Министър поиска по-строги присъди за трафиканти

Външният министър Даниел Митов поиска още по-строги наказания за трафиканти на хора в България.

Обратно в новината

Коментари - Министър поиска по-строги присъди за трафиканти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това министърче някой знае ли кои са таткото и дядовците? Сигурно ще е и те да са от кариерата, като гледам колко "компетентно" се изказва по всички въпроси.

То няма нито един хванат, той присъдите му били малки.

Викторчо що го махнахте тоз гей от новините

То пък един министъър

Още си спомням думите на покойния Начев

Мануел

Най ще му прилича да е начело на гей парада и да носи онова многоцветното знаменце

Че присъдите трябва да са по-тежки, това е безспорно. Но първо нали някой трябва да ги хвани и разкрие тия трафиканти, г-н министре? Направете хайка по софийските улици, вижте всички тия новодошли какви са, с какво се занимават, кой ги е устроил у нас.... За да се занимава някой с трафик би следвало да има връзки с тия, които са готови да платят преселението си.

не поробвай род и родина, а ведни с твоите покровители ги карайте отатък океана - и не притеснявайте негрите

Като го гледам този плазмодии колко е нежен и се убеждавам, че е любител на мъжките ласки. Същият е като помака Чехльов.

Abu Talib

Митов да не се изявява като председател на Законодателната комисия.

абе Боко да не е отпуск, та тоя папуняк се изцепва всеки ден по медиите?

от 50 до 100 бона на месец се докарва от трафика

Много повече си докарват американските правозащитни организации, които организират трафика от Африка.

Ники младич, кумеца Борисов, и, той на такъф Бизнес-план беше ! Но какво стана, баш на сватбата, на кйочек, навехна си го глезена! Бойко извика "Ертгъза" и го прати във Виена, но, булката остана не- Оправена! Кой свърши тая работа дори Биролюба една дума не каза бТТВ"Трътките" !?

Рибата мирише от главата !

Като не дават да ги спираме, нека да ги побърлгарянаме ? И така : Стисни ме за сайдера, говедо, къдраво! баба Тодорка, нова патриотка

В България редовно слагаме каруцата пред коня, както и сега. За да го има едно престъпление, то има среда, която го позволява и вместо да се борим с причините за съществуването на това престъпление, ние се борим със следствието - самото престъпление, а от там и липсата на резултат в борбата с престъпността.

Това недоразумение дали е чувало, че има разделение на властите в държавата, и че той е част от изпълнителната такава?! И затова не може и не бива да се меси - поне открито, в съдебната или законодателната власт?! Или той, при цялата си несъстоятелност като външен министър, вече се изживява също и като депутат в НС ("вече приехме ... мина на първо четене ... " - ти кво прави там бре, шашкънино?! Нямаш ли си работа във Външно, което си кара на самотек, поне две трети от жените и дъщерите, дето седят там и само седят - и заплати получават редовно - изобщо не знаят за какво са назначени и що е то дипломация ...), и като министър на вътрешните работи, и като некъф капацитет по всички въпроси в страната ... ((((((((

Много умен, бе! Повтаря едно и също като всички окопали се на платени позиции в ЕС, макар и на местно ниво! Допуснаха и допускат джагалите да нахлуват отвсякъде, спасяват ги по моретата, организират им общежития, превозват ги навътре в Европа, плащат им "дневни пари" и после обяснпват, че нещо трябвало да се направи за да бъдат спрени... Цинични смешници - мислят си, че хората са прости и ще преглъщат вечно! Вместо власимащите да се обединят и да ликвидират силово причините за т.н. "бежански поток", всеки от тях действа според конюнктурните си интереси. Даже продават на ИД и останалите сатрапи оръжие, като цинично поглездат света през лакомията на личните си интереси... Е, САЩ са шампионите...

Това министърче май си е объркало ресора или иска да върши работата и на бойковата кокошка?

ОК, нека са смешни наказанията сега, но колко често са наложени те? Ако едно наказание не се налага, няма значение каква е неговата големина, освен за съответния подкупен служител, който си е затворил очите. Дали щяха да са смешни ако се налагаха постоянно и за всеки, който е преведен?

На тоя краварски мамелюк-мИТОФФФ да му се скъса каишката с ФАЩ и тогава да джафка а не сега да МУУУЧИИИИИ!

Разбирам тревогите на американското и руското посолство, о какъв ужас, българският кабинет взе да води независима политика по основните приоритети на държавата! Кой ви е виновен, че разузнаването ви е пълна 0?!

от данс са истинските трафиканти !

" .... глоба между 1000 и 8000 лева, което е смешно." Това е цитат на "министърчето"! Как може човек овластен да изпълнява законите на Републиката(!) да казва, че са смешни!?!? Според мен, той не е на мястото си и самият става смешен. Нали твоята партийка имаше на разположение два мандата, за да направи законите "сериозни"? Или Станишев ти е виновен? На ГРОБ все някой им е виновен! Точно като комунистите, само че те премахваха "виновните", а тези ги къткат за оправдание на нас...те си гащи! Няма да го наричам педе..т, само ще го пратя в евро...ят ....!

