ваксинирани??? Докога разни дъртофелници ще плещят глупости по медиите???

Схванах! Идеята им е, като жените да си имаме календарче, на което редовно да си отбелязваме всяка доза и количество антитела.

Поредната изтъкана от противоречия статия - ваксините не работели срещу всички мутации, ваксините можело да нямат ефект при някои, но масовата ваксинация убивала вируса и само отчасти било вярно, че тя водела до мутации. Много хора си плюят на името тия дни…

Скоростта на разпространението се изчислява и зависи от скоростта на интернета.

информационното общество, като новосформирало се, все още не притежава съответните имунни механизми, за да се противопоставя на разпространението на подобни зловредни меми, които пък недобронамерени хора яко експлоатират в ущърб на правата и кесията на останалите... Но какво да се прави - всяко ново нещо трябва да си изкара детските болести - подобно на "демокрацията" у нас, и още редица примери напоследък...

лъжите ви се разпространяват още по бързо от вируса и са много по вредни колко ти плащат за да лъжеш така не те ;и е срам от възраста ти на толкова години такива глупости да дрънкаш прилеп изкуфял

Ваксинираните ще бъдат сканирани като стока с щрихкод. Това е целта на ваксината. Който я няма няма да има "права" по времето на антихриста. За това е този "graphene oxide", за който мълчат и отричат сега. За това е този натиск да се "ваксинирате", не за да сте здрави! Лъжи ви говорят за ползата от инжекцията. Промиване на мозъка на всяко ниво! Децата не са застрашени от ковид и не бяха! Защо натискат и за тях?!

Алооо изкуфелата, не ти ли стига пенсията?

е и като се разпространява та какво - имате ли си идея, че Милиарди вируси в момента се разпространяват, това не значи, че не са безобидни, в крайна сметка от Милиони години живееме с Вируси, щото имаме Имунна система!

Министър председателя на Южна Африка има акаунт в туйтър и пише, че няма никакъв нов щам. Отваряте туитър името му е Jamnandasgodan

Тия мръсници искат дап изтрепат хора и сега задействат план Б.Дали ще използват бойни отровни вещества ,спиране на тока ,комуникациите и доставките и с помоща на военните обгазяване на предградия и други подобни гадости.Тия няма да се спрат пред нищо ,защото начело им стои самия дявол и неговото протеже на земята Клаус.Освен това паричките на тъпите немци отдавна са оплячкани и няма да имаит нито пенсии,нито застраховки.Така ,че се очаква да стане по–страшно и от времето на най–свирепите фараони.

Споко, ако можеха досега да са го направили. Изглежда военните не са навити.

Ся Антиваксърите-идиоти се насират от страх! Дано ви докопа новият щам! Ще пълните траповете по- бързо! Давиевъ и скъсаняците неуки!

Ярък пример,че не искаме да заприличаме на този/тази. "Ваксината" действа. Води до зомби мислене. С такива коментари все по- малко хора ще навият ръкава :)

и делта-та беше три пъти оп-бърза следващия щам - уили койота по-следва-я - щтрауса бързоходец още по - следващия - на марвел героите светкавцата, супермен, , жената чудо хелоуин- празник на върколака ноооо. - главен герой - МАСКАТА !!!! еми, честито

Естественият път на един вирус е да става по-заразен и да предизвиква по-малко проблеми в своя хост. Ако това, което достига като инфромация - че новият Омикрон се кара като обикновена хрема, се окаже истина, може би сме на път да видим края на пандемията. Но всяка информация е предполседна. Да изчакаме.

Аре, следващото спаружено плашило да ни страхува срещу некоя кинта. Бе тия всичките, ако го немаше Ковида щеха да мрат на по една пенсия - а сега се изреждат неколкократно на ден за по некор хонорарче, да плашат гаргите.

Смени си памперса.Миришеш напикоч.

Първо казаха бета варианта е 4 пъти по-заразен, после делта е 10 пъти и сега овникур е шест пъти от всички предишни, демек 10х4х3= 120 пъти, пъти по-заразен. От какво?! Защо?! Че ако тези числа дето ви падат от звездите бяха истина, до сега цялата земя да се бяхме заразили по 3 пъти, поне с един от тях. Ако неваксинираните убиваше в Африка до сега да е пуснлтиня(1% ваксинирани), вече никой не вярва на никое правителство. Дори в Германия ветеринар е съветник на здравните власти и кризисния щаб. Мъка! Кога ли народите ще излезнат и ще изринат тая сган?!

Тия са невероятни!! За 6 дена разбраха че се разпространява около 3 пъти по-бързо от предишните. Ега ти науката!

фалшименто е станала науката. За огромно съжаление.

ВСИЧКИ НОВОЗАРАЗЕНИ И ОТКРИТИ ЕВРОПЕЙЦИ С ОМИКРОН СА ЛЕТЕЛИ СЪС САМОЛЕТ. А ТАМ СЕ ВРИЗА САМО СЪС ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ. ЗНАЧИ ВСИЧКИ НОВОЗАРАЗЕНИ СА БИЛИ ВАКСАНИ ПОНЕ ДВА ПЪТИ.

Дойде новия щам.... /Делта делтааааа, на кой ни оставяш делтаааааа???/ И ето: Погледнете тук, на коя дата съм казал какво точно ще се случи: https://dnes.dir.bg/comments/idva-redat-na-oshte-edin-nov-opasen-shtam-na-koronavirusa-c-1-2?page=5 Цитат на прогнозата: Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. /точка за мен/ След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /вероятността да позная е към 90%/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /вероятност: 90%/ /не познах напълно, но не е късно да се случи. Да видим тия новите ковидари от ПП..../ Кулминацията: 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. /точка за мен/ Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /десет точки за мен/ /вероятно ще е преди средата на ноември, но нещата ще се развият ТОЧНО по този начин;/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /някой съмнява ли се в това????/ /те не са спирали.../ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. /опс, точка/ Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция.

