100.1 млн. евро за ”Булгартабак”

Малко над 100 млн. евро е цената за "Булгартабак" при поредния опит за приватизация на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - 100.1 млн. евро за ”Булгартабак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой да се сеща, че Русия си иска Булгартъпак като РЕПАРАЦИЯ. Някой нещо е подписвал 1945-1949 г. И пари ще видим на куково лято.

Нужна ни е революция като френската!Конвент,на площада и гилотина!

Нужна ни е ЕВОЛЮЦИЯ, а не революция, още повече, като ФРЕНСКАТА и РУСКАТА, организирани от СВЕТОВНИТЕ БАНКЕРИ!!!!!!

Към Бл-БТ. Приватизацията е разумен ход-но това е обир на държавата.ББ не знае за разхищенията защото е информиран от пребоядисани другари-незаменими кадри пълзящи пред по горестоящите .

ПРИВАТИЗАЦИЯТА Е НАЛОЖИТЕЛНА! Тук се краде и разхищава толкова много,че скоро и тази цена ще бъде химера.Само заплатите на шефовете са от 5000-10 000лв. Отделно комисионните и другите привилегии и палатите в богаташкия квартал. ББ ряпа да яде с мизерната си заплата.

НИТО ЕДНА КРАЖБА НЕ Е НАЛОЖИТЕЛНА! НАЛОЖИТЕЛНО Е ДРУГО - ДА ГРАБНЕМ СОПИТЕ.

Нашенски 4ервени пари през Австрия...

99% от австрийските фирми инвестиращи в България - СА БЪЛГАРСКИ!!!! Казвам го от опит! Версията за руснаци е за цвят...............!

Цигарената индустрия ама изобщо не ме интерисува!

Hали преди 20 години скачахте по площадите?-да.освен за демокрация,скачането беше и за раздържавяне и приватизация,нали така?защо сега сте против? радваите се че изобщо бт остана непродадена досега

В Държава, която бебетата се раждат пристрастени към никотина... това е смешна цена! Кво... беше "Усещане за жена" и "Вкус за мъж" пред входа на всяко училище... това е смешна цена... Пушите ли?

ПОРЕДНАТА ГАДНА ДОЛНА ИЗМАМА - САМО АКТИВИТЕ НА ДРУЖЕСТВОТО СТРУВАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПАРИЧНИТЕ СРЕДСТВА В БРОЙ НА ДРУЖЕСТВОТО В БЛАГОЕВГРАД - ОТЧЕТИТЕ СА ПУБЛИЧНИ И Е МНОГО ЯСНО И ВИДНО,ЧЕ С ТАЗИ ЦЕНА ГО ХАРИЗВАМЕ ПОДАРЪК НА НЯКОГО.А ОЦЕНКАТА НЯМА НУЖДА ДА Я КОМЕНТИРАМЕ, НА ВСИЧКИ Е ЯСНО КОЙ Е ОЦЕНЯВАЛ И КАКВО СА МУ КАЗАЛИ ДА ОЦЕНИ - ДОЛНИ ЛЪЖЦИ,БОКЛУЦИ

Браво на правителството,ако осъществи тази приватизация.Това ще означава,че работи за бъдещето на народа.Браво!!!

Боже,Боже,тези изроди искат пак да ни сложат диневата коричка,както направи това Иван Костов!Та тука въобще НЕ МОЖЕ И ДА СТАВА ДУМА ЗА СДЕЛКА ЗА МИЛИОНИ!АКО Е НАЛОЖИТЕЛНА НА ВСЯКА ЦЕНА ТАЗИ ПРИВАТИЗАЦИЯ,ТУКА ВЕЧЕ ГОВОРИМ ЗА МИЛИАРДИ!Управляващите ченгета може и да са достатъчно тъпи и да си мислят,че българина ще им се хване на просташкото омайване,но народът вече прогледна и подобни измислени зделки са невъзможни,освен ако управляващите не ги наложат по полицейския маниер!

Е, вече е ясно че Майкъл Чорни и подставеното му в БГ лице Г.Т. ще купят тютюнопроизводството. А цената ме навежда на тъжния спомен за цената на БТК, когато пуснатите на борсата 35% от акциите излязоха в пъти повече от продажната "цена" от 200 млн за 65%, за които исландеца след три години взе 1 милиард евро. Ех,родина!

