8 г. затвор за учител от Дулово, блудствал с 6 деца

Силистренският окръжен съд осъди на 8 г. затвор и глоба от 2000 лв. 54-годишния бивш преподавател в училище "Христо Ботев" в Дулово - Илиан Василев.

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор за учител от Дулово, блудствал с 6 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАПИШЕТЕ ЯСНО И РАЗБИРАЕМО ТОЧНИТЕ ФАКТИ ЗА ТЕЖКАТА ПРИСЪДА. ИЛИ НАНОВО Е ОБВИНЕН БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО СИСТЕМАТА : "ЕДНА СЪСЕДКА ЧУЛА ЧЕ НЯКОЙ КАЗАЛ..." ПИШЕТЕ ЗА РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА С ФАКТИ-А НЕ ЗА ФАНТАЗИИ НА УЧЕНИЧКИ

А плевенският даскал как го умориха пиклите, бе? А и сигурно на човека вече не му и ставаше??!.. ама ВСИЧКО се връща!?..нека треперят и ..се подмокрят...

обаче, гледай сега... ако го екстрадират в Турция, като гюленист. там ще го накарат да се ожени и за шестте девойки и ще го оправдаят. все пак в султаната многоженството е въпрос на заможност... :-)))

А така! И даскала да научи нещо от ученичките, ба! Само кви иширети моат да връткат - ум ша ни зайде!

"ненавършили 14-годишна възраст" Ако бяха навършили 14 години нямаше да е проблем - така казва закона. Айде сега за няколко месеца ли да го правим на въпрос. Да е*а и порнографската държава и тез дет са писали законите за да шибат народа законно !

Фири

знаете ли що е навел главата? Не от срам. Просто е стегнал задните бузи щото вече усеща как му влиза. У затвора и майка си да си убил пак си на по-високо стъпало от педофил. Ш му скинат дупарата тва е 120% факт.

знаеш го от опит, очевидно е, след като все за това говориш. :-)))

Vaiusa

Педофилите са болни хора! Не случайно се кастрират и лежат до живот в Израел и Русия, в някои страни в Африка и в др. страни!

ех този учител, трябвало да се запише учител в гимназията и сега наимаше да търка наровете.

Що не го осъдиха на 80 години и 2 000 000 лева да лежи ,докато умре и да мисли....... "Приятели докрай с килията"

ПО 8 ГОДИНИ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ЗА ТВА РЕШЕНИЕ, А ТОЯ БИХ ГО ОДРАЛ ЖИВ 8 ПЪТИ ПУБЛИЧНО... ДА СЕ СЕЩАТ ДРУГИТЕ КАТ НЕГО...

Приятели до край... веселяк.

То има такъв стил в пеенето - докато правиш гаргара...

го чакат в затвора с "отворени" дюкяни.

добре ... като не е направил нещо по тежко .... 8 години са добре ... ама що му криете физиономията ....

Не че е оправдание на пишман учителя, който очевидно само е опипвал децата, но очевадни са различията в подхода на съдебната система. Стависки (а и не само той) извърши далеч по-сериозно престъпление и беше осъден условно. Едва ли такава присъда (8 години) ще получи и убиецът от Пловдив, убил двама и ранил гежко други двама...

Ами едно пияно келеме, дето затри шест деца, вместо да лежи доживот, му дадоха едни смешни 12 години в общежитие.

вече.

Приятели докрай ?!? колко годишни са тия деца?

те като ги знам днешните кифли, не знам, може истината да е някъде по средата. Ама си е извратено, както и да го погледнеш. Обаче, със сигурност, на този не му е чиста работата, щом има и видео материали в социалната мрежа.