на практика, трафикантите на хора са недосегаеми, защото зад техните "права" веднага ще застанат такива от "хелл зингските" комитети, ще се намеси оссе и трафикът ще си продължи по живо по здраво... с помощта на кон бандит, геносе габриел, другарят юнкер, другарката сталинка, гад зееви и мн.мн други знайни и незнайни "войни" от "царското" войнство.

Най-големите трафиканти са САЩ. Ще ги съдиш ли подлого??????

Лъжата,че някаква групичка трафиканти сама заселва орките не издържа. Напълно организирано и с подкрепата на политиците в САЩ, ЕС и националните държави се случва това. Те специално се карат до границите,а там уж сами пресичали границата, с кораби се карат на западни държави, Червения кръст също участва,и чужди разузнавания. Това е огромна логистика на огромна територия.

не забравяйте и оон. тази международна, криминална зона, в която като доказателства за бъдещи военни действия минават и карикатури на не особено талантливи клоуни. но далаверата "помощи" срещу петрол винаги е била и е на почит. но на престъпниците това им е работата - да се подкрепят взаимно за още по-големи печалби на гърба на такива, които и без да се самозапалили горят..

това, че гестаповските, цензурирани от разни "хелзингски" комитети -финансирани с еврейски пари медии ни представят "бежанците", като "мирни жители", "дошли само да работят" е една колкото огромна, толкова и страшна заблуда! няма мирни спящи, терористични клетки. просто няма няма! все пак онез, които бутнаха кулите на щазите дойдоха именно от европа. та, правете си вие сметките. да не излязат пак криви.

Защо не са в затвора?

мъмрене! може и строго мъмрене.

единствени трафиканти са Данс и МВР ! Защо не са в затвора ?

Митов да не се пра'и на ударен! На всички европейски лидери им е ясно, че трафикантските мрежи "са се разраснали и са създали своя логистика" защото чичо Сам го е организирал и финансирал. В австрийския Инфо-директ от 5-ти август е публикувана статия със заглавие: "САЩ плащат на трафикантите към Европа", а и в нета и в тубата е пълно с аргументирани писания и изказвания по проблема, така че докато зомбираните европейци вярват наивно в техните правителства, пъкленият план за унищожение на Европа е в ход и засега няма кой да се противопостави.

Бежанците и икономическите преселници да се насочат към две големи страни с много територия и демокрация - САЩ и Русия. Не може да се очаква дребна Европа да ги поеме ще стане тясно, задушно и претъпкано!

Съветът ви "не върви"! Нито САЩ, нито Русия ще приемат безконтролно бежанци и преселници. На прицела на САЩ са и Русия и Европа, но докато руснаците са готови да се бранят, европейците са отново безпомощни, както и през ВСВ.

питайте статистиците, колко бежанци от сирия е приела грамогласната америка за последните три години. питайте ги! ще останете шокиран.

Прах в очите. Всяко едно наказание до 3 години позволява да се приложи 78а и наказателната отговорност да се преобразува в адмминнистративна. Ако аз се скарам с жената на улицата, за това хулиганство могат да ме накажат със същата санкция с която ще накажат и каналджията. Трафикът на хора трябва да се категоризира като тежко престъпление. Защо за външни министри слагат хора с жълто по устата ?

Браво на нашият министър не искаме тук никакви тълпи от хора без образование, чакащи на помощи!

Помощите не са най-лошото. Лошото са престъпленията,които извършват движейки на глутници нападат, обират хора,изнасилват, дори полицаи нападат. Страшна работа.

Турчолята плачат, че по неволя двама техни министри били кюрди. Ами ние какво да кажем с еврейската тумба в т.н. "правителство" на Бочко-2? Пет парчета в министерските кресла, а двама от юдеите и вицета на Бочко - кривоустата и "социалнио"!!!

Турците имат много сериозни проблеми, много по-сериозни от нашите, те са в обръч на нестабилност и всеки иска да им вземе нещо. Така, че да ни сравняваш с турците е доста неточно и неоснователно!

Само да попитам който може да ми отговори: защо арабските бежански потоци не се отправят към техните братски супербогати държави като Катар, Абу Даби, Саудитска Арабия и др.?

Защото там за да папкат, трябва да бачкат. А в Европа може и на помощи.

страхуваме да кажем истината. Отговорни за смърта на 71 мигранти са тримата българи. Намерено е още едно българско превозно средство с 18 нещастници.

Мислите си, че една лъжа повторена 1000 пъти ще стане истина, ще ви разочаровам - НЕ СА БЪЛГАРИ А ЛИВАНЦИ И СА ПРЕТРЕПАЛИ СВОИТЕ!