Ето сега отново сме свидетели на една държавна далавера и един бандитски обир на управляващите!Те си назначиха послушни оценители,които сложиха цена на Булгар Табак,по ниска от годишната печалба на предприятието и сега баламосват несведомите с някакви си 100 000 евро,и се опитват да ни внушават че се прави нещо истинско!Те правят целия народ на една общност от олигофрени,които не могат дори на пръсти да си пресметнат 2+2 на колко е равно!Само сградния фонд на Табака превишава неколкократно тази определена сума,да не говорим за преработващата техника!Ето сега тази псевдо-приватизация е най голямия обир,който се канят да ни сервират за последните години и за този удар,тепърва ще се говори и ще се обсъжда,РАЗБИРА СЕ ПОСТФАКТУМ!!! Ето сега е моментът,целия български народ да се вдигне,като един юмрук и да ги прати тези управленци,на майната им!Още обсъждаме наследството,което ни отсави Иван Костов и тоталната разсипия на икономиката ни,от разпродажбите и псевдоприватизациите за жълти стотинки,за които сега си хапем задниците,но този мръсник още не е там,където му е мястото и дори пак продължава да се натиска,за топло политическо кресло!Тези мръсници рзчитат на късата памет на този вече смачкан и обезличен български народ !

Къде забрави продажбата на КРЕМИКОВЦИ. Само желязото (без земята) струва повече на вторични суровини от цифрата за която го артисаха на някъв техен дришлю. И народа ни вопъл ни стон, така ще стане и с БТ, ти за надигане говориш.

Ех пиятелю,не ми говори за Кремиковци,защото кръв ми капе от сърцето!Там стана една далавера за много милиарди,но още колко милионери ще се излюпят от там мога да ти кажа, защото 27 години от съзнателния ми живот минаха там в пот,мъки и отрови!Голям процент от моите колеги вече са история,без дори да могат да се пенсионират!Хиляди други чакат заплати от 2008 год!Държавата нехае,въпреки,че официално беше съсобственик с 28%!

Като и сега единствения държавно лицензиран оценител от Министерство на финансите физическо лице!!!!!!, който бе в екипа на оценката на "Булгартабак" ЕАД по времето на Иван Костов, казвам: ЦЕНАТА Е ОТЛИЧНА, ДАЖЕ И НЕВЕРОЯТНО ВИСОКА, СЪОБРАЗНО ЗАЛОЖЕНИТЕ СУПЕР НЕИЗГОДНИ ЗА КУПУВАЧА СОЦИАЛНИ УСЛОВИЯ...!!!!!! Плюйте през рамо и продавайте незабавно г-н Борисов - там, именно в Русия е нашият тютюнев пазар!!!!!! Успех на сдерката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво!!!Наистина умни приказки...Европа така се е "натокала" против тютюнопушенето...ама нали сме си малко ориенталци,по-далече от носа си не виждаме...

аиде ако обичате да вземе да си вкарате закон в заведенията да не се пуши.щото искам като се прибера в бг отпуската като влеза в заведение да не ви дишам миризливите цигари.просто закон искам да влезе в парламента и да ги спрат от употреба тея цигари

Я по-добре си седи в USA, таман ще спестиш малко парички, че съм чувал че чистенето на хотелски стаи в САЩ не било добре платено, нетолерантен, комплексиран имигранте.

Това е друга тема! Тук става въпрос за много пари, които ще изтекат от България в чужди джобове.

Значи,не е нужно въобще да се притесняваш за отпуската си,КОГАТО СЕ ВЪРНЕШ ОТ USA!!!Ще ти подам един шланг,от който можеш да дишаш чист кислород,че дори и да се храниш от него и направо проблемът ще ти е никакъв!

Продадоха си без пари земята на Кремиковци, където ще строят на воля следващите 20 години. Сега иде ред на Булгартабак, пак ще си го продадът на тях си без пари и т.н. и т.н. Кучетата да си джафкаме колкото искаме.

Всичко разпродадоха.Новите собственици не отчитат печалби.Хазната е празна.Бьлгарите живеят мизерно и гладуват.Политиците ни принуждават да запеем песента "Стани стани юнак Балкански"

Късно е вече чадо!Държавата се превърна в това което беше преди 60 години!Бедна изостанала държава без икономика!

Евала, приватизация, чрез продажба на руска държавна банка...

Всичко разпродадоха.Новите собственици не отчитат печалби.Хазната е празна.Бьлгарите живеят мизерно и гладуват.Политиците ни принуждават да запеем песента "Стани стани юнак Балкански"

Грешка! Не продадоха, а раздадоха.

Неверятна измама е тази зделка НЕ трябва да се позволява да се приватизира "Булгартабак".

само благоевградскя клон на булгартабак за миналата година беше реализирал печалба от 120 милиона лв те ше го продадат за 100 милиона евро целя само машините ватре струват повече от обявенета цена а сега познаите кои ше се нагалта под масата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

УНСС сред топ 1000 на бизнес вузовете публикация на в-к "Труд" След софийското висше училище в топ 1000 са Йелският университет и Масачузетският технологичен институт.

Извинявайте, но дори за децата от първи клас е пределно ясно, че тази цена е на практика ПОДАРЪК, а не приватизация. Булгартабак струва минимум (абсолютен минимум, даже и от него е повече) 500 милиона евро. Ако го продадат на посочената в статията цена означава, че просто Бойко го дава на руснаците ей така (в интерес на истината те отдавна имат претенции към дружеството, че е тяхно, поради не знам си какви комунистически причини). Интересното е дали това тайно споразумение включва нещо за България като ответ или просто става въпрос за поредните управляващи, съсипващи смело родината си.