Идиотите професори се размножават 10 пъти по бързо.....откъде ви копат бе???

Когато измрат 5 процента от депутатите в парламента от вируса обещавам да се уплаша. Досега от 240 дъртофел главно там няма един умрял, което значи нулева смъртност дори сред най грешните.

Тази изглежда по-страшно от всеки вирус.

Може да го кръстят О`Шибка, но това ще е към края на пандемията.

Какви мерки ще вземете

Радке, Радкеее хич не та слуша главата.

Няма място за паника, според научните публикации до момента, омикрон щама наистина се разпространява много бързо, но пък симптомите са много леки. Освен това се очакват и лекарствата срещу ковид да бъдат удобрени догодина. Така че мили българи, дали ще се ваксинирате или не, си е ваша работа, но все пак имайте едно на ум и се пазете.

Пише се одобрен. Къде си учил български език, чедо?

Ами учил е да пише с клавиатурата на микрософт. Тя има навика да заменя о и у.

Нямаш и пълен член:)

И точки и кавички се слагат. Кой ти е дал дипломата, даскале? Да не е учил при тебе?

С пълният член у нас имат проблеми основно снахите.

Ако това е така и омиркон не предизвиква пневмония, ще има голям локдаун. Това е най-страшната вест за ковидовъдите. Вируса ще изпозарази всички имунизирайки и ще им изсъхне бизнеса. Е те ковидовъдите си държат цензурата на "научните" списания и няма начин да не се окаже по-лек, но например много по-смъртоносен. Па ако трябва и с мишеморка да трябва да заповядат на "лекарите" от първа линия да "лекуват" специално този вариант.

Даже в четвърти клас,в часовете по-Химия,се правят опити за показване,доказване на тезата! ТОВА ОТДАВНА Е...НЯКАКВА ПАРОДИЯ.....КОМИЧНО,АКО НЕ БЕЛЕ-ЗЛОВЕЩО!!! ПОСТОЯННО НИ ОБЛЪЧВАТ-ШАМАНИ,”ГРУПА УЧЕНИ”,”ЕКСПЕРТИ”-А АПОКАЛИПТИЧНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ!!! ВСЪЩНОСТ,ВСИЧКИ ТЕ СА СТИПЕНДИАНТИ,ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ НА ФАРМА-ФАШИСТИТЕ!!! СЪД ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Пи ли си хапчетата тази сутрин?

изкараха и другия ТРОЛ или по-скоро ГОБЛИН .... наспорила нашата наука на ИЗРОДИ

съвсем се издадоха, че ваксите са неефективни и ситуацията се дирижира

Гледам ,че има много учудени хора тук за нещо очевидно, че лъжат за ковид цирка. Ама те лъжат от самото намало. Те лъжат за бройката заразени, те лъжат за бройката починали, защо ви учудва чак сега. Всичко е една голяма лъжа. Няма как националния статистичести институт да обявява преди цирка ковид по голям брой починали а като започна цирка са по малко починали, значи цирка ковид не влияе на смъртността и това не е заради взети от правителството мерки, ами защото всичко е една голяма лъжа. Ковид може и да има на това което му приписват е лъжа. И някой някой ден ще отговаря за геноцида срещу хората, дано да е скоро само.

Не знам,как е станала-Професор(странна работа),но за такива гадания,би трябвало да се-ОТНЕМАТ НАУЧНИ ТИТЛИ,ЛЕКАРСКИ ПРАВА,ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА НЕ Я ПРЕДСТАВЯТ КАТО: пРОФ.ЕДИ КОЯ СИ,А КАТО:ЕДНА ЛЕЛКА ОТ ГРАДИНКАТА...ПРЕДПОЛАГА,ИСКА И СЕ,МИСЛИ СИ...ЕДИ КАКВО СИ!!! ЗАЩО НЕ:2.98,3.17,5,41.. ПЪТИ:ПО-БЪРЗО”! ЩЕ НИ СВЕТНЕ ЛИ С КАКЪВ МЕТОД ГО Е ИЗЧИСЛИЛА? ИЛИ ВАЖНО Е ДА ВСЯВА ПАНИКА,ДА ОПРАВДАВА-ПОДХВЪРЛЯНИТЕ И ПОДАЯНИЯ!!! СЪД ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

хехе ... ти как мислиш в бг се става просфесор

Като ти гледам правописо, на тебе че ти се обесни трудно и дори, как се връзва пиперо.

той новия щам де, го откриха едва в понеделник. Как разбраха че се разпространява много бързо. Специално за ваксърите, сега ви готвят нова ваксина. И така до края на пандемията. Ама ще трябва да почакате, то май няма да има край на пандемията....

или спекулират или знаят отпреди

Сега видях,ЧЕ ТОВА НЕЩО Е КАЗАЛО:”ТРИ ПЪТИ ПО-БЪРЗО”!!! СЗО КАЗАЛИ:”ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-БЪРЗО”! ТИЯ С КВО Я МЕРЯТ-СКОРОСТА...ВСЕКИ СИ ИМА НЕГОВ СКОРОСТОМЕР,ЛИ? АЗ ПЪК КАЗВАМ,ЧЕ НОВОТО:БЛЯ-БЛЯ ...СЕ РАЗПРОСТРАНЯЕА 99.4329875-ПО-БАВНО...ДАЖЕ НИЩО НЕ СЕ РАСПРОСТРАНЯВА!!! СЪД ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!