Поредна условна присъда за Йордан Лечков

Тричленен състав на Ямболския окръжен съд осъди бившия кмет на Сливен Йордан Лечков на две години и шест месеца лишаване от свобода условно с тригодишен изпитателен срок.

Обратно в новината

Коментари - Поредна условна присъда за Йордан Лечков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното съдебно шоу за отчитане на дейност.Щом точно са изчислени щетите които е нанесъл защо не е осъден да ги плати?Каква е ползата от такова правосъдие щом виновника не обещети пострадалия (в случая финансово общината и гражданите на града)?Защо се налагат тези условни присъди една след друга а не следва ефективна?Това обезмисля самата условна присъда и я превръща във възможност хем уж да съдиш ,хем виновния да не бъде наказан.

Втора условна нали не може, заедно с първата стават ефективни!?

В тая държава ако си от герб, или ако си циганин - може и 20 условни. Нали показаха някакъв циганин от село Мечка, където са обрали дори мазилката от на хората къщите - манго с 8 условни присъди :)

Така значи... тоя ощетява държавата с близо 700.000 лева - получава условна присъда. А в същото време Цветан Петков от Катуница го осъдиха на 2 години ЕФЕКТИВНО, ПРИ СТРОГ РЕЖИМ за това, че счупил 2 стъкла на колите на Кирил Рашков-Киро Циганина, или както е по-известен - "цар" Киро? Това държава ли е/

Колко условни присъди правят една ефективна ?

На който не му беше ясно белким му се е изяснило за "предизборния балон"на герберите - вижте колко сме принципни...Така е и сега преди доклада на ЕК - акции, акции и след това НИЩО

То пък специално за Лечков е толкова очевАдно как го прикриват. Поредна условна присъда?? Аз знам, че не може да си трупаш условни присъди една след друга - все някоя трябва да е ефективна. Същото беше и с Галеви - бегайте, момчета, щото ако седите тук ще трябва да ви затворим! Народа ще говори, ще говори, пък като спре, ще се върнете. Смешници!!!