Принц Албер: Ако Риболовлев е виновен, трябва да се оттегли от ФК "Монако"

Руският милиардер се върна в Москва, но остава на разположение на властите за продължаване на разследването срещу него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му купи билет за някое цирково представление, нали много ги обича, а и моментът си е точно цирков, Рибовъдов такъв номер им извъртя!

Една от най-корумпираните страни в света – Монако говори за корупция :) Крадеца вика: "Дръжте крадеца!"

да си ходят обратно в коптора наречен Руска Федерация

Алберт крадлив, цялата ви фамилия е крадлива. Тез пари са руски, не са твой. Руснаците се опитаха да влязат в измисленият ви ЕЛИТ, но ги идухаха здраво. Така и не разбраха, че запада иска да лапа с шепи, а дава с лъжичка.

парите били руски, джуджето обрало мужиците до шушка и раздало на олигарсите

Га яде кифтета мълча. А сега ще го махат.

И в Абсурдистан имаме мазни олигарси и какво от това, продължават да управляват бай х.й и държавата.

И Боговете ми са братя

Е гати и малоумните! Ами той е собственик! Той може да си покани, който си иска! Той може да подарява подаръци, на който си иска! И да назначава на работа, когото си иска! Или, щом е руснак, трябва да бъде отстранен?

не е просто руснак, а олигарх. Освен това според теб може да прави каквото си иска. Може, но само в кочината откъдето е дошъл.

Хм! Значи, когато е богат французин е "бизнесмен", а когато е руснак е "олигарх"? Явно, много ти е повлияла пропагандата!

Явно не знаеш какво е олигарх

Мерцедес и останалите гиганти когато даваха подкупи се замълча, сега мач гледали без пари.

изпратен с много мрежи и въдици на риболов в Монако, ама рибата не кълве...

Ех, баце, по твоята логика всички руски олигарси трябва да не излизат от Русия. А дано, ама надали.

като с Челси - айде някой да налее парички в отбора, а после местен чичко-паричко да го купи, по възможност на безценица.

Това е поредният руски агент, който се разкарва сдухан. Долни подлеци бягат като мишки, защото ще лежат до края на живота си като шпиони. От цяла Европа ще ги изгонят -боклуците долни.

М, да, като прибираше паричките, принца си мълчеше.

Колко е гадно да не можеш не само да си купиш клуб в Монако а да трябва да гледаш Лудогорец и да работиш за българските "бизнесмени" за по лев на час.

за по 1лев на час може да работят в Русия,но не и в България - нашият стандарт на живот е три пъти по голям от руския

Нашият среден стандарт понастоящем е сравним с руския, не е по-висок. Само да отбележа, че дори и това изобщо не е ласкателно за руснаците...

Само може да дишаш прахта на руснаците Ганьо!

Или те моя...

Абе бляда защо живее в Монако, пък и клуба им купил? Защо не е в сибир примерно и не се купи фх новосибирск? Въпроса е за продажните потни копейкаджии!

защо живее в Монако, а не си стои в Хасково? а защо ГД не купи клуба като не е бляд?

Така де.Точно това казва човека над теб. Григор Димитров живее в Монако щото е по хубаво от Хасково. Същото прави и руснака - не живее в Русия щото там е кочина и не става за живеене. Това не го казвам аз,а това е факт - на всичките руски богаташи и политици,децата им живеят и учат в цивилизования свят(харесва им и не искат да се връщат)

руските богаташи инвестират и в руските клубове - Абрамович, да речем, е спонсорирла най-големия руски футболен отбор ЦСКА Москва с 58 милиона долара. Привличал е футболни звезди да играят за националния отбор на Русия. Относно блядовете и кочината - след като Роска подка (Рос под) смята, че не живее в кочина и не е бляд, и че не си прекарва времето в интернет да троли - това си е негов проблем. аз го разбрах отлично, не се притеснявай. колко му е да разбереш един хейтещ лумпен.

- коригирам досадната правоп. грешка. пп. Който има пари е в правото си да ги харчи както намери за добре и да живее където намери за добре, защото това си е лично негова работа.

Тоя унтерменш с нищо не се различава от Риболовлев.

Подобни изявяления от представител на династията Грималди звучат меко казано нелепо. Както може би повечето знаят Монако е пристанище за мръсни пари от целия свят , и стандарта на живот в херцогството се крепи именно на тези пари . Отделно от това самите Грималди са наследници на морски пирати , които наверемето са се установили на това място на лазурния бряг. Да не говорим за разгулния начин на живот на поданиците , гостите и самия “благородник”.

Нека само да предположим че 1% от това което си написал е вярно(а то не е),чии го дири "уважавания" руски милиардер в този"коптор" - що не си седи в Москва или не инвестира в футболни клубове в Куба или С.Корея

тия са построили КОМУНИЗМА

Риболовлев е типичен руснак престъпник, такива са 90% от руснаците. Те са мошеници по рождение и трябва да си стоят в руската кочина.

А Николай Банев е върха на сладоледа. И бизнесмена Ма(га)решки също.

Да де. И Банев и Марешки са русофили