17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В света, два пъти и имало ефективана стачка на лекари. Единият път в Израел. Смъртността рязко спада по време на стачките.

"Съмненията доколко се извършва генетично типизиране при назначаване на персонална терапия"!!!!!! За Ст.Загора знам, че такова НЯМА. Връчват ти протокола за лъче, химия, хормонално. Риагнозата РМЖ . рецептори , НЕР -2 , да не навлизам в подробности, отрицателни. Значи трипъл негатив.Агитация от докторите за химио /минах лъче/. Консултация с чужди лекари: Само на база изследване на парафиново блокче, рецептори и ki-67 НЕ може да се определи последващо лечение. А тук наливат с химия на килограми и който оцелее, значи Господ му е помогнал. Вместо пилеене на пари и вреди на пациентите, да се оборудва техника за прецизна диагностика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пациентите намаляват, разходите се увеличават защото...... докторите повече забогатяват. Мдаа, забогатяването на докторите е свързващото звено компенсиращо намаляването на пациентите с увеличаването на разходите.

Пациентите намаляват, защото измряха.

Мисля, че за нашите управляващи най-приемливи ще са три клинични пътеки: 1. Кръвопускане. 2. Ампутация. 3. Кремация. И никакви лежащо болни! Така бюджетът на НЗОК ежегодно ще може да се източва за по-перспективни цели, като увеселителни паркове, спорни зали, подмяна на правителствения автопарк поне два пъти годишно и др.

Хората в България намаляват и пациентите намаляват.

Съвсем закономерно. Лекарите търгуват с онколекарствата, в резултат на което пациентите умират. Лекарите обаче, по стара традиция, продължават да изписват фалшиви клинични пътеки, от което и растат разходите за "лечението" (т.е. печалбата им от търговията).