Братя Велчеви и Катев оглавиха ”ВТБ Капитал” у нас

Милен Велчев е назначен за главен изпълнителен директор на "ВТБ Капитал" в България. Във висшия мениджмънт влизат още Георги Велчев и Красимир Катев.

Обратно в новината

Коментари - Братя Велчеви и Катев оглавиха ”ВТБ Капитал” у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тримата нанесоха щети на държавата за милиарди. Под вещото ръководство на киро сакса.Колко тъп и нагъл трябва да си , че да се надяваш да ти мине номера отново. Или хотелиерския бизнес замря. Не става само с крадене , лумпени , трябва си и мозък :)))

става става - в Булгаристан всичко е възможна - ти да си видял НЯКОЙ ДА ГИ Е ПОГНАЛ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ??? ШЕ продават хотелите по Черноморието на руснаци - братчето искало над 170 миллиное евро за няколко хотела казват осведобени хора.....

Не забравяйте мадридските крадци! Точно тези "добре облечени бизнесмени-финансисти", заедно с "принц" Кирил Секскобургготски, направиха най големият удар като осъществиха спекулативни лоши сделки с външния дълг, от които България ЗАГУБИ НАД 600 МИЛИОНА ДОЛАРА!

ЩЕЛИ да подобрят финасовото състояание на фирмата - ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС !!! първо едни мръсни пари се използват за закупуване на Булгартабак после фирмата ше препродаде с цел печалба многа над цената на коятао са го купили- ЛЕЛЕ КАКВИ ДАЛАВЕРИ СЕ ВЪРТЯТ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!

СЕГА ВИЖТЕ КАКВО ШЕ напрвят - купиха Булгартабак за смешни 100 милиона евро и сега ше го шитнат за над 300 може и над 500 милина евро - така като направиха с БТК и много други български компании !!! Сърбите за сведение си продадоха техния табак за 1 млрд евро ДАЛИ МИЛЕН ХОТЕЛЧЕВ НЕ ПЕРЕ ПАРИ И НЕ ПРАВИ ОЩЕ ПАРИ А???? СПРЕТЕ СЕ БЕ УРОДИ - ЗАКОПАХТЕ ДЪРЖАВАТА!!!

ПО старата позната схема стотиците милиони че даже и милиарди ОГРАБЕНИ ОТ НАРОДА от Братя Велчеви Катев Цветелинка и СИЕ идват от вънка и се препират през разни банки и схеми - ДА ЖИВЕЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ - който е сложен там именно да прикрива ГРАНДИОЗНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА !!! ЧУда се има ли останали още АДЕКВАТНИ ХОРА В БУЛГАРИСТАН които да се сетят какво се случва???

М ДАМ - В Булгаристан вече е официална политика ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА да се разхождат свободно и да си харчат милиончетата обрани от простия народ !!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!

Л----та пак изплуваха отгоре!

Събраха се! ... ПАК! ...Помооооооооооооощ

Пак стари мутри на хоризонта. Това не е ли достатъчно доказателство за мръсния бизнес корпоративен характер на нашите парите( БСП ,НДСВ, ДПС, СДС ,ГЕРБ и слугите им в НС-Атака и НДСВ) дето перат и въртят един и същ капитали с начало БСП ,са свързани в ОБЩА МАФИЯ навързана като свинските черва ? Отврат!

Миленчо телето, пере пари, пере пари...