17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще възстановят зеленчукопроизводството, консервна та промишленост, животновъдството, промишлеността, образованието и най вече морала и справедливостта. Всички партии обещават благоденствие със заеми.

Въпреки че не мога да чета я прочетох.

Разбира се че не, аз с политика не се занимавам. Никой млад човек не би тръгнал да гледа новините в 6. По добре да направим join на някой сървър и да поцъкаме игричка. Все едно да питаш млада жена дали е прегледала кой турски сериали ще почнат да излъчват

Предизборната програма е ясна - НЕ на БСП и сателитните и партийки - ПП, ДБ, ИТН! Видяхме ги колко струват преди 2 месеца.

Важното е ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП да не са на власт! Възраждане е бъдещето на България!

И защо да четем нещо което дори самите политици не са прочели ?! Ако не вярване ги поканете и ги накарайте да си кажат програмта и ще видите , че те дори не я знаят !

Не, не съм я прочел. Защото я знам. За какво да я чета? Гласувам за кой ли пореден път пак за същата партия за която и досега. Някой май иска да ме направи на луд, ама нещо не му се получава, а??? И хиляда пъти да ме карат да гласувам, пак за същите ще гласувам - какво ще се промени???

ко? Се едно да верваш на некой, който те иска за скес. Сваля звезди от небето, нахлузва ти го и после.........бития,бит.

Още дори не мога да определя за коя партия да гласувам, а пък не съм такъв мазохист да им чета предизборните програми на всичките. Видяхме ги вече как изпълняват предизборните си обещания. Да имаше някой нов, да гласуваме за него, да видим какво предлага, а те все същите и вместо Волен, Костадин, разлика нула.

Не обичам да чета лъжи. Не обичам да чета.

Няма кво да четем Важното е оня БОКОлук-боклук Бойко никога повече на власт

Съгласен съм - Бойко Рашков никога повече във властта!!!

не ме интересува какво искат да направят а КАК. Такова нещо не открих...никъде

Всеки път, когато съм чел програмите, съм оставал излъган, сега ще гласувам по усет, симпатия и убеждение!

Ще е губене на време. Дайбългария и говнярите от промяната да не бяха писали, че ще ни вкарват във война с Русия?!

"Дайбългария и говнярите от промяната да не бяха писали, че ще ни вкарват във война с Русия?!" А не сме ли???

Сиганитв у маалата със сигурност са прочели парата дет са получили за правилният вот!

Ммм не, ний читем само за шкафчета и кюлчета, при нужда и програмата на тивито за да турските сериали. Щот исками да сми в далаверата, а от програми далавера няма.

Програмата е искам кифтета, 20 хилки заплата,два апартамента, две секретарки, две коли едната жип. Другото е за балъците дет гласуват.

Хубав въпрос. Защото последно като проверявах, ГЕРБ нямаха такава. Борисов разчита само на недоволството на хората от ПП. А предизборните програми нямат никакво значение. Традиция у нас е, да не се изпълнява нищо от тях и само да ползват за набиране на още малко гласове от многобройните ни наивници.

То трябва акъл за тази работа ... опорките са по кратки и се помнят по-лесно!

За предните два избора я бяха научил наизуст. Нищо от нея не влезе за гласуване в Парламента. На тези избори ще гласувам антисистемно за партия, чиято програма не ме интересува, но знам, че ще блокира създаване на всякакво правителство. Най-важното е да не се избере правителство, за да стане ясно на всички, че тази политическа система е деградирала и не е подходяща за българските условия.

Да, досега само партията на Слави доказа, че мисли и за народа.

90% от гласуващите дори нямат представа какво е включено в програмите на партиите, за които гласуват. Броя не пръсти хората, които съм питал и са отговорили. Такова е нивото.

А защо трябва да знаят, какво има в предизборната програма на партията, за която ще гласуват? Спомняш ли си някоя точка от тези програми някога да е била изпълнена?