научен цитат. На теб ли да вярвам или на австрииската полиция? Български граждани. Поглеждай в истинската преса - АУ ТОЯ НЕ Е РОДЕН В БЪЛГАРИЯ и какво от това? Кой българин е българин?

ние сме най голямите шовинисти. Кои въшкари слагат минуси и заради кое. Камиона е български и е каран от 3 бълргари! Глупаци.

Лъжеш не са българи, а бежанци с български паспорти, получени с измама и плач, че са "жертви" на войната!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да се отнемат гражданствата дадени на разни емигранти и джихадисти. Българско гражданство само на православни християни с близка до нас култура, бит и самосъзнание!

Трябва да им правят тест.Дали обичат да газят хора по тротоари,да мятат кючеци,да си хвърлят фасовете на улицата..Ако да-чисто, българско самосъзнание

Кражби на коли,източване на карти,банкомати,трафик на бежанци,на проститутки,на наркотици...Има ли мизерия, в която да не са замесени представители на гордото племе?На което все чужденците му пречат....

Не горд и жалък чужденецо в САЩ, Турция и Русия има много повече кражби на коли, взривове и запалвания, така че си събирай дърмите и си ходи при твоята мизерия, какво правиш още у нас да не сме те вързали с въже?!

Как няма да има повече малоумнико,като са огромни?Да не са по 7 милиона?...Тъп идиот,такива боклуци ни срамят по света...

Как в един миг стана от руснак българин или не помниш, какво си писал? Заради такива руснаци, като теб нашите министри имат негативни изказвания към Русия!

Голям сладур е нашият външен министър. Говори, но никой не му обръща внимание. Даже името му не могат да запомнят.

Ти, Митов, някога бил ли си на война? Аз виждали ли си какво е да се стреля под прозореца ти или пък какво е с дни да нямаш нито троха хляб? А виждал ли си какво е децата ти да умират пред тебе, я от глад, я от болест... ти да не можеш да направиш каквото и да било? Ами не си! Затова нямаш моралното право да съдиш тези за които горенаписаното е ежедневие! Това са въпросните бежанци! Това са хора, които ти дори не можеш да си представиш колко са нещастни и дискриминирани! Именно затова, прояви човечност и ги приеми в свещената си държавица, която и без друго си има много по-големи проблеми от това, че няколко арабина искали да влязат в нея. Хайде, хайде, ами ние като ходихме да работим нелегално в ГДР? И немците го знаеха и ни даваха най-гадната работа, но нали е на 500 марки на месец, бяхме адски доволни! Та, недей ги гони, те така или иначе ще си дойдат, ами намери начин да ги приобщиш и цялото общество да има полза от тях! Така ще си качиш рейтинга, нали само за това мислите, вие политиците!

Булгаристанци... "като ходихме да работим нелегално в ГДР"...Ще се пукна от смях. Защо всички комунисти сте тъпаци?

Направо ме разплака. Прави ли ти впечатление ,че бежанците основно са м/у 20 и 30 г.,че почти няма жени и въобще няма възрастни хора или за тях няма война.

Войната е естествен подбор.Старите,болните,много малките деца и бременните жени трудно го преминават.Трафика включва ,камиони-едни се задушиха,,преходи пеш в непознати територии.Това обикновено съпроводено с ново на стрес по-високо от нормалното и нерегулярен прием на храна и вода,за хапчета да не говорим.За това са само млади или болшинството и мъже.Друго в богатите общества една жена на 40-60 не е баба,особено ако се поддържа.В гладните е сбръчкана,без зъби и вече се смята да мре.Толкова ли сте елементарни,че да не правите разликата.Войната е най-гадното нещо на света.За това се надявам никога да не дойде в нашата страна.

И ти ме разплака.Препоръчвам ти да гледаш документални кадри с бежанци от ВСВ. Сегашното си е просто инвазия и то организирана.

Ще се пукнеш.не от смях, а от глупост. Добре, че се хвана за една дума, а не прочете останалото, което е много човешко.

Ти не си европеец, а еврогеец. Виждали ли сме? А ти виждал ли си нещо? Виждал ли си как българин продава земя, защото няма пари за храна , лекарства и данъци. Тази земя напоена с неговата и на дедите му пот, защищена с кръв. А някакви продажни твари, като теб, приемат мигранти. Гаден предател.

До колкото ми е известно министрите в булгаристан нямат право да се месят в съдебната система и да изискват присъди.

Г-н Министър, при цялото ми уважение към вас трафикантите са Меркел, Оланд, Обама и чиновниците в ЕС. Ясно ми ,че вас ви натискат и вие участвате с погнуса.

НЕКА НА ВСЕКИ ТРАФИКАНТ ДА СЕ ГЛЕДА КАТО НА ТЕРОРИСТ

Най-големите трафиканти са дебилите като тоя Митов, Роско, Ненчев, Кунева, Паси....