Продуцентът на филма за Мохамед не съжалява за нищо

Мъжът, който твърди, че е продуцент на филма за Мохамед, предизвикал вълна от протести в редица страни по света, казва, че не съжалява заради заснемането му.

Обратно в новината

Коментари - Продуцентът на филма за Мохамед не съжалява за нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сър

Демокрации, глупости.Най-жестака лъжа в услуга на експлоататорите.И при соца беше демокрация, но по-прикрита. А този "филм" е дело на ЦРУ.

Че защо да съжалява. Човекът сигурно си върши работата да подпали фитилите на мюсюлманите, да предизвика безредици по света. Твърде плоска и умишлена провокация с цел да няма мир по света. И мюсюлманите пак ще бъдат изкарани жертва на религиозна война.

Свободата на словото е гарантирано по конституция в нормалните държави. Който се обижда да не гледа. Ислям и демокрация е като огън и лед, заедно едното се изпарява.

opalaa

бен, каква свобода на словото е гарантирана в нормалните държави ,чуваш ли се......я да направят такъв филм разказващ истината за "холокоста" да видиш как ще вкарат създателя в затвора. хахаха свобода...филма е активно мероприятие на Мосад и са хванали уж че копт е продуцент ама 50=60 богати евреи били дарили средства за да го заснеме израелски режисьор.