17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем закономерно. Лекарите търгуват с онколекарствата, в резултат на което пациентите умират. Лекарите обаче, по стара традиция, продължават да изписват фалшиви клинични пътеки, от което и растат разходите за "лечението" (т.е. печалбата им от търговията).

Хората в България намаляват и пациентите намаляват.

Мисля, че за нашите управляващи най-приемливи ще са три клинични пътеки: 1. Кръвопускане. 2. Ампутация. 3. Кремация. И никакви лежащо болни! Така бюджетът на НЗОК ежегодно ще може да се източва за по-перспективни цели, като увеселителни паркове, спорни зали, подмяна на правителствения автопарк поне два пъти годишно и др.

Пациентите намаляват, защото измряха.

Пациентите намаляват, разходите се увеличават защото...... докторите повече забогатяват. Мдаа, забогатяването на докторите е свързващото звено компенсиращо намаляването на пациентите с увеличаването на разходите.

"Съмненията доколко се извършва генетично типизиране при назначаване на персонална терапия"!!!!!! За Ст.Загора знам, че такова НЯМА. Връчват ти протокола за лъче, химия, хормонално. Риагнозата РМЖ . рецептори , НЕР -2 , да не навлизам в подробности, отрицателни. Значи трипъл негатив.Агитация от докторите за химио /минах лъче/. Консултация с чужди лекари: Само на база изследване на парафиново блокче, рецептори и ki-67 НЕ може да се определи последващо лечение. А тук наливат с химия на килограми и който оцелее, значи Господ му е помогнал. Вместо пилеене на пари и вреди на пациентите, да се оборудва техника за прецизна диагностика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В света, два пъти и имало ефективана стачка на лекари. Единият път в Израел. Смъртността рязко спада по време на стачките.