Плевнелиев: България имаше много силна година

Президентът Росен Плевнелиев заяви пред ръководителите на дипломатическите мисии у нас, че отминалата година бе една много силна година за България.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: България имаше много силна година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕСТЪПНИКО!

За тебе и за тия като тебе силна,а другите питаш ли ги,глупак такъв?

СМЪРТНОСТТА СЕ УВИЛИЧИ.ПРОЦЕНТА НА НАПУСНАЛИТЕ СТРАНАТА СКЪЩО.

Вижте го бе, вижте как си разкрива меркантилната душица, наш Киряк Стфечов. В писмото, което нашият доларолюбец е подписал, се казва:Вие сте велики, ние работим за вашето величие. Това ли е достойното поведение на държавен глава? Къде е поставил България? В обслужващият персонал? Отдавана не се бях чувствал така унизен.

Такъв си е бил и като комсомолец и както сам казва, служенето на партия и идеология носи облаги. Днес облагите са му в зелено и в петцифрени суми-месечно! Срам ме е, че нито една пратия не взе отношение по писмото и другите изговорени лъжи и глупости! Ето това показва какви лъжци и сметкаджии са всички, колко са неискрени, когато ни омайват с обещания за справедливост и по-висок стандарт.

Най-лошото за България е, че такъв ерудиран презиидент ще бъде подменен с едно комунистическо нищо. Плевнелиев трябваше докато има възможност да даде урок на Русия и имперските и амбиции. Вече го направихме веднъж с ген. Колев. Защо да не го повторим и сега?

А защо и по времето на този ШУТ , България потъва ,...... А ???

- 14 милиарда резерв (Станишев остави навремето 6 милиарда) - 1000 лева средна заплата ( при Станишев беше 600 и нещо при 12% безработица) - качени минимални заплати - повишени пенсии - над 3% индустриален ръст ( при БСП винаги има спад) - 30% повишен износ - милиард и половина бюджетен - излишък, който надвишава новоизтегления заем (другата му част е стари предоговорени заеми) - близо 100% усвояемост на европейското финансиране - строителство на пътища, което според готрните данни вече дава своя ефект - неизмено борба с недъзите на съдебната система - постоянно излавяне на мафиоти митничари и друг. Ха сега кажи ми с което 2016 не е по-добра от 2015. И ще лъсне, че си прост човек.

Махай се, Глупак!

.... магаре дойде - катър си отива.....

Нека да сме по конкретни , не България а "НАШИТЕ ФИРМИ" на властта имаха силна година...много за харчене, даже не успяха да го изхарчат....

Те това е проблемът на ГЕРБ! Че успява с икономиката - успява. Че бие по мафиотите, бие. Че бие своите крадци - бие ги и тях. Но! Прокарва икономически интереси за свои фирми, което явно не таксува като корупция, а приема като основополагаща политика. За това се клатушка ГЕРБ, защото се опитва да обземе икономиката. Ако това го бяха поизоставили като непременна практика, сега щяха да са в трети мандат без прекъсване. Всеки политик си има обаче таван. За съжаление таванът на алтернативните политици е още по-нисък, даже се срутва, както сме виждали няколко пъти до сега. Кофти ситуация, не знае човек какво да избере. А да предложи ново - ако е свястно, то няма да се съгласи да влезе в такива дълбоки лайна, каквито са посткомунистическият кенеф на България.

Както каза оня ром: Исках да го наругая тоя, ама нямах желание....

Плевнелиев ти май си си паднал на главата какви глупости ръсиш кое му е успешното на годината че не мога да се сетя добре че си отиваш мазна подлога на олигарсите.

Силна много силна година на омраза на сиромашия и гладия Увеличиха пенсиите с 3 лева Евала много мислите за родителите си но в библията пише че се връща да 7 пъти Боже слез и си прибери версиите че много станаха

Радвам се ,че " конникът без глава " повече няма да се мярка пред погледа ни !

ДОБРЕ ЧЕ РАДАН ТЕ ЗАСИЛИ НА ПЪРЗАЛКАТА.