Какви руснаци бълнувате пак бе!?! Всичко си отива при ТИМ, от там - източване и фалит, защото са пълни некадърници и продажба на някой световно неизвестен инвеститор.

Приваизацията закъсня фатално Сега ЕРБ се ..бава с Доган и руската олигархия в БГ като им го продава Булгартабак го чака светло "руско" бъдеще тоест пълен фалит Тъ като водещите фирми купиха заводите в Сърбия, Гърция и Румъния. Та ще го духа Доган Гоце и Станиш, крадлив дедо и останалите комунета Хак им е А бедните турци тютюно производители най вече.

Клоуни!!!! Само единия от заводите внася над 4 000 000 лв. акциз НА ДЕН. Много ми е интересно защо ги няма БАТ и Филип Морис в наддаването!?! Също нещо май не се разбра кой е консултанта, направил оценката...

Защо да бъде просто, като може да бъде сложно/т.е. да има нещо под масата/? И да имаме "некои съображения", както казваше дрОгарА ТодАр Живков! Чехите за една година продадоха ВСИЧКО НА БОРСАТА! На Борсата няма далавери и всичко е прозрачно! За толкова години, при толкова "търгове" похарчиха милиони за консултанти, проучвания, комисии, агенции, заседания и какво ли още не! Постигнаха само едно - цената падна от 800 млн. долара до 100 млн. евро! Затова сме бедни и ще бъдем такива! Прост народ, некадърни управници, слаба и бедна държава!

И ЧЕЗ ли продадоха на борсата че не разбрах

Ако "Тази цена приблизително съответства на пазарната капитализация на целия холдинг..." Освен това задължението в продължение на 5 години да изкупуват и около 5000 това тютюн, както и 7 милиона инвестиции, звучи окуражаващо СМУЩАВА МЕ САМО ТОВА, ЧЕ ВСЪЩНОСТ НЯМА ДА СЕ НАДДАВА, защото конкурентът е един?!

Хе-хе, някой продаде цяла авиокомпания, заедно със самолети, дестинации, хотели и пр. за 100 000 долара/тристаен в София/, а вие плачете за 100 млн. На света винаги е имало хитреци и глупаци. Важното е кой какъв е!

много ясно, но да отбележим какво беше БТК преди да го продадат, хранилка от която само се крадеше, а услугите бяха пълен леш

В зарата на демокрацията, Дойче телеком даваше за БТК 4 милиадда марки...

Как не ги е срам.Разпродадоха държавата. ЗАЩО? После ще вдигат данъци непрекъснато.Как не разбраха, че печалбите излизат извън България.Всички са недоволни от ЧЕЗ, Софийска вода и т.н.,но.......Кервана си върви.....

В последния отчет на Булгартабак към 31.12.2010г. само парите по сметки са 183 млн.лева, балансовата ст-ст на дългатрайните активи е 212 млн, а материалите са 132 млн... И това за 100 млн евро??? Нещо не ми се връзва...

И на мен не ми се връзваше Балкан за 115 000 и БТК за 250 милиона ама срещу комисионна дупедатите всичко подаряват .

от гр. Пещера?

Сърбия продаде на Филип Морис своята тютюнева компания за 1,8 милиарда евро. Тук - за 100 милиона. Остатъкът отива директно в джабавете на онази от правителството, които смятат, че нацията им е длъжна с комисионна в чужди банки. Пита се - къде е правосъдието, къде е законът, къде е наказанието?! Продадоха БТК за стотинки, разсипаха компанията и станаха милионери и милиардери, такива като Малкият Капут. Сега отново го правят в още по-големи размери. С парите на България си оправят за вечни времена положението, тези гнусни селянчета...

продаде за 1,8 млрд телекомуникационната си компания, за тютюна взе "само" 500 млн. Но там продаваха на парче и нямаше изискване за изкупуване на тютюна. А тук от игрите на Доган я докарахме до цена 100 млн.

Само сградния фонд и парите в наличнаст струват по-вече!Отвори си очите и виж балансите!!

Разбрахте ли сега защо продадоха СИ Банк! Хем си купи нова банка, хем свежи пари за Булгартабак.

и кво на грее нас .......?!

Др. Р.ОВЧ. НАПИСА НА ЛИСЧЕ ПРЕД АНИ ЦОЛОВА КОЙ ЩЕ Е КУПУВАЧЪТ , А СЕГА ДА ГО ИЗВАДЯТ, ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ 100% СИГУРЕН КОЙ ЩЕ Е ТОЙ. МОЛЯ КАЖЕТЕ НИ!!!!!!!!!!

Ехаааа! Че това е почти двойно повече от цената, платена за ЛукОйл! Да не говорим, че е сто милиона пъти повече от цената за Кремиковци... и все пак смятам, че 100 милиона евро е цената само на сградите и земята.