Венцислав Ангелов-Чикагото е осъден на шест години затвор

Окръжният съд в Русе осъди Венцислав Ангелов-Чикагото на шест години затвор за наркотрафик. Наскоро той беше заподозрян и в опит за дестабилизация на банките.

Обратно в новината

Коментари - Венцислав Ангелов-Чикагото е осъден на шест години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога марихуаната и то в такива смешни количества е "високорисково наркотично вещество"?! Интересно тогава, как се класифицира ЛСД-то и хероина? Иначе, че са го вкарали на топло този малоумник, няма лошо...

,,Той бе признат за виновен и затова, че на 21 август 2011 г. в комплекс "Слънчев бряг" без надлежно разрешително държал високорисково наркотично вещество - 12,5764 грама марихуана, на обща стойност 75,47 лева"Това май е черешката на тортата тоест на формулировката за присъдата.Значи някакъв наивен тарикат правел някакви си приготовления да контрабандира наркотици,хващали го и на Слънчев бряг с нещо което масова се носи от всякакви келеши по джобовете и вече дори в 2 щата на САЩ не е криминално деяние но когато се замеси с паниката в банковата система Темида изведнъж озверя и светкавично (за нейните темпове на влачане на пределно ясни дела с години)го осъди на 6 години пандела докато убийци се отървават с условно.Пределно ясно е ,че това е поръчкова присъда и доказва ,че правосъдието ни не е само корумпирано ,абсурдно тромаво и непрофесионално но и напълно зависимо от управляващи и всякакви други сили и намеси.Как може то да бъде гарант за спазването на законите в страната когато е част от безаконието и престъпното управление.

Този ми прилича на средностатистически гламав идиот.С такива е пълно по селата.Тези да вземат да хванат и избесят комунистите,които ни унищожиха като народ и държава,а не да си губят времето със селските идиоти :(

Властта в България се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите (суверенът) НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които трябва да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото политическите пълномощници, все пак, са получили уж права от гражданите (суверена), докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите (суверена), който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Демокрация няма НИКОГА там, където не съществува РЕАЛНО разделение на властите.

След като не можаха да го осъдят за банките,изсмукаха от пръстите си друго обвинение за "приготовление"само и само да отклонят вниманието от Б.Б. който пред цяла България , първи, нападна банките! Резил! И ако това не е поръчково правосъдие,здраве му кажи!

Много точно Бойко банковия експерт от Банкя има най-голяма вина.

и за градушката е Бойко

извършил приготовление неустановено лице и скапания съд дава 6 години гълъбин с куфари наркотици заловен на свобода ха -ха изродска държава и съдебна система само куршум за ненаситните и алчни съдии

Как може ?Ние на този човек му вярваме и се редим на опашки!

Може ли да напишете, че българският съд е изпълнил чуждестранна присъда, защото в България не се дават подобни присъди. Освен това защо не се напише истината за кредитните милионери Пеевски и Цветан Василев? Две марионетки на хора, които олицетворяват организираната престъпност на БКП. Хора подобни на Баневи и Барбукови съсишпаха тази държава , но никой политик не ги назовава заради бутафорната ни политическа класа, която лъже на Запад, че тук има плурализъм и демокрация. БКП се противопоставя на всякакви реформи и пречи на всякакво развитие на народа, за да върне комунизма и да остане единствена феодална сила , която да управлява.

В нормалните държави такива говеда са разстрелвани на градския стадион за назидание на останалите мераклии за лесни пари. Тук си играем на демокрация за сметка на нацията, нейното здраве, благосъстояние ивътрешен ред. Затова демокрацията ни е ицмислена и опасна за вашето здраве.

Много правилно ! Пиночет направи точно това. Затвори на стадиона местните мутри и който не върна откраднатото - разстрел. В целия свят го обявиха за диктатор но народа го обича.

Новината щеше да е хубава, ако ставаше дума, че примерно е отстрелян този боклук... а то 6 години на наша издръжка...

Ако това не е избирателно прилагане на законите в страната,здраве му кажи.За едрите риби-"оправдан по липса на доказателства" след години протакане на делата, за тия копърки- присъди в рамките на дни след задържането им. Изобщо не са ми симпатични тези,да сме наясно,но случката е и повод да се замислим. Явно е повече от възможно утре всеки от нас да бъде хванат с примерно 10,5389 грама кокаин в джоба,намерен при ареста, и да лежи едни 2-3 години ефективно-време да осмисли примерно недалновидността на "вербализирането на свое различно от мейнстриима мнение" /тази фраза я чух вчера в едно предаване-явно българският излиза от мода;-)/ срещу силните на деня.

На мен пък ми направи впечатление:"... извършил ПРИГОТОВЛЕНИЕ " и " ...имал НАМЕРЕНИЕ..." и ХОП- 6ГОДИНИ!!! А за ЯВНО ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ- къде оправдателна ,къде условно... " ПРАВО СЕДИ ,КРИВО СЪДИ СТАР КАДИЯ..." :-(

Именно,колега-нещо много превантивно,направо като научнофантастично "precrime", го раздава българския съд в този случай.

Като се върнат бившите комунисти боко, цоко и цецка, ще го пуснат!

Мишки

Да Боко трябваше да лежи за тази информация, а не този лумпен, а пък за глобална дезинформация и измама трябва да осъдят да лежи ефективно целия управителен съвет на БНБ, всички ТОП банкери и техните пионки от медиите, ДАНС, МАНС и партиини лидери от 1944 до днес с много малки изключения.

Особености на "професионална журналистика" в България: Да се използват прякори на хора в новинарски съобщения (но избирателно). Защо когато става дума за Бойко Методиев Борисов не пишат "Бойко Борисов - Тиквата"? Журналистиката в България е пълна порнография.

wenci

Ще опере пешкира вместо Тиквата, за оправдание, че са действали - т.е. самосезирали. Смешници - кого заблуждават.?!?!

осъдили го и за продадена марихуана на стоиност 75, 7ч ст. хахахахаха!!!малоумници!!!

...Отново пълна ..ПОРНОГРАФИЯ... ...Решението и мотивите за присъдата,задължително да се публикуват със знака за ...( 18 - )

Юрдан Бонев съселя и той в затвора при баща си

За кое ли престъпление са го осъдили?

Този съд колко ли ще даде на Брендо?!

Малко са 6 години! На тоя селяк аз му давам 66 години- кокалите да му изгният в затвора! Боклук мършав! Поздравления за съда, все пак!

Четете, гледайте и си правете сметката какво може да ви се случи. Това, че тук се плюете един друг, Е добре!

днес Венци , а утре и синовете му в затвора !

Марихуаната била високорисково наркотично вещество, сега си обяснявам геометрично-прогресивното оглупяване на Дайнов.

Ето, заради такива гниди, неграмотни, мързеливи, алчни, недопринесли с нищо за обществото, но с претенции за "живот на принцове" ... коли, яхти, манекенки, екзотични пътешествия ... българските, учители, лекари, полицаи и държавни служители или напускат страната, или не си вършат добре работата, или се продават. Много е трудно да работиш в полза на обществото и едва да изхранваш децата си, докато подобни паразити - демонстративно и необезпокоявано си живеят "бейски".

Амииии...един живот има човека,нека си го изживее както му е най добре.Ти като си шушумига,си пиши по форумите

А ти па като си големата работа що седиш четеш и се обясняваш тука.

целият е в бело.. и е хукнал към панделата. благо и ти си за там, чибурашке.

Завиждаш ли му, че носи бяло а и да се е запътил към санаториума?

Гледай с какви човечета и с какви драми ни занимават влстимащите?!? Направиха медиен фурор с този дребен бандит, докато продължават да крадат като невидяли!

Това са кокошкарски работи... и жалки имитации на ред ... законност и справедливост... и тази работа и всичко в държавата ни смърди та се не трае............................. !!!

Ама ти вися ли по клоновете на ПИБ? Явно нямаш и 1 стотинка... и си изтъкан от злоба- типичния български киртак! Завистлив, мързелив, некъпан и смрадлив! Тотален селяк по душа и сърце! Такъв ще си и умреш, неграмотнико!

С това "приготовление" и "неустановено лице" сте ми ясни "високорисковани" тъпаци

"високорисково наркотично вещество - 12,5764 грама марихуана" Тия ще ме уморят от смях.

шушляк

БЪЛГАРИЯ РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

TEB TE PROPUSKAT...ZASEGA...