България имаше силна година за първи път да съм съгласен с ЧЕХЛЮ! Вярно е другарю комсомолски секратрю твоя чиляк Боку направи далаверата с заема, ама от страх взе че сдаде власта! Доде зимата и се видя че на Боку организацията нищо не струва и все по малко ГРОБАРИ взеха да остават! А в добавка доде и Тръмп, а Путин нацепи канчето на западняците!

Не сдаде властта от страх, а от сбъркан манталитет. Със зимата иди се справи ти, че да видиш какво е. В Германия не се справят например. А относно заема - за пръв път от мног години има излишък, който покрива онази част от заема, която е новоизтеглена. Понеже огромната част от изтегления заем е всъщност предоговорен стар заем, трупан от много управления на Бългаиря, както разбрахме всички с поне малко акъл в главата.

боклук.Силна за кого,за олигарсите ли?

Звучи като оправдание.

Кретенът на века!

Този е луд!!!

Дрън дрън, та пляс-както мина целият му мандат.

А ти Плевня си един много ,,силен" политик, така силно обединяваш българския народ, но..........срещу себе си.

и като си помисля . че от заплатите на всички работещи ще се взема за да издържаме до живот целия му антураж-господи колко е несправедлив света.

е несправедливо един мързелив,крадлив и паразитиращ на чужд гръб народ като българския да мърси лицето на земята,но си живеят като богове и никой не може да им направи нищо

уникален кретен ...

Мунчо, държавният идиот се изказа за последно.

Тоя навлезе в остра фаза.. За 10 дни ще обяви война на Русия, Марс че и на Тръмп..:)) Госпожо Попова, моля Ви-озъптете го...:))

Сакци направи на Балгариа смесник не на росиа

Идиот.

Това същество заслужава само презрение!!!

Тоя ястреб с олигофреничното си поведение можеше и във война да ни вкара!

Този има мисия да закопае ГЕРБ :D

Благодарение на ГЕРБ и на нашия Президент г-н Плевнелиев днес България е много, много различна от това, което беше преди 7-8 години! Градовете ни заприличаха на модерни европейски градове. Построиха се магистрали, метрото в София промени основно живота в столицата ни! Доходите се удвоиха, а в някои сектори вече досигнаха и задминаха средноевропейските. И най-важното - днес България е призната демокрация и не се изкуши да тръгне по пътя на дивия национализъм, както направиха Унгария, Полша, Словакия... Затова сме и уважаван член и партньор в НАТО! БЛАГОДАРИМ ВИ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!

Това последното "най-важното" те разкрива като плитък лъжец. Разбира се, демокрацията не е най-важното, първите две са по-важни, но пък са явно твои измислици.

Благодарение на ГЕРБ българите обедняха още повече и са след много африкански държави. Малко сняг и виждаме какво става. Магистралите в най-трудните участъци бяха построени при социализма. Метрото в София започна да функционира именно по време на социализма. Но това до което ГЕРБ с мутренски подход се докосна е некачествено и лошо изпълнено. Корупция, неизплащане на заплати и насилия, това е действителноста при управлението на ГЕРБ. И именно за това народа гласува наказателен вот на ГЕРБ на президентските избори. Нямаше как от Козяк да променят нещата, все пак и генерал Радев е техен човек, две военни академии в САЩ. Но народа отново е излъган.

И така - до пълната победа на комуниз... пардон, европейските ценности. Вие да не преписвате от някой архивен брой на "Работническо дело"?

вярно няма как да тръгнем по тяхния път без заеми и възможност да избират! А ние с над 30 милиарда евра външен дълг, а вътрешния дълг само че към чужди банки в добавка става ехее 70 милиарда по груби оценки! Така че еб........ еверпейската държава! А ЗАБРАВИ И СЕЛАТА ДА СПОМЕНЕШ ЧЕ ХЕПТЕН СА ЗАМЯЗАЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИ!

От изказването на Плевнелиев се почуствах много зле. Чудесен пример за позитивна нагласа за живота, премерена реч, цветя и рози и т.н. Кога ли ще си извади главата от задника и ще прогледне?

За тебе е била силна , може би 1 милиард € шитна на своята сметка в офшорите ! За мен беше по-бедна , защото съм честен и не работих за Сорос и Америка за България ! Отиваш си , а трябва да си СЦЗ !

Годината беше добра за всички. Кой направи милиард, кой два, кой пет, всеки се облажи.

САЩ и техните марионетки се държат като деца от първи-втори клас, където едно от по-якичките и нахални момчета събира няколко други деца и започва да се заяжда с други деца. И когато някой се изрепчи и набие някой от заяждачите всички отиват при учителката и казват: "Госпожо, а пък Иванчо ме удари"... Смешни истории...

Е стига вече помиярщини де! Тоя не му чухме гласът през тия 5 г. за нещо разумно, сега всеки ден до 20-и ли ще ни занимава съ себе си и глупотевината си ???

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ПРАЗНИ ГЛАВИ,СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ НАРОДА НИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ХОРА КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА НИ ПРЕСТАВЯ ПРЕД СВЕТА.ТЕ ТЕЗИ ГЛАВИ СА СИ В СВОЯ СИ КОЧИНА.НЕ МИСЛЯТ ,А ЧУВАТ ТОВА,КОЕТО ИМ КАЗВАТ КОМУНЯГИТЕ.СЕГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЛАГАТ МИНУСИТЕ,НО ТАКА ЩЕ СЕ УБЕДЯ,ЧЕ СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА. УВИ.

Искрено ти пожелавам да умреш. Ти си олигофрен като всички останали, които все още търсиш комунисти... УМРИ!

само в промития ти соросояден продажен мозък.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

клетата ни измъчена Държава се освобождава от нищожеството от сниката. Нека всички мислещи и знаещи Българи празнуваме това събитие. Равносилно на освобождаването ни от турско робство.

да му празнуваме,отива си едно нищожество,идва още по-голямо,от трън,та на глог,ама като народът се самозабрави от охолен и безгрижен живот,не мисли с главата си,а със стомаха си

е как няма да е много силна годината - в рио се хилеше на закриването на олимпиадата като неадекватен със знаменцето в ръка, по нищо не личеше, че е президент - по-скоро приличаше на заблуден турист - с нищо не доказа по време на целия си мандат, че трябва да го уважаваме и че е допринесъл с работата си за благото на българия и българите - с държавни пари всеки може да кани гости и да се развява по света

Гледах го сутринта по БТВ . . . . . нашибано деяние, винаги има философско оправдание . . . .. Та казва той . ."България имаше силна година . . ", та какво беше силното: -гледаме статистиката ( и то българската) - над 45-52% от БВП на страната е от еврофондовете, показателите за безработица, там имаше един проект фирмите да наемат, а държавата да плаща - бурно начало, провал в тенджерата; Терминал 2 отчете "много добра ефективност", отчетоха с колко намалява България. Та в какво точно е силна годината - да, положихме стабилни основи да "прекършим гръбнака" на етническия и православния модел на България . . . .по политизирана година нямаше, политизирана, не икономическа . . . .

Верно ли че шефа на ЦРУ колабирал от смях докато четял писъмцето от комсомолчето Роско? А като го свестили, присетил се какво се е случило и пак прихнал?

Хубавото е че този боклук си отива завинаги.

На мен тая силна година ми донесе съкращение и какво ще правя по натам не знам...

Нищо по-гибелно от поп Кръстьо начело на държавата.

Пръдналиев, още ли ни овоняваш? Отивай да развиваш ДКМС у САШ В България не си добре дошъл. СБОГОМ ГАЩНИК

Боже, колко злобно племе...дали ви идва от сърдцето или ви плащат за казаното - другите,нормалните,години-векове са си селектирали водачи,вие унищожавате всеки прогледнал.... прокълнати,оскотели,подивели безродници...

Кой прогледнал бил от кого унищожаван? Ако обърнеш твърдението си на 180 градуса, то ще се окаже вярно - този и подобните му от години ликвидират всеки прогледнал, всеки талант, всеки независим бизнесмен и интелектуалец. Престани да гледаш в партийното огледало - там света е наопъки.

Чехльо не си тръгва с празни ръце от 5-годишното мързелуване. Сега му се полага безплатен офис и той си го е избрал в София техпарк - нали той го построи докато беше и псевдо